|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
super
![]() Kupilam obraz do kuchni ![]() ![]() zakochalam sie w nim od razu nie bylo innej mozliwosci jak go kupic bedzie pasowal idealnie ![]() ciekawe co tam u aguli slychac ... dawno nie zagladala do nas ...
|
|
#152 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
![]() Szkoda, że na próżno jechaliście taki kawał drogi ![]() I czekamy na zdjęcia makijażu ![]() Cytat:
![]() A ja zaczęłam się przeprowadzać do pokoju w którym mamy mieszkać z Tż-tem nawet nie wiedziałam, że tyle zbędnych rzeczy mam w pokoju ![]() No i okazało się, że sami musimy opłacić ZAiKS najgorsze jest to, że ani zespół nie wie jak to się płaci, ani właścicielka sali ![]() Ogólnie u mnie jest ostatnio do bani Cały czas ktoś ma do mnie o coś pretensje- szczególnie rodzice, nawet nie wiecie jak fatalnie się czuję w swoim domu ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
ja planuję kupić też do kuchni, dla rodziców na ich rocznicę ślubu, ale nie potrafię się zdecydować gdyby on był dla mnie-to od razu bym wybrała, ale mamie ciężko dogodzić ![]()
|
|
#153 | |||
|
sajkolidżist
|
Monni, super, że na wyjeździe się Wam się podobało i spędziliście trochę czasu razem
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ale Wam numer wywineli ci księża, kurcze szkoda, że taka instytucja jak Kocściół jest tak bardzo zbiurokratyzowana.. A wiesz co? Byłam dziś i wczoraj w Twoim mieścieCytat:
![]() ![]() klask i: za odwagę Nie napisałyście tak dużo od niedzieli Ja miałam bardzo intensywne 3 dni, w niedzielę pojechaliśmy z TŻ do Wisły, gdzie najpierw pomoczyliśmy się w wodzie (i przy okazji zrobiliśmy sobie sesję zdjęciową w wodzie ), a potem poszliśmy w góry, a wieczorem pojechałam z nim do niego do domu (pierwszy raz po 2,5 roku bycia razem ), nawet nie wiecie jakiego miałam stresa, ale poszło ok W poniedziałek TŻ miał uroczyste ślubowanie - jak będziecie chciały to wrzucę później na pocztę zdjęcie z moim panem posterunkowym pojechałam na nie z jego rodzicami autobusem, strasznie było drętwo, bo ich widziałam pierwszy raz w życiu, ale ślubowanie było takie piękne, że prawi się pobeczałam i potem już byliśmy ciągle razem i już tak się nie stresowałam jego rodzicami Pojechaliśmy do TŻ domu i jedździliśmy na motorze Dziś byliśmy w Gl. i odebrałam swoje papiery z uczelni i przy okazji pochwalę się Wam, że jestem pierwsza na rezerwowej liście na kosmetologię na Śląskim Uniwersytecie Medycznym, więc sądzę, że z drugiej się zakwalifikuję Już Was nie zanudzam - też za Wami tęskniłam, tak jak Dal
|
|||
|
|
|
#154 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!Cytat:
.Cytat:
? ![]() Cytat:
... Już niedługo będziecie mieli własny domek.Cytat:
! Zdjęcia wrzuć koniecznie . Jak mogłaś być w moim mieście i mi tego nie powiedzieć :P? Jak będę miała trochę czasu, to musimy się spotkać !Wróciłam od przyjaciółek, śmiesznie było. Obżarłyśmy się sałatką owocową . A zdjęcia make- upu oczywiście wrzucę !
|
|||||
|
|
|
#155 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie chcialam nic co od razu kojazy sie z kuchnia tzn jakie wina , owoce kucharzy itp Raz mialam upatrzony obraz z taka ulica i pelno kafejek ale ktos kupil zanim wrocilam spowrotem a dzisiaj ten mi wpadl w oko moze ma troche za duzo kwiatow ale co tam Cytat:
napewno sie n ie nudzilas Pierwsze koty za ploty jesli chodzi o spotkanie z przyszlymi tesciami ja swoim poznalam juz jak bylismy po slubie cywilnym z mezem .. tez sie stresowalam jak diabli ![]() wrzuc koniecznie fotki na poczte
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
zaabcia obraz mi sie podoba !
morsi ciekawy weekend mialas, pokaż Tzcika ![]() a ja sie dalej jaram zdjęciami narazie wybieram do fotoksiazki sama, a wieczorem bedziemy je z Tz jeszcze raz przegladac i moze jutro je zawieziemy, ciekawe ile sie czeka na taka fotoksiazke ?
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi ostatnio wpadł w oko obraz i zegar w tym samym stylu. Tak się napaliłam na to, że chyba to będzie pierwsze, co kupię do mieszkania. ![]() Morsi, pokazuj zdjęcia.
|
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
Morsi super, oby się udało dostać
pierwsze spotkanie z teściami zawsze jest stresujące Zabcia, obraz ładny Ja szukam do sypialni cobrazu miasta TOKIO. tak jak są NYC czy też Paryża, to ja szukam Tokio. Kurczaki, nie jest to łatwe ciężko powiedzieć, a dużo płacicie?
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
placimy 3150 za zdjecia z fotoksiążką i film, więc ciezko mi powiedziec ile sama fotoksiążka kosztuje
|
|
#160 | |||
|
Zakorzenienie
|
jestem pełna szacunku ja kiedyś nogi próbowałam depilatorem potraktować i nie dałam rady ![]() a już przecież niedługo Lilcia będzie na świecie ![]() Cytat:
kurcze wszędzie tylko kasę by ściągali ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
i dziękuję ![]() śliczny ten obraz ![]() Ja właśnie rozmyślam nad podróżą poślubną i nic wymyślić nie mogę
|
|||
|
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, mam marzenia heheAha, rozumiem. Myślałam, że osobno sobie robicie foto książkę
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#162 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zdejcia to bedziesz oggladac przez najblizszy tydzien co chwile przynajmniej ja tak mialam hehe ![]() a miliscie tez sesje innego dnia? Cytat:
koniecznie kup ![]() Cytat:
powodzenia w poszukiwaniu Cytat:
a w PL gdzies chcecie jechac?
|
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#164 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fotki oczywiście chcemy no bo jak inaczej dobrze, że z rodzicami TŻ było ok wszystko ![]() no i gratuluję kosmetologii, na którą na bank się dostaniesz :P tylko czy wybierzesz ![]() tak ale pozwól, że fotek wrzucać nie będę ładny obraz hej Wam dzisiaj męczący dzień miałam.. łaziłam z TŻ po mieście, niby nic konkretnego, ale jestem tak padnięta, że masakra. Nawet nie wiem czemu tak :|
|
|
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
|
#166 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
.Phi, a już myślałam, że nam coś wyślesz.... My dziś byliśmy w obu parafiach w sprawie zapowiedzi. U mnie daliśmy karteczkę, a u TŻta się okazało, że ksiądz na urlopie i dupa blada . Ale mamy przyjść w sobotę... Oprócz tego miałam makijaż próbny, wyślę zdjęcia zaraz na pocztę .
|
||
|
|
|
#167 | |||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
Cytat:
Teraz mnie zaskoczyłaś z tym, że też tak późno teściów poznałaś,cieszę się, że nie jestem sama ![]() Cytat:
![]() Zaraz wrzucę, ale mam tylko jedno zdjęcie na którym mamy dziwne miny
|
|||
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!Wrzucaj, wrzucaj ! Ja już wrzuciłam makijaż .
|
|
|
|
|
#169 |
|
sajkolidżist
|
Daluś, super make-up
![]() Ja też już wysłałam zdjęcie ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- dorzuciłam gratis
|
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#171 |
|
Rozeznanie
|
Hania, plener w Będzinie ? ;p
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
Dal bardzo ładny makijaż
Morsi muszę się zgodzić z Dalenką Pięknaś
|
#173 |
|
sajkolidżist
|
Przestańcie, bo się wstydzę
Cieszę się, że Wam się podoba ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Przypomniało mi się coś - TŻ na tym zdjęciu ma kieszenie w wodzie - a w kieszeniach miał kluczyk z samochodu i mieliśmy cykora, że nam się immobilaizer zalał
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
nawet was nie nadrabiam bo padam
![]() a wiecie co?? dziś po raz ostatni w życiu mogę powiedzieć że mam ponad rok do ślubu jutro będzie już tylko rowny rok a po jutrze już tylko 11 msc i 29 dni
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
morsmordre - super zdjecia ![]() dalenka - bardzo ladny makijaz
|
|
#176 | |
|
Zakorzenienie
|
myślę że tak
![]() chciałabym w miarę tanio ![]() śliczny jest i ślicznie wyglądasz ![]() mój niestety chyba dopiero w sierpniu zobaczycie, bo chciałam w lipcu, ale pani fryzjerka ma urlop ![]() Cytat:
tylko wiesz, że "za mundurem, panny sznurem"? ![]() A ja nie zaliczyłam ostatniego egzaminu bardzo się boję o moją przyszłość na tej uczelni bo ta babeczka jest nawiedzona... ![]() i poprawka we wrześniu - znając moje szczęście 10. zrobi, a wtedy zostanie mi tylko warunek
|
|
|
|
|
#177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Dziękuję .Cytat:
. Ehhh, nasz bidulka . Na pewno zdasz poprawkę .
|
||
|
|
|
#178 | |
|
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Co do egzaminu - trzymam kciuki za zaliczenie i za kolejne terminy
|
|
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
dzień doberek
![]() Ale wczoraj miałam fajny dzień Najpierw byłyśmy u przyjaciółki zobaczyć jej nowe mieszkanie - bajka A potem była w pracy i było bardzo miło ![]() Dalenko - śliczny makijaż! wyglądasz super! Morsi - ekstra zdjęcia! śliczna z Was para! A TŻcik - fiu fiu Za mundurem panny sznurem ![]() Idę zaraz zrobić ręczne pranie
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() My wczoraj byliśmy u księdza. Faajnie było, siedzieliśmy u niego ponad godzinę. I na koniec powiedział, że dawno mu się tak przyjemnie z żadną parą nie rozmawiało. ![]() No i okazało się, że tylko my bierzemy ślub tego dnia, więc od razu załatwiliśmy dekoracje. Takie, jak my chcemy wyniosą nas tylko 200 zł, więc jesteśmy zadowoleni. ![]() Idę na pocztę oglądać zdjęcia. ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- morsi, jakaś Ty ładna. Fajne zdjęcia !![]() Dalenka, ładny makijaż, delikatny.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

dawno nie zagladala do nas ...

). Poszliśmy do kościoła, oczywiście okazało się, że ksiądz mi nie podpisze tej kartki na zapowiedzi i mam sobie wracać na Śląsk do swojej parafii... Mówiliśmy mu, że to nie my wymyśliliśmy, tylko ksiądz z kościoła w Górkach, więc on zadzwonił i mu to wytłumaczył. I pojechaliśmy nam na marne
. Jutro mam make- up próbny. W tym tygodniu też jadę na przymiarkę chyba
! Na razie tyle, może jeszcze coś mi się przypomni :P.
a przynajmniej będę mieć spokój jakiś czas 
ja planuję kupić też do kuchni, dla rodziców na ich rocznicę ślubu, ale nie potrafię się zdecydować
Ale Wam numer wywineli ci księża, kurcze szkoda, że taka instytucja jak Kocściół jest tak bardzo zbiurokratyzowana.. A wiesz co?
klask i: za odwagę 

a dzisiaj ten mi wpadl w oko 

jestem pełna szacunku 

bardzo się boję o moją przyszłość na tej uczelni bo ta babeczka jest nawiedzona...