![]() |
#151 |
skacze bryka i wiruje ...
|
Dot.: Scent Bar XXI
A to mi się pawie piórko z motylkiem pomieszało
![]()
#152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() spokojnie, nie nakręcaj się i pamiętaj nic nie musisz, co wyjdzie to wyjdzie i koniec ajmen, czy jak pisze Red enter szkoda Twoich nerwów na takie bzdety ![]() ![]() a u mnie świąt nie będzie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
Polly
![]() Dziewczyny dobrze piszą, dlaczego nie możesz rzucić tego wszystkiego w cholerę? Chillout... A seksu... uuuu, to temat rzeka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
jes, jes, jes
u mnie wygrywa piwnica ![]() muszę kompa zrestarcic, bo jak stara landara chodzi ![]()
![]() |
#155 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Kolor jest ciemnofioletowy z domieszką brązu plus czerwone i srebrne mikrodrobinki. Ani śliwka, ani siny, fajny, tylko mnie wkurza słabe krycie, wchodzi w każde załamanie skóry i podkreśli nawet mikroskopijne wysuszone skórki ![]() ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
skacze bryka i wiruje ...
|
Ja się lada dzień za kuchnię zabieram, ale na świeta wybywam to mam w
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak się nie trafia to moze być ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#158 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a prawda jest taka ze musze zakupic 15 prezentów...nawet kupując po 20 zł to wychodzi 300 zł...a w planach impreza-tez pare stów pójdzie jak nic....wobec znanych juz faktów po prostu mnie za bardzo nie stac ![]() ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-12-06 o 21:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
Polly a u was tak co roku że ciągniecie słomki kto robi za mikołaja i wyciongłaś najkrótszą - bo to wygląda tak ajkby rodzina przydzieliła zadanei każdemu krasnoludkowi ( nie piję do wzrostu bynajmniej)
ten za prezenty tamten za gotowanie tamten za choinke inny za eee sprzatanie łokropna fucha ja bym zwołała panel rodzinny w trybie awaryjnym u mnie jedynie jestem gotowa się poświecic w żarcie, tzn szykowanie żarcia bo niestety głupio mi obciążać kobiety z mojej rodziny matka świeża wdowa niepozbierana babcia lewdie zipiąca ciotka chora nieuleczalnie - prawie kaleka no bez szemrania upichcę ale prezenty - no way, za duża odpowiedzialność u nas każdy łeb ma sprawny - szukac umie, klikac też |
![]() ![]() |
![]() |
#160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wychodzę z założenia, że w ciągu roku można zrobić dla kogoś tyle pożytecznych rzeczy, że wymyślanie czegoś na święta jest zbędne. I ile wysiłku zaoszczędza... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
Polly - a może zaproponować losowanie? U nas tak to się odbywa od paru lat (wigilia na kilkanaście osób). Każdy losuje jedną osobę, której robi prezent i po kłopocie. Tak jak piszesz - nawet przeznaczając te 20-30 zł to spory wydatek jest
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Polly wklikaj w allegro w szukaj " tanie gadżety" albo gadżety i sortuj cena |
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo 1/3 budżetu na przesyłki pójdzie... ![]()
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
U mnie jest tak samo. Mam prezenty dla rodziców i dla chrześniaka osobno. Ale system z losowaniem u nas się przyjął, nikt nie protestuje, wszyscy są zadowoleni.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#165 | ||||
Nindżopesz
|
Cytat:
Przegladnelam net, poczytalam blogi, zakupilam ksiazeczke o Islandii i tak dalej... W sumie oni maja jedna porzadna autostrade wokol wyspy, ktora jezdza autobusy, na tej trasie najwieksze atrakcje wiec nie kombinowalismy. Ale wszystkiego oczywiscie nie dalo rady obejrzec, moze inna raza ![]() Cytat:
I wspolczuje sytuacji prezentowej :-/ Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#166 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Tzn nie będzie bo nie będzie czy nie będzie bo.... nie będzie? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#167 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zawsze miałam nawet czasem niebezpieczne zapędy w odchudzaniu ( najmniej 39 kg) i w ciąży założyłam sobie, że będę ważyć więcej o 10 kg najwyżej od mojej średniej wagi- czyli 55+ 10 kg. Pod koniec ciąży, kiedy było wiadomo, że to się nie uda, próbowałam stosować dietę 1000 kcal, zostałam wyklęta przez przyjaciółki, ale psycholog powiedział mi, że zdrowie psychiczne też jest bardzo ważne i żeby jednak złagodzić kryterium kalorii, a jeśli już to mnie męczy, wziąć pod uwagę, że po ciąży, przy takiej, jak moja psychice, bez problemu pozbędę się kg, raz przy karmieniu, reszta- jak zostanie- później, kiedy już będę panią swego ciała. I tak się stało, starałam się w ciąży nie obżerać, skoncentrowałam się też na ogólnym wyglądzie, a ponieważ chciałam być w ciąży, podobał mi się mój brzuch i w ogóle promieniałam, czułam się jak nigdy kobieco, nauczyłam się tym cieszyć. Nigdy nie uważałam, że kobieta z ciążowym brzuchem jest gruba, co czasem mówią niektórzy. A po ciąży po 5 mcach ważyłam już te swoje 55 kg- bez specjalnego wysiłku. Teraz się pochwalę, że waże 3 kg mniej, niż po powrocie (wielkim powrocie- 3 tyg temu) ![]() Cytat:
Jak to??? A do kogo jedziesz?
![]() |
#168 | |
|
![]() Cytat:
![]() Nie łam się ![]() ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a masz aparat z nastawami? na płaskośc to zmniejsz wartosc przesłony to sie GO zrobi mniesza i beedzie plastyczniej, znowu na smugi swatła to jak najwiekszą wartość (zeby np takie promienie zza drzew robiło). zeby mies to i to to duzą wartośc przesłony i robic na jak najwęższym obiektywie dzięki dziewczyny ![]() ![]()
![]() |
#170 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#171 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
moze troche ![]() ![]() ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-12-06 o 22:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#172 | |
|
Cytat:
![]() Święta spędzamy w kameralnym gronie, rodzice plus rodzeństwo i mamy zasadę, że każdy każdemu coś kupuje, uwielbiam robić prezenty, uwielbiam dostawać, uwielbiam tę górę paczuszek pod choinką co roku ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 | ||
Zakorzenienie
|
![]() odgruzowałam się na chwilę i wpadam zobaczyć co też w Barze a tu gorrrąco ![]() bo najlepiej jest prezenty robić tylko dzieciom, i ewentualnie sami sobie ,w domu, a odpuścić kupowanie wszystkim, nie każdy ma tyle samo pieniędzy i mogą sie tworzyć sytuacje niezręczne ![]()
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, myślicie, że można stać się taką zimną s*ką, którą nic nie rusza i wszystko ma gdzieś?
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() również wiele możliwości interpretacji - ale zostawmy to, pliiiis Betty - co do przesyłek allowych racja racja - ale tematycznie to ogólna kategoria a potem szukanie takiego sprzedawcy - pokaż inne przedmioty - co ma fajny asortyment ja akurat jestem kozłem ofiarnym w rodzinie do robienia hurtowych zakupów typu worki próżniowe, akcesoria domowe różnego sorta dla grooooona osób - ale zaciskam ząbki - bo mam czas no i nie muszę się głowić co kupić tylko logistycznie rozwiązać gdzie, u kogo się najbardziej opłaca i wykonac brudną robotę - ogółem nie narzekam ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
zależy od charakteru - jak niezłomny ktoś jest, ja jestem taka średnia na zawsze nie wiem, jeszcze nie sprawdzałam ale był czas że nic mnie nie ruszało, nie robiło na mnie wrażenia - przez nic głównie mam na myśli męską brać - spływało jak po kaczce, wzbudzało tym podobne reakcje wdupiemania a potem się jakoś samo przejszło - rozejszło ale spojrzenie zostało ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-06 o 22:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#178 | |
Zakorzenienie
|
Kupiłam Angela!!!
![]() Na spółę- ja zachowuję flakonik i 20ml, 30 idzie do znajomej ![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
Bo taka refleksja mnie naszła, czy ja taka jestem...
Ju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no serio, serio ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.