![]() |
#151 |
Modermistrz bobkowy :D
|
Dot.: Papierowe kwiatki - b³yskawiczna akcja zakupowa
Ok,nie ma problemu,ja tam zgodna jestem
![]() ![]() Te jaskrawe ¿o³te takie nie moj kolor,ale na nastepn± wielkanoc jak znalaz³ ![]()
![]() |
![]() |
#152 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wola³abym nie podejmowaæ siê rozbierania takiego zestawu na czynniki pierwsze, bo jednego koloru bêdzie mniej, innego wiêcej i zawsze kto¶ bêdzie ura¿ony, niezadowolony, ¿e czemu tak a nie inaczej dosta³. Mam nadziejê, ¿e mnie rozumiecie... ? ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Jeszcze tylko info o kolejnych przelewach i ju¿ zmykam do lekarza: sunailsart, mezaga, marysia95, dajanka87, pupil |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 50
|
Carotku mi nie jest potrzebny ca³y pêczek. Z tego co ja pamiêtam zamówi³am 20 sztuk ivory. Zobaczymy co siê uda wykombinowaæ jak nie bêdzie wyj¶cia to i ten komplet taki pomieszany przyjmê.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Zadomowienie
|
Cholera, wyczai³am ivory u innego sprzedawcy ale z przesy³k± wychodzi jeszcze dro¿ej jak tamten kolorystyczny set (pod 4 funciaki, ok 3,8 zdaje siê). Ju¿ zaczynam kombinowaæ i fiksowaæ :|
Malinóweczko, przysz³y pieni±¿ki. Jeszcze tylko 3 przelewy... Edytowane przez carrot Czas edycji: 2011-05-24 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 581
|
Pieni±¿ki posz³y!
mo¿e kto¶ chce pó³ tego zestawu o którym mówi Kasia, bo ca³y to dla mnie za du¿o? A co z tymi niebieskimi bo nie zaskoczy³am zamówi³a¶ mi jeden podobny czy dwa, bo tamtych mia³o byæ dwa pêczki po 50 szt? Edytowane przez JaneB Czas edycji: 2011-05-24 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Zadomowienie
|
Jane, chcê zamówiæ Ci taki zestaw: http://www.wildorchidcrafts.com/inde...oducts_id=1183
Uzna³am, ¿e to bêdzie dla Twojej kieszeni korzystniejsze - jeden pêk 50 szt z ró¿nymi odcieniami niebieskiego zamiast 100 szt kwiatków w dwóch kolorach. Hm? ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Glinko, Krulicku, prof1c, Janeb, aapas, Pupilku - pozosta³y¶cie mi z tym pechowym ivory - jak nie macie nic przeciwko to podejmê siê rozdzielenia Wam tego kolorystycznego mixu o którym wcze¶niej pisa³am. Zak³adam, ¿e jutro mi przyjd± ostatnie przelewy, wiêc bêdê musia³a podj±æ decyzjê sama lub z Wasz± pomoc± ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Osio³ek z zak±tka :)
Wiadomo¶ci: 11 757
|
Ze mn± jak z dzieckiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 169
|
Carrot mój przelew poszed³ wczoraj przed 19. Co do zmiany - ja ju¿ sama nie wiem co mia³am wiêc je¶li mia³am ivory i chcesz u mnie zamieniæ to nie ma problemu.
Ze mn± kontakt ograniczony bo jestem ca³y czas na szkoleniu - na chwilê komputra dopad³am.
![]() |
#159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#160 |
Raczkowanie
|
carrot
Czy pieni±dze dosz³y do Pani? Wys³a³am w poniedzia³ek....
![]() |
#161 |
Raczkowanie
|
Carotku przecie¿ pa³k± Ciê nie potraktujê
![]() Wynika z tego, ¿e jednak nie bêdziemy mia³y nawet tego jednego p±czka. ![]() Szkoda, ale co zrobiæ. Co podejmiesz to ja siê ustosunkujê. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 278
|
Kasiu, teraz w³a¶nie przeczyta³am, ¿e czeka³a¶ na moj± odpowied¼. Zadecyduj tak, jak pasuje, ¿eby¶my mia³y chocia¿ po kilka ivory.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 31
|
Kasiu, je¶li chodzi o te pêczki ivory, mo¿e napisaæ do sklepu i wyja¶niæ sprawê, ¿e potrzebujemy wiêcej, mo¿e dla nas odblokuj± ilo¶æ??? Je¶li trzeba bêdzie sprawê wyja¶niaæ- pomogê, je¶li trzeba w j. angielskim.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Zadomowienie
|
aapas, problemów z angielskim nie mam ale dziekujê
![]() W ogóle jako ciekawostkê powiem Wam, ¿e s± jaja z kosztami przesy³ki - paczka wysz³a tak ciê¿ka, ¿e siê przejecha³am ze swoim liczeniem. Ju¿ akceptowa³am zamówienie jak zobaczy³am, ¿e przesy³ka bêdzie wynosiæ zamiast 20kilku funtów, to 54. Gdyby nie mój rozs±dny m±¿, to palnê³abym to, za³o¿y³a za t± przesy³kê i prosi³a Was o dop³aty ale dziêki niemu kombinujê jak ³ysy koñ pod górê. Trzymajcie kciuki.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Zadomowienie
|
chcia³am tylko powiedzieæ, ¿e zamówienie wys³a³am i uda³o mi siê...
i padam na twarz, dobranoc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 062
|
carrot jestes wielka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#170 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Zadomowienie
|
Dziêki dziewczyny. Nie jest tak cudnie wszystko jak chcia³am ale na tyle na ile zd±¿y³am w nocy policzyæ, to przesy³ka z UK o jak±¶ mo¿e z³otówkê zdro¿eje od osoby. Przyjedzie te¶ciowa zaj±æ mi siê dzieckiem to usi±dê z powrotem nad rozliczeniami.
Niestety w nocy kurs zacz±³ wariowaæ i paypal siê dostosowa³ w zwi±zku z czym poci±gnê³o mi od funta po 4,71 - niby grosz ró¿nicy ale do kupy siê zebra³o i zniesmacza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Raczkowanie
|
Czekamy teraz kobitki cierpliwie na paczuszkê i trzymamy kciuki by wszystko posz³o jak po mase³ku
![]() No chyba, ¿e jakie¶ gratiski dla naszej Kasieñki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 278
|
Kasiu, super!
![]() Odpoczywaj teraz, bo jak dojdzie przesy³ka, czeka Ciê znowu TROSZKÊ siedzenia nad naszymi kwiatkami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Zadomowienie
|
Wszystko ju¿ podliczy³am dok³adnie ale nie bêdê teraz Was prosiæ o dop³aty. Rozliczymy to wszystko jak ju¿ podzielê paczki, bo bez sensu ¿eby¶cie po kilka przelewów robi³y. Tym bardziej, ¿e nie wszyscy bêd± dop³acaæ ze wzglêdu na braki.
Przesy³kê z UK uda³o siê rozbiæ na ok 1,5 funta od osoby, co daje ok 7 z³. Jest to sukces w porównaniu do 2,7 funta (ok. 13 z³), które wychodzi³y przy jednorazowej wielkiej paczce. Mam tylko nadziejê, ¿e obie przesy³ki dojd± i nic siê po drodze nie zgubi ![]() Wkrótce bêdê te¿ Was prosiæ o adresy. I o informacjê czy kwiatki mam pakowaæ w kopertê b±belkow± czy pude³ko - uprzedzam od razu, ¿e i jedno i drugie, to koszt. Nie wiem jeszcze tylko jakiego rzêdu ale obawiam siê, ¿e pude³ka s± w jakich¶ masakrycznych cenach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Zadomowienie
|
Drogie Panie, czekam na kwiatuszki a tym czasem poproszê o adresy, powypisujê sobie ksi±¿kê nadawcz± zawczasu ¿eby potem nie mieæ wszystkiego na g³owie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zadomowienie
|
Kwiatuszków jeszcze nie ma
![]() A ja czekam na adresy jeszcze od: sunailsart, pagaty, marysi95, krulicka, dajanki87 i nirsh. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
|
siê poprawiam :P
![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
to pewnie przez t± chmurê z wulkanu
![]() a tak na powa¿nie to przecie¿ dopiero tydzieñ od z³o¿enia zamówienia, wiêc my¶lê, ¿e nie ma siê czym martwiæ, spokojnie poczekamy
![]() |
#179 |
Zadomowienie
|
Niby nie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Ooo, dosta³am powiadomienie, ¿e wreszcie wys³ano zamówienia ![]() Dziewczyny, których adresów jeszcze nie mam, hurry up! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 169
|
A ile przewa¿nie takie zamówienia z zagranicy id±?
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.