|
|
#151 |
|
amor vincit omnia
|
Dot.: 1 czerwca zaczynamy i lipiec o 5 kg mniej witamy !!! :)
170cm... tylko u mnie nie widać wagi. nikt by mi nie dał 64kg... ale jednak jak się rozbiorę to oponka jest, na boczkach trochę i na udach...
|
|
|
|
|
#152 |
|
Zadomowienie
|
przy takim wzroście myślę że dobrze wyglądasz , na pewno lepiej ode mnie
![]() ja też mam boczki , nie cierpię ich
|
|
|
|
|
#153 |
|
Zadomowienie
|
Cześc Wam !!
wpadam tylko zameldować się że żyję odpiszę w poniedziałek bo takaaa zabiegana jestem w ten weekend !! TRZYMAJCIE SIE w diecie ! buziaki
|
|
#154 |
|
amor vincit omnia
|
nie mówię, że wyglądam jak baleron. o nie! ale obiektywnie widzę co jest do poprawki... uda i brzuch- to u mnie rodzinne, wszystkie kobietki mają z tym problem... ale staram się podkreślać to, co ładne wtedy lepiej się czuje we własnym ciele
poza tym jak np założę ładną bieliznę to mimo, że na ulicy nikt nie wie co mam pod spodem to ja się czuje podświadomie bardziej kobieco trzeba miec sposób
|
|
|
|
|
#155 |
|
Zadomowienie
|
Eldo_rado sposób dobry
też lepiej się czuje w ładnej bieliźnie. Tż lubi, ciekawe , czy będzie zadowolony jak trochę schudnę ![]() Dziś się chwilę widzieliśmy i nawet powiedział mi że seksowniej wyglądam z każdym dniem ale to chyba tylko takie jego gadanie. Jednak ja i tak czuje się lepiej odkąd stosuje dietę. Uległam. Zjadłam kawałek sernika. ale na 1 się skończyło Edytowane przez alexis77 Czas edycji: 2011-06-04 o 23:03 |
|
|
|
|
#156 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
zaczęłam dziś dzień od owsianki na wodzie z łyżeczką miodu i zarodkami pszennymi tak myślę,czy nie zrezygnować całkiem z węglowodanów ![]() http://www.dieta.pl/nowosci/diety/do...wosci-392.html
“Ten, kto przeniósł górę, zaczął od małych kamyków.” ![]() ![]() Edytowane przez PanzerKitty Czas edycji: 2011-06-05 o 09:44 |
|
|
|
|
#157 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczyny wczoraj nie pisałam bo były chrzciny małej i mój szanowny mąż robił takie cyrki że w sumie cały dzień przepłakałam i nie potrafiłam nic zjeść dla dietki to i lepiej
![]() dziś na śniadanie niestety wszystko pewnie nadrobiłam bo zjadłam 3 kromki razowego z masłem kiełbaskę i jajko a później jeszcze sałatkę która została z wczorajszej imprezy ale w ciągu dnia postaram się poprawić ![]() a od jutra rozpoczynam ćwiczenia , niestety wcześniej po porodzie nie byłam w stanie... ![]() teraz już chyba dam radę trzymajcie kciukasy
główny cel: powrót do dawnej sylwetki Edytowane przez vanes Czas edycji: 2011-06-05 o 09:58 |
|
|
|
|
#158 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie,
mogę dołączyć do Waszego wątku? Ważę obecnie 55,5 do wzrostu 165cm. Chciałabym waży ok 50. Staram się zdrowo odżywiać cały czas (4-5 posiłków, niski IG, dużo wody i zielonej/czerwonej herbaty), ćwiczę: 2 razy w tygodniu aquaaerobik, 1 raz w tyg aquajogging (interwałowy), a6w (3 dzień) i co drugi dzień 1,5h jazdy konnej. I NIC nie chudnę i nie wiem co robię źle. Potrzebuje chyba wsparcia i towarzystwa dla większej motywacji. Zbliża się czas ślubów znajomych i chciałabym lepiej wyglądać dla samej siebie.przygarniecie?
|
|
|
#159 |
|
Konto usunięte
|
coś czuję, że tez będę tutaj pisać...
|
|
|
|
|
#160 |
|
Wtajemniczenie
|
im nas wiecej tym lepiej
ja już po obiadku udko z kurczaka ziemniak i marchewka wszystko bezsmakowe gotowane ech minusy karmienia plusy dla dietki hehe
|
|
#161 |
|
Zadomowienie
|
Teraz jest trochę wesoło , później będzie weselej
![]() musimy się trochę tylko poznać , przecież to dopiero 5 dzień. co to będzie jak będzie lipiec Jak narazie u mnie dziś obyło się bez grzeszków ale to się chyba za chwilę zmieni Jadę dziś nad wodę się poopalać , może trochę popływam więc może i na jakąś przekąskę się skuszę
|
|
|
|
|
#162 |
|
Rozeznanie
|
u mnie niestety dziś dość grzesznie jeżeli chodzi o dietę oczywiście :P. Zjadłam lody + batona CORNY, ale to tak trochę zamierzone, gdyz raz w tygodniu postanowilam zjadac coś słodkiego, inaczej bym chyba zwariowała. Co do + to przejechałam juz 10 km na rowerku stacjonarnym w domu i sądzę, że przejadę kolejne 10 wieczorem, gdy będę oglądała xfactor - łączenie przyjemnego z pożytecznym. Od wtorku zaczynam biegać - definitywnie i mam gdzieś co inni będą myśleć o mnie
Kurcze bo ja własnie tak mam ze zawsze sie przejmuje co inni pomysla itp. a taka prawda jest ze trzeba to mieć g d z i e ś !!!Jak u reszty postępy ? |
|
|
|
|
#163 |
|
Wtajemniczenie
|
Wklejam link do ciekawego artykułu
![]() http://www.styl.pl/zdrowie/diety/new...tyt,nId,341988
|
|
#164 |
|
amor vincit omnia
|
ja dziś trochę zgrzeszyłam niestety- 3 malutkie ptysie w czekoladzie, karkówka z grilla... ale to wyjątkowo, bo u rodziny jestem. jutro znów normalny tryb życia (a może i nie bo kurs mam codziennie od 16 d 19 30) więc będe jadła normalnie - czyli mało
|
|
|
|
|
#165 |
|
Zadomowienie
|
juz jestem z wami
![]() niestety weekend nie mogę zaliczyć do udanych . Nagłe odwiedziny rodziny i masa jedzenia ... oj no szkoda : ( Jednakże o tym już muszę zapomnieć , nie rozczulać się nad sobą tylko dalej działać i trzymać się w diecie! Mialam jutro wejść na wagę ale boję się i przesunę to na środę. własnie najbardziej weekendów się boję w diecie i to głownie przez to zawsze spotykała mnie porażka
Edytowane przez szafiarka Czas edycji: 2011-06-05 o 17:56 |
|
|
|
|
#166 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
przygarniecie mnie?
|
|
#168 |
|
Zadomowienie
|
Średnio mi idzie Dziewczyny, dajcie mi kopa w dupsko... ;/
Niby od 1 ćwiczę: rower, twister, 8min legs ale ciągle jakieś grzeszki, no w sumie dzisiaj nie... Śniadanie: jogurt + kawa, później obiad no i przed chwilą 1,5 piersi z kurczaka i jogurt... Ech jak ubrałam wczoraj białe spodnie które były w zeszłe lato 2 rozmiary za duże, a teraz są dobre to się załamałam... Co ja mam zrobić żeby mi się tak jeść nie chciało? Jedyne co jest w porządku to to że nie chce mi się słodkiego... |
|
|
|
|
#169 |
|
amor vincit omnia
|
oczywiście
ile ważysz? jaki wzrost? jedz regularnie, wtedy organizm z czasem przyzwyczaja się do takiego schematu żywieniowego. miej zawsze w domu jogurt/owoc i wtedy jak ci się zachce jeść to przegryzaj coś zdrowego. niby banalne, ale działa... |
|
|
|
|
#170 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czyli jak za godzinę poczuję głód to co lepiej zjeść? Jogurt ze zbożami czy jabłko? |
|
|
|
|
|
#171 |
|
amor vincit omnia
|
wieczorem jemy tylko białko! ewentualnie jakieś warzywo, ale najlepiej to jogurcik/serek, coś w tym kierunku... możesz sypnąc do tego łyżkę płątków owsianych wtedy nie powinnaś już czuć głody do późna.
|
|
|
|
|
#172 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#173 |
|
Wtajemniczenie
|
no eldorado widzę ze znasz sie na rzeczy
![]() ja na kolację własnie zjadłam serek wiejski ze szczypiorkiem od jutra zaczynam ćwiczenia.Sama jestem ciekawa jak mi pójdzie
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
ważę 65kg
cel 58kg wzrost 171cm zaczynam od jutra, a w sumie to od teraz bo nie mam zamiaru już nic jeść dzisiaj zaczynam ćwiczonka, bo już nie mogę na siebie patrzeć
|
|
#175 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
|
#176 |
|
Zadomowienie
|
zważę się w środę ponieważ boje się ze do soboty to stracę kontrolę .
nielubię tylko tego w tym weekendowym lekkim przejedzeniu ze potem zołądek taki rozepchany ... ale nogi za pas i od jutra nie pamiętamy o tym co było a co będzie, czyli ?? 5 kg mniej 1 lipca!!! apropo głodu, ja też mam czasem dni że nie chce mi się w ogóle jeść a czasem zjadłabym słonia. Takie mamy juz organizmy, a tylko silna wola wyrówna nasze uczucie głodu do poziomu jaki chciałybyśmy. Trzymajcie się dziewczyny ! 5/30 dzień dobiega już końca !
|
|
#177 |
|
Wtajemniczenie
|
nie wiem jak na was ale na mnie działa mycie zębów(jakkolwiek to brzmi)
po prostu nic później mi nie smakuje.
|
|
#178 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
|
#179 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój wujek kiedyś mówił, że musi dzieciom (niejadkom) zmienić pastę do zębów bo ponoć nie miały bo niej apetytu więc coś w tym jest
Edytowane przez _basia Czas edycji: 2011-06-05 o 20:03 |
|
|
|
|
|
#180 |
|
amor vincit omnia
|
po paście zostaje taki niefajny posmak, który odczuwa się przy kontakcie z żywnością...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:29.

buziaki

58.7