|
|
#151 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
A widzisz - nie wiedziałam tego
A używasz tego szybkowaru? Bo jak raz na ruski rok to obawiam sie z tym może być tak samo,
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Iwka no własnie dlatego nie wychodzę na słońce bo się boję... a tak kocham się opalac.... no ale przeżyję
|
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
dla dzidziusia warto zrezygnować ze słonka.
|
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#156 |
|
Wtajemniczenie
|
Ktosia w końcu mała wyszła
nie wiedziałam że idziesz do Ibisza na urodziny ![]() Laski potrzebuję rady, otóż za tydzień nasza sąsiadka obchodzi 50 urodziny i dostaliśmy z tej okazji ciasto więc wypada dać jej jakiś prezent, ale nie mam pojęcia co ona z tych co wszystko już mają, myślałam żeby jej kupić ładny portfel, może wy macie lepsze pomysły?
|
#157 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#158 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ojj jak najbardziej
![]() ale kacora dzisiaj nie ma to luzik ![]() Cytat:
![]() kochana duzo zdrowka Cytat:
![]() wrzuce wam fotke jak sie z mezulkiem prezentujemy ![]() biedny Dominik ![]() Cytat:
wiec na koniec wieczoru stwierdzily ze musza sobie jakies tanie obraczki kupic.. bo to chyba facetow przyciaga ![]() a i dziekuje za komplement ![]() Cytat:
No zebys wiedziala ze z tym zakazanym owocem to chyba prawda ![]() Wogole to nie wiem czy mnie Maz jeszcze pusci do baru bo znajac moje dziewczyny , znowu mu naopowiadaja duzo rzeczy ubarwily wiec zobaczymy co sie bedzie dzialo jak Wojtek sie spotka z moim Pawlem ![]() ![]() Cytat:
nic mi nie przychodzi do glowy teraz ale przemysle i dam znac ![]() ![]() ktosia - gratulacje dla Ciebie i meza Niech mala rosnie zdrowo Zmykam z mamita na zakupy ![]() paaaaaaaaaaaaa
|
|
|
#159 |
|
Wtajemniczenie
|
no wygląda i czuje się na tyle
![]() Żabcia miłych zakupów!
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia gratuluje
![]() kasiaher picie poki co to tylko cycek
|
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaher dużo zdrówka dla Dominika
Scio co się stało?? Gucia dostaniesz w dupe tralalalala!! iwka zapuszczam a co udanej imprezki : mona_ja nie mam pojęcia ci kupić, moze wazon? albo szklaną misę? neska bez paniki wychodź śmiało do cienia, przecież opalać się nie będziesz, a na swierzym powietrzu lepiej niż kiszenie się w domu ![]()
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Martuś chyba hormony mi szaleją, stresuje się tm, ze nie wszytsko gotowe, a na patologie w każdej chwli mogą mnie wysłać. I jeszcze mój małżón z mega lajtowym podejściem. Jakaś taka czuje się nierozumiana
|
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
rozumiem, potrzebujesz po prostu spokoju psychicznego.... wszystko zapniesz na ostatni guzik i będzie luzzz... a u ciebie trudniej bo w każdej chwili możesz iść do szpitala... ehssssss dawaj tu twego chłopa zaraz mu wszystko wytłumaczymy!!
|
|
#164 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#165 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
10h na slonku, troche mnie przygrzało zdrowka zycze Cytat:
Cytat:
w k. wrzucam słonia
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
no i posiedziałam na dworku
dotleniłam sie jutro mamy zamiar z mężulkiem jechac do arboretum
|
|
|
|
#167 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi baw się dobrze
jakbyscie do domu po ciemku nie mogli trafic to zawsz emozecie pozyczyc od jubilata miecz swietlny zeby Wam drogę oświetlał
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu gratuluje
|
|
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
zakupy jak najbardziej udane ![]() kupilam wszystko co mialam w planie
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
HALO
wpadlam tylko na chwile, widze ze Marta napisala o Ktosi, mialam od Any przekazac ale teraz dopiero do kompa sie dorwalam KTOSINKO!! GRATULUJE! ciesze sie ze malutka jest juz z Wami-wszystkiego dobrego!! |
|
|
|
#172 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uparta ta Twoja córa! Aparatka! ![]() Cytat:
![]() udał się chociaż spacer? życzę powodzenia! ![]() Cytat:
Kupiłam w ikei i jest całkiem ok, chociaż jak dla mnie bez szału. Ale kiełbaska, mięsko jest okCytat:
Cytat:
udanych zakupów i mam nadzieje, że Paweł za wiele sobie nie będzie wyobrażał! No chyba, że on z tych za dużo myślących Zresztą - zazdrość dobrze facetom robi raz na jakiś czas!czekam na fotki! Cytat:
![]() Cytat:
na pewno zdązysz ze wszystkim!haha, powodzenia! ale mieliśmy dzień! Dziewczyny, czy ja juz mówiłam, że kocham mojego męża?? poszliśmy na rynek, porobiliśmy zdjęcia kolorowym straganom, połaziliśmy po plantach. Poszliśmy pod wawel, wypiliśmy piwko na warce. Później poszliśmy jeszcze na jedno piwko i na obiad. Mąż zabrał mnie do genialnej restauracji włoskiej. Jadłyście kiedyś pizze z ziemniakami? Bo ja dzisiaj jadłam! GENIALNA!!! z pastą truflową! ach!
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w nowej cześci
nie udzielam się ale podczytuje od czasu do czasu
|
|
|
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coby ją poskręcało jak zobaczy mms ![]() i to właśnie dlatego dostaniesz w dupę ![]() ![]() ale ciesze się że dzień udany ![]() my byliśmy u moich rodziców, pat wytaplał się w basenie miał tyleeee radości ![]() a dziś jedziemy do mojej chrześnicy, kupiliśmy jej zestaw kucyków pony bo sobie wymarzyła to niech ma porwiemy ją na spacer i będziemy leniuchować ;Da aaaaa możecie być ze mnie dumne wczoraj wieczorem zabrałam się za segregacje moich przedszkolnych rzeczy... i się zakopałam dobrze że zaczęłam teraz to może do końca wakacji skończę... przez ponad 4 godziny zdążyłam posegregować - książki, pomoce zalaminowane, wycięte do laminowania, do wycięcia.. i to nie wszystkie... myszę wszystko powycinać zalaminować i posegregować tematycznie żeby było mi łatwiej przy planowaniu zajęć.. no ale bynajmniej odkryłam tyle zarąbistych rzeczy hahah sama nie wiedziałam co mam
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-06-05 o 08:28 |
|
|
|
|
#175 | |
|
Zakorzenienie
|
aaa znowu lato za oknem, och jak pieknie. Szkoda, że musze się uczyć ;(
chyba sobie rozłoze kocyk w ogoródku i tam sprobuje sie pouczyc i moze przy okazji sie opale ![]() [QUOTE=Gucia0987;27310866]uparta ta Twoja córa! Aparatka! ![]() siostra pojechała dzisiaj, to może przywiezie. Już sama się nie mogę doczekać! ![]() udał się chociaż spacer? życzę powodzenia! ![]() ja mam grillową Kupiłam w ikei i jest całkiem ok, chociaż jak dla mnie bez szału. Ale kiełbaska, mięsko jest okja bym kupiła duży piękny bukiet kwiatów. Nic innegi nie przychodzi mi do głowy. Albo jakieś ramki, świecznik... ale to takie oklepane. a proszę! udanych zakupów i mam nadzieje, że Paweł za wiele sobie nie będzie wyobrażał! No chyba, że on z tych za dużo myślących Zresztą - zazdrość dobrze facetom robi raz na jakiś czas!czekam na fotki! ja?????? ![]() kochana, zaufaj mężowi! Najwyżej z wszystkim się sam uwinie! Ty się nie przejmuj. liczymy do dziesięciu i się luzujemy! Wdech wydech! wdech wydech! na pewno zdązysz ze wszystkim!haha, powodzenia! ale mieliśmy dzień! Dziewczyny, czy ja juz mówiłam, że kocham mojego męża?? poszliśmy na rynek, porobiliśmy zdjęcia kolorowym straganom, połaziliśmy po plantach. Poszliśmy pod wawel, wypiliśmy piwko na warce. Później poszliśmy jeszcze na jedno piwko i na obiad. Mąż zabrał mnie do genialnej restauracji włoskiej. Jadłyście kiedyś pizze z ziemniakami? Bo ja dzisiaj jadłam! GENIALNA!!! z pastą truflową! ach!no rzeczywiście piekny dzien. tez takie lubie Cytat:
jestem z Ciebie dumna, bo wiem co to znaczy w koncu zabrac sie do segregowania notatek. podziwiam, ze sie zmobilizowałas ![]() mnie tez to czeka w najbliuzszej przyszlosci. ale ja oprocz segregacji musze to wszystko najpierw przewiesz z poprzedniego mieszkaniaa tak w ogole wczoraj do i z pracy jechałam autkiem, jeny jak fajnie znowu poczuc, że sie to lubi. Juz sobie nie pozwole na dłuższa przerqwe. a TZ ma zakaz krzyczenia na mnie podczas jazdy, zebym sie znowu przypadkiem nie zblokowała
|
|
#176 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
następnym razem też będę!![]() Ale widzę, że wy też mieliście super dzień! Patryk musiał być prze szczęśliwy! no i dzisiaj zapowiada się świetny dzień Bawcie się dobrze!No i jestem z |Ciebie dumna! Rok temu też się zabierałaś za segregację tych rzeczy, ale coś nie do końca Ci poszło mam nadzieje, że w tym razem się uda!![]() Cytat:
Każdą chwilą cieszyłam się jak dziecko!![]() Super, że jeździsz autkiem! I zakaz idealny, nie możesz się znowu zablokować, Jeszcze jak Cię to cieszy, to korzystaj ile się da! Dzisiaj mąż już poszedł do pracy. Niestety. Wieczorem mają wpaść do nas znajomi i muszę coś przygotować, ale nie mam bladego pojęcia co... zrobię sałatkę z arbuza, ale jeszcze coś by się przydało.
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Marta gratulacje segregowania rzeczy... ja też się kiedyś mam w planach za to zabrać Ale pewnie to następi po tym moim egzaminie, bo teraz to mam burdello ![]() Gucia ooo pizza z ziemniakami?? Zaciekawiłaś mnie. Laski wczoraj założyłam pierwszy raz japonki - wiecie jaki to uczucie po zimie?? Kiedy nogi nie są do nich przyzywczajone?? A że mąż mnie zabrała na baaaardzo długi spacer tak teraz patrze, a ja między palcami + wzdłuż gdzie pasek przez całą nogę biegł mam burchle z wodą Ale za to się nachodziłam dziś, an koniec odwiedziliśmy znajomych z małym dzieckiem. Tak się zasiedzieliśmy, ze wyszliśmy po 24. Troszkę chłodno było patrząc, że my w krótkich spodenkach i bluzce na ramiączka ![]() aaaa dziś w końcu udało mi się zrobić naleśniki takie o jakich marzyłam dzięki.... wczoraj kupionej patelni z biedronki za 9.90 |
|
|
|
#178 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzieńdoberek
mam nadzieję, ze fajnie się bawiliście Cytat:
Cytat:
![]() martucha że się wzięłaś za segregację, wiem jak to trudno się zmobilizować do takich rzeczygucia fajny mieliście wieczorek, a dzisiaj może zrób coś lekkiego, może sałatkę gracką Ale się nie wyspałam w nocy. Nos miałam zatkany, gardło drapało i kaszlałam pół nocy. Wizyta u lekarza w poniedziałek niestety konieczna. Jakaś jestem bez energii, wymęczona. Zaraz na obiad do mamy uciekam, a potem na działkę (zaopatrzyłam się wczoraj w wąż do podlewania, haczkę, rękawice i będę dzisiaj działać )
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotko oo tak z nutellą są superaśne
To dziś roboty na działeczce?? Kochana aby cię bardziej przeziębienie nie wzięło. |
|
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, ja też wczoraj pierwszy raz ubrałam japonki, mąż się mnie 3 razy pytał czy jestem pewna, bo trochę będziemy chodzić. Ale nic mi nie jest, faktem jest, że te mam sportowe z Nike i są po prostu genialnie wygodne! Takie bardziej "eleganckie" muszę sobie kupić, bo tamto roczne już się nie nadają.
Odkąd mamy patelnie do naleśników, to ja też uwielbiam je piec Ooo, widzisz, podsunęłaś mi pomysł! Zrobię dzisiaj naleśniki ze szpinakiem! ![]() A w ogóle to wczoraj przechodziliśmy koło galerii i wypatrzyłam na wystawie sukienkę. I nie wiem czy za chwilę po nią nie pójdę. Mąż mnie udusi, ale była taaaka piękna... ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
![]() No i mam nadzieje, że się szybko wykurujesz!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:33.

A używasz tego szybkowaru? Bo jak raz na ruski rok to obawiam sie z tym może być tak samo,

ona z tych co wszystko już mają, myślałam żeby jej kupić ładny portfel, może wy macie lepsze pomysły?

mnie tez to czeka w najbliuzszej przyszlosci. ale ja oprocz segregacji musze to wszystko najpierw przewiesz z poprzedniego mieszkania