![]() |
#151 |
Raczkowanie
|
Dot.: Płaski brzuszek.?
Edytka nie jesteś grubaa..i tak samo jak Paulina mam pytanie: po kiego sie uczepiłas tych zgrabnych nóżek.?
![]() Ja też mam nową motywację,2 lata starszy ode mnie chłopaak.Styl.?? dżinsy,marynarka i pod to bluzka na krótki rękaw np.
![]() |
#152 |
Raczkowanie
|
okeeej, ja też dodam. xddd
a tak naaaaaaaaj to ja ja nie lubię brzuchaaa xDD A dzisiaj: ś: płatki czekoladowe z mlekiem II ś: actimel o: zupa pomidorowa, kotlet, ziemniaki, surówka p: jogurt, mleeko smakowe xd k: 2 kromki chleba z kremem kanapkowym, sałatą, pomidorem i ogórkiem I dużo picia, przede wszystkim wody i herbat zielonych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Raczkowanie
|
I mam nadzieję, Sylwio, że ten chłopak jest OGROMNĄ motywacja. Dla mnie by chyba był, ale mi jak na razie do miłości nie spieszno, bo i nie mam w czym/kim gustować xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Raczkowanie
|
No ciachoo jest nie powiem..
![]() Dziś jadę do niego i wszystko mu powieem... ![]() A co do moich zdjęć to dodam później bo w tej chwili mam nieczynny aparat :P ![]() Z tego co widzę ja tu jestem najgrubszaaa. ![]() ![]() Ś: Parówka z dwoma kromkami chleba 2Ś:Jedna kanapka z szynką miodową... ![]() Dalej jeszcze nie wiem... ![]()
![]() |
#155 |
Raczkowanie
|
łoo bożee ;o
z czego wy się odchudzacie ? ja nie wiem , ładnie wyglądacie (; u mnie w szkole a nawet w mieście też nie ma w czym gustować , więc nie jesteś sama xd
![]() |
#156 |
Raczkowanie
|
hehee..
A u mnie są ciachaa nie powiem.. xdd
![]() |
#157 |
Raczkowanie
|
no u mnie też się kilku znajdzie tylko mają po 19, 20 lat xd
![]() |
#158 |
Raczkowanie
|
no a u mnie 16 latek ,15
![]() A ciacha jak nie wiemm Dziś chciałam jednemu zrobić niespodziankę, pojechałam do niego. Zadzwoniłam i powiedziałam: spójrz przez okno.. A on do mnie: jestem u babci... ![]()
![]() |
#159 |
Zadomowienie
|
Paulina!! Ty się odchudzasz?!
![]() Weź Ty mi kobieto wytłumacz w którym miejscu jesteś za gruba?! Porównaj sobie moje i Twoje zdjęcia. Przy mnie to Ty jesteś niczym anorektyczka! Wiele bym dała żeby mieć Twoją sylwetkę... ![]() Co do odchudzania to u mnie masakra... Zawaliłam sprawę dziś i wczoraj ![]() ![]() Szkoda gadać.. Co do chłopaków to trzymam kciuki Sylwia! ![]() Ja mam chłopaka z którym jestem 10 miesięcy, a dobrze znamy się ponad rok ![]() (Jakby się dowiedział że się odchudzam to by się zaczęło: z czego, po co.. itp, także ciii!) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Raczkowanie
|
no właśnie..
Dziękuję.Kochana jesteś Edytkoo ![]() No i ja też zawaliłam sprawe,wolę to przemilczeć. Edytka od nowa zaczynamy.! ![]()
![]() |
#161 |
Raczkowanie
|
ja dzisiaj zjadłam 2 kostki czekolady
![]() ale zmierzyłam się i -4 cm w pasie ![]()
![]() |
#162 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ja wcale nie jestem chuda. Może to tak wygląda na zdjęciu [choć zdjęcia i tak pokazują wystający brzuszek], ale w rzeczywistości jest inaczej, do tego te zdjęcia robione były rano, gdy jeszcze nic nie jadłam, bo wieczorem mój brzuch wydaje mi się większy.
A mi w ogóle nic nie ubywa, dziewczyny, załamuję się, schudłam prawie 5 kg, a nie widać różnicy we mnie w ogóle. No nic się po prostu nie zmieniło - tylko waga mniej pokazuje. Chociaż wydaje mi się, że ostatnio przytyłam trochę [OBY NIE!], bo coraz częściej kuszę się na coś. Dzisiaj dużo zjadłam, bo byliśmy u cioci i wmuszono we mnie: 2 kawałki ciastka, 2 szyszki ryżowe, takie upieczone przez ciocię; jakieś mięso zawijane w mięso i surówki xdd haha. dokuczaliśmy cioci, że kto to widział zawijać mięso w mięso. xdd ale i tak pyszne było ![]() Sylwio, to zdjęcie które masz w avatarze jest twoje? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Zadomowienie
|
No to widzę, że wszystkie zawaliłyśmy trochę...
![]() Ja się nawet nie "chwalę"w jakim stopniu... Ja się nie ważyłam ani nie mierzyłam jak na razie. Moje wymiary na początku mojej "diety" były takie: łydka(w najgrubszym miejscu):36cm nad klanem ![]() udo(zaraz pod pośladkami):53cm biodra(tyłeczek ![]() brzuch(pod pępkiem, tylko wtedy miałam trochę wzdęty brzuch co u mnie niestety jest często, a wieczorem to taki "najedzony brzuch" mam zawsze;/):78 talia:65/64cm (tak po środku) Mój wzrost to ok.168cm, a jakieś 1,5 m-ca temu ważyłam jakieś 52-53kg (od tamtej pory miałam różne napady "jedzeniowe"..) Kolejny pomiar zrobię w sobotę rano, chociaż wątpię czy różnica jakaś będzie bo to dopiero/aż dwa tyg w tym praktycznie 3 dni zawalone ![]() Dobranoc i jutro już będą nowe dziewczynki, które w wkrótce będą kochały swoją figurę (mam nadzieję) ![]() (Ehh.. żeby to było takie proste... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Raczkowanie
|
Tak Paulinko to moje zdjęciee
![]() Hmm.. u mnie z wagi nic nie spadło i nie przytyłam,to załamka jak tobie już 5 kg spadło ![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Ogólnie ostatnio nie mam siły na nic.. Ale dziś zrobię ze 100 brzuszków. Szczerze to moim marzeniem jest warzyć gdzieś z 55 kg i żeby mój brzuch był mniejszy... ![]()
![]() |
#165 |
Zadomowienie
|
Też bym chciała żeby mi spadło tyle..
Chociaż 2-3 kg.. Dzisiaj załamka... Brak motywacji, silnej woli... Najadłam się po południu jak.. świnia! Słodycze, paluszki... ![]() ![]() ![]() ![]() Czemu?!czemu?! czemu?! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Raczkowanie
|
Mam fotkę na której widać mój ogrooomny brzuch...
Załącznik >
![]() |
#167 |
Raczkowanie
|
Fajne masz włosy i ogólnie bardzo ładna dziewczyna z ciebie. Brzuszek rzeczywiście masz widoczny, ale nie martw się, popracujemy trochę nad tym i będzie super
![]() A ja dzisiaj 30 min hula-hop, 5 min skakanki i trochę innych ćwiczeń - muszę częściej ćwiczyć, żeby były efekty. postaram się ![]() A z jedzeniem dzisiaj okej: ś: płatki z mlekiem II ś: pół grejpfruta o: ziemniaki, surówka, jajko p: mleko smakowe, jogurt k: filet z makreli, kromka chleba Teraz się naprawdę zawzięłam i powiedziałam DOŚĆ tego. Albo się wezmę za siebie i schudnę albo nie. Wybór należy do mnie - wiecznie czekać nie będę, bo nie mam zamiaru odchudzać się całe życie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Raczkowanie
|
Paulinko: powiem Ci,że dzięki Tobie mam większą motywacją,a to przez Twoje szczere słowa i zachętę..
![]() Od dziś dość,idę teraz się przejść... Po pierwsze więcej ruchu a po drugie kupie sobie zieloną herbate bo wyszła już ![]() ![]()
![]() |
#169 |
Raczkowanie
|
kurcze , wszystkie dodały fotki to ja też będę musiała
![]()
![]() |
#170 |
Zadomowienie
|
Sylwia może pocieszę Cię jeśli napisze że z brzucha najłatwiej jest zrzucić tłuszczyk i na pewno dasz radę
![]() Popieram ze ładna z Cb dziewczyna! ![]() Zazdroszczę Ci tych szczupłych nóg! ![]() Ja dziś zawaliłam od rana.. zjadłam wafelka "Grześka" po śniadaniu ![]() Ale nie jadłam drugiego śniadania (może nie jest to najlepszy sposób no ale..) Ale dodałyście mi motywacji i też mówię sobie DOŚĆ! (ale jak długo to nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Raczkowanie
|
zauważyłam , że już tyle czasu piszę w tym wątku a nawet nie napisałam jak mam na imię xD jakby coś to Patrycja jestem
![]() fotka jest w krótkich spodenkach bo nie mogłam znaleźć legginsów(jak coś jest potrzebne to nigdy nie mogę znaleźć ![]() ![]() tak średnio coś widać , ale lepsze to niż jakbym w ogóle nie dodała fotki ![]() tak szczerze to nie wiem co mi się najbardziej nie podoba , chyba wszystko ![]()
![]() |
#172 |
Raczkowanie
|
Patrycjo, to zaszczyt w końcu poznać twoje imię xD
A co do twojego zdjęcia to trudno mi je ocenić, bo słabo widzę. xd Ale ogólnie wyglądasz normalnie, znaczy, że nie wyglądasz jakoś grubo. Nie wiem ile ważysz ani masz wzrostu, bo nie chwaliłaś się chyba, ale myślę, że jest w normie xd A jak ja dzisiaj byłam z mamą na zakupach to akurat zmieniali nazwę sklepu [to już 3 raz] i losowanie było, no to mama też wrzuciła paragon i czekałyśmy jakieś 15 minut, bo o 14 miało być losowanie. I zaczęli od nagród pocieszenia i druga była.. mama. xdd haha. xd Jakby zaczęli od nagród głównych to wygrałybyśmy frytkownicę, a tak to tylko jakieś takie duperele. xdd jakieś długopisy, ołówki smycz, karteczki, rękawice kuchenne, balony, z 8 kisieli, przyprawy jakieś. xD W sumie takie nic, ale zawsze coś. Ten fakt, że się wygrało jest już i tak miły ![]() Zjadłam też 3 cukierki, ale za to kręciłam 30 minut hula-hop, więc chyba spaliłam to. xdd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Zadomowienie
|
Patrycja..co ja bym dała za takie nogi i wgl figurę jak Ty..
Co prawda nie widać dokładnie na tym zdjęciu całej sylwetki ale to zdjęcie mi wystarczy by zapytać: z czego Ty się odchudzasz? ![]() a ja.. przegrałam kolejny raz z samą sobą.. nie mam siły... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Raczkowanie
|
Edyta zapewniam , że jest z czego
![]() wiem , wiem zdjęcie nie należy do najwyraźniejszych , ale trudno , może później wrzucę jakieś lepsze ![]()
![]() |
#175 |
Zadomowienie
|
To czekam na wyraźniejsze zdjęcie ale pewnie i tak tylko upewnię się że najchętniej to bym sie z Tobą wymieniła sylwetką
![]() i silną wolą pewnie też ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Raczkowanie
|
żeby mieć taką sylweke jak ja to musisz jeszcze przytyć
![]() z silną wolą u mnie różnie.. czasem mi się nie chce i nie ćwicze tydzień ![]() ale diete raczej cały czas trzymam ^ chociaz to ![]()
![]() |
#177 |
Zadomowienie
|
Przynajmniej trzymasz dietę.
Ja mam wrażenie ze powoli wpadam w kompulsy... A teraz mam doła, który jest coraz częściej.. Wszystko kręci się wokół jedzenia, znów myślę jaka jestem gruba, że znów zjadłam cos co nie powinnam, że... to wszystko jest bez sensu... Nawet chłopak ostatnio powiedział mi, ze jest coraz gorzej... Nie mam siły już... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Raczkowanie
|
Edytko trzymaj się,razem damy rade..
Proszę Was nie załamujmy się bo będzie źlee ![]() ![]() Paulinko gratuluje wygranych pierdółek ![]() A co do dzisiejszych pokus,to: Ś: pizza ![]() ![]() ![]() 2 Ś: 2 wafle ryżowe i jogurt gratka czekoladowy O:porcja kurczaka i ziemniaki K: PŁATKI NEQUIK dokładkaa ![]() Patrycja,masz fajną figurę i na serio nie jest źlee ![]()
![]() |
#179 |
Zadomowienie
|
Tyko, że ja już na prawdę mam ochotę to wszystko olać...
Kurde... weźcie mi jakoś naładujcie akumulatory. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Raczkowanie
|
trzeba trochę Edytą potrząsnąć
![]() nic nowego nie napisze tyle ,że każda z nas ma takie złe dni i trzeba się wsiać w garść , Sylwia ma rację -.- jak wytrzymamy to za jakiś czas wstawimy fotki to będziemy miały figure jak" Dżoana Krupa" albo ktoś xD ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.