|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odświeżony wątek z dużą ilością nowych kosmetyków zapraszam serdecznie!!!!
oddam dusze za roz clinique
moze tym razem cos wpadnie ci w oko jesli nie to pod koniec tyg zrobie nowy kosmetyczny
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odświeżony wątek z dużą ilością nowych kosmetyków zapraszam serdecznie!!!!
Jak byś widziała wymiankę za obie buteleczki jedwabiu, wszystkie atomki i odlewki She Wood + coś do włosów (nie wiem co Ci wpadło w oko
) za Demeter, Laundromat EDC 15/30ml Issey Miyake, L'Eau d'Issey Reflections in a Drop EDT 50ml ?
|
#153 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
daj znać jak go zrobisz, może tym razem nam się uda ![]() Cytat:
|
|
#155 |
|
Zadomowienie
|
Czyli tak: ode mnie lecą do ciebie:
flakon Moschino Hippy Fizz ok. 15 ml flakon Oilily Muse ok. 75 ml próbki następujące: 1. YSL Elle 1,2 ml 2. Birmane 1,2 ml 3. Ricci Ricci 1 ml 4. Bulgari Rose Essentielle ok. 1,4 ml 5. Miss Dior Cherie L'Eau ok. 0,8 ml 6. Emporio Armani Diamonds ok. 0,5 ml 7. Bvlgari Omnia Crystalline ok. 1 ml 8. Alien ok. 0,5 ml dodam ci Bvlgari Au the Vert ok. 1,4 ml i jakiś gratisik - próbeczkę za: Demeter - Laundromat 15/30 ml La Perla, J'Aime les Fleurs ok. 18 ml we flaszce dobrze piszę? cieszę się z Laundromatu baaaaardzo Postaram się wysłać wsio dziś lub jutro, poleconym priorytetem. Mogę liczyć na to samo? (pol. prior.) I kiedy mogę się spodziewać wysyłki? Edytowane przez LillyS Czas edycji: 2011-03-28 o 13:56 Powód: składnia |
|
|
|
#156 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie za
Iwostin, Elixine, Kremowy żel do mycia 200ml Iwostin, Elixine, Revitalica krem lipo-strukturalny na dzień, SPF15, 50ml https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=494595 |
|
|
|
#157 |
|
Wtajemniczenie
|
Moją maskę gdzieś wcięło, ale mogę zawsze zabrać maskę mamie, posiada dwie: - Garnier Fructis - Odbudowa&Blask Lekka maseczka ekspresowa pielęgnacja do włosów przesuszonych, zniszczonych i pozbawionych - Syoss Nutrition Oil Care1-minutowa maska do włosów |
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
a lacsote+lacoste nadal nie wchodzi w gre?
czy tylko odpada lacoste+cerruti? ![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- niestety za pozno odpisalam ,walsnie to co mnie poza zapachami interesowalo zostalo wymienione ;(jedynie to mi sie podoba meteorki Lacoste, Pour Femme Cerruti, 1881 EDP Lacoste, Inspiration czy moze planujesz w najblizszym czasie dokladke? pozdrawiam
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj przepraszam, ze tak pozno ale dopiero dzis udalo mmi sie wyslac paczuszke. Mam nadzieje ze to zaden problem. Poleciala poleconym priorytetem. Daj znac jak dotrze
![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
![]() oj to ja chęętnie
|
#161 |
|
Zadomowienie
|
interesuje Cie Truth edp Calvina Kleina 100 ml za lacoste inspiration?
|
|
|
|
#162 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dam znać jak dotrze ![]() Cytat:
|
|
#163 |
|
Wtajemniczenie
|
Mogę oddać za krem:
- Yves Rocher Pur Desir de Lilas żel pod prysznic o zapachu Bzu, 200ml - nowy (dostałam go i wiele innych żeli i szamponów od cioci w styczniu, robiła porządki znalazła kilka, jednak nie miała pojęcia jak z datą ważności, ja już używam trzeciego żelu, jestem alergikiem i nic mi nie jest) - Yves Rocher Phytum Actif Energie Vitamine Szampon nabłyszczający do włosów, 200ml, nowy (data ważności: patrz wyżej) - Nivea Hair Care Flexible Curls Odżywka "Skręt fal i loków", 200 ml, nowa - lub jedwab do włosów lub piankę do włosów kręconych - wybór należy do Ciebie Bo patrzyłam cenę kremu i wg KWC kosztuje on 45zł, w mojej aptece tak samo, a żel pod prysznic z YR kosztował ok. 20zł i szampon tak samo. Edytowane przez RoOxAnKaA Czas edycji: 2011-04-01 o 11:23 |
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
no to podziękuję w takim razie, na moim kremie jest apteczna metka z ceną 62,9 .
|
#166 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Nie wiem czy maseczka Biowax do włosów słabych ze skłonnością do wypadania jest na wymianę? Bo widzę zdjęcie a nie widzę w spisie ![]() i czy znalazłabyś coś dla siebie? Pozdrawiam |
|
|
|
#168 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja taki sam krem mam w aptece pod nosem za 46,90gr więc ja również podziękuję. Poza tym żele i szampony są ciężkie, więc wysyłka by mnie dużo wyniosła, także może i lepiej, kupię w swojej aptece.
|
|
|
|
#169 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy coś u mnie za:
Iwostin, Elixine, Odżywka do rąk na noc Vichy, Purete Thermale, Płyn do demakijażu skóra wrażliwa 30ml Iwostin, Elixine, Kremowy żel do mycia 200ml Iwostin, Elixine, Odżywczo-regenerująca emulsja do ciała 200ml Emolium, Krem 75g (mam 3 szt) Emolium Balsam do ust dwufazowy 2 x 7ml Iwostin, Sensitia Nawilżające mleczko do zmywania skóry i demakijażu
|
#170 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic
Cytat:
Cytat:
dotarły wczoraj ja swoją paczuchę wysyłam w poniedziałek bo dzis byłam do 20 w pracy i nie mogłam się wyrwaćCytat:
Cytat:
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
Hej czy dostalas juz ode mnie paczuszke?
|
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie paczuchy poszly wczoraj prio do Was dziewczyny także dziś najpóźniej jutro powinnyście je mieć u siebie
|
#175 |
|
Perfume Lover
|
witam, przykro mi, ale nic
|
#176 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
czy peling clearskin antubakteryjny jest ejszczE?
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
|
#179 |
|
Zadomowienie
|
Mam, ale jest problem z wystawieniem przekupki - była awaria i coś mi nie gra, piszą, że jutro mogę wystawić
![]() W szoku jestem, bo La Perla pachnie mi b. podobnie do Oilily Muse, ciekawe czy ty też będziesz mieć takie odczucia :O Dzięki wielkie ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- No patrz, a jednak przekupkę zapisało, forum wariuje
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.

moze tym razem cos wpadnie ci w oko jesli nie to pod koniec tyg zrobie nowy kosmetyczny

) 

niestety za pozno odpisalam ,walsnie to co mnie poza zapachami interesowalo zostalo wymienione ;(