|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz.3 :)
Znowu rozpoczęłaś stronę
![]() Masakra z tymi rozmiarami ![]() Może w końcu znajdzie się coś odpowiedniego ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Oglądam ten mecz na TVNie może gdzieś Madziarkę i Marka wyczaję Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2010-10-09 o 16:45 |
|
|
|
#154 |
|
Zadomowienie
|
AAAAAAAAAAAAAAA !
nie wierzę ! już ? Gosia - powodzenia ze spisem
|
|
|
|
#155 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#156 |
|
Zadomowienie
|
na przeprosiny że nie mam czasu .
fajnie wyjdzie jak podczas czytania będziesz to śpiewać na głos : W poniedziałek chmurny dzień na chomiczy czuję chęć a we wtorek myśle tak yzcimohc an <- czytaj wspak znów we środe coś mnię kręci że nasz wątek się rozkręci za to w czwartek cały czas " to se wejdę na wizaż " w piątek wierzcie mi czy nie na chomiczym siedze se a w sobotę to i owszem se spamuje ![]() zakończenie mi się podoba |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka świena piosenka
![]() Byłam dzisiaj na Jedz, Módl Się i kochaj. Film bardzo fajny, kilka razy się popłakałam Ale był tez moment gdzie film mi się tak dłuużył -.-''Oczywiście wpadłam do Mcdonalda i teraz jescze czuję tę tortillę |
|
|
|
#160 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie moje drogie. nie odzywalam sie długo, bo w pracy zapieprz i generalnie nic mi sie nie chciało przez ostati tydzien. ale nastał weekend i wróciłam do zycia
![]() w ogole super ze mamy juz 3 czesc wątku!!!!!!!!!!!!!! szalejemy babki ![]() zrobilam dzis dla chomika nowy wybieg, bo z tego psedo wybiegu otoczonego ksiazkami ciagle mi uciekał i tylko niepotrzebnie sie denerowałam. teraz mu zrobiłam nowy i zaraz wam wrzuce zdjecia
|
#161 |
|
Raczkowanie
|
gdzie sie wszystkie podzialy?
Edytowane przez Niebieska Poziomka Czas edycji: 2010-10-09 o 22:27 |
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
poka poka zdjęcia
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
Hej słodziaki misiaki
![]() ja tylko na chwilkę bo TŻ siedzi obok i mi zerka w kompa ![]() Mecz - rewelacja! oprócz gwiazd tvn i sejmowych, widziałam (przechodził obok) Dawida Wolińskiego z Top Modl, ha ale mi się fartnęło, co? Mam sporo fotek, jutro postaram się coś wrzucić ![]() ciuszki tez postaram się obcykać ![]() a teraz zmyyyykam
|
|
|
|
#165 |
|
Wtajemniczenie
|
no juz juz,
tam gdzie sa trociny to jest podwyższenie, wiecie dwa poziomy ![]() tam obok taka mała dobudówka, połączona tunelem narazie Joey spi, wiec nie testował
|
#167 |
|
Raczkowanie
|
no no chyba ja mojemu tez cos podobnego musze zrobic
tylko on od razu pogryzie to
|
|
|
|
#168 |
|
Wtajemniczenie
|
no ja tez sie licze ze stratami
ale chyba nici z dzisiejszego testu, bo Joey spi i obudzic sie nie chce zrobil tylko małą pobudkę na papu i znowu zapadł w sen zimowy
|
#169 | |
|
in love with life
|
Cytat:
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym sie troche bala, ze Wojtas wygryzie dziure..
|
#171 |
|
Wtajemniczenie
|
Własnie sie obudził i testuje
oszalał, po prostu oszalał. nie wiem za co sie chwycic. policzki ma tak napchane zarciem ze wygląda jak pudzian mam takie pytanie: czy moge go podniesc jak mam ta poliki wypchane, czy poczekac az zrzuci towar ?---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- tam jest tyle pierdołek do gryzienia, ze ma sie czym zajac poza tym co jakis czas zerkam na niego
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
kupilam mu takiego 'gryzaka' w formie koleczka..
slonecznik, orzeszki, ziarenka itd itd i taki spioch ze nawet nie uslyszal jak mu wkladalam do klatki :d---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- mozesz podnieśc tzn ja podnosze wiadomo delikatnie i nic się nie dzieje.
|
#173 |
|
in love with life
|
Ja tez podnosze czasem. Od razu wtedy chomik jest ciezszy
|
#175 | |||
|
Zakorzenienie
|
Kamilcia Ty nadal prowadzisz spis Tylko Gosia, tak w zastępstwie za Ciebie go wkleiła Cytat:
![]() Mogę dodać do pierwszego posta? ![]() Przeprosiny przyjęte ![]() Cytat:
![]() Oglądałam w tv ten mecz, ale nie widziałam Was ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#176 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Wołałyśmy Ciebie telepatycznie przez kulę, ale się nie dało i musiałam Cię zastąpić
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
. Cytat:
Wojciech słyszy wszystko co związane z jedzonkiem ![]() Ja wczoraj po dentyście byłam z Markiem na spacerze nad morzem . O 22.00 było 24* .A dziś niestety pada, ale zimna na szczęście nie ma. Z racji tego, że byliśmy na spacerku nie mogłam zrobić wspólnego wybiegu nr.2 A tak w ogóle jak tylko usiadłam na fotelu dentystycznym to poprawił mi się humor .
|
|||||
|
|
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#178 |
|
Wtajemniczenie
|
no tak, jak ja mam troche czasu na napisanie do kuzwa nikogo nie ma. tylki Gosia sie tam czai gdzies
![]() dzis TZ urodziny. ale TZ jest w pracy do 18 a potem jedzie prosto na trening i wróci o 21. po prostu swietnie nie tak sobie wyobrażalam jego 25 urodziny ale w ramach urodzin wstałam dzis o 5 rano !!! zeby mu zrobic sniadanie. i przygotowałam urodzinową wałówke do pracy a potem robie mu ciasto Snikers a ja oczywiscie na diecie wiec moge sie tylko obejsc smakiem. ale schudłam w ciagu tygodnia 2 kg ide do sklepu bede niedługo aby spamowac z kimkolowiek ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- nawet z urodzinowego numerka nici, bo mam okres mówie wam jak nie urok to sraczka
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
Łucja wszystkiego naj dla TŻta
|
|
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj...no to nieciekawie . TŻ spędza urodziny bez Ciebie . I jak widzę pakiet standardowy też nie wypalił ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- A tak w ogóle to wszystkiego najlepszego dla Twojego TŻ!!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.

a najgorsze jest to, że jak mam dobre to znowu rękawy za krótkie

super! 

.