|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Spóźnione bardzo ale:
Wszytskiego naj naj najlepszego dla mojego najprzystojniejszego kawalera Miała być Merylin ale cos odpowiedniejszego dla Solenizanta znalazłam- http://w263.wrzuta.pl/audio/0bkDP0XA...zyjes_urodziny |
|
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Lenka... A ja zaraz wezme Agatę i pójdziemy Ci wybic głupie pomysły z głowy.
Pisz co się dzieje! |
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie to nie wiem
Ale pół dnia siedziałam i beczałam. Mam wrażenie że się nie nadaję, ale wiem że na innym kierunku byłoby jeszcze gorzej. Bo przecież bardzo chciałam studiować turystykę... Mam tylko nadzieję że to szybko minię to wahanie bo nie chciałabym zrobić czegoś czego później będę żałowała...---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Idę spać dobranoc
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
lenka jeśli Cię to pocieszy to ja placzę z powodu kierunku co semestr i to bron boze w czasie sesji bo nie o to chodzi. Teraz coraz czesciej mysle,że trzeba byo isc na normalna pedagogike..
|
|
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
Lenka no uważaj, bo Kaś ma rację
![]() ja nie rozpaczałam że wybrałam zły kierunek, ale ryczałam jak bóbr jak w pierwszej sesji nie zdałam 1 egzaminu:/ ale to były inne czasy, człowiek miał jeszcze myslenie z liceum....
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
O matko... późna noc ale dotarłam do was w końcu
![]() Oczywiście Natusia najlepsze życzenia dla synusia dołączam się do wszystkich torcików, prezencików i pioseneczek ![]() Wróciłam sobie do domu...stwierdziłam, że tutaj szybciej uda mi się wyleczyć z tego paskudztwa... i już mam za sobą mleko z czosnkiem bleeeeeeeeeeeeeee. Jednak jest priorytet wyzdrowienia do niedzieli bo wybrać się chce na hallowinową imprezkę wiem wiem chora a imprezy mi w głowie ale kurde nie wiem kiedy ostatni raz balowałam z % ;p wstyd się przyznać jaka to ja prostolinijna się zrobiłam haha ![]() a wy macie jakieś plany imprezowe na łikend ?
|
|
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
plany na week?
do domu jadę, tez mi wielkie plany![]() ![]() a tak na poważnie: pokłócę się z mamą, odwiedzę babcię i dziadka, pojeżdżę na rowerze, pobiję się z bratem, wreszcie po miesiącu obejrzę tv... ![]() Lachony dobranoooooc
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
ja zadnych planow na weekend pzoa tym ze koleanka wreszcie w zmc bedzie wiec sie z nia zobacze. I z moja Roksi. I moze jakims cudem z romeo... wiec modlic sie o cud prosze.
---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Agatko kudłatych snów ![]() |
|
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
modlimy się zatem
![]() ![]() Baby u mnie -3 stopnie !!!!!!!!! dramat!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam dzieki bogu termometru za oknem w pokoju(zreszta mam do sciany domontowana taka pseudoszklarnie wiec temperatura bylaby zaklamana) wiec szok zwiazany z temperatura mi niestraszny
![]() Ale wracajacc w uczelni patrzylam w niebo- gwiazdy byly takie wyrazne i jaskrawe, na niebie zero chmurek..bedzie rano strasznie zimno
|
|
|
|
|
#161 |
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry
![]() nawet nie chce rolet odsłaniac i patrzec na termometr br :P .. co rano sie boje sie zobacze snieg haha ![]() ![]() Kurde co to za pomysły z tym rzucaniem studiów a na którym jesteś roku ??Requiem for a dream ! film bardzo dobry !
|
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
hejka laseczki
Lenka no cos Ty..może to jakieś chwilowe zwątpienie...? Siunia ale Ci dobrze z ta imprezką a gdzie taka będzie w jakiejś dyskotece czy na domówkę sie wybierasz? ![]() Agatko miesiąc nie ogląałaś tv? no to bedziesz miec zaległości w serialach ![]() Cytat:
![]() Kas bedziemy się modlic wszystkie, żeby spotkanie z Romeo wypaliło ![]() Monika ja niestety nie oglądałam filmu...w ogólę ostatnio nic nie oglądam na DVD.. ![]() Sloneczko dzien dobry ![]() Oczywiście dziękuję za życzonka torciki piosenki pisałam Wam już że jesteście najkochańsze i najcudowniejsze.. ![]()
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ale u mnie dzis słoneczko świeci Nati, juz się przyzwyczaiłam i powiem Ci że jakoś nieśpieszno mi do tv...może tylko do "Na wspólnej" bo Emilka w ciąży.. ![]() jeeej co ja mam zrobić
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko nie wiem..a może Ci się naelektryzowały...?:rolle yes:
noo na wspólnej Emilka w ciązy i zdecydowała, że urodzi dziecko ![]() a co do słoneczka to u mnie jest już od 2ch dni ![]() idę sobie robic sniadanko ma któraś ochotę na sałtkę z kurczakiem i pierożkami?
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
naelektryzowały? a czym?
![]() a jakże by miała się nie zdecydować, bo ja sobie nie wyobrażam aborcji w polskim serialu ![]() ja poproszę!! nigdy nie jadłam sałatki z pierożkami choć już jadłam sniadanko podjadła wspóllok pyszny serek kremowy z ananasem i migdałami i teraz musze jej odkupić
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko naelektyrozwac włosy się moga od centralnego ogrzewania..ja tak mam..ale tylko w bloku bo u mnie w domu rodzinnym nie mam tego problemu tak przynajmniej mi powiedziała moja fryzjerka..
e tam Agatko jak Mario był w jakims klubie i przyszedł w futrze i samych slipkach, a ta jego żona miała stiptizera w domu to mnie już nic nie zdziwi
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
aa czytałam o tym wieczorze kawalerskim
Marka okradli, Dąbkowie się rozwodzą- koniec świata! kurde na początku myślałam że to Olka jest w ciąży, bo chyba coś kiedyś kombinowała z Danielem, a tu Emilka! szok!![]() od ogrzewania mówisz? ne wiem, bo ja mam na stancji chłodno, bo wolę siedziec w dresie pod kocykiem, niz w nagrzanym pokoju
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2010-10-28 o 09:42 |
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
noo koniec świata na wspólnej
![]() ![]() Agatko ja bym tak nie mogła ja uwielbiam miec cieplutko w domku i chodzic w podkoszulce i spodenkach kurde musze się wziąśc za nauke..a jakos mi się nie chce...wczoraj posiedziałam z moją sąsiadką do 1:40...i dzisiaj jestem padnieta a na dodatek mój Tż jest chory a jak facet jest chory to znaczy, że cierpi najbardziej na świecie.. np mój Tż ma zwykłe przeiębienie ale on już nie wytrzymuje i musi do lekarza iśc..
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
Michał już wie, że Ola podmieniła te badania i Basia jest jego córką??
![]() pojadę do domu to w sobotę obejrzę wszyystkie powtórki ![]() Nati a kiedy masz zjazd? oj co się będziesz uczyć:P wiesz może rzeczywiście nie wytrzymuje ja już 2gi tydzień ssę tabletki na gardło i nic już się zaczynam niepokoić że mi nic nie pomaga...ja póki co uciekam, wpadnę koło 17....
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Tak wie już!
znów zaczyna im sie układac...![]() Agatko ale mój tż ma tylko katar...i kicha..to naprawde nic poważnego.. ![]() No za tydzień mam zjazd i już mam zadane 150 stron musze z tego zrobic notatki i się pouczyc..a przedmiot to historia wychowania... no to ucekaj kochana
|
|
#171 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz ile razy ja myslałam, że sie nie nadaje na te studia, że jestem poprostu za głupia, to nie dla mnie, tym bardziej teraz jak sa wieczne problemy z tą babą ciągle mam u niej poprawke to tez ciągle załamka, że może to nie dla mnie, ale ja sobie wtedy myślę, że nie dam się zniszczyć jej i udowodnie sobie, jej i dam rade, jeżeli to jest Twoj wymarzony kierunke tym bardziej nie warto się poddawać Cytat:
![]() Cytat:
jak jaroszy napisał list do hanki ![]() śliczne zdjęcia Flipka te jego oczy kurde poszłam wczoraj do lekarza po skierowanie na usg tarczycy, a ona mi mowi, że juz nie dają skierowań jedynie moge do endokrynologa dostać, a potem on mi da na usg tylko ja już tak w zeszłym roku robiłam to najpierw tyle czekalam do endokrynologa a potem na usg do tego dzwoniłam dziś do kilku poradni psychologicznych i co też skierowanie musze od lekarza rodzinnego lub neurologa więc znów ta sama droga jak z usg ![]() powoli się szykuje i na 14 na ćwiczenia a jutro musze wstać o 5
Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2010-10-28 o 12:37 |
|||
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
JEEESSSTTEEEMMMM!!!!!!!!
![]() ale ja się za Wami stęskniłam!!!!!!!! nie nadrobię Was nie ma szans! już III cześć- gaduły moje! co u Was? mówcie mi! Natali koniecznie ucałuj od mnie Filipka jak urodzinki wypaliły? pisałaś to nadrobię?Agata kup sobie jedwab w płynie i nakładaj na same końcówki to Ci nawilży i odżywi. Natali ma rację że włosy się przesuszają i elektryzują od ogrzewania. jedwab nie załatwi sprawy ale na pewno Ci odżywi, wzmocni itd. ja odkąd używam nie mam ani jednej rozdwojonej końcówki. postaram się Was podczytać żeby mniej więcej wiedzieć co i jak u każdej, ale nie wiem czy mi się to uda ![]() u mnie meksyk i chaos! i totalny chroniczny brak czasu. miałam szalony weekend w Warszawie u siostry. jako że jest królową lumpków obskoczyłam z nią połowę sh w wawie:p i trochę się obkupiłyśmy m.in. mega różowe, satynowe szpilki itd. a w niedziele byłam na paintbollu- super sprawa ale siniaków jeszcze nie udało mi się zliczyć lataliśmy z karabinami po lesie, czołgaliśmy się itd. rewelacja! ale te strzały na prawdę bolą, zwłaszcza z bliska.no i od poniedziałku miałam 3dniowy zapieprz na ogólnopolskiej konferencji. podpierałam się już nosem, ale pomijając wiele niedociągnięć i spięć w naszym gronie (bo zjechały się 3oddziały a niestety różni ludzie w nich pracują) ale we wtorek odreagowałam na kolacji i imprezie. jak poszłam w tany z prezesami to o 4nad ranem dotarłam do łóżka- własnego oj działo się działo hehea dzisiaj na rzęsach próbuję ogarnąć to co zastałam w biurze
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia
nasza bizneswoman troche będziesz miała nadrabiania bo dziewczyny to gaduły to weekend udany mam nadzieję, że już znajdziesz więcej czasu dla nas
|
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiuuuuuulek!
![]() tak tesknilam! juz myslalam, ze nas nie kochasz.. dobrze, ze juz wrocilas... ![]() no jestem z ciebie dumna, ze wyladowalas w lozku i to tym bardziej.. -swoim!
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
tak Gosiu zapomniałam dopisać o tym łóżku dobrze, że to się tak skończyło
|
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
ja też się za Wami stęskniłam
i cieszę się że jeszcze mnie pamiętacie![]() Maryś Ty ale się uśmiałam! też jestem z siebie dumna zważywszy na fakt problemów nie tylko z pionem ale i orientacją w terenie- chyba ze 4x pomyliłam nr pokoi- 4w nocy a ja pukam i sycze przez drzwi- czerwony kapturek (takie hasło sobie wymyśliliśmy) a to się okazuje że to nie mój pokój
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu jak mogłybyśmy zapomnieć coś Ty
czerowny kapturek
|
|
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
moze lepiej nie wnikajmy jakie tam ona miala jeszcze inne hasla..
i znaczenia..
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
może to był taki czerwony kapturek
![]() http://demotywatory.pl/2177077/Z-wie...trzysz-inaczej hehe będę siedziała w komisji na wyborach
Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2010-10-28 o 13:25 |
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
wariatki
![]() Maryś Ty to chyba jakaś wygłodniała jesteś
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.

Ale pół dnia siedziałam i beczałam. Mam wrażenie że się nie nadaję, ale wiem że na innym kierunku byłoby jeszcze gorzej. Bo przecież bardzo chciałam studiować turystykę... Mam tylko nadzieję że to szybko minię to wahanie bo nie chciałabym zrobić czegoś czego później będę żałowała...

dołączam się do wszystkich torcików, prezencików i pioseneczek
do domu jadę, tez mi wielkie plany

i teraz musze jej odkupić
wiesz ile razy ja myslałam, że sie nie nadaje na te studia, że jestem poprostu za głupia, to nie dla mnie, tym bardziej teraz jak sa wieczne problemy z tą babą ciągle mam u niej poprawke to tez ciągle załamka, że może to nie dla mnie, ale ja sobie wtedy myślę, że nie dam się zniszczyć jej i udowodnie sobie, jej i dam rade, jeżeli to jest Twoj wymarzony kierunke tym bardziej nie warto się poddawać
ale się uśmiałam! też jestem z siebie dumna zważywszy na fakt problemów nie tylko z pionem ale i orientacją w terenie- chyba ze 4x pomyliłam nr pokoi- 4w nocy a ja pukam i sycze przez drzwi- czerwony kapturek (takie hasło sobie wymyśliliśmy) a to się okazuje że to nie mój pokój