![]() |
#151 |
Rozeznanie
|
Dot.: NYX, elf, Sally Hansen, do kąpieli, minerały
Niestety nic nie znalazłam
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za :
![]() krem BIODERMA 'Sebium Hydra' 40 ml -krem nawilżający do cery trądzikowej, nowy i nieużywany, ważny do 12.2013 golarka z zapasem Wilkinson 'Intuition Plus Sensitive Care' (nowa i zafoliowana) ?? ![]()
Edytowane przez Vegetka Czas edycji: 2011-08-03 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
![]() |
#154 |
Konto usunięte
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za: + paletki świąteczne z cieniami do oczu firmy ELF -2 rodzaje: brązy i beże oraz szarości i fiolety i błyszczyk MegashineLip Gloss NYX 'Garnet', kolor burgundowy- 2 razy użyty? : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Konto usunięte
|
Stoi mi jeszcze jeden w szafce, tylko kilka razy użyty, miałam dać go kuzynce, ale skoro Ci podpasował, to chyba jednak go zachowam ; ) Na co byś chciała go wymienić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic nie widzę dla siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Konto usunięte
|
Tak po prawdzie to najbardziej zależałoby mi na paletce fioletów i szarości z ELF... Chociaż jeżeli uprzesz się na błyszczyk to też będzie dobrze : ) A co małego byś chciała żebym dorzuciła?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Rozeznanie
|
Dziękuję, na razie nic
![]()
![]() |
#159 |
Konto usunięte
|
Kremik ma datę ważności do 12.2013, był dwa razy użyty, więc zużycie praktycznie żadne, bo jego nie potrzeba wiele na całą twarz, był otwarty jakieś dwa-trzy tygodnie temu. Naprawdę nic, ale to nic nie znajdziesz za tego Elf'a?
![]() PS. Te próbki, które wskazałaś mogę bezproblemowo dołożyć. EDIT: Okej, to w takim razie sam błyszczyk : ) Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2011-08-09 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się u Ciebie:
+ paletka świąteczna z cieniami do oczu firmy ELF : brązy i beże + cień w kredce MON AMI dwustronny: brązowo- złoty i karmelowo- złoty (połyskliwy) (40%, dużo mniej brązowej części) + Ambrosia Lip Balm w tubce LUCY Minerals (zawiera drobinki, odcień różowo-czekoladowy) ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Napisałam to co mi się u Ciebie podoba, paletka najbardziej, jeśli nic nie dobierzesz u mnie to chyba nici z wymianki ![]() Zastanawiałam się nad kredką ale to nie mój kolor. Mam jeszcze dry-flo ze dwie łyżeczki do herbaty, reszta do sample. Z Twojej wish raczej nic nie mam ![]()
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2011-08-12 o 16:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
coś za:
-olej ze słodkich migdałów - olej z orzechów włoskich -sproszkowana witamina C NATURALIS ?
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
to mogłabym się wymienić za olej ze słodkich migdałów, co ty na to? odezwij się, jak wrócisz z urlopu
![]()
![]() |
#164 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
+lakier do paznokci Joko +bezbarwny balsam do ust o smaku gumy balonowej Cherry Culture +tonik Acnosan do cery trądzikowej, wrażliwej (zostało 3/4) +krem Bioderma Sebium Hydra do cery trądzikowej, wrażliwej NOWY Odpisz proszę u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
A cobra on my left...
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
- olej ze słodkich migdałów
- olej z orzechów włoskich - olej kokosowy (naturalne, zimnotłoczone i nierafinowane) - mocznik (mazidla) i odsypka Lucy Cream To by mnie interesowało,tylko powiedz proszę,jakie tam pojemności daty etc.etc (czemu ja piszę na fioletowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
A jakie masz pojemności olejów?
Mam jeszcze ok. 1/3 op toniku PHA 6% z BU (zrobiłam przed wakacjami i ważny jeszcze przez prawie 6 miesięcy (z konserwantem)) Przez wakacje zużyłam 2/3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
v krem BIODERMA 'Sebium Hydra' 40 ml -krem nawilżający do cery trądzikowej, nowy i nieużywany, ważny do 12.2013 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
Coś w moich wątkach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Hmm,no nie wiem,co Ci zaproponować...
Oleje w tej pojemności (30) kosztują dosłownie po kilka zł (jeśli kupowała s je drożej,to krzycz ![]() Natomiast micel to koszt ok.60pln a filtr - ok 70. Filtr jest przetestowany,więc jego wartość oczywista jest niższa tak o połowę ![]() Jeśli jesteś zdecydowana na niego,mogę oddać za te rzeczy,które mi się u Ciebie podobają. Co do toniku PHA - to jest kwas,którego można używać latem (ja go zrobiłam w czerwcu i przez wakacje zużyłam 2/3 pojemności). Oczywiście filtry jak zwykle konieczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Rozeznanie
|
Zainteresował mnie ten kawałeczek sampla Lauress, ewentualnie żel hialuronowy jeśli ma dłuższy termin ważności niż 3 miesiace. Czy te wałki są grube czy drobne?
![]() |
#176 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Ale ja nie mam takiej małej wagi
![]() ![]() Na podkładzie mi bardzo nie zależy. ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Właśnie tego kwasu jest dość mało;ale już mniejsza o to. I tak musiałabym się najpierw zabrać za te peelingi,wtedy zobaczę ile mi go w ogóle zostanie (ew. jest opcja,że zrobię Ci ci tam potrzebujesz ![]() Skupmy się na razie na tym,co najpierw ode mnie chciałaś: na filtrze koloryzowanym ISIS,wypróbowanym,minimal ny ubytek: co możesz mi oddać za niego? Z tych rzeczy,co pisałam (sorry,że tak,ale ja się już nie ogarniam z tymi wymianami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się:
v balsam do ciała "Honey" Kings & Queens (nowy i nieużywany) v golarka z zapasem Wilkinson 'Intuition Plus Sensitive Care' (nowa i zafoliowana) + lakier do paznokcji L.A. Girl Flare 'Gleaming' (odblaskowa zieleń) -nowy, nieużywany (ale żaaar ![]() Kochana na pewno nie masz chrapki na nic więcej u mnie? ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- no właśnie dlatego pytałam czy nic więcej nie wypatrzysz ![]() a lakier 1,2 warstwy dobrze kryją? ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- a ten vipery lakier ? dopiero go zauważyłam
![]() |
#179 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Spoko oddam krem za oleje i Cream,z mocznika na razie zrezygnuję.
Odpowiada Ci to? Krem otworzyłam i delikatnie przetestowałam kolor jakoś w maju. On ma ważność 12 miesięcy od otwarcia (EXP 07.15) Kupiłam go w Superpharm i przechowywałam w chłodnym miejscu. Oddam go nawet jakby mi się to miało nie opłacać,bo szkoda,żeby tak leżał. Niektóre dziewczyny bardzo go chwalą,mi niestety nie pasuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
v balsam do ciała "Honey" Kings & Queens (nowy i nieużywany) v krem BIODERMA 'Sebium Hydra' 40 ml -krem nawilżający do cery trądzikowej, nowy i nieużywany, ważny do 12.2013 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.