![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zajrzyj może znajdziesz coś dla siebie ;)
nadal aktualna a tak przejrzałam dziś zasoby i raczej odleje te których mam największą ilość
![]() poza tym co mam w wątku to: Gucci Rush do 5ml Ed Hardy Love & Luck 1-1,5ml Bulgari Omnia Green Jade max 1,5ml Armani Diamonds max 2ml próbek na chwilę obecna odszukać nie mogę ![]() ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- ale nie mam już atomizerów żadnych abym mogła coś zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
FM 17 odpowiednik Paris Hilton 30ml - niewielkie zużycie Lirene - nawilżająco-matujący krem na dzień do cery tłustej i mieszanej 50ml - zostało ok. 60% ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za:
Fa Nutri Skin - kremowy płyn do kąpieli 500ml - nowy; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Wtajemniczenie
|
Jestem skłonna się wymienić
![]() * Collection 2000 - przezroczysty błyszczyk do ust o pięknym zapachu, tubka 15ml - zostało 70% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Wtajemniczenie
|
* Yves Rocher - Nutri Specific - krem na dzień 50ml - nowy, folia.
* Lirene - nawilżająco-matujący krem na dzień do cery tłustej i mieszanej 50ml - zostało ok. 60%; * Eveline Spa - balsam do ciała ogórek i zielona herbata 500ml - bez kilku pompnięć; te rzeczy mi sie podobaja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Wtajemniczenie
|
a powiedz mi czego szukasz za violet cream?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Zadomowienie
|
Niestety nic nie znalazłam. Pozdrawiam
![]()
![]() |
#162 |
BAN stały
|
nic
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Konto usunięte
|
Podoba mi się:
* Givenchy - Ange ou Demon le Secret Elixir - próbka z Sephory. * Rival de Loop - oczyszczająca maseczka typu peel-off - saszetka 8ml. * Sephora - 2 serduszka do kąpieli. * Fa Nutri Skin - kremowy płyn do kąpieli 500ml - nowy; Znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za odpowiedź
![]() Najbardziej by mnie interesowały: * Kylie Minogue - Showtime 1,2ml; * Yves Rocher - comme une Evidence L'eau - chusteczka nasączana 0,7ml; * Sephora - próbka podkładu w kolorze moyen medium; * DKNY - Red Delicious - próbka z Sephory. * Guerlain - Tutti Kiwi (robiona; zostało 2,5ml w atomizerku 3ml). * Demeter - Holly Smoke 1ml * Demeter - Patcholi 1ml * Demeter - Linden 1ml. * Guerlain - Shalimar 1ml w atomizerku 2,5ml.
![]() |
#166 |
Konto usunięte
|
Ja chętnie oddam:
L'Artisan - Mandarine 8 ml Prada - Infusion De Rose 8 ml L'Artisan Havana Vanille 1.2 ml R. w zamian za: * Givenchy - Ange ou Demon le Secret Elixir - próbka z Sephory. * Rival de Loop - oczyszczająca maseczka typu peel-off - saszetka 8ml. * Sephora - 2 serduszka do kąpieli. * Fa Nutri Skin - kremowy płyn do kąpieli 500ml - nowy; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Kochana nie zabijaj,bo podoba mi się jeszcze Jessica Simpson - Fancy Love - zostało ok. 3ml.
Poluję już od dłuższego czasu i nigdzie nie mogę zdobyć ![]() ![]()
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
hej, coś za * Aquolina - Violet Cream 150ml - zużycie do napisu "Aquolina", czyli zostało 100ml. ?
![]() |
#170 |
Zadomowienie
|
Hej Bad Gala moge oddac za Esprit Imagine, kredkę żelową z Avonu i pomadkę Bebe, pasuje?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
Czy te próbki: * Sephora - próbki 4 cieni do powiek (milestone, goldengirl, swimming pool, fame and fortune); - to są takie małowymiarowe cienie czy na pasku kartonika?
Bo jeśli takie mini cienie to by mnie interesowały. I żółty pękacz do paznokci ![]() edit: hm, jak to kartonik to chyba odpuszczę - na lakier nie mam takiego dużego zapotrzebowania teraz... Edytowane przez panna mrau Czas edycji: 2011-09-18 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() La Roche-Posay - Anthelios XL Tinted Creme SPF 50 + tubka - 3ml. * Be Beauty - chusteczki do demakijażu 25szt. - nowe. Oriflame Endless Lash - Wydłużający tusz do rzęs w kolorze brązowym - nowy; i biały lakier?
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
chodzi mi o biały lakier safari
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
Chybam ślepa ale nie widzę MaxMary w Twoim wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za?
* Jennifer Lopez - Miami Glow 5ml bez dwóch psików; * L' atrisan - Havana Vanille ok. 1,5ml; * Dior - Pure Poison - na 2-3 psiki; * Halle Berry - Pure Orchid ok. 1,5ml; Zapraszam ![]() Aaaaaaaa i widziałam,że rozlewasz jlo z chęcią bym wzięła,ale całkowicie mnie wymiany spłukały - jeśli coś jednak widzisz za odlewkę jej to jestem jak najbardziej za ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Carefree wolne,ale te AA Awunia mówiła,że chciałaby wziąć i pewnie weźmie (bo zawsze mi zabiera) i prosiła o rezerwację ![]() Więc tak ja chciałabym: Jennifer Lopez - Live 10 ml Jennifer Lopez - Miami Glow 5ml bez dwóch psików; ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Ależ Ty jesteś Kochana ![]() ![]() ![]() Wszystko mi pasuje,ale za to wszystko powiedz może jakiś zapaszek Ci u mnie się podoba?Zwolniłam dzisiaj u siebie sampla 2,5 ml to mogłabym przelać (właśnie czyszczę spirytusem),a ostatnio pamiętam,że mnie zawaliłaś tak produktami to chociaż tym bym się odwdzięczyła ![]() ![]() A co do reszty już rezerwuję i zapraszam na PW ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Tylko ja głupek,bo zapomniałam,że Live musisz rozlać,zrobić fotę na rozbiórkę itp. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez platekrozy Czas edycji: 2011-10-07 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Raczkowanie
|
No szkoda, że tak mało tej Kashminy, na większe ilości z pewnością bym się skusiła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Wtajemniczenie
|
witaj,
może znajdziesz coś u mnie? Poza wątkiem powinnam mieć jeszcze trochę Revalidu. Odpisz proszę u mnie
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.