![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Dot.: co nieco. Kosmetyki, ciuchy, biżuteria
kochana cały czas się zastanawiam czy oby na pewno potrzebuję tego cudeńka,daj miczas do poniedziałku wtedy odpowiem
![]()
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#157 |
Rozeznanie
|
Niestety, nic dla siebie nie znalazłam, pozdrawiam
![]()
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
Bluzkę mogłabym oddać za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1289326275 i odżywkę Gliss Kur ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- A nic innego ci sie nie podoba? Bo torba jest w trakcie wymiany. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi sie paletka cieni smashbox
---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- za paletkę mogłabym oddac komplet biżuterii i tuniczkę ![]()
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
Kochan jednak się nie zdecyduję, przemyślałam i doszłam do wniosku że jej nie wykorzystam , najbardziej jednak zależy mi na Bondzie
---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Odlewka Bonda mnie nie interesuje, mam tylko to co w wątku zaznaczam jednak że nie wszystko wymienię na niskopółkowy zapach jakim jest Avon, zaproponuj co byś chciała?
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
z checia oddam ale chyba nic u Ciebie nie widze, moze cos poza watkiem masz??
---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- bo paletki pewnie nie oddasz??:P ewentualnie myśle o perfumkach za te 2 pierscionki które zostały?? ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- to jak dobierzesz coś z ciuszków to za paletkę wtedy ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- jeśli chodzi o płaszczyki to wymienie tylko na inne bo zakupiłam je w zeszłym roku, raczej nie chodziłam bo to nie mój styl a w tym roku w zimie też muszę chhodzić w czymś a marzy mi się beżoy/ecru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
pod biustem pewnie ok 70 to wiem na pewno...
a reszta wymiarów niestety dopiero w piątek...bo nie mam jej u siebie w wawie tylko u rodziców ![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- własnie mam wrazenie ze w nia osoba z biustem wiekszym niz małe b nie wejdzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
mała dokładka
---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- hop ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
14. YR Mleczko do ciała les plaisirs nature z oliwką mini-produkt 50ml, nowy 15. Farmaceris N (skóra naczyńkowa) żel do mycia twarzy użyty 2 razy ?
![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Niestety za Naturelle nic więcej nie znajdę.
![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
Najwyżej jeśli chcesz mogę ci zrobić odlewkę Naturelle o wartości tego co mi się u ciebie podoba.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.