![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: BUSZUJĄCE NOCĄ - o rly? ya, rly. no wai!
Niestety nie słyszałam
![]() matko miałam obejrzeć tego Lokatora ale przeczytałam streszczenie i zepsulam sobie zabawę, wrócę do tego filmu jak zapomnę o tym co przeczytałam ![]() ja się zabieram do przeczytania god hates us all ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
To idę się przekonać, na własnej skórze
![]() Jak mnie za bardzo nie wciągnie, to wpadnę tu wieczorkiem ![]() Miłej nocy ![]()
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
ajaj dzięki dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Wtajemniczenie
|
ja nie mam zwierzaka
![]() rodzice marudzą, że nie chcą, a marzy mi się pomeranian ![]() mam nadzieję, że jak wypełznę na swoje to się ono ziści ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Puk, puk, można?
Ja po nocach nie sypiam, ale tylko w noce z piątku i soboty wolno mi pisać, bo w tygodniu nje sama rady, wtedy swoje niespanie zagłuszam tv. A rano jestem zombie. Nazywam się wiedźma, dla znajomych witcha. Mam problemy emocjonalne i jestem skopana przez życie i do tego jestem stara (po 30), a do tego mam 2 dzieci i faceta (nie męża). Przyjmiecie, czy mam się zmywać? A i na domiar złego jestem zzagranicowa, ale dobrze wiem co to bezrobocie. Pracuję od 1,5 mca, jeszcze nie dostałam pensji, a do roboty chodzę na godzinę dziennie... Po 8 latach bezrobocia to i tak dobrze.. chyba...
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
Sieeeema
![]() ![]() przyjmujemy każdego kto ma więcej niż 6 lat i mniej niż 115 (nie chcemy mieć zwłok na sali ![]() oja http://www.youtube.com/watch?v=JmcA9LIIXWw to był hit ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Wtajemniczenie
|
Jamajka - to miłego
![]() wróć jeszcze do nas ![]() ---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ---------- nowy dźwięk budzika też by mi się przydał ![]() Cytat:
![]() kolejna nocomaniaczka z nami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
btw nie wiedziałam że jest nas aż tyle bo zwykle o tej porze wizaż leży i płacze, a raczej śpi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
Oj, sorki za błędy, stukam na komórce i słownik mi czasem chochliki wstawia :-(
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
witchwq no widzisz, ja czasami przychodzę i nie zdążę wejść, już wychodzę z pracy
![]() ale nie tracę nadziei. ---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ---------- i co do pracy to staram się nie tracić pogody ducha. chociaż po prawdzie chyba znowu mam depresję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
Muszy, u zagramaniczniaków może być wcześniej ;-)
U mnie godzina do tyłu, więc te trochę po północy nie uważam za późną porę... Ale za to jak się rozkręcę w rozmowie, to wszyscy idą spać :'( Ja mam deprę od... 15? lat... Jakoś tak. A może od zawsze. H wie. Trza go spytać ;-) Co do roboty, to rozumiem, znam ból. Chociaż ja zawsze fartem robotę dostawałam. ale teraz muszę się przyzwyczaić do innych wymagań. Jesteś chora? Nie umierasz? To DO ROBOTY! Nie ma znaczenia, że z nosa ci cieknie jak z kranu, że nie możesz wydobyć z siebie nic więcej niż szept a do tego pracujesz z dziećmi w podstawówce. Masz przyjść do roboty, chyba, że masz 40 stopni gorączki i dreszcze. Ja tego nie kapowałam i po 1,5 miecha wciąż nie mam umowy na stałe, bo wciąż mam nieobecności... No moja wina że moje dziecko (które chodzi do tej szkoły, w której pracuję) dostało takich bóli głowy, że poproszono mnie, bym ją zabrała do domu, a potem sama się rozchorowałam. Cóż. Ostatni tydzień przepracowałam cały. W przyszłym będzie zabawa. W czwartek strajk nauczycieli, dzieci nie idą do szkoły, ale my, pracownicy godzinowi, mamy przyjść... I co ja mam z dziećmi zrobić? Chyba wezmę ze sobą :-\
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
no ja ostatnimi czasy chodzę spać 3;30-4:00 czyli i tak jest już jasno.
to jest pora idealna na sen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Wtajemniczenie
|
idę po lakier, muszę sobie pazury pomalować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
Ja zazwyczaj chodzę wcześniej spać (w tygodniu), ale koło 3-4 budzi mnie ból zęba i jest zonk. A do dentysty pójdę dopiero, jak się rok szkolny skończy, czyli po 20-którymś lipca... Teraz nie mogę sobie pozwolić na nieobecnosci w robocie :-(
Kto mnie nauczy robić manikiur?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
O matko współczuję :/ to straszne. U mnie na odwrót :/ gdy tylko się da to mnie wywalają żebym sobie poszła, co jest nielogiczne, po co taki pracownik?
Echhh weź przestań... Ja właśnie dzisiaj wertowałam wątek o dotacjach i własnym biznesie ![]() ---------- Dopisano o 01:56 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ---------- ej co do pazurów to to... kondo? kando? kokokok...? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
A no widzisz. Ja pracuję z dziećmi (choć nie mam do tego cierpliwości i nigdy nie widziałam się w tej roli, z wykształcenia jestem informatykiem - dość aspołeczna osobowość), ale jak po 8 latach siedzenia na dupie dają szansę, znając moje wady, czyli depra, fobia społeczna, uciekanie przed niewygodnymi zobowiązaniami (działam w tej szkole dość długo społecznie, a zaczęło się od tłumaczeń komunikatów na język polski), to muszę się wykazać. Nie mogę zawieźć po raz kolejny. Zwłaszcza, że robota mi się podoba.
A ja nie umiem sobie zwyczajnie pazurów umalować, zawsze gdzieś wyjadę na palucha. A chciałabym kiedyś frencza... No cóż, skóro do tej pory się nie nauczyłam, to już chyba po ptokach...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
No to jak ci się podoba to się staraj o stałą posadę
![]() ![]() mi to coś co robię teraz absolutnie się nie podoba ![]() w jakim kraju chciałybyście mieszkać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
Muszy, nie masz łatwiejszych pytań? Ja od podstawówki marzyłam o Anglii albo Japonii. W Anglii mieszkam teraz. Cóż. Marzenia to jedno, rzeczywistość to drugie. Ale nie byłam jeszcze w Japonii... Z tym, że angielski znałam, jak tu jechałam... Japońskiego nie znam poza konnichwa albo ohajo... Hehe
A co do roboty, to w ciągu tej godziny przybywają do mnie podstawówkowe łobuzy, odesłane z podwórka za złe zachowanie. W międzyczasie idą na obiad, potem wracają i dochodzą nowi... Powinnam być psychologiem by sobie z nimi poradzić, bo niektóży mają naprawdę poważne kłopoty domowe czy emocjonalne, ale co ja mogę przez te 20 minut, gdy są ze mną (bo jak odjąć obiad to tyle statystycznie przypada na delikwenta, a czasem dużo mniej)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Wtajemniczenie
|
ja w sumie nic szczególnego z pazurami nie robię - standardowo - wycinam skórki, odżywkuję, pilnikuję i maluję
![]() tym razem maznęłam na zielono ![]() a chciałabym mieszkać..... w jakimś ciepłym kraju i mieć swój super hiper mega wy*ebany bar na plaży ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
hehe a bo właśnie sobie fantazjuję że zamieszkam w paryżu, w kamieniczce z balkonem wychodzącym na ulicę z kamienia, balustrada będzie z prętów i ornamentów a ja będę kupować bagietki w okolicznej piekarni.
to fantazja, a tak serio to pewnie wyjadę do szwecji do pracy do starych ludzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Konto usunięte
|
mozna dolaczyc
![]() jako ze wracam z pracy o 23, potem ie 'sprawdzic facebooka' i leci mi tak oooo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
siemaaa Kachaaaa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Wtajemniczenie
|
muszynianka, te stempelki konad ja mam, ale nie wychodzą mi te wzory
![]() chyba mam jakieś lipne lakiery do tego ![]() ---------- Dopisano o 02:13 ---------- Poprzedni post napisano o 02:11 ---------- hejo Kachaaaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Konto usunięte
|
hej
![]() na ebayu siedze osz no znow kasa poleci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
ja też się boję że mi nie będą wychodzić. kupowałaś oryginalne czy te z allegro za 3 zł? bo mam ochotę spróbować tych za 3 zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Ale jakby tak sobie marzyć tylko, to chciałabym zamieszkać w takim miejscu, że domek miałabym w górach, ale widok na morze, kraj ciepły, niezbyt wilgotny, bez trzęsień ziemi, tsunami czy trąb powietrznych. I bez pożarów, jak w Australii... Chwilę myślałam nad Nową Zelandią, ale na chwilę obecną nie dostalibyśmy wszyscy razem wizy :-(
Dżizas, nie piszcie mi o ebaju, bo od stycznia do marca wkopałam nas w niezły dół finansowy przez ebaj. Teraz mam odwyk. Nawet się nie loguję. I co z tego, że kupowałam rzeczy po 2-3 funty, skoro na miesiąc wychodziło 100-200?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Wtajemniczenie
|
ja wczoraj na all zamówiłam 9 par kolczyków, 1zł/para
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
Mój tż mnie molestuje o Nową Zelandie ale to absolutnie opada, wizy i przelot (koszmarne koszta) i ... no nie wiem ja rozpatruję jedynie Europę
![]() ---------- Dopisano o 02:16 ---------- Poprzedni post napisano o 02:16 ---------- o a od jakiego użytkownika? pochwal się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() zaraz poszukam jakie mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Konto usunięte
|
nowa zelandia z wladca pierscieni mi sie kojarzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:29.