|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
o już nowy wątek
![]() muszę porobić dzisiaj maseczki na twarz |
|
|
|
#153 |
|
Konto usunięte
|
Maselko kakaowe ziaji, jak to pachnie, no ja wiem, ze takich tlustych, zatykajacych pory rzeczy sie na twarz klas nie powinno, ale ono tak pachnie XDDD Po prostu trzeba szybko to zmywac jak sie troche wchlonie.
|
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
jakie
?wczoraj zrobiłam miodowo-cynamonową i szczypała mnie buźka po niej
|
|
|
|
#155 |
|
Konto usunięte
|
Ja nie wiem jak mozna zrobic cokowliek z miodem, np. ktos mowil ze polozyl miod na usta na 20 min, ja po minucie gora mam to zlizane xD
|
|
|
|
#156 |
|
Raczkowanie
|
Caate, nie obwiniaj się! To naprawdę nie twoja wina, nie łam sie!
Dzisiaj robię sobie wszelkie oczyszczające zabiegi na twarz - będą maseczki, chusteczka z mikrofibry, mieszanina żelatyny i mleka.. A potem, wieczorkiem samoopalacz ![]() Oprócz tego - w skład mojego dzisiejszego spamowania wejdą: - maska bingo na włosy - peeling ciała cukrowy - rycyna na rzęsy - jakaś zbawienna kąpiel dla stóp ![]() - spa dla dłoni. Mam odciski na piętach po wczorajszej imprezie. grr, niecierpię tego!w ramach motywacyjnego kopa - foteczki ![]() (ostatnie foto- wymarzony frencz chciałabym właśnie takie pazurki)
|
|
#157 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
I ja z lekkim poślizgiem się melduję w nowej części
Witam Kochane !! Jeju aż 3 dni mnie tu nie było! Stęskniłam się za Wami ! Nie wchodziłam, bo ... nie miałam czasu Ten weekend zaliczam do wyjątkowo imprezowych, a więc wyglądało to mniej więcej tak: - w piątek ze szkoły - szykowanie - pizza z Tż'em - impreza prawie do rana - sobota - musiałam wstać rano, bo jechałam na zakupy - powrót - obiad + sprzątanie - szykowanie - impreza prawie do rana A dziś też wcześnie wstałam - o 9 i na bazar na zakupy jakieś - powrót - obiad a teraz musiałam wejść w końcu na Wizaż i się z Wami przywitać ! A za chwileczkę dosłownie nauka Także nadrobię Was na pewno dziś, ale jeszcze nie wiem o której może tak w przerwie między nauką I jeszcze Tż przyjdzie dzisiaj mnie uczyć matematyki na środę, bo ja to tępa z niej jestem Ogólnie ten płaszczyk z H&M taki śliczny co go kupiłam, to moja mama przejmuje, bo jednak na mnie za ciasny w biuście.. Ale za to wczoraj kupiłam sobie taki piękny czarny płaszcz trochę przed kolano z paskiem i z kapturem(który oczywiście jest na mnie za duży, bo każdy kaptur jest na mnie za wielki ...ale da się go do zmniejszenia, a jak nie to można odpiąć ) i jest idealny ale wygląda zgrabnie Fakt, faktem trochę za niego dałam, ale doszłam do wniosku, że i tak ładniejszego już nie znajdę, a wolę kupić raz bardzo porządny płaszcz, niż parę razy tańsze No, ale rozświetlę go amarantowymi dodatkami i będzie pięknie! A dzisiaj kupiłam sobie takie coś jakby chusta połączona z szalikiem no nie wiem jak to nazwać - wygląda jak arafatka ale jest z materiału jak szalik i właśnie w odcieniu amarantu. Do tego trochę skarpetek I skórzane rękawiczki w odcieniu miodowym(bo będę nosić na przemian zestaw miodowy z amarantowym do tego płaszczyku) z takim kożuszkiem w środku A i cielisty, gładki biustonosz, bo nie miałam a często jest potrzebny.Zdjęcia zakupów porobię najprawdopodobniej jutro, jak będę mieć aparat ![]() ![]() Hah, w ogóle jak się Tż zdumiał i jednocześnie ucieszył bardzo,ale to bardzo mocno jak mnie zobaczył w piątek w tej mojej nowej czerwonej bluzeczce koszulowej z bufkami Jakbyście widziały jego minę! Bo on widzi mnie zawsze tylko w czarnym,szarym,fioletowym ,białym i granatowym, czasami zdarzy mi się tam niebieski,albo róż ale to rzadko i do tego proste kroje a tu nagle nie dość, że czerwień to jeszcze bufki, ale był zachwycony i powiedział, że wyglądam olśniewająco bosko ![]() Teraz tylko napiszę o moim SPAmowaniu z piątku i wczoraj i zmykam się uczyć, potem Was nadrobię PIĄTKOWE SPAmowanie: Włosy: - nie wyprostowałam ich do szkoły (u mnie to jest wyczyn, ale raczej ludzie się pytali czy skróciłam włosy-bo wiadomo,jak się wyprostuje to się dłuższe wydają-ale raczej nikt nie wpadł na to, że ich nie wyprostowałam )- za to idealnie wyprostowałam na wieczór ![]() - serum ochronne na końcówki i trochę nad nie - nafta pokrzywowa na parę godzin do spania jak wróciłam - na całą długość i skalp Twarz: - filtr 50 ale tylko do południa - popołudniu zgrzeszyłam i nie nałożyłam,żeby lepiej się makijaż trzymał ![]() - peeling mikrofibrą z żelem do twarzy z glinką - maseczka z zielonej glinki - maseczka bankietowa (pod makijaż, bo to jak baza) - krem nawilżający od derm. - staranny makijaż oczu (smoke eyes ale tylko na górnej powiece + biała kredka na linii wodnej) - staranny makijaż twarzy - utrwalenie makijażu lakierem - retinoid na czas spania - carmex na usta na czas spania Ciało: - masaż Syrenką - balsam nawilżający - krem na stopy i ręce - ładnie się ubrałam ![]() SOBOTNIE SPAmowanie: - pokrzywa i zielona herbata do picia Włosy: - 3(!)krotne mycie włosów - po nafcie .. - odżywka regenerująca na parę minut - spray termoochronny - serum ochronne na końcówki i trochę wyżej - mgiełka Radical - idealne prostowanie Twarz: - filtr 50 - i ta sama sytuacja jak w piątek - peeling mikrofibrą z żelem z glinką - maseczka z białej glinki - maseczka bankietowa pod makijaż - krem nawilżający od derm. - staranny makijaż oczu ( fioletowo-różowe smokey eyes również tylko na górnej powiece + biała kredka na linii wodnej) - staranny makijaż twarzy - utrwalenie makijażu lakierem - krem nawilżający od derm. na czas spania - carmex na usta na czas spania Ciało: - masaż Syrenką - balsamowanie x2 - krem do stóp x2 - krem do rąk co jakiś czas - również ładnie się ubrałam ![]() Uff...Ale tego było ![]() Ja lecę Kobitki , wpadnę później! Udanej niedzieli!!
|
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale na buzię maseczka z miodu jest faaaajna
|
|
|
|
|
#160 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja już nie wiem jak mam odżywić te moje klaki
o włoski chodzi..Buahhot Ty się znasz na pielegnacji włosków, podpowiedziała byś co i jak bo widziałam miałaś ostatnio farbowane na blond, i po deklaryzacji, więc może coś bys podpowiedziała??
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Alessandra
jak wygląda utrwalanie makijażu lakierem? nie wyobrażam sobie tego
|
|
|
|
#162 |
|
Konto usunięte
|
Ja tez tak robie, nic lepiej nie trzyma makijazu niz lakier do wlosow. Zamykasz oczy, ale tak na gladko, nie mruz powieki, pryskasz lakierem z odleglosci troche, czekasz az wyschnie i dopiero oczy otwierasz, bedzie sie trzymal do rana.
Ramoncia- znajdz semi di lino alfaparfu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-7...hine-Serum.htm |
|
|
|
#163 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
|
|
|
#164 |
|
Konto usunięte
|
Serio, dziala normalnie, tak jakbys pryskala wlosy, zawsze sie cos na twarz dostaje i do oczu, one byly testowane pod tym wzgledem, wiec nie ma czego sie bac. Jezeli Cie nic nie drazni podczas pryskania wlosow to twarzy tez nie podrazni.
|
|
|
|
#165 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
|
|
|
#166 |
|
Konto usunięte
|
Tylko nie tanim lakierem z biedronki z alkoholem.
|
|
|
|
#167 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Pamiętam jak olejowałam amlą (z tym że tą do ciemnych włosów) włosy miałam pogrubione i błyszczące może któraś z Was wie czy amla jaśmin jest równie dobra jak amla zwykła?Od tygodnia mam całe blond włosy a Ty Ramoncia czym farbujesz włosy?
|
|
|
|
|
#168 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Muszę kiedyś wypróbować ![]() P.S. "Trochę" inspiracji-motywacji wrzucam - przyda mi się..
|
|
|
|
|
#169 |
|
Wtajemniczenie
|
I ostatki
:
|
|
|
|
#170 |
|
Raczkowanie
|
wow, muszę kiedyś wypróbować ten trik z lakierem
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#172 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
|
|
#175 |
|
Wtajemniczenie
|
oh, wczoraj nowa czesc zalozona a juz ytyle postow
![]() ale pedzicie. ja sie przez ostatnie dni zanidebalam, ale koniec! wlasnie siedze z olejem na wlosach i mam dzisiaj w planie maseczke cynamonowa, peeling calego ciala cukrowy, depilacje nog i sos dla stop, bo sa w tragicznym stanie
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie znalazłam genialny sklep z almą,
olejami do włosów i innymi kosmrtykami... ![]() zbankrutuje |
|
|
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobrze że u mnie takiego nie ma
|
|
|
#178 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#179 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie moje zdanie. Nie próbuj z Providentem, bo tam są mega wysokie prowizje ! Wiem z doświadczenia[ nie swojego, kuzynki ]. Otóż kuzynka pożyczyła 1000 zł a musiała oddawać 1800...Zdzierstwo totalne Cytat:
![]() Ja też ! Cytat:
Z mojej rodziny nikt go nie używał, tylko ja, bo [ na moje szczęście ] nikt nie mógł znieść tego zapachu Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale zmyje się normalnie wszystko, bez żadnych utrudnień ?
|
||||||
|
|
|
#180 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja niedługo idę do kościoła, potem lekcje przydałoby się zrobić, a później może jakiś film sobie obejrzę.. a za mną dzisiaj:
x prysznic x mycie włosów (szampon Timotei - jedyny jaki mam w domu, jutro pójdę do Ross to kupię JF x odżywka - Gloria x wałkowaniee ![]() x peeling x depilacja x regulacja brwi x balsam na całe ciało x żel oczyszczający + peeling enzymatyczny na twarz x krem na twarz x peeling cukrowy dłoni x gruuba warstwa kremu na dłonie x odżywka na paznokcie A przed chwilą zrobiłam makijaż i zaraz lecę ![]() Miłego popołudnia |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.

?
grr, niecierpię tego!

Ten weekend zaliczam do wyjątkowo imprezowych, a więc wyglądało to mniej więcej tak: