![]() |
#151 |
Zadomowienie
|
Dot.: Maleństwa majowo-czerwcowe 2010 i ich mamusie przebojowe. :-) cz. II
. Natomiast wystrychnęłam ją na dudka
![]() ![]() hi hi moj też leniuszek,ale znalazłam sposób,jak go kładę na brzuszek to pkazuję mu telefon(zdjecia itd)wtedy podnosi główkę i wodzi ładnie wzrokiem ...narazie działa ta metoda.. ![]() mój dziś spał razem przez cały dzień 2 h!!masakra....... |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Wiedziałam, że mam zdjęcie tego raportu.. już przepisuje.. no mistrzostwo świata
![]() 10:51 Tychy ul. Edukacji - Na sklepie ujęto złodzieja, który twierdzi, że jest wybrańcem, który uchroni ludzkość przed zjedzeniem samych siebie. Obiekt w Tychach jest sklepem błogosławionym dlatego przybył tutaj i ukradł dla swoich przyjaciół z zaświatów 6 pączków, 4 marcepany, baleron, chleb oraz 4 piwa Żubr na łączną kwotę 46,47zł. Złodziej znany personelowi sklepu. Prorok odmówił przyjęcia mandatu, sprawa zostanie skierowana do Sądu. Kooocham tę pracę ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
#153 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
Mieliśmy też nagraną na kamerach "techno babcię".. biedna kobicina albo była na coś chora (chociaż nie znam choroby dającej takie objawy) albo naćpana czymś dziwnym.. chuda jak anorektyczka, w kapciach, w czarnych getrach, wieeelkim zielonym wełnianym swetrze chodziłą po sklepie tocząc pianę z ust i wykonywała takie ruchy, że nie wiem jak je opisać.. podrygiwała, nie tańczyła tylko tak nogami szurała, przykucywała, wginała do tyłu.. stwierdziliśmy, ze wygląda jak Sims, któremu się chce bardzo siku (te postacie z gry robiły podobnie jak się ich nie wysłało do kibla).
Wiem, wiem, nieładnie się śmiać z czyjejś choroby ale ja nie wiem czy to była choroba.. poza tym nie dało się nie śmiać.. no nie dało się. Współczucie swoją drogą.
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
#155 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak zaczniesz z nim rehabilitację, to wszystko będzie OK. Im wcześniej tym lepiej, bo wtedy szybciej uda się zniwelować wszelkie nieprawidłowości. Ja poszłam prywatnie, bo na rehabilitację z przychodni załapię się dopiero pewnie gdzieś koło listopada, a szkoda mi teraz tych dwóch miesięcy. ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;21749225]Brawa dla małego zawziętuszka, niech reh. szybko efekty niesie! A gdzie w końcu pojechaliście? Moja się nie podciąga, ogólnie leniuszek mały jest. Natomiast wystrychnęłam ją na dudka ![]() ![]() ![]() Małż znalazł rehabilitację w centrum Katowic, też ze względu na dojazd, bo auta nie mamy więc trzeba było szukać również tam gdzie dojazd najłatwiejszy. Oni tam stosują metodę Bobath. Fajnie wyglądają takie zajęcia. ![]() Super że masz sposób na leniuszka ![]() Cytat:
![]() A stosujecie nazwę stryjek, stryjenka może?? Cytat:
![]() Cytat:
- - - - - Witam o poranku! Młody pojadł po 6 tylko przez 10 min ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Konto usunięte
|
Bratko, to fajnie, że bliziutko reh.
![]() ![]() Młoda o 6 obudziła się z dzikim rykiem - nie wiem, czy coś ją bolało, czy może się wystraszyła czegoć ![]() ![]() Posiew wczoraj odebrałam, zanieczyszczony fak jego mać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 | |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;21745831]A w ogóle to dziękuję dziewczyny za miłe słowa nt. Agutki
![]() I się chwalę - dzisiaj zaczynamy 16 tydzień ![]() ![]() Powiedzcie mi, lubią wasze dzieci być podnoszone z pozycji półleżącej do siadu? Agutka jest ogromnie zszokowana, jak trzyma moje palce a ja ją podciągam (oczywiście 3-4 razy w jednej sesji, że tak powiem, nie więcej) ![]() A w ogóle to często nie może zdecydować się - mieć w paszczy smoka czy piąstkę? ![]() brawo Agatka brawo, juz 16 tyg. ![]() Moja wogole nie podnosi sie do siadu ale od razu na proste nogi do wstawania, od zawsze ![]() I tez nie wie czy smok czy piastka lepsza wiec czesto ma i to i to.. na raz ![]() Cytat:
Wcale nie bylo mi z tym dobrze ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;21755560]Posiew wczoraj odebrałam, zanieczyszczony fak jego mać ![]() oj, duupa blada. Niech spada bakteria od Agatki ![]() **** U nas tez dziewczyny pierd..ca mozna dostac. Od 3 dni placz. Jak nigdy. Juz myslelismy, ze chora ale na rekach, w pionie zdrowieje od razu. Wszystko jest be, bujak, mata, kanapa, lozeczko, tylko na rekach...Spi tez po 20 minut. W nocy budzi sie na jedzenie o 4 a kiedys ciagnela do 6. A ja cala dygocze z nerwa ![]() Wczoraj dostala ziemniaka i chyba polubila bardziej niz japco ![]()
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Luizka obudziła się dzisiaj w lepszym humorze ![]() Od paru dni jako uspokajacz służy jej własny kciuk ![]() siala, ten raport ![]() Czy Wam wypadają włosy?, bo mi strasznie ![]()
#159 |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;21755560]Posiew wczoraj odebrałam, zanieczyszczony fak jego mać
![]() Oooo cholibka. A to cały czas ta sama bakteria czy zawsze coś innego?? Zdrówka życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Zadomowienie
|
Bydgos, mi strasznie wypadaja. Mialam nawet Was pytac ale zapomnialam
![]() Garsciami.
#161 |
Zadomowienie
|
Mi tez wlosy wypadaja
![]() Idziemy sie dzis szczepic... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Powodzenia! Dziewczyny, czy wy też niektórych wyrazów na forum nie widzicie? ![]() Młoda obudziła się po 9, wcale dalej nie chciała jeść, z łaski na uciechę zjadła niecałe 100ml ![]() A w ogóle pisałam wam? chyba obie mamy uczulenie na lovelę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#163 | ||
Wtajemniczenie
|
Never!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja mała dzisiaj obudziła się o 4..po 4 godzinach..tak to spała do 6 ![]() Edytowane przez djerba Czas edycji: 2010-08-31 o 09:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#164 | ||
Rozeznanie
|
dzieńdobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- aha, chwalilam sie ostatnio ze mala juz sie nei budzi o 1.30 tylko kolo 3... w nocy mhm... kilka dni tak bylo i z powrotem wrocila do pobudek o 1.30, ostatnio nawet sama jeszcze nie zasnelam a juz ona wstala na papu.. a dzis... obudzilam sie po 3 patrze na lozeczko spi... zamknelam oczy na chwilę... o 5.30 obudzilam sie a mala wierzga nozkami i wali piastka w krówke ( ma taką krówkę i bawi sie w dotykanie jej, a jak udaje jej sie ja przewrocic to sie cieszy i pieje ![]() moglaby tak spac kazdej nocy ![]() bydgoszczanka mi jeszcze nie wypadaja... gdzies czytalam ze okolo 3 mies po porodzie sie sypią i juz sie boje bo zawsze mialam rzadkie a teraz mam fajne takie.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Raczkowanie
|
Witam
Dawno sie nie udzielałam, ale czytam Wasze wszystkie posty ![]() Mój Rafcio kończy własnie 4 miesiąc i jest wyłącznie na piersi. Poczatkowo miał 2650 teraz ma ok 6300 i 69 cm, długi a chudy. Przezlismy juz 3 tygodnie kolki, skoki które nie wiadomo kiedy sie koncza i zaczynają, tez mamy problemy ze spaniem wiecej niz 45 minut. Także widze ze to wszystko normalka i po prostu trzeba to przezyc. Najgorzej wspominam czas po szczepieniach (mielismy juz dwa 6 w 1) bo dzieciak mi osłabł i stracił apetyt, zmuszałam go wrecz do jedzenia. A propo mam cycowych bo widze ze nie jest nas za duzo.. Zdażyły mi sie juz 2 kryzysy laktacyjne takie typowe w 6 tygodniu i 3 miesiącu i juz myslalam ze przejdziemy na butelke, ale zawalczyłam i poki co mleko jest. W szafce zawsze w razie czego jest Enfamil. Wszystko zalezy od tego co ile je i jak duzo dziecko. U nas jest co 2 godziny karmienie w dzien a nocke mam taka ze pierwsze spanie jest przez 3-4 godziny a potem budzi sie co 1,5-2 godziny. Spi wiec tak od 20 i od 5 rano mamy juz pobudke na zabawe. Ale nie narzekam bo nocą pokarm bogatszy to mi smykol ładnie rośnie. Jedyne co mnie zadziwia to ze je od miesiąca bardzo szybko, 5 minut i juz jest najedzony ![]() Nie podawałam dziecku jeszcze żadnych innych rzeczy choc słoiczków z deserkami i zupkami mam dosc sporo. Troche sie jeszcze boje bo Rafał 3 tygodnie przed czasem urodzony. U moich kolezanek jak dziecko zaczelo jesc nowosci to od razu mniej mleka w piersiach wiec wstrzymuje sie jeszcze z 2-3 tygodnie. No i moj za nic butelki nie chce nawet jakby to bylo moje mleko. bydgoszczanka mi tez wypadaja włosy strasznie, do tego paznokcie mam b.słabe wiec biore witaminki ale gucio pomaga. Diete poszerzyłam lekko o surowe warzywa, owoce i soki. Z tego co zauwazylam to u nas ryby i mleko odpadają. To tyle na teraz, zmykam karmic ![]()
#166 | ||
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;21756532]
Dziewczyny, czy wy też niektórych wyrazów na forum nie widzicie? ![]() A w ogóle pisałam wam? chyba obie mamy uczulenie na lovelę ![]() Ja widzę wszystkie wyrazy. O kurcze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja też miała taki okres, a teraz nawet w nocy je dłużej ![]() Luiza jest urodzona w 36 tc i ja jej daję już słoiczki, lekarka mówiła, że można. Mleka mam jeszcze sporo.
![]() |
#167 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do nas przychodza tylko znajomi z którymi utrzymuje dobry kontakt i zamierzam ![]() ![]() Cytat:
![]() w sumie nawet nie wiem kto to ![]() Mi już całe szczęście przestały.. ![]() Ale tak wyłysiałam że szok! i nic nie zostało z moich pięknych ciążowych wlosów ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;21756532]Strasznie wypadają :/ Nie wiem, raz w posiewie wyszła, drugi posiew nie wyszedł wcale, teraz 3 raz zaniosłam... Dzięki ![]() Powodzenia! Dziewczyny, czy wy też niektórych wyrazów na forum nie widzicie? ![]() Młoda obudziła się po 9, wcale dalej nie chciała jeść, z łaski na uciechę zjadła niecałe 100ml ![]() A w ogóle pisałam wam? chyba obie mamy uczulenie na lovelę ![]() Ooo prooszę ![]() Ja loveli już nie używam jakiś czas. Piorę w żelu persil normalnym. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Mi tez strasznie wypadaja wlosy. Ale dla mnie to nic nowego, zawsze mi wypadaly ![]() ![]() Moja Natalia od kilku dni namietnie ssie kciuka ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym u nas ok. Niedzielny chrzest jakos przezylismy. Mala nawet nie plakala, ciagle ziewala w kosciele - takie nudy ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Konto usunięte
|
Ja dzisiaj gadałam z lekarką o rozszerzaniu diety - fajnie podchodzi do tego, nie jest zwolenniczką u skazowców odwlekania cholera wie ile (ale nie przyznałam się że kleik teraz daję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;21758826]Ja dzisiaj gadałam z lekarką o rozszerzaniu diety - fajnie podchodzi do tego, nie jest zwolenniczką u skazowców odwlekania cholera wie ile (ale nie przyznałam się że kleik teraz daję
![]() ![]() szaja, to zazdroszczę Ci takiej lekarki, która wogóle o czymkolwiek Cię informuje...Shadee też ma niby skazę, dlatego ten Nutramigen, o ktory sama musiałam się wyprosić...bo uważała że to nic nie da...ale oczywiście dało i to w 100%!!!! Jak poprosiłam ją czy mogłaby mi powiedzieć jak wprowadzać nowe pokarmy, to mi dała ulotki żebym sobie poczytała, ale nic więcej...tak samo nawet nie wiem, że można zacząć testować inne "normalne" mleko w którymś tam miesiącu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
No nie gadajcie, że włosy tak lecą.. myślałam, ze to przez osłabienie organizmu - w sensie jak się karmi piersią to że dzieć wysysa wszystko... więc ja ucieszona bo karmie butlą..
jak mi wypadną moje 3 włosy na krzyż co mam to ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#172 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W ulotce czytałam kiedyś, że u skazowców po 6 mcu się powinno rozszerzać. Ale lek. jest przeciwna takim ograniczeniom, dlatego też ta próba zmiana mleka. Z tego, co już kiedyś z nią gadałam, to będzie tak: 2-3 dni zamiast 1 miarki pepti dajemy 1 miarkę bebilonu zwykłego, jeśli jest ok - to zamiast 2 miarek 2 zwykłe przez kilka dni znów. I tak do wszystkich miarek zwykłego mleka. Dziwię się trochę, że nutramigen od razu, to jest bardziej rozbite białko, przeważnie od lżejszego pepti się zaczyna. Ale teraz nie zmieniaj absolutnie. Cytat:
![]() Niewtajemniczonym napiszę, że pogoda listopadowa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
witajcie kochane i nie bijcie ale nie miałam na nic czasu ogólnie to nie wiem jak sie nazywam
witam nowe mamusie ![]() ![]() co do rehabilitacji to ja sama moja obserwowałam no i ominął mnie neurolog było ciezko ale dałam rade 4 razy dziennie masaze i pilnowanie stron w spaniu ,,,,,tydz i wróciło wszystko do normy mam mała na kolanach i mi młoda po klawiszach stuka hihihi nie wiem jak bedzie ta wiadomosc wyglądała co do rozwoju niektóre rzeczy robi co 5 miesieczniak niektóre ze swoim wiekiem ale z niektorymi jet do tylu troche nie przejmuje sie tym bo male dzieci ucza sie z dnia na dzien dzis tego nie robi jutro samo z siebie wychodzi bez cwiczen tez płakałam ze mała głowki nie podnosi a teraz jak zyrafa ja podnosi ![]() moj mąż tez ma fochy i tez sie kocimy mysle ze nadmiar obowiazków i zmieniona sytuacja to wszystko robi musimy kobity jeszcze troche poczekac i wszystko wróci do normy oni musza sie przystosowac ze teraz miłoscia musza sie podzielic ![]() chrzciny zrobione oczywscie za nasze pieniadze i w domu tesciowie słowa przyzeczonego nie dotrzymali (ze zrobia nam w lokalu jak 1 wnukowi) ba oni nawet na chrzcinach nie byli fakt ze tesiowa 2 dni wczesniej miała czyszczone zyły a ich wnuk ktorym sie opiekuja (9miesiecy) jest w szpitalyu na zapalenie oskrzeli bo ( tesciu lodowata namoczona scierka obmywał małego na podwórzu pryz wietrze bo twierdził ze mu ciepło ) i tesciu tam siedzie poł dnia mogli chodz na godz przyjsc ani mała od nich prezentu nie dostała 15 sierpnia mieli odpust tez nic nie dostała a mogli chodz 20 zł dac mała ma tylko jedna babcie wiec mogła sie tesciowa postarac zeby rzeczywiscie mała kochac a tu taka znieczulica mała 15 min mszy sie rozgladała i spiewała potem zasneła nawet jak jej woda polewali głowe sie nie ruszyła chyba jej klimat do kimania odpowiadał no ale za nim zasneła zniszczyła mi fryz bo mnie za włosy dorwała i jazda ![]() dzieciaczki macie kochaniutkie i takie wyrosniete ![]() ![]() ![]() ![]() moja wazy około 7500 ile teraz mierzy ie wiem 9 sie dowiem idziemy na 3 szczepienie pije dalej cyca 120 gram co 2 godz z przerwa nocna 4 -5 godz w dzin ładnie spi je nie maruzi poprostu aniołek ![]() po jabłku sie rozkupciała wiec zrezygnowałam ale marchew i jabłko ok tylko ze niebardzo jej smakuje ale próbuje i obserwuje ![]() tyle miałam do powiedzenia ale mi sie zapomniało ![]() ![]() kardashi jak tam u malutkiej ząbki nam sie kły cofły i lecimy jak inne dzieci z zabkowaniem czyli jestesmy na normach ![]() ![]() na 10 wrzesnia mamy umówionego kardiologa z echem serca bagatela 170 zł ale dla maluszka wszystko ufff to se popisałam i tak połowe zapomniałam ![]() ![]() sorki ze na jednym jestem niumalowana ale zadko to robie fryzure tez mam inna bo włosy mi leciały tonami musiałam sciac
#174 |
Konto usunięte
|
No a tak myślałam o was ostatnio
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- trzymamy kciuki ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- tak mała nauczyłam na brzuszku lubiec lezec ![]()
Amelcia ![]() http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014 Edytowane przez Edzia400 Czas edycji: 2010-08-31 o 11:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas ząbki robiły tylko prześwit i zgrubienie i zastopowały się ![]() Nic się nie rusza, nic nie wyżyna ni nic.. ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;21759561]Nie martw się nic, będę na bieżąco pisać, zrobisz jak ja i tyle
![]() W ulotce czytałam kiedyś, że u skazowców po 6 mcu się powinno rozszerzać. Ale lek. jest przeciwna takim ograniczeniom, dlatego też ta próba zmiana mleka. Z tego, co już kiedyś z nią gadałam, to będzie tak: 2-3 dni zamiast 1 miarki pepti dajemy 1 miarkę bebilonu zwykłego, jeśli jest ok - to zamiast 2 miarek 2 zwykłe przez kilka dni znów. I tak do wszystkich miarek zwykłego mleka. Dziwię się trochę, że nutramigen od razu, to jest bardziej rozbite białko, przeważnie od lżejszego pepti się zaczyna. Ale teraz nie zmieniaj absolutnie. [/QUOTE] Szaja.. dziękuję ![]() ![]() A odnośnei tego Nutra to poprostu został wprowadzony, bo po Pepti było jeszcze gorzej, zaczęła ulewać, miała problem z kupką i dostała wielkiej wysypki (sprawdzałam już wszystko czy mogła być na coś uczulona) no i odrazu nastąpiła poprawa, także dlatego takie świństewko pije ![]() A tak wogóle dziewczyny powiedzcie mi, wychodzicie codziennie na spacer? Pomijając fakt jak jest ulewa i mega silny wiatr...ale np. dzisiaj u mnie ciężkie chmury i wiem, że będzie padać ale nie wiem kiedy i jakoś tak nie chce mi się wyłazić.. U mnie jeszcze jest jeden minus, bo tu gdzie mieszkamy nie mogę trzymać wózka w piwnicy a na klatce nie ma szans, żeby zostawić, więc muszę chodzić z małą na ręku parę bloków dalej do wózkarni u mojego dziadka...dlatego lenia ostatnio coś łapię, bo za dużo cackania sie z tym :P |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Raczkowanie
|
strasznie - garściami
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;21756532]Strasznie wypadają :/ Nie wiem, raz w posiewie wyszła, drugi posiew nie wyszedł wcale, teraz 3 raz zaniosłam... Dzięki ![]() Powodzenia! Dziewczyny, czy wy też niektórych wyrazów na forum nie widzicie? ![]() Młoda obudziła się po 9, wcale dalej nie chciała jeść, z łaski na uciechę zjadła niecałe 100ml ![]() A w ogóle pisałam wam? chyba obie mamy uczulenie na lovelę ![]() no to może faktycznie proszek bakterie - paskudna sprawa oby było dobrze [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;21758826]Ja dzisiaj gadałam z lekarką o rozszerzaniu diety - fajnie podchodzi do tego, nie jest zwolenniczką u skazowców odwlekania cholera wie ile (ale nie przyznałam się że kleik teraz daję ![]() ![]() a ja właśnie dziś a zaczęliśmy 13 tydzień podałam pierwszy raz jabłko - troszeczkę tylko ale reakcja była fajna a najgorsze było to że mała dopominała się jeszcze no ale nie dałam bo się boję na pierwszy raz przesadzić i tak się rozwyła że szok dałam smoka i zasnęła - swoją drogą od rana czyli 0d 6.15 spała tylko 20 min a kleik też daję tylko kukurydziany - pół miarki na 130ml na noc bo jak mała śpi do 6 to potem jest wściekle głodna i nie może się z tej złości najeść i pół dnia marudzi a tak mam spokój ![]() u Was też tak leje że świata nie widać - ze spaceru nici a no i miałam jechać na szczepienie ale przez ten deszcz dałam sobie spokój....
#179 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja walczę od kilku dni z ciemieniucha...macie jakies sprawdzone patenty na te dolegliwosc?smaruje oliwka przed kapiela...jest duzo mniej juz,ale jednak jest...no i na brwiach sie pojawia ![]() co gorsze jak posmaruje brewki a mały trze oczy to mu zaraz sie robia czerwone od tej oliwki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Konto usunięte
|
Leje jak szlag. 3 dzień już, nici ze spaceru znów.
---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Ciemieniuchę - wyskubać. Młodej teściowa wyskubała, ta w trakcie usnęła na jej kolanach, a po ciemieniusze śladu nie ma. A oliwka nie zadziałałam. Skubanie nie boli nic a nic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.