|
|
#151 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: Stare forum
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;26493403]Uff
co prawda z wielkością czcionki sobie poradziłam, ctrl+ rolka, ale wizualnie stary lepszy. Czyli co, nie tylko wino im starsze, tym lepsze? [/QUOTE]tylko wino i ewentualnie kobiety
|
|
|
|
|
#152 |
|
Zadomowienie
|
O jak się cieszę, że taki wizaż zostaje
Ten wczorajszy mi się jakoś nie podobał :P
|
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
a bany ktoś dostał za :
Niszczenie zawartości portalu przez edycję postów i recenzji ??? |
|
|
|
|
#154 |
|
Wtajemniczenie
|
to muszę napisać i ja: dziękuję dziękuję dziękuje za stary wizaż
jak to się można od forum uzależnić ![]() a wchodząc na niego teraz myślałam, ze coś z moim kompem nie tak, a tu proszę, co za niespodzianka. cuda się zdarzają
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie mogę na perfumach wejść na wpólnozakupowy... Ukazuje mi się komunikat:
Błędny Forum. Jeśli mimo to uważasz, że link był prawidłowy, napisz maila do webmastera z opisem komunikatów i Twoich czynności. Jak kliknę w link z dołu strony (z perfum ogólnie) to OK, wchodzę w dany wątek ale jak chcę na wpólne zakupy to niestety tak się dzieje . Nie ukrywam, że to problem bo mam kilka rozbiórek w trakcie i póki nikt nic nowego nie napisze to sie tam nie dostanę, bo jak napisze to wejdę przez subskrybcję ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#156 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny pomocy! Po tej zmianie wizażu coś się stało z moim wątkiem
. Wchodząc na link pojawia się komunikat "błędny wątek". Jednak kiedy dam na znajdź wszystkie wątki rozpoczęte przez użytkownika -> daje żeby odczytać ostatnią odpowiedź to wszystko jest w porzątku, z tym, że tylko na ostatniej stronie, gdy chcę przejśc na pierwszą, komunikat pojawia się ponownie. Jakieś rady? Pozdrawiam serdecznie ! ![]() Link w podpisie.
![]() ![]() Namiętność pojawia się i znika, ale uczucia pozostają. Edytowane przez chillie Czas edycji: 2011-04-22 o 22:45 |
|
|
|
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
strasznie współczuje ciężkich prac , które poszły na marne
ale nie moge sie oprzeć i , na nowym było parę fajnych funkcji, jednak chyba przyzwyczajenie bierze górę i radość z powrotu jest ogromna
|
|
|
|
|
#159 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam z pośpiechu nie dałam cytowania. Odpowiedź do coldold.
właśnie u mnie nie działa nie wiem, może jutro spróbuje. no cóż dziękuję za odzew ![]() Pozdrawiam!
![]() ![]() Namiętność pojawia się i znika, ale uczucia pozostają. Edytowane przez chillie Czas edycji: 2011-04-22 o 22:52 |
|
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
Wyczyść dane w przeglądarce, ciasteczka itd.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
hehe to mozna bylo wczoraj bezkarnie nabroic
|
|
#162 | |
|
gamma Orionis
|
Cytat:
Jakby co, wymyślimy jakieś alibi ;] Zwykle byłam za zmianami, ale... tym razem wyjątkowo cieszę się z powrotu starego Wizażu. Uzależniłam się od szarego Ariala i w innych kombinacjach dostaję zeza rozbieżnego. Uff.
|
|
|
|
#163 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam nadzieję, że powodem zamulania są prace techniczne
|
|
|
|
|
|
#164 |
|
Zadomowienie
|
Wielka szkoda, że nie wyszło
1. Anonimowość w internecie to mit. 2. Wszystko wrzucone do internetu zostanie w nim na zawsze. 3. Jeżeli wyśmiewasz czyjś błąd ortograficzny to znaczy, że nie masz argumentów. Rozsądek przede wszystkim.
![]() Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...! ...albo chociaż się staraj - tak jak ja ![]() |
|
|
|
|
#165 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wiem co to za czcionka byla przedwczoraj, ale byla okropna Arial jest jednakowo czytelny jako glowna czcionka forum, ale tez jako kursywa w w cytatach, tamta byla przekombinowana, nieczytelna.Kolorystyka tematu "st´zary Arial" tez jest swietna.
|
|
|
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, "stary" Wizaz
A juz sie zdazylam przyzwyczaic do nowych udogodnien, np. pomysl z zalacznikami otwieranymi z jednego okna byl swietny Pamietam jaka wojna byla gdy wrzucano obecny design, wszyscy sie wsciekali na kolory, a teraz okazuje sie, ze tyle osob pokochalo. Z nowym pewnie tez by tak bylo. Przyznam, ze brak mi kilku nowych wynalazkow ale portal bedzie pewnie jeszcze wielokrotnie ewoluowal, nie bedzimy przeciez stac w miejscu i predzej czy pozniej nowe funkcje sie pojawia W kazdym razie dzieki dla Zlosia i ekipy A tak na marginesie - znow widze co pisze, litery sa wieksze Czolem pracy
|
|
|
|
|
#167 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
I pieknie
![]() Zdrowia mistrzu, przy tylu babach... powinni cie kanonizowac
|
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
Najpierw musiałby Złoś zemrzeć, a tego mu przecież nie życzymy
.Też jestem za ewolucją. A tymczasem do garów
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
A ja muszę powiedzieć, że szkoda mi tego zniknięcia, bo jakoś tak nie miałam zbytnio czasu coby potestować wszystko, obejrzeć nowinki. W każdym razie Ago i Złośliwcze dziękujemy za próby, odpocznijcie sobie trochę bo Wam się należy i spokoju na święta życzę
Na ewolucję przyjdzie jeszcze czas
|
|
#172 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#173 |
|
Rozeznanie
|
a czy ktos prosze moze mi powiedziec co zrobic zeby dostac sie na moje stale odwiedzane strony?
pokazuje mi sie ten blad o ktorym ktos tu juz wczesniej pisal i nie iwem co robic
|
|
|
|
|
#174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ciasteczka cookie wyczyszczone i dalej to samo. Niby można przez inną przegladarkę tylko skoro przedtem było OK to i pewnie można zrobić, żeby teraz było |
||
|
|
|
|
#175 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem u rodziców. Wchodzę na wizaż, klikam jak zwykle ostatnie wiadomości ulubionych wątków i ... zaraz, zaraz... Coś tu jest nie tak. To znaczy, wszystko po staremu
![]() I właśnie zdałam sobie sprawę, jak lubię nasz stary ukochany wizaż. Szkoda że nie wyszło, ale z drugiej strony płakać nie będę
|
|
|
|
|
#176 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Ja mam tylko malutką prośbę - aby ewolucja nie obejmowała czcionki i listy nowych wątków na stronie
![]() poza tym (chyba ) zniosę wszystko
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#178 |
|
La Moderatoiure
|
Miłość do starego wizażu wróciła ze zdwojoną siłą gdy zobaczyłam, że jest ten mój "staroć"
![]() Nowy był fajny, gdyby nie ta mała czcionka myślę, że pozostałe udogodnienia były pomysłowe i praktyczne. Miło będzie jednak zobaczyć jakieś zmiany w "starym" forum. Trzymam kciuki i oklaski za kupę roboty przy nowym forum, które jednak nie zostanie z nami.Czekamy więc na ewolucję Złosiu
|
|
|
|
|
#179 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Zwracam uwagę na fakt, że posty z niedzieli zginęły w trakcie odtwarzania starego forum. |
|
|
|
|
|
#180 |
|
Konto usunięte
|
Nie mogę wejśc na plotkowe wyskakuje mi cos takiego :
"Błędny Forum. Jeśli mimo to uważasz, że link był prawidłowy, napisz maila do webmastera z opisem komunikatów i Twoich czynności." Czyli chyba to samo co dziewczyny wyżej pisały , wchodze normalnie przez forum i se ne da czy ktoś wie co z tym zrobić
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:29.

co prawda z wielkością czcionki sobie poradziłam, ctrl+ rolka, ale wizualnie stary lepszy. Czyli co, nie tylko wino im starsze, tym lepsze?
[/QUOTE]
i ewentualnie kobiety

. Nie ukrywam, że to problem bo mam kilka rozbiórek w trakcie i póki nikt nic nowego nie napisze to sie tam nie dostanę, bo jak napisze to wejdę przez subskrybcję 

Arial jest jednakowo czytelny jako glowna czcionka forum, ale tez jako kursywa w w cytatach, tamta byla przekombinowana, nieczytelna.Kolorystyka tematu "st´zary Arial" tez jest swietna.
.
pokazuje mi sie ten blad o ktorym ktos tu juz wczesniej pisal i nie iwem co robic
za kupę roboty przy nowym forum, które jednak nie zostanie z nami.