![]() |
#151 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
A widzisz - nie wiedziałam tego
![]()
#152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
Iwka no własnie dlatego nie wychodzę na słońce bo się boję... a tak kocham się opalac.... no ale przeżyję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
dla dzidziusia warto zrezygnować ze słonka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Wtajemniczenie
|
Ktosia w końcu mała wyszła
![]() ![]() nie wiedziałam że idziesz do Ibisza na urodziny ![]() ![]() Laski potrzebuję rady, otóż za tydzień nasza sąsiadka obchodzi 50 urodziny i dostaliśmy z tej okazji ciasto więc wypada dać jej jakiś prezent, ale nie mam pojęcia co ![]()
#157 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#158 | |||||
Zakorzenienie
|
ojj jak najbardziej
![]() ale kacora dzisiaj nie ma to luzik ![]() Cytat:
![]() kochana duzo zdrowka ![]() Cytat:
![]() wrzuce wam fotke jak sie z mezulkiem prezentujemy ![]() biedny Dominik ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a i dziekuje za komplement ![]() ![]() Cytat:
![]() No zebys wiedziala ze z tym zakazanym owocem to chyba prawda ![]() Wogole to nie wiem czy mnie Maz jeszcze pusci do baru bo znajac moje dziewczyny , znowu mu naopowiadaja ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ktosia - gratulacje dla Ciebie i meza ![]() ![]() ![]() Zmykam z mamita na zakupy ![]() paaaaaaaaaaaaa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Wtajemniczenie
|
no wygląda i czuje się na tyle
![]() Żabcia miłych zakupów!
#160 |
Zakorzenienie
|
ktosia gratuluje
![]() kasiaher picie poki co to tylko cycek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
kasiaher dużo zdrówka dla Dominika
![]() Scio co się stało?? Gucia dostaniesz w dupe tralalalala!! iwka zapuszczam a co ![]() mona_ja nie mam pojęcia ci kupić, moze wazon? albo szklaną misę? neska bez paniki wychodź śmiało do cienia, przecież opalać się nie będziesz, a na swierzym powietrzu lepiej niż kiszenie się w domu ![]() ![]()
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
Martuś chyba hormony mi szaleją, stresuje się tm, ze nie wszytsko gotowe, a na patologie w każdej chwli mogą mnie wysłać. I jeszcze mój małżón z mega lajtowym podejściem. Jakaś taka czuje się nierozumiana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
rozumiem, potrzebujesz po prostu spokoju psychicznego.... wszystko zapniesz na ostatni guzik i będzie luzzz... a u ciebie trudniej bo w każdej chwili możesz iść do szpitala... ehssssss dawaj tu twego chłopa zaraz mu wszystko wytłumaczymy!!
![]() |
#164 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
10h na slonku, troche mnie przygrzało zdrowka zycze Cytat:
Cytat:
w k. wrzucam słonia ![]()
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
no i posiedziałam na dworku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
Rosi baw się dobrze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
Ktosiu gratuluje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() zakupy jak najbardziej udane ![]() kupilam wszystko co mialam w planie ![]()
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
HALO
wpadlam tylko na chwile, widze ze Marta napisala o Ktosi, mialam od Any przekazac ale teraz dopiero do kompa sie dorwalam KTOSINKO!! GRATULUJE! ciesze sie ze malutka jest juz z Wami-wszystkiego dobrego!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
uparta ta Twoja córa! Aparatka! ![]() Cytat:
![]() udał się chociaż spacer? życzę powodzenia! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
udanych zakupów i mam nadzieje, że Paweł za wiele sobie nie będzie wyobrażał! No chyba, że on z tych za dużo myślących ![]() ![]() czekam na fotki! Cytat:
![]() Cytat:
![]() haha, powodzenia! ale mieliśmy dzień! Dziewczyny, czy ja juz mówiłam, że kocham mojego męża?? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Witam w nowej cześci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i to właśnie dlatego dostaniesz w dupę ![]() ![]() ![]() ![]() ale ciesze się że dzień udany ![]() my byliśmy u moich rodziców, pat wytaplał się w basenie miał tyleeee radości ![]() ![]() ![]() ![]() a aaaaa możecie być ze mnie dumne ![]() ![]() myszę wszystko powycinać zalaminować i posegregować tematycznie żeby było mi łatwiej przy planowaniu zajęć.. no ale bynajmniej odkryłam tyle zarąbistych rzeczy hahah sama nie wiedziałam co mam ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-06-05 o 07:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 | |
Zakorzenienie
|
aaa znowu lato za oknem, och jak pieknie. Szkoda, że musze się uczyć ;(
chyba sobie rozłoze kocyk w ogoródku i tam sprobuje sie pouczyc i moze przy okazji sie opale ![]() [QUOTE=Gucia0987;27310866]uparta ta Twoja córa! Aparatka! ![]() siostra pojechała dzisiaj, to może przywiezie. Już sama się nie mogę doczekać! ![]() udał się chociaż spacer? życzę powodzenia! ![]() ja mam grillową ![]() ![]() ja bym kupiła duży piękny bukiet kwiatów. Nic innegi nie przychodzi mi do głowy. Albo jakieś ramki, świecznik... ale to takie oklepane. a proszę! udanych zakupów i mam nadzieje, że Paweł za wiele sobie nie będzie wyobrażał! No chyba, że on z tych za dużo myślących ![]() ![]() czekam na fotki! ja?????? ![]() kochana, zaufaj mężowi! Najwyżej z wszystkim się sam uwinie! Ty się nie przejmuj. liczymy do dziesięciu i się luzujemy! Wdech wydech! wdech wydech! ![]() haha, powodzenia! ale mieliśmy dzień! Dziewczyny, czy ja juz mówiłam, że kocham mojego męża?? ![]() ![]() ![]() no rzeczywiście piekny dzien. tez takie lubie ![]() Cytat:
jestem z Ciebie dumna, bo wiem co to znaczy w koncu zabrac sie do segregowania notatek. podziwiam, ze sie zmobilizowałas ![]() ![]() a tak w ogole wczoraj do i z pracy jechałam autkiem, jeny jak fajnie znowu poczuc, że sie to lubi. Juz sobie nie pozwole na dłuższa przerqwe. a TZ ma zakaz krzyczenia na mnie podczas jazdy, zebym sie znowu przypadkiem nie zblokowała
![]() |
#176 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale widzę, że wy też mieliście super dzień! Patryk musiał być prze szczęśliwy! no i dzisiaj zapowiada się świetny dzień ![]() No i jestem z |Ciebie dumna! Rok temu też się zabierałaś za segregację tych rzeczy, ale coś nie do końca Ci poszło ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Super, że jeździsz autkiem! I zakaz idealny, nie możesz się znowu zablokować, Jeszcze jak Cię to cieszy, to korzystaj ile się da! Dzisiaj mąż już poszedł do pracy. Niestety. Wieczorem mają wpaść do nas znajomi i muszę coś przygotować, ale nie mam bladego pojęcia co... zrobię sałatkę z arbuza, ale jeszcze coś by się przydało.
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Marta gratulacje segregowania rzeczy... ja też się kiedyś mam w planach za to zabrać ![]() ![]() ![]() Gucia ooo pizza z ziemniakami?? Zaciekawiłaś mnie. Laski wczoraj założyłam pierwszy raz japonki - wiecie jaki to uczucie po zimie?? Kiedy nogi nie są do nich przyzywczajone?? A że mąż mnie zabrała na baaaardzo długi spacer tak teraz patrze, a ja między palcami + wzdłuż gdzie pasek przez całą nogę biegł mam burchle z wodą ![]() Ale za to się nachodziłam dziś, an koniec odwiedziliśmy znajomych z małym dzieckiem. Tak się zasiedzieliśmy, ze wyszliśmy po 24. Troszkę chłodno było patrząc, że my w krótkich spodenkach i bluzce na ramiączka ![]() aaaa dziś w końcu udało mi się zrobić naleśniki takie o jakich marzyłam dzięki.... wczoraj kupionej patelni z biedronki za 9.90 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 | ||
Zakorzenienie
|
dzieńdoberek
mam nadzieję, ze fajnie się bawiliście Cytat:
Cytat:
![]() martucha ![]() gucia fajny mieliście wieczorek, a dzisiaj może zrób coś lekkiego, może sałatkę gracką Ale się nie wyspałam w nocy. Nos miałam zatkany, gardło drapało i kaszlałam pół nocy. Wizyta u lekarza w poniedziałek niestety konieczna. Jakaś jestem bez energii, wymęczona. Zaraz na obiad do mamy uciekam, a potem na działkę (zaopatrzyłam się wczoraj w wąż do podlewania, haczkę, rękawice i będę dzisiaj działać ![]()
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
Stokrotko oo tak z nutellą są superaśne
![]() To dziś roboty na działeczce?? Kochana aby cię bardziej przeziębienie nie wzięło. |
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |
Zakorzenienie
|
Madzia, ja też wczoraj pierwszy raz ubrałam japonki, mąż się mnie 3 razy pytał czy jestem pewna, bo trochę będziemy chodzić. Ale nic mi nie jest, faktem jest, że te mam sportowe z Nike i są po prostu genialnie wygodne! Takie bardziej "eleganckie" muszę sobie kupić, bo tamto roczne już się nie nadają.
Odkąd mamy patelnie do naleśników, to ja też uwielbiam je piec ![]() Ooo, widzisz, podsunęłaś mi pomysł! Zrobię dzisiaj naleśniki ze szpinakiem! ![]() A w ogóle to wczoraj przechodziliśmy koło galerii i wypatrzyłam na wystawie sukienkę. I nie wiem czy za chwilę po nią nie pójdę. Mąż mnie udusi, ale była taaaka piękna... ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
![]() No i mam nadzieje, że się szybko wykurujesz!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.