|
|
#151 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bukiety slubne
Eeech, noooo
Uleńka, nic nie chce się załączyć. Jutro spróbuję, bo na razie mi tu kopytko wychodzi Ejva IMHO przy takiej sukni, która wydaje mi się raczej klasyczna (+ zima, Ty-ciemna...) poszłabym albo w tradycję, więc na kwiaty wybrałabym np. piękne róże w zdecydowanym kolorze... albo postawiłabym na look "oszroniony"- czyli wszystko białe, jakby przyprószone śniegiem. Bo rozumiem, że suknia będzie BIAŁA BIAŁA BIAŁA, czyli nie ma miejsca na ocieplanie odcieniami toffi, złota i pomarańczu... A co planujesz zrobić z włosami? Jaki makijaż? Jakie masz oczy? Jutro wkleję parę fotek, dziś załączniki nie idą |
|
|
|
#152 |
|
Zadomowienie
|
Makijaz delikatny w miare, spodobal mi sie taki jak w zalaczniku, przyznam sie ze o makijazu jeszcze nie myslalam a na co dzien sie nie maluje, oczy mam brazowe, a cere - stosunkowo jasna, troche niestety z problemami
![]() Wlosy marza mi sie rozpuszczone, lub luzno spiete do tego welon i tiara. A na zdjeciu nie widac ale moja suknia bedzie miala tren. I tak - jest biala - chyba tylko jedna biala suknie mieli w salonie ![]() Hmm zaciekawil mnie ten oszroniony 'look' Z przyjemoscia zdjatka obejrze jak tylko dasz rade wkleic, a dzisiaj juz chyba ide spac
|
#153 |
|
Przyczajenie
|
A ja miałam na moim ślubie bukiecik zrobiony przez siostrę mojego obecnego męża i berdzo mi się podobał
http://www.aleksandrapawel.2l.pl/photos/photo51.html To jeżeli ma się suknie z kłosami żyta i wogóle w takim naturalnym klimacie |
|
|
|
#154 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
ja takie znalazłam
|
#156 |
|
BAN stały
|
Moje propozycje na wiązanki ślubne, jak wam się podobają?
|
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bede miala słonecznika
|
|
|
|
#158 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
ale do mojego wesela to jeszcze duzo czasu
jeszcze pare lat mi zostalo a na glowie chcialabym miec takie wlosy wiatrem czesane a po zdjeciu welonu jakiegos malego słoneczniczka![]() ![]() pewnie jeszcze cos w tym zmienie ale jednego jestem pewna ze chcialabym wygladac bardzo skromnie
|
|
|
|
#160 |
|
BAN stały
|
Ja na ślubie też wyglądałam skromnie, ale czarująco.
|
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
ja mialam taki bukiecik
Edytowane przez desti Czas edycji: 2006-06-11 o 13:40 |
|
|
|
#162 |
|
With Beauty In Love
|
To ja pochwalę się moim bukietem...
|
|
|
|
#163 |
|
Raczkowanie
|
Moje propozycje
Ja jeszcze nie zdecydowałam się na konkretny bukiet-chyba będą to storczyki, ale rozważam także róże w jakimś oryginalnym kolorze.
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
i...
|
#165 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny macie wspaniale pomysly, widzialam wiele bukietow i nie wiem jaki sobie dobrac. Podajcie jakies propozycje do takiej sukni...
|
|
|
|
#166 |
|
Raczkowanie
|
http://www.fioriweb.it/composizioni0.htm
Tu mozna znalezc cos od klasycznego do zupelnie zwariowanego |
|
|
|
#167 |
|
Raczkowanie
|
to moje propozycje
|
#168 |
|
Raczkowanie
|
Różowe- moje marzenie.
Żółte- takie miała na ślubie Marietta.
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki a co sadzicie o bukiecie z jaśminu??mi sie taki marzy na moj slub ale nie wiem czy ktos sie podejmuje robienia z niego bukietow, szczegolnie ze krotko kwitnie:/jak myslicie??
pozdr
|
|
|
|
#170 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba z jaśminowca bo jaśmin to kwitnie teraz
A co do bukietu właśnie z jaśminowca to byłby piękny moim zdaniem ale jego zapach jest tak duszący, że nie polecałabym bukiet ślubny.
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
Jaśminowiec to pachnący krzew, kwitnie wiosną - ma dosc duze białe kwiaty i najczęsciej maaaase mszyc
. Dlatego do bukietu slubnego nie polecam, płatki lubia zreszta szybko opadać. Natomiast jasmin w Polsce występuje jako roslina doniczkowa - ma drobne białe pięknie pachnace kwiaty (zapach jest dosc intensywny wiec radze powąchac przed podjeciem decyzji, dla osoby wrażliwej na mocne zapachy moze byc za intetsywny) . Do bukietów slubnych sie nadaje - nie jako kwiat główny ale jako dodatek, wypełniacz - np. z różą .
|
|
|
|
#172 |
|
Raczkowanie
|
bukiecik
POLECAM!!! Kwiaciarnia OLIWIA Zgoda 30 60-122 Poznań
Black Velvet Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-23 o 02:14 Powód: post pod postem |
|
|
|
#173 |
|
Moderator
|
propozycje bukiecikow
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#174 |
|
Moderator
|
..
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
Black Velvet!
Jak zwykle z nieba mi spadasz Dziękuję,pewno niedługo pójdę na przeszpiegi a ty tam swój zamawiasz?ile płacisz?Te bukiety były tam robione?Robią wrażenie |
|
|
|
#176 |
|
Przyczajenie
|
mam pewną idee mojego bukietu,a jestem plastykiem, więc spróbuję zrobic go sama
a jakby złotą zasadę jak zrobic "podstawę" do niego znalazłam na http://erodzina.pl/artykuly/bukiet_roze.htmldookoła zamiast liści lub bibuły bedzie tiul i koronka ze wszytymi perełkami jak na sukni ))
|
|
|
|
#177 |
|
Przyczajenie
|
Jakie te bukiety są piękne skorzystam z któregoś wzoru.
serdecznie Was pozdrawiam ---- www.koloroweoczy.pl |
|
|
|
#178 |
|
Raczkowanie
|
to jeszcze troche
|
#179 |
|
Raczkowanie
|
i jeszcze
|
#180 |
|
Raczkowanie
|
i jeszcze
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.

Uleńka, nic nie chce się załączyć. Jutro spróbuję, bo na razie mi tu kopytko wychodzi
IMHO przy takiej sukni, która wydaje mi się raczej klasyczna (+ zima, Ty-ciemna...) poszłabym albo w tradycję, więc na kwiaty wybrałabym np. piękne róże w zdecydowanym kolorze... albo postawiłabym na look "oszroniony"- czyli wszystko białe, jakby przyprószone śniegiem. Bo rozumiem, że suknia będzie BIAŁA BIAŁA BIAŁA, czyli nie ma miejsca na ocieplanie odcieniami toffi, złota i pomarańczu... A co planujesz zrobić z włosami? Jaki makijaż? Jakie masz oczy?