|
|
#151 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Różności z lasu
Super to wygląda! Zwykła tablica korkowa nie jest taka ładna
|
|
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Przepiękne prace, wpomarańczowym sznurze się zakochałam
A tablica rewelacyjnie się prezentuje
|
|
#153 |
|
Wtajemniczenie
|
Tablica świetna. Super efekt z tymi korkami!!!
Fantastyczne prace!!! Ukradłabym wszystkie bez wyjątku!!! Otwieraj tę sprzedaż bo szkoda, żeby tylko wisiały!!! Cuda
|
|
|
|
|
#154 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki, ale z drugiej strony wydaje mi się, że zwykła do celów sprzedażowych jest lepsza, gdyż nie odciąga uwagi od sedna sprawy, tj. w tym przypadku naszych wytworów ![]() Asieńczyk, Rusa, dziękuję Wam bardzo za miłe słowa. Zbieram się, zbieram. Niedługo mąż mi postawi ultimatum, więc muszę się spieszyć z decyzją
|
|
|
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż zna się na rzeczy
Ty się nie zbieraj tylko działaj, bo szkoda takie cuda w szufladzie chować !
|
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak będą wisieć to i tak będą się prezentować sto razy lepiej niż jak ostatnio, kiedy wyłożyłam je po prostu na stół
|
|
|
|
|
|
#157 |
|
Rozeznanie
|
Aniu, świetne rzeczy, a tablica korkowa po prostu CUDO!!! I wcale nie odciąga uwagi od "istoty rzeczy", lecz wręcz przyciąga wzrok i intryguje, co też tam takiego ciekawego wisi!
Zwykła tablica byłaby banalna. Poza tym też się przyłączam do głosów za jak najszybszym rozpoczęciem Twojej działalności. |
|
|
|
|
#158 |
|
Rozeznanie
|
Asieńczyk, Zanno, sprawa nie jest taka prosta. Liczę w prawo i w lewo i nie mogę się doliczyć
Jest jeszcze lista rzeczy, których musowo muszę się nauczyć przed startem. Nr 1 na tej liście to lutowanie... Kiepsko mi idzie niestety. Myślę sobie, że częściowo winne temu warunki w jakich lutuję. Nie chcąc truć rodzinki oparami płynu osłonowego robię to na podłodze w przedsionku. Pozycja więc zdecydowanie niekomfortowa. I jakoś ciągle mam ważniejsze sprawy niż porządne zabranie się za naukę tegoż Ale malutkimi kroczkami do przodu. Gosiu, trzymam kciuki, żeby Ci dobrze poszło
|
|
|
|
|
#159 |
|
Wtajemniczenie
|
Doskonale rozumiem Twoje rozterki zw. z DG
Prace masz śliczne- i te z drobnicą i te w AC, cóż- pozostaje mi trzymać kciuki i kibicować
|
|
#160 |
|
Rozeznanie
|
tablica jest BOSKA!
wielkie gratulacje za świetny pomysł i równie fantastyczne wykonanie :D |
|
|
|
|
#161 |
|
Rozeznanie
|
Heurek, dzięki za wsparcie. Na razie uczę się i uczę.
Pastelowo, tablica powstała z 10 lat temu, pomysł nie mój. Pochodzi z jakiejś gazety o urządzaniu mieszkania. Udało mi się dziś zrobić pierwsze sztyfty, z których jestem zadowolona! Na zdjęcia musimy jednak poczekać, bo spodziewam się sprzętu, który ma mi pomóc udoskonalić moje fotki. Cóż, zobaczymy co z tego wyjdzie, czy okaże się, że sprzęt czyni cuda ![]() Co do kolczyków, to oczywiście są z TOHO, jakoś muszę przed samą sobą usprawiedliwić zakup kolejnych koralików
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#162 |
|
Raczkowanie
|
Uaaa, jakie cudowne naszyjniki! Nie wiem jakbym się czuła z takim wielkim wisiorem, ale ten chętnie bym Ci podkradła
![]() Jeśli chodzi o sznury, ten i ten to jestem wprost zauroczona nimi! W końcu jakieś inna kompozycja i te pstrokate kolory (też bym chętnie ukradła
|
|
#163 |
|
Rozeznanie
|
Dziś dwa nowe naszyjniki oraz dwie pary kolczyków.
Wszystko z koralików TOHO. Gwiazdeczki to moje pierwsze sztyfty. W uchu wyglądają świetnie. Drugie zupełne przeciwieństwo, długie, rzucające się w oczy, cygańskie nieco. Naszyjniki to oprawione Swarovski rivoli crystal. |
|
|
|
|
#164 |
|
Wtajemniczenie
|
kochana!
Twoje wytwory mnie zachwycją ![]() z AC czarujesz koncertowo szczególnie zachwycił mnie wisior złożony z 4 części, na każdej inny listek ![]() ten z ogniskiem też cudny... i ten z gęsiami w locie (bo to gęsi są - prawda?) koralikowe plecionki są boskie dla mnie to czarna magia hihi... eh cudności ![]() aha i ten pomysł z tablicą korkową superancki zacznę zbierać korki
|
|
#165 |
|
Rozeznanie
|
Killa, dziękuję bardzo.
Przesadzasz z czarowaniem z AC. Chciałabym iść na kurs, mam nadzieję, że tam mnie nauczą, jak postępować z tym cudem. Jeśli chodzi o wisiorki, to tak, są tam gęsi, a ten z listkami mam zamiar powtórzyć jak doszlifuję umiejętności. Konstrukcyjnie mnie zadowolił ![]() Plecionki pokochałam z całego serca. Wyciszam się przy nich i realizuję twórczo. Kolory koralików są same w sobie cudowną inspiracją. |
|
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne plecionki. Mnie zaintrygowały gwiazdeczki, bo od jakiegoś czas zabieram się za zrobienie sztyftów i nie jak nie wiem jak przymocować do tego plecionkę
|
|
|
|
|
#167 |
|
Wtajemniczenie
|
A mnie oczarowały naszyjniki
|
|
#168 |
|
Rozeznanie
|
Kocham naturalne kamienie, więc najbardziej mnie zachwyciły przepyszne wisiory - zielony, różowy kwarc, żółty kamień są piękne i przecudnie oplecione, a z ostatniego wrzutu niesamowite wprost są gwiazdeczki
No i jeszcze te wspaniałe plecione naszyjniki - cudne te z kolorowymi (zwłaszcza z pomarańczowym) sznurami, ale ten bez sznura też świetny
|
|
#169 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kochana, jak będziesz planować powtórkę wisiora z listkami to ja się pierwsza w kolejce ustawiam po niego jakoś się wtedy dogadamy hihihi, no chyba, że masz na zbyciu ten, który pokazałaś ![]() ja się wyciszam przy owijaniu druta każdy ma swój sposób a plecionki mnie hipnotyzują
|
|
|
#170 |
|
Rozeznanie
|
Stasiu, spójrz na PW.
Heurek, dziękuję bardzo. Ja też polubiłam te naszyjniki. Są takie delikatne, a jednocześnie wyraziste, przyciągajace uwagę. Wirello, bardzo mi miło, że przejrzałaś mój wątek. Cieszę się, że co nieco Ci się spodobało. Dziękuję za miłe słowa. Killa, jeszcze raz dziękuję. Wisiorek leży w szufladzie, ale jako że to jeden z pierwszych tworów, chyba ciężko byłoby mi się z nim rozstać... Dziś mąż wyciągnął mnie na godziny spacer nad Wisłę i straciłam wenę twórczą. Na dodatek wcale nie dało się przejść na wyspę, która sobie w naszych okolicach na Wiśle jest. Lód był za słaby, a właściwie przy brzego w ogóle go nie było. Po powrocie trzeba było nakarmić głodną gromadkę i tak zleciał dzień bez koralików
|
|
|
|
|
#171 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo mi się podoba nowa wrzutka.
Fajne wykorzystanie 'dzwonków' w cygańskich. (nadrukowałam teczkę schematów i będę działać) Naszyjniki- boskie!!! |
|
|
|
|
#172 |
|
Rozeznanie
|
Ruso, dziękuję za miłe słowa
![]() Sztyfty miałam miseczki, więc te miseczki oplotłam jak kaboszon, coraz mniejszymi koralikami, aż w końcu do 3 15/0 doszłam. Potem jeszcze posmarowałam miseczkę klejem i docisnęłam to do plecionki. Trzyma się dobrze. |
|
|
|
|
#173 |
|
Rozeznanie
|
sztyftów nie noszę prawie w ogóle, ale na te gwiazdeczki bym się chyba zresocjalizowała
są prześliczne ^^
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#174 |
|
Rozeznanie
|
Pastelowo, miło mi
![]() Dziś nowe koralikowe, kolczyki krople onyksu oprawione w turkusowe TOHO oraz naszyjnik z gwiazdkami. Kolczyki są dwustronne, strona hematytowa to przód, z tyłu są mikruski turkusowe. Naszyjnik już tradycyjnie z koralikowym zapięciem. |
|
|
|
|
#175 |
|
Zadomowienie
|
Jaaaaaaki równiutki oplot, zazdraszczam
|
|
|
|
|
#176 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję, fajnie, że zwróciłaś na to uwagę, bo bardzo się przyłożyłam do tych kolczyków. Poprawiałam w trakcie roboty, żeby jak najlepiej dopasować. Ślzgało się wszystko, ale w efekcie jestem zadowolona i uważam, że warto było się trochę pomęczyć. Czasem chcę coś zrobić na szybko, ale z reguły potem jestem niezadowolona z efektu.
|
|
|
|
|
#177 |
|
Zadomowienie
|
śliczne i perfekcyjne
i kolczyki i naszyjnik
|
|
#178 |
|
Rozeznanie
|
cacy plecionki - no i widać, że sprzęt do robienia fotek Ci służy, zdjęcia pierwsza klasa
|
|
|
|
|
#179 |
|
Wtajemniczenie
|
Piękna, perfekcyjna praca!!! Co tu dużo gadać- WIDAĆ!
|
|
|
|
|
#180 |
|
Rozeznanie
|
Franio, Jaga, Rusa, bardzo bardzo Wam dziękuję za miłe słowa. Cieszę się, że wyszło równo, jakoś to dla mnie ma takie wręcz obsesyjne znaczenie, żeby było jak najdokładniej. Zwłaszcza takie techniki jak beading, sutasz i wire wrapping nie znoszą niechlujstwa...
Jaga, dziękuję też za docenienie zdjęć. Tak jak pisały inne dziewczyny po kupieniu sprzętu: dużo daje, ale wiele jeszcze trzeba w programie do obróbki pogrzebać, żeby efekty były zadowalające. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.

Ale malutkimi kroczkami do przodu.