![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
Ja nie będę taka zachłanna i wystarczy mi jedna miseczka
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Kama rozwalila dzika na części ![]() Już teraz wiem, żeby nie kupować jej drogich zabawek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Madziu najlepiej kupuj w takich centrach chińskich albo 'wszystko po 2 zł' a radocha ta sama
![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- przekazuję pozdrowienia i buziaczki od Ani! ![]()
#155 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
Hehe
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
Hej Kochane, ja tylko na sekundkę, może jutro uda mi się Was nadrobić bo widzę, że trochę mam
![]() U mnie.. praca, praca i praca ![]() ![]() no nic zmykam wystawiać faktury i takie tam bzdury ![]() muaaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko u chińczykow nie widziałam takich zabawek, ale poszukam ![]() O dziękujemy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Widzę ![]() Cytat:
![]() Już niedługo święta, to odpoczniesz ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#159 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
No tak
![]() Kupiłam dziś dla Kamy pod choinkę taką maskotkę-hot doga ![]() ![]() ![]() I mam już część prezentów ![]() Tylko jeszcze coś dla Gumiśka muszę kupić, i dla koleżanki z pracy, tylko nie wiem co ![]() Myślałam, że może jakiś fajny notes ![]() Dla rodziców już mam prezenty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
Hmmm...a co by chciał Gumiś?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
Pewnie tak
![]() Ale jego niedoczekanie ![]() http://www.pudelek.pl/artykul/29050/...prowadzi_foto/ Jakie Rusin ma łydy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
Umięśnione łydki
![]() ![]() Eeee...to Gumiś nie będzie zadowolony z prezentu ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Oglądam "rodzina na diecie" na TVN Style ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
Ona podobno lubi pakować
![]() Oj tam ![]() ![]() Kupię mu coś dobrego, to będzie zadowolony ![]() ![]() Chciałam zobaczyć, ale reklamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() cześć dziewoje ![]() Madzia, co masz dla rodziców? ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- dostałam fartuszek z Kasi ![]() ![]()
#166 |
Zakorzenienie
|
Dla rodziców kupiłam zestawy w Rossmanie, dla mamy z Dove, a dla taty z Bonda
![]() Asia ![]() ![]() Akurat przed świętami się przyda ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- http://www.boxerworld.com/photo/show...5&ppuser=12830 Ja chcę takiego czarnuszka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 | ||
Zakorzenienie
|
Dzięki Madziuś za troskę i za sms
![]() Cytat:
![]() zainspirowałaś mnie, muszę tylko zapuścić pazurki i pilnować, żeby się nie połamały ![]() Cytat:
![]() Gosia, ale to była praca nie przy kompie, tylko składanie, klejenie, pakowanie, po czym następnego dnia rąk nie czułam ![]() ależ mnie wczoraj TŻ wkurzył, jeszcze mi nie przeszło, mam ochotę go ![]() dobrze że pojechał do klienta, nie muszę na niego patrzeć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#170 | |
Zakorzenienie
|
cudowny
![]() ![]() Polecam się ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Niedobry M. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dlaczego tak zawsze jest, że jak jeden wkurzy to leci seria?
![]() ![]() Madziuś jaki śliczny czarnuszek ![]() Ja dziś znowu do dentysty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Gosia
![]() Znowu dentysta?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
Joasia, czekam na wyjątkowe przeprosiny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Jaką fajną zabawę z psem znalazła
![]() Pomysł 1: Bierzemy górę niepotrzebnych, starych, pojedynczych skarpet / w każdym domu jest szansa takie znaleźć/. Psa prosimy grzecznie aby usiadł. Natępnie na jego oczach umieszczemy smakołyk w jednej ze skarpet i mieszamy naszą super - skarpetę z całą górą skarpet. Następnie dajemy komendę- szukaj skarpety. I pies ma trochę pracy.Przewraca, wącha, miesza łapami. Szukanie czegokolwiek jest dla psa bardzo wyczerpującym zajęciem. Jak sprawdziłam na swoim Kostku- po 10 razach dyszał jakbyśmy zrobili ostry spacer z bieganiem. Myślę, że zabawa się przyda- szczególnie dla młodzików, którzy mają nadmiar energii. Po 15 razach Kosta się zdrzemnął ![]() (z boxer forum) Kama szczęśliwa ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Gosia dobrze, że dotarło ![]() Asia zapomniałąś dodać 'niezapomniany s' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Na "s" to jeszcze musi poczekać. Zobaczymy co wymyśli na przeprosiny
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
Kara musi być
![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Spadam dziewczyny, bo niedługo do fryzjera ![]() Do później ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
A wg mojego tak naprawdę to nic się nie stało, a ja wszystko wyolbrzymiam bo zbliża mi się @
![]() aha i jeszcze kichnął dzisiaj dwa razy i powiedział że będzie chory przez to że ja wczoraj otworzyłam okno (otworzyłam na 2 minuty bo jego mama jak jara papierochy i mamy otwarty pokój, to nie idzie wytrzymać) Szczegół że ze sklepu wylazł wczoraj w niezapiętej kurtce ![]() Masakra z tymi facetami ![]() A właśnie.. wyjeżdżaliśmy wczoraj z parkingu z CH, a tu jakis debil jedzie pod prąd i o mało nas nie zaczepił, chwilę później patrzymy a ten wymusił pierwszeństwo na rondzie, aż ktoś zatrąbił, patrzymy na światłach a to.. Martyna Wojciechowska ![]() Madziuś fajna zabawa ![]() Ja chcę psaaaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.