Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ X - JUBILEUSZ! - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-06-28, 21:19   #151
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ X - JUBILEUSZ!

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Kurde, może mi obcięli wacka za młodu.
ja tez miałam być chłopcem... co niektórzy cały czas na mnie Kamil wołają ...

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 21:20   #152
Nadia5
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ X - JUBILEUSZ!

Cytat:
Ale strata Ja tam wole Ijee jako kobietę (SPD) więc lepiej nie zgłębiaj sie w ten temat (w kwestii pozbawienia organu)

Ale tak serio - pare koleżanek rodziło po terminie a pielegniary mówiły "no tak chłopiec.." więc moze to jakaś regula hm..
Cytat:
Napisane przez Maja22Maja Pokaż wiadomość
W ogóle się nie usprawiedliwiam
Mnie na studiach uczono tak, a Was tak
Wiecie dobrze ile ludzi tyle teorii
Ok ok ile ludzi tyle teori ale jakbym patrzała na siebie "w lustrze ....bla bla bla" to unikała bym węgli jak ognia (zresztą tak robię i nie tłumaczę potrzebami organizmu faktu że białe pieczywo jest nam potrzebne)

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
zresztą faceci baardzo szybko tracą na wadze (niestety ..) czasem nie wiele tak naprawdę trzeba.. ( choć wszystko tak naprawdę zależy od tego co sie je aktualnie .. ) ja tylko dopowiadam jak coś wygląda z mojej strony

jednak ijaa jest guru ona sprawiła, że przestałam jeść owocowe jogurty , jak dziś pamiętam jak kiedys napisała coś na ich temat ... i od tamtej pory ich nie jem
Faceci zawsze mają lepiej

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 21:22   #153
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Ale strata Ja tam wole Ijee jako kobietę (SPD) więc lepiej nie zgłębiaj sie w ten temat (w kwestii pozbawienia organu)

Ale tak serio - pare koleżanek rodziło po terminie a pielegniary mówiły "no tak chłopiec.." więc moze to jakaś regula hm..

Ok ok ile ludzi tyle teori ale jakbym patrzała na siebie "w lustrze ....bla bla bla" to unikała bym węgli jak ognia (zresztą tak robię i nie tłumaczę potrzebami organizmu faktu że białe pieczywo jest nam potrzebne)

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Faceci zawsze mają lepiej
mój tż jest na diecie aby przytyć ... ostatnio z pracy wrócił i był mega głodny i mówię mu, że może będzie brał więcej jedzenia co by się nie rzucać na nie jak przyjdzie z pracy, a on mówi, że on chwilowo bedzie jadł najwięcej przed snem, bo musi przytyć ... ale muszę go przystopować troszkę, bo co chwilę coś słodkiego woła ..

iskierka zgasła...
Stary 2011-06-28, 21:23   #154
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
zresztą faceci baardzo szybko tracą na wadze (niestety ..) czasem nie wiele tak naprawdę trzeba.. ( choć wszystko tak naprawdę zależy od tego co sie je aktualnie .. ) ja tylko dopowiadam jak coś wygląda z mojej strony

jednak ijaa jest guru ona sprawiła, że przestałam jeść owocowe jogurty , jak dziś pamiętam jak kiedys napisała coś na ich temat ... i od tamtej pory ich nie jem

To prawda z facetami - po moim TŻcie widać najlepiej.
Chociaż ma na to wypływ też pewnie fakt, że oni wcześniej "gorzej jedli".

Nie mniej jednak, moje informacje tyczyły się również kobiet.

Cytat:

A może bym była jakiś super extra macho z dużym... mózgiem.
Ej dobra, bo mi bije dzisiaj.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 21:27   #155
Maja22Maja
Raczkowanie

Cytat:

Człowiek jest tylko człowiekiem. Znam dobrze ludzi (pracowałam z nimi) którzy nie lubią ciemnego pełnoziarnistego pieczywa.
Więc dla ich jedyną drogą jest spożywanie białego w ograniczonych ilościach.
Ograniczenie nikomu nie zaszkodzi, a na pewno pomoże + aktywność fizyczna, która przy dietach jest niezbędna
Maja22Maja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 21:33   #156
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ograniczenie nikomu nie zaszkodzi, a na pewno pomoże + aktywność fizyczna, która przy dietach jest niezbędna
Na aktywność fizyczną nie bedzię siły przy zmniejszeniu porcji i niedostarczeniu zamiast tego potrzebnych elementów do organizmu.
Już nie mówiąc o narastającej frustracji spowodowanej uczuciem głodu.

Tyle ode mnie w tym temacie. Przekonywać do swoim poglądów dalej nie będę.

Stary 2011-06-28, 21:35   #157
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ok. To jeden rozmiar dla Nadii i jeden dla Ciebie.

Jaka bym była wtedy szczęśliwa - miałabym E.

Mnie by to w sumie nie urządzało takie przesuwanie, ale.. jakby się dało w stopy wetknąć to byłoby fajnie. Akurat tu rozmiar więcej byłby pożądany.
dzieki jeden rozmiar bylby super

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Gdyby nie moja obecna sytuacja to tez stałabym w kolejce
ale ze juz mi staniki się ciasne robią to nie bede zachłanna

uciekam spać, dziewuszki moje
Prawdopodobnie po 1 lipca bede miala duzo czasu dla Was wiec moze wkoncu będe na bieżąco :P
jakies zwolnienie sie szykuje?
tzn chorobowe?

Cytat:

Poza tym załóżmy, że osoba która chce się odchudzać, do tek pory żywiła się bułami, hamburgerami, chipsami i zalewała to colą.
Zdrowym będzie jedzenie tego nadal tylko w zmniejszonych porcjach? Nie sądzę.
Ijaa a powiedz co bys poradzila takiej osobie co to zalewala wszystko cola albo czyms w tym stylu + jakies fryty i burger przez jakies 2-3 lata ( oczywiscie nie codziennie ale kilka razy w tyg sie zdarzalo , moze nie zawsze w zestawie ale zawsze jakies swinstwo bylo ... przywileje pracownicze w postaci walkow tluszczu i celulitu gratis )
fakt ze juz tych swinstw nie jem jakis czas ale jednak wplynelo napewno na cialo

Cytat:

Chociaż kolację mogłabyś zjeść - jakąś "ładną"

Dziękuje

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Ja też miałam być chłopcem. Do porodu byłam Przemkiem.
Co prawda te dwadzieś... tfu, siedemnaście lat temu sprzęt "poglądowy" nie był tak zaawansowany, ale i tak.. niezłego psikusa zrobiłam.

W dodatku jestem "opóźniona". Powinnam się urodzić ok. 14 czerwca. Dwudziestego ósmego wyciągnęli mnie siłą.
ze mna podobno bylo tak ze juz wylazilam ( do tego nozkami i doktorek pil sobie na dyzurze i mecz ogladal i chcial mnie przekrecic w ostatniej chwili i baran jeden do srodka wpychal ... podobno mial pare takich ciekawych przypadkow pozniej go zwolnili

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość

Irenka- super teraz pokój wygląda a z tym grzybkiem to była masakra ja bym się bała że ktoś się potruć może;/
;/
tak
dla mnie tez fajniej tylko pewnie musimy sie przyzwyczaic
obiecuje ze dam zdjecie calosci jak juz ogarniemy wszystko bo puki co balagan wiec narazie dalam tak fotki wyrywkowo ( tu dywanik, tam sciana itd itp

Cytat:
ijaa to tak humorek urodzinowo suuuuuuper tez chce miec 17 lat

Edytowane przez irenkaaa
Czas edycji: 2011-06-28 o 21:42
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-28, 21:36   #158
wiznatalka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez senioritta19 Pokaż wiadomość
aha co do laptopów to uwaga chwalę sie..dostałam kilka dni temu od tż ślicznego netbooka w kolorze brązowym ze złotym odcieniem ma 10 cali,wsam raz do torebki
fajny sprzęcik

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
co do pokoju to dziekuje
wiesz mi sie podoba ale kolor troche za ciemny , myslelismy ze bedzie jasniejszy tak przynajmniej wygladalo na opakowaniu ale wiadomo na opakowaniu zawsze inaczej wychodzi
- do tego jednak mozna sie przyzwyczaic ale takie szczegoly widac w pewnych miejscach na scianie i moglby facet to jednak jak juz maluje zrobic to jeszcze jedna warstwe bo sa przebicia
po tym co tam popisalam moze Ci sie wydawac ze narzekam ale w sumie jak przyjrzac sie paru rzeczom + nastawienie malujacego i wlascicielki to jednak spodziewalismy sie odrobine lepiej
bardzo duża zmiana, zwłaszcza łazienka, ten grzyb - ohyda

Maja, jak ktoś nie lubi ciemnego pieczywa to może go nie jeśc wcale można zrezygnować z prostych węgli i nie chodzić głodnym, wręcz przeciwnie, produkty pełnoziarniste dają dłuższą sytość
wiznatalka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 21:43   #159
Maja22Maja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wiznatalka Pokaż wiadomość
f

Maja, jak ktoś nie lubi ciemnego pieczywa to może go nie jeśc wcale można zrezygnować z prostych węgli i nie chodzić głodnym, wręcz przeciwnie, produkty pełnoziarniste dają dłuższą sytość

Ale we wszystkim jest coś, jest bardzo mało produktów bez chemii i sztucznych nawozów.

Da się jeść zdrowo i naturalnie ale to wymaga dużego wyłożenia pieniędzy, przez co wielu ludzi na to nie stać.
Prawda niestety jest przykra.
Stary 2011-06-28, 21:47   #160
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
Ijaa a powiedz co bys poradzila takiej osobie co to zalewala wszystko cola albo czyms w tym stylu + jakies fryty i burger przez jakies 2-3 lata ( oczywiscie nie codziennie ale kilka razy w tyg sie zdarzalo , moze nie zawsze w zestawie ale zawsze jakies swinstwo bylo ... przywileje pracownicze w postaci walkow tluszczu i celulitu gratis )
fakt ze juz tych swinstw nie jem jakis czas ale jednak wplynelo napewno na cialo
Wiesz Kochana, wszystko zależy od nastawienia. Jeśli chcesz coś zmienić wszystko jest do zrobienia.

Rozumiem, że jest co dziennie jakieś jedzenie da pracowników i jakby nie patrzeć to wygodne i jest jakaś to jakaś oszczędność, ale szczerze Ci powiem, że... w nosie bym to miała.
Postawiłabym na jedzenie przygotowywane w domu.
Jako, że pracujesz na nogach cały dzień (męczące to i dużo kcal potrzebuje) jedz kanapki - ciemne pieczywo, sałata, szynka, warzywa. Jeśli masz dwie przerwy - na drugiej owoce, albo jogurt i orzechy.
Z całego fastfoodowego jedzenia jeśli masz taką możliwość wybrać np. smażonego kurczaka - raz na jakiś czas nie zaszkodzi, pod warunkiem, że zjesz go z surówką, a nie z bułką.
Tłuszcze + warzywa to nie takie ogromne zło.

Cola to jak wiadomo nic dobrego, ale jak już od czasu do czasu musisz wypij light albo zero.

Dodatkowo polecam DUŻE śniadania. Tak byś się na prawdę najadła. Długo nie będziesz głodna i będziesz miała energię do pracy.

Stary 2011-06-28, 21:48   #161
cholernarejestracja
Copyraptor

Maju, co ty tak same negatywy wyszukujesz? Nikt się nikomu nie każe odchudzać, ale prawda jest taka, że każdy z Twoich argumentów da się zbić, i każdą przeszkodę pokonać, jeżeli tylko komuś zależy.

I zdrowe odżywianie wcale nie jest dużo droższe, jeżeli się korzysta z nieprzetworzonych produktów i zaopatruje na większych targach z owocami/warzywami, samemu np. piecze chleb i robi inne rzeczy
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-28, 21:52   #162
Kelpie
Zakorzenienie

Bry

Melduję się w nowej części
Nie zdążyłam nadrobić w starej części a tu już nowa.

Znowu się napracowałam...ale mam wolny czwartek i dostane wolne wtedy kiedy TŻ jedzie do domu
A najlepsza wiadomość to taka, że zarezerwowaliśmy sobie nocleg w Zakopanem na nasz urlop

Ijaa stooo laaaat!
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 21:54   #163
Maja22Maja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Maju, co ty tak same negatywy wyszukujesz? Nikt się nikomu nie każe odchudzać, ale prawda jest taka, że każdy z Twoich argumentów da się zbić, i każdą przeszkodę pokonać, jeżeli tylko komuś zależy.

I zdrowe odżywianie wcale nie jest dużo droższe, jeżeli się korzysta z nieprzetworzonych produktów i zaopatruje na większych targach z owocami/warzywami, samemu np. piecze chleb i robi inne rzeczy
Na wszystko da się znaleźć wytłumaczenie i nikogo nie da rady przegadać, jeśli jest ktoś bardzo przekonany do swojego stanowiska.

Również na targach z owocami/warzywami nie można być pewnym. Nie dowiemy się czy aby ten człowiek/gospodarz/rolnik nie stosował sztucznych nawozów itp
Taki właśnie jest nasz kraj, że każdy broni siebie i swojego zdania, jak ognia

Edytowane przez Maja22Maja
Czas edycji: 2011-06-28 o 21:56
Stary 2011-06-28, 22:00   #164
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
A to coś złego?

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 22:00   #165
Paulunia8713
Zadomowienie

Ja także nie przepadam za ciemnym pieczywem zresztą tak samo jak za jasnym ale dla swojego dobrego samopoczucia w czasie spoglądania w lustro zaczęłam jeść tylko ciemny Tak jak ijaa radzi lepiej od razu skończyć z niezdrowym jedzeniem niż tylko je ograniczyć. Już zrezygnowałam ze słodyczy i jak narazie mnie do nich nie ciągnie. Teraz tylko TŻ musi zjeść wszystko co niezdrowe dla mnie z lodówki i wybieramy się na duze zakupy. Wkońcu muszę zacząć jeść nabiał i warzywa. Oby poszło tak łatwo jak z ciemnym chlebkiem
Stary 2011-06-28, 22:00   #166
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Również na targach z owocami/warzywami nie można być pewnym. Nie dowiemy się czy aby ten człowiek/gospodarz/rolnik nie stosował sztucznych nawozów itp
Ale przecież, my nie o tym rozmawialiśmy.
Rzecz się miała odchudzania i postępowania w związku z nim - nie dokładnych składu produktów.

Nie idźmy w tą stronę - a co jest w sklepach, a czym są pryskane pomidory, bo nie piekąc i sadząc samemu są to rzeczy na które nie mamy wpływu.

Z tym krajem, to lekka generalizacja.

Stary 2011-06-28, 22:04   #167
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
ja tez miałam być chłopcem... co niektórzy cały czas na mnie Kamil wołają ...
Ja miałam być Filipkiem

Ale miałam hardkor w robocie... nie dość, że się spóźniłam, oczy zapłakane a z biegu szef na spotkanie mnie zaciągnął Dobrze, że jakoś ogarnęłam

Muszę odpocząć, wzięłam procha i idę spać.
Dobranoc Niewiasty

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Cytat:
Nie idźmy w tą stronę - a co jest w sklepach, a czym są pryskane pomidory, bo nie piekąc i sadząc samemu są to rzeczy na które nie mamy wpływu.
Nie idźmy bo przestaniemy jeść w ogóle

Stary 2011-06-28, 22:07   #168
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

Nie idźmy bo przestaniemy jeść w ogóle
Właśnie.

Stary 2011-06-28, 22:09   #169
Maja22Maja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
A to coś złego?
Tak, ponieważ nawet, jakby się nie miało dobrego uzasadnienia to racji nikt nikomu nie przyzna.

Cytat:
Ale przecież, my nie o tym rozmawialiśmy.
Rzecz się miała odchudzania i postępowania w związku z nim - nie dokładnych składu produktów.

Z tym krajem, to lekka generalizacja.
Jest wiele diet
Ja akurat stosuję taką, Ty stosujesz taką, inni jeszcze inną
Nie ma co się sprzeczać, po części Ty masz trochę racji i po części ja ją mam

I amen w tym temacie, bo się głodna zrobiłam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-28, 22:11   #170
evilcia
Zadomowienie

A ja chciałam tylko Wam jeszcze zwrócić uwagę, że nie każdy ciemny chleb jest dobry. Ile ja się już naczytałam składów, to głowa mała, a i tak w zasadzie nie udało mi się znaleźć ideału. Chyba się skończy na własnym robionym.
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 22:16   #171
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Tak, ponieważ nawet, jakby się nie miało dobrego uzasadnienia to racji nikt nikomu nie przyzna.
Popadasz w skrajności

Idę, do jutra

Stary 2011-06-28, 22:16   #172
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evilcia Pokaż wiadomość
A ja chciałam tylko Wam jeszcze zwrócić uwagę, że nie każdy ciemny chleb jest dobry. Ile ja się już naczytałam składów, to głowa mała, a i tak w zasadzie nie udało mi się znaleźć ideału. Chyba się skończy na własnym robionym.
Rodzice kupili maszynę do pieczenia chleba. Powiem Wam, że pycha. Może nie równa się w smaku chlebom z piekarni, ale one często smakują jak smakują przez różne konserwanty i świństwa, ale świadomość, że jest zdrowy i jak pachnie przy pieczeniu to mmmm
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 22:16   #173
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiście. Tak samo jak inne rzeczy.
Uważajmy dlatego co jemy i jakiej to jest jakości.

Stary 2011-06-28, 22:19   #174
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

dziewczyny wyżaliłam się w klubie ... proszę o pomoc

iskierka zgasła...
Stary 2011-06-28, 22:25   #175
wiznatalka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
A najlepsza wiadomość to taka, że zarezerwowaliśmy sobie nocleg w Zakopanem na nasz urlop
super

Cytat:
właśnie

Cytat:
oczywiście

Cytat:
Rodzice kupili maszynę do pieczenia chleba. Powiem Wam, że pycha. Może nie równa się w smaku chlebom z piekarni, ale one często smakują jak smakują przez różne konserwanty i świństwa, ale świadomość, że jest zdrowy i jak pachnie przy pieczeniu to mmmm
mamy zamiar w takie coś zainwestować w lipcu
wiznatalka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 22:26   #176
evilcia
Zadomowienie

Cytat:
Też mi się coś takiego marzy. Może jak uda mi się utrzymać tą nową pracę, to sobie poodkładam kasę i kupię na urodziny. Pół roku mam, więc może się uda
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 22:46   #177
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiznatalka Pokaż wiadomość

bardzo duża zmiana, zwłaszcza łazienka, ten grzyb - ohyda

dzieki
juz to zaczyna troche lepiej wygladac bo tz zaczal ukladac dvd itd
zobaczymy za pare dni ale powinno sie rozjasnic w pokoju

co do chleba to ja ogolnie jem ciemny a czasem tylko mam jakis napad na bulke czy bagietke kawalek ale bialego pieczywa na codzien bym juz niemogla jesc

Cytat:
Wiesz Kochana, wszystko zależy od nastawienia. Jeśli chcesz coś zmienić wszystko jest do zrobienia.

Rozumiem, że jest co dziennie jakieś jedzenie da pracowników i jakby nie patrzeć to wygodne i jest jakaś to jakaś oszczędność, ale szczerze Ci powiem, że... w nosie bym to miała.
Postawiłabym na jedzenie przygotowywane w domu.
Jako, że pracujesz na nogach cały dzień (męczące to i dużo kcal potrzebuje) jedz kanapki - ciemne pieczywo, sałata, szynka, warzywa. Jeśli masz dwie przerwy - na drugiej owoce, albo jogurt i orzechy.
Z całego fastfoodowego jedzenia jeśli masz taką możliwość wybrać np. smażonego kurczaka - raz na jakiś czas nie zaszkodzi, pod warunkiem, że zjesz go z surówką, a nie z bułką.
Tłuszcze + warzywa to nie takie ogromne zło.

Cola to jak wiadomo nic dobrego, ale jak już od czasu do czasu musisz wypij light albo zero.

Dodatkowo polecam DUŻE śniadania. Tak byś się na prawdę najadła. Długo nie będziesz głodna i będziesz miała energię do pracy.
To znaczy powiem Ci tak to nawet nie ze oszczednosc tylko czasem lenistwem bym to nazwala ze czasem nie wezme nic do pracy i jem tam . Ostatnio staram sie jesli juz wogole jem to biore salatke . Powiem nawet ze ta salatka sie najadam bardziej niz burgerem i frytami ( po tym czuje sie dosc szybko glod bo wiadomo ze to zapychacze na jakis czas)

jesli chodzi o cos do picia to tez na dluga przerwe staram sie brac wode ( wole wziasc butelke 0,5l wody niz 0,5 coli ) a jak mi sie bardzo chce pic jeszcze potem to w ciagu pracu jeszcze jakas mala porcja wody gazowanej ( mozemy wziasc tylko cos w takie male kubeczki w trakcie pracy wiec ja biore albo sode albo wlasnie niestety cole ale juz widze nawet po tym czasie od kiedy pije wiecej wody to mi tak brzucha nie wywala mocno jak po gazowanym) .
wiadomo rozne mam godziny pracy i czasem jest to 6 godzin a czasem 9 o ile przy 6 godzinach mozna nawet zjesc jakis owoc na przerwie - zakladajac ze jem przed praca w domu sniadanie i cos lekkiego zaraz przed wyjsciem do pracy to przy 9 godzinach juz wypadaloby cos zjesc porzadnie bo naprawde w pracy sie nabiegam.
Mam nadzieje ze moja walka z fastfoodami wyjdzie na plus dla mnie i uda mi sie obejsc bez tego . dzieki za rady

powiedz jeszcze sikoreczka cos wspominala o jogurtach owocowych
mozesz cos wiecej powiedziec na ten temat?

Cytat:
Bry

super
ja sie zastanawiam na pokazaniem tz-owi paru miejsc w Polsce ( Wroclaw,Gdansk , Zakopane, i Szczecin i chyba trzeba bedzie to na kilka razy robic bo bardzo bym mu chciala pokazac pare miejsc ciekawych .

Anastazja co do grzyba to co roku maluja i co roku w zime to samo wychodzi niestety oni tylko to zamalowuja a powinni porzadnie wysuszyc, polozyc srodek na grzyba a potem pomalowac a tak to problem co roku ten sam
problem jest tez taki ze w domach z kartonu kiepsko te sciany sa do takich warunkow przystosowane i niestety wychodzi potem

maszynka do chleba kiedys sama chlebek pieklam i jest roznica oj tak

Edytowane przez irenkaaa
Czas edycji: 2011-06-28 o 22:50
Stary 2011-06-28, 22:59   #178
lili1987
Zakorzenienie

mała dostała gorączkę ponad 38
dałam jej nurofen i się zbiła gorączka, ale jutro muszę do przychodni zadzwonić i na wizytę się umówić.

mnie też łamie potwornie w kościach, Tż też

ijaa bardzo szczupłe masz nogi, a brzuch też niedługo będzie idealny

Anastazja super, że powoli do przodu z mamą idzie oby było już tylko lepiej

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 23:30   #179
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Irenka, ogólnie chodzi o to, że wszelkie owocowe jogurty ( te kupne ) to zło ..

ciężki dzień za mną, a jutro będzie jeszcze gorzej... rano muszę napisać wstepny plan pracy mgr, potem jadę na uczelnię i na ploty z koleżanką

no i oficjalnie chwalę się...w końcu coś ruszyłam w sprawie mojej pracy magisterskiej , jutro obgadam szczegóły i jak promotor sie zgodzi ( a innej opcji nie biorę pod uwagę ) to zaczynam pisać straaasznie się nakręcam, bo znalazłam temat , który baardzo mi sie podoba i pisanie będzie sprawiało mi przyjemność także trzymajcie jutro kciukasy ( choć w sumie to formalność, bo prof, wszystko zaakceptuje bylebym zaczeła pisać ... ) już nawet wypożyczyłam 10 książek

idę spać

iskierka zgasła...
Stary 2011-06-28, 23:39   #180
irenkaaa
Zakorzenienie

dzieki
no tak napewno jest roznica jak dodamy sami owocki do naturalnego lub jakis miodzio czy cos innego
dzieki za wyjasnienie
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości