![]() |
#151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysyłka do uk zazwyczaj podnosi cenę dość sporo - dlatego wolałabym wersję do ściągnięcia, ale nigdzie poza gog.com nie znalazłam informacji o języku... no kiepska sprawa, dlatego pytam - może ktoś coś wie, może ktoś gdzieś widział...
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zadomowienie
|
Dot.: konsolowo, czyli gracze płci pięknej
witchwq bedzie mozna sciagnac spolszczenie
![]()
![]() |
![]() |
#153 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz mam na tapecie Harrego Pottera i o dziwo wciagnelo mnie ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
wii fit plus wii party mario party mario karts ![]() new supermario bros Michael Jackson the Experience Cocoto Magic Circus no i Resident Evil ale to nie dla dzieci ![]() Edytowane przez yoona Czas edycji: 2011-05-15 o 14:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Rozeznanie
|
hej
ja gram w super mario na wii, jest takie jak to mario sprzed lat, a nawet lepsze, uwielbiam ta gre, ale juz przeszlam kilka razy i zaczyna mi sie nudziec. Mozecie polecic cos w stylu takiej wlasnie platformy, gdzie sie cos zbiera, skacze, zabija itp nie 2-d czy 3-d? Mam Wii i PS3
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Dzieki Dziewczyny
![]()
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
a tak przy okazji Harrego, to ja teraz z TŻ'tem męczymy HP w wersji lego. ja nie wiedziałam, że to takie fajne gry. a jak się fajnie wszystko rozwala. polecam jeśli ktoś szuka gry na komputer gdzie można grać we dwójke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Wtajemniczenie
|
Ja i TZ graliśmy w Lego Indiana Jones i Lego Star Wars - świetne to jest !
I pośmiać się można przy tym, również polecam. ![]() W Harrego Poterra w wersji lego grałam w demko i też mi się podobało.
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#159 |
Zadomowienie
|
Jestem nieszczesliwa
![]() 11 godz. temu powinna byc premiera Wiedzmina EK. Maja jakies problemy i do tej pory nikomu nie udalo sie zagrac. Irytujace ![]() Aa i jeszcze nie mam swojego DLC, bo kasa do gram.pl jeszcze nie doszla ![]()
że życie z Panem podzielę" Kult ![]() Edytowane przez Madzik08 Czas edycji: 2011-05-16 o 09:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Little Big Planet na PS3 Na Wii mam Super Paper Mario ale nie wypowiem sie za bardzo bo utknęłam gdzieś na początku i nie wiem co dalej ![]()
„Najpierw są kobiety, potem długo, długo nic. A następnie jest Ferrari”. Al Pacino, "Zapach kobiety" http://demotywatory.pl/2919083/Za-ka...kryje-sie-imie. Edytowane przez Lea_ Czas edycji: 2011-05-16 o 09:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo musze sprobowac tego Jonesa |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jestem odseparowana od konsoli i robię listę gier, które kupie zaraz po zdaniu ostatniego egzaminu. Jest wśród nich Lego Harry Potter ![]() Dziewczyyyny, jestem taka wygłodniała gier, gdyby nie angry birds na komórce, to chyba bym oszalała. Jak myślę o moim koledze, który pracę licencjacką kupił i teraz całymi dniami pocina na kompie, to nóż mi się w kieszeni otwiera ![]()
![]() |
![]() |
#163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z harry'ego będziesz zadowolona. świetnie odstresowuje. troll w wersji lego wygląda tak groteskowo, że człowiek nie może wytrzymać i się szczerzy do monitora jak głupi do sera ![]() moim znajomym mamusie licencjaty piszą, albo córki... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Rozeznanie
|
A o czym piszesz? Ja dzisiaj w pełni szczęścia oddałam promotorce skończony rozdział 2, z którym męczyłam się jakieś 3 miesiące, ale powiedziała mi, że 'mam go zmienić tak, żeby świadczył o dogłębnym zrozumieniu tematu'.
![]() Najgorsze jest to, że każdy mój dzień wygląda tak: http://www.wikary.pl/?294 Żeby poczuć namiastkę grania, oglądam sobie gameplaye różnych gier na yt i porównania xboxa do ps, np http://www.youtube.com/watch?v=UYUphsU04TU
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
trzymać się krzesła, "obraz medialny polityki zdrowotnej w Polsce". i cały rozdział teoretyczny mogę sobie między bajki wsadzić, bo nic u nas nie wygląda tak jak powinno.
także ja chcę sobie pograć ;( |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Zadomowienie
|
W koncu naprawili PSN i mozna grac w Call of Duty online
![]() ![]() ![]()
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Ojoj
![]() ![]() ![]() A TŻcik opowiada w co to on nie pogra jak wymieni sobie części ![]()
![]() |
#168 |
Rozeznanie
|
Dobra, jestem slaba, przyznaje. Jeszcze wczoraj zapewnialam ze nie kupie wiedzmina, poki nie napisze pracy. Ale dzis rano
![]() ![]()
![]() |
#169 |
Zadomowienie
|
Tetrix noo nie wiem czy dobrze zrobilas
![]() ![]() W ogole zaczelam sobie od nowa, bo jednak tryb normalny to dla mnie za trudny, wkurzalo mnie, ze musze mocniejszych potwory czy przeciwków pokonywac kilka razy i stwierdzilam, ze lepiej teraz sie wrocic jak dopiero zaczynam I akt. Jednak wole poznawac swiat niz walczyc ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Też wole poznawać świat, zdecydowanie. Opowiadaj jak wrażenia z gry ![]() Właściwie to mam przysięgę, że odpalę wiedźmina, kiedy moja promotorka zaakceptuje 2 i 3 rozdział. ![]()
![]() |
![]() |
#171 |
Zadomowienie
|
No ja mam oddac w niedziele cala, a nawet polowy nie mam, nic a nic mi sie nie chce jej pisac :/
Niestety moj komp. ciagnie tylko na niskich detalach, wiec nie moga sie w pelni cieszyc grafika, a czasami nawet jest nieladna. Walka jest dosc trudna, przynajmniej dla mnie, trzeba stosowac uniki, znaki, petardy, pulapki. Nie mozna juz przechowywac ekwipunku, wiec glupot gromadzic nie mozna. Inaczej sie bije, gra w kosci, mozna sie silowac na reke ![]() Ogolnie jest duzo nowosci. Duzo mieczy, zbroi, rozne drzewka rozwoju ![]() Dostalam dzieki EK dlc na super kurtke i jeszcze na kupca, poza tym przez te opoznienia dostaniemy koszulki ![]() Ogolnie gra mi sie bardzo podoba ![]() http://www.pl.thewitcher.com/ Oj ja bym nie wytrwala. Przez weekend bylam tak nakrecona, ze czytalam wszystkie newsy dot. Wiedzmina ![]()
że życie z Panem podzielę" Kult ![]() Edytowane przez Madzik08 Czas edycji: 2011-05-17 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Rozeznanie
|
noo, wygląda całkiem imponująco
http://www.youtube.com/watch?v=LAQPzSgAEGQ ale już po tym filmiku widzę, że na moim kompie raczej nie pójdzie, więc jestem zdana na łaskę mojego lubego, który na widok wiedźmina nieźle się poślinił, ale potem przypomniał sobie, że ma do zrobienia 6 projektów i również przyrzekł wstrzemięźliwość aż do końca sesji. Jak masz oddać pracę w niedzielę, to ja nie chcę ględzić, ale bierz się za to , naprawdę ![]()
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
wy niedobre kobiety jesteście
![]() a w ramach dodatkowej motywacji, możecie polecić jakąś grę turową? tylko bez zombiaków i wszędzie lejącej się krwi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Rozeznanie
|
turową hmm pamiętam że byłam zachwycona Joanna D'arc, ale w to grałam na psp.
jeszcze ktos jest jaki mądry, że zamiast pisać pracę pocina w dragon age? ![]()
![]() |
#175 |
Zadomowienie
|
Eee Dragon Age? Nie lepiej w Wiedzmina?
![]() Ja swoje obrone chyba jednak na wrzesien przeloze... ;p
![]() |
![]() |
#176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi 5 stron zostało plus zakończenie do napisania i nie mam weny. co jest straszne, bo chce iść na msu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A dragona się tak nie wciągnę więc nie ma ryzyka :P ale i tak nie sądzę żebym się wyrobiła do końca maja z oddaniem pracy ![]()
![]() |
![]() |
#178 |
Raczkowanie
|
1. Na czym gracie?
2. Czytacie jakieś pisma branżowe? 3. Ulubione tytuły 4. W co gracie aktualnie? 1. Na komputerze bo tylko to mam, okazjonalnie konsola u znajomych 2. Sporadycznie czytam gazetki i tylko u znajomych, którzy zbierają 3. no troszkę tego będzie z różnych gatunków ![]() ![]() Zawsze i wszędzie God of War (dobre czasy kiedy pożyczyłam konsole), Lost Planet za ciekawą rozgrywkę i oryginalną scenerię, nieśmiertelny Max Payne za wszystko zero minusów^^, Batman Arkham Asylum mistrzowska rozgrywka, zakochałam się w niej od pierwszych kroków Mass Effect najlepszy RPG w jaki grałam, Star Wars: Knights of the Old Republic (zaraz po Mass Effect), BioShock ponownie było to dla mnie coś nowego, połaczenie RPG i FPS, bardzo przyjemne wykorzystanie różnych broni w połączeniu z "dodatkowymi" umiejętnościami, świetna muzyka i nietuzinkowy wygląd i szczegóły seria Call of Duty nie wypada nie wspomnieć ![]() Mirror's Edge ogromne zaskoczone, jedyna w swoim rodzaju, w szybkości i adrenalinie jaka płynie kiedy biegnie się gdzie popadnie i błyskawicznie analizuje swoje ruchy Half - Life jeden z tytułów, których nie można przegapić i na koniec Icewind Dale II gra do której najchętniej wraam jeżli chodzi o taki rodzaj RPG'ów 4. aktualnie w nic nie gram, co prawda mam zainstalowanego NFS MW ale to baaardzo rzadko strzele sobie jeden/ dwa wyścigi i mi wystarczy obecnie czekam na nowego Batman'a Arkham City i na Mass Effect 3, stąd taki przestój ![]() pozdrawiam dziewczyny, które lubią dokopać facetom w gierkach pokazując, że często potrafimy grać lepiej niż oni^^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też czekam na Mass Effect 3, uwielbiam tą grę ale Fallout jednak jest lepszym RPG Bio Shock ![]() Half Life, Call of Duty, Lost Planet, God of War... lubimy te same gry ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:36.