![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Spotkałyście kiedyś jakąś sławę na ulicy?
Ja spotkałam w Zakopanym Piotra Najsztuba - środek nocy był, zima, szliśmy ze znajomymi na grzańca, a Najsztub narąbany z jakimiś laskami wydzierał się na Krupówkach
![]()
![]() |
#152 |
Zadomowienie
|
Jak byłam w Krakowie z tż to minęliśmy w parku Rokitę
![]() A już dobrych parę lat temu w Częstochowie minęłam Giertycha z żoną i Leppera (obstawionego ochroniarzami ![]()
![]() Powstrzymaj zabijanie psów! podpisz petycję: Edytowane przez renaa3 Czas edycji: 2011-08-31 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam 3 razy w życiu w Warszawie i za każdym razem spotkałam kogoś z rodziny Kwaśniewskich - przeznaczenie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Raczkowanie
|
No w Krakowie to co 2 metry można spotkać kogoś znanego
![]() Mi do tej pory udało się spotkać: -Artur Dziurman -Anna Dymna -Maciej Zakościelny (jeszcze lepszo ciacho na żywo niż w TV ![]() -Cezary Pazura -Justyna Steczkowska -Omena Mensah -Jan Nowicki -Paweł Malaszyński z rodziną ![]() te osoby spotkałam w te wakacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#156 |
Kniaginia
|
- Patrycja Markowska ze swoim facetem Jackiem Kopczynskim (Wernerem z "M jak Miłość") i dzieckiem - w samolocie do Grecji i z powrotem. Potem na lotnisku czekał na nich Grzegorz Markowski
- Kuba Wojewódzki - Plac Zbawiciela - na żywo identyczny jak w TV - Krzysztof Pieczyński (aktor) - na Agrykoli - czytał książkę na ławeczce - Patrycja Kazadi, Michał Piróg, Rafał Cieszyński (z "Ojca Mateusza"), Rafał Bryndal - w galeriach handlowych - Rafał Dutkiewicz (prezydent Wrocławia) - we wrocławskiej restauracji przy stoliku obok podczas mojej samotnej jednodniowej wycieczki do tego miasta - Radek Sikorski - minęliśmy się rano jak szliśmy do pracy (ja do swojej, on do swojej) ![]() - córka polityka Zbigniewa Wassermanna, Małgorzata - ona była w pracy, jest adwokatem - Piotr Gąsowski, Paulina Holtz (oddzielnie) - na Powązkach - Krzysztof Cugowski - w restauracji pod Lublinem - Muniek Staszczyk - na osiedlu na Żoliborzu - Peter Steele nieżyjący już (z Type O Negative) - baaardzo blisko jak mi dawał autograf ![]() - Krzysztof Kiersznowski (Wąski z "Kilera") razem z Leną Kolarską-Bobińską w autobusie w Wawie - Jacyków - w butiku przy Pl. Zbawiciela - siedział i plotkował z paniami ekspedientkami - Kinga Rusin - na Nowym Świecie - maksymalnie zadbana, świetnie ubrana - Marek Kondrat - też na Nowym Świecie - Zbigniew Wodecki - na rynku w Krakowie ![]() - poznałam kiedyś Wojtka Cugowskiego w klubie w Lublinie - Andrzej Celiński (polityk) - w kafejce na lotnisku - Peter (wokalista Vadera) - w sklepie na lotnisku + kilka młodych polskich aktorek na ulicy, ale nie kojarzę z nazwiska |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Zadomowienie
|
U nas na zadupiu to raczej można spotkać lokalne "gwiazdy" takie jak Norbi, Bałtroczyk, zespół Enej (z jednym gosciem z zespołu chodziłam do podstawówki) czy Afromental (też jeden gościu z zespołu to syn przyjaciół/sąsiadów wujostwa - wspólne wakacje w dzieciństwie )
![]() A tak to ostatnio w osiedlowym markecie spotykamy Iwonę Pavlović z mężem i czasem na mieście jej byłego męża.
![]() |
![]() |
#158 |
Raczkowanie
|
W Nowym Jorku, w okolicach Central Parku kilka razy napatoczylismy sie na Erica Claptona, kupowal chyba papierosy w tym samym sklepiku co ja bulke z jajkiem. Zawsze tak jakos rano w niedziele.
Jak pracowalam w okolicach Broadway'u to swojego czasu co wieczor mowilismy sobie "Dobry Wieczor" z Patrickem Stewartem (Star Trek). Zanim zostal "slawa", pracowalam na kilku projektach z Connorem Trinneerem (takze Star Trek, hehehe). Raz w restauracji w Toronto siedzial niedaleko nas George Clooney, ale nie bylam pewna czy to on, wiec nie chcialam podejsc, zeby poprosic o autograf. Siedzial sam i czytal gazete. Potem wyszedl. I jak byl czas dla nas do placenia, to kelner powiedzial, ze nasz obiad juz zostal zaplacony przez pana Clooney'ego z podziekowaniem, za to ze zostawilismy go w spokoju. Takze w Nowym Jorku w sklepie Banana Republic zobaczylam Jeta Li, chcialam autograph ale nie mialam przy sobie nic co moglby podpisac, wiec podpisal mi swoj paragon za skarpetki, ktore wlasnie kupil. Dodane: A maz do dzisiaj sie chwali, ze na poczatku 1999 roku prawie codziennie widywalismy JFK Jr, bo chadzalismy do tego samego Starbucksu co on.
Na wsi w Japonii czyli moj blog Edytowane przez DwaKoty Czas edycji: 2012-06-02 o 11:00 Powód: zeby dodac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
Na ulicy mijalam Ole Szwed, tego chomika od Rutowicz, Najsztuba, Cugowskich, Waldusia z Kiepskich, Staniszkis. W sklepie spotkałam Koroniewska, jej córka gadała coś do mojej, Trojanowska, Prokopa, który mi pomachał nie wiem czemu
![]() ![]()
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
Sporo tego było, pewnie nawet wszystkich nie pamiętam.
Edyta Bartosiewicz, Edyta Herbuś, Edyta Górniak razem z Mają Sablewską, Radek Majdan (kilkakrotnie w różnych klubach w Warszawie), Wojewódzki, Malajkat, Maciej Zień, Magda Gessler, Wojciech Mann, Najsztub, Chomik Joli Rutowicz i oraz Jola ze swoim obecnym facetem, Joanna Krupa, Anja Rubik na Pradze w Warszawie (podobno tam ma mieszkanie). Parę osób jeszcze, ale nie pamiętam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Zadomowienie
|
Jeden z muzyków rockowych popularnych w Polsce jest moim i Tż'ta bliskim znajomym i czasami walniemy piwo
Artura Rojka, Ireneusza Dudka, Kamila Durczoka, Piotra Kupichę - to tak z moich Śląskich klimatów ![]() Także Janusza Gajosa, Beatę Tyszkiewicz - to już lepszy sort i inna klasa. Dodę też widziałam w Katowicach na rynku. Z zagranicznych sław widywałam raczej na koncertach i potem po koncertach spotkania z fanami.
![]() |
![]() |
#162 |
Raczkowanie
|
hmm, trochę osób widziałam na jakichś lokalnych koncertach
![]() ale i tak mistrzem jest moja babcia, która twierdzi, że XXX lat temu chodziła do szkoły i pracowała w jakiejś masarni czy rzeźni z dziadkiem Kamila Bednarka ![]() za każdym razem gdy Kamil pojawi się gdzieś w telewizji, zawsze o tym wspomina ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
Grubsona poznałam przez wspólnego znajomego, który przedstawił nas sobie po jednym z Jego koncertów.
Anna Potaczek z W11 - często ją spotykam, bo mieszka kilka kilometrów ode mnie i robi zakupy w tym samym tesco ![]() Rafał Kopacz, Joanna Czechowska z W11 - spotkałam ich kiedyś w Krakowie jak kręcili odcinek, dostałam nawet autografy. Wisławę Szymborską - ale miałam wtedy 2 latka, babcia zabrała mnie ze sobą, spotkały się na kawie. Dodę - na dyskotece pod Krakowem Donald Tusk - podczas powodzi w Pcimiu ![]() zespół Dżem, Patrycja Markowska, Piotr Kupicha - po koncercie w Myślenicach Paulina Papierska - na imprezie
![]() |
#164 |
Raczkowanie
|
Spotkałam parę sławnych osób w swojej pracy
![]() Podczas pracy w kinie zdarzyło mi się sprzedać bilet Rafałowi Maserakowi (ten tancerz z TzG) i Ryszardowi Czarneckiemu (polityk z Samoobrony, teraz chyba PiS, dowiedziałam się wtedy że naprawdę ma na imię Richard, bo takie imię widniało na jego karcie). Pracując w sklepie robiła u mnie zakupu Gabriela Kownacka (grała matkę w "Rodzinie zastępczej", niestety już nie żyje, robiła zakupy ze swoją matką która wyglądała chyba na 150 lat) oraz Piotr Gąsowski - prowadzący z Tgz. Z nim było śmiesznie bo akurat kilka dni wcześniej czytałam na Pudelku, że wyjechał do Brazylii na Święta zostawiając swoje małe dziecko i partnerkę (tą blond tancerkę) i rzeczywiście był strasznie opalony. Jak chciał zapłacić to żadna karta nie chciała przejść i pojawiały się komunikaty żeby "zatrzymać kartę" (tak się pojawia jak np. karta została zablokowana przez bank), czego oczywiście nie zrobiłam chociaż powinnam, no ale widziałam że on to on. W końcu znalazł jakąś gotówkę. Generalnie był miły. Pracowałam trochę jako statystka w różnych programach i widziałam np. Nergala albo Kayah, ale raczej z daleka więc się chyba nie liczy ![]() A! widziałam kiedyś Jolantę Kwaśniewską na żywo z bardzo bliska, na otwarciu Olimpiady Specjalnej na Stadionie Legii. Poza tym widziałam Katarzynę Kolendę-Zaleską na rowerze w lesie Kabackim. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
oprócz koncertów to jedynie Szymona Wydrę w oceanarium, ale widzę, że Wy macie większe "szczęście"
![]()
![]() |
#166 |
Zadomowienie
|
Pracowałam dorywczo na kasie w chińskiej restauracji w Poznaniu, pojawił się Wiktor Zborowski z pytaniem o jakieś pierożki, niestety pierożków nie mieliśmy a nic innego nie chciał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie znały się dobrze, moja babcia kiedyś jej pomogła, gdy bardzo się spieszyła i Pani Wisława w ramach podziękowania zaprosiła ja na kawę ![]()
![]() |
![]() |
#169 |
Raczkowanie
|
Leszka Balcerowicza na uczelni
Wojciecha Malajkata w moim rodzinnym miasteczku ![]() Piotra Reisa z Lecha w galeriowej kawiarni Szefową Warty jak odbierała córkę ze szkoły Ryszarda Grobelnego z synem - pracowałam wtedy w pizzerii, nie zostawili napiwku :P Kulczyka w restauracji, pił dużo alkoholu z kompanami Krystynę Feldman - też w restauracji (byłam kelnerką), czytała gazetę i chciała, żebym jej przyniosła zapalniczkę, sporo paliła |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Raczkowanie
|
Całą drużynę Vive Targi Kielce z Bogdanem Wentą na czele
![]() To był cudowny dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
Zastanawiałam sur, czy widziałam kogoś sławnego w komunikacji miejski ej i przypomniało mi się, że niedawno spotkałam w metrze.Kamile Lapicka -w rzeczywistości wygląda gorzej niż na zdjęciach.
Raz dojrzałam też.leszczynskiego z dziewczyną.
![]() |
#172 |
dream big
|
Krystian Wieczorek
Maciej Zakościelny Rafał, Marcin Mroczek Julia Pietrucha Doda Mirosław Baka Ewa Farna Olga Bończyk Emilian Kamiński Kasia Cerekwicka Natalia Kukulska Norbi i nikogo więcej sobie nie przypominam ![]()
![]() |
![]() |
#173 |
Zadomowienie
|
Wracając do tematu wczoraj spotkałam Krzysztofa Hołowczyca w tym samym markecie co Pawlović. Ale to nic dziwnego, on mieszka bardzo blisko mnie, kiedyś jak byłam mała spotkałam go w sklepie osiedlowym i kupił mi pomarańczę i lizaka
![]() A jeszcze w bliższym sąsiedztwie mieszka od niedawna Mamed Chalidow
![]() |
![]() |
#174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja spotkałam: Kryszaka - w Złotych Tarasach przesmradzał się w butach "drewniakach" ![]() Annę Marię Jopek Edytę Herbuś Dodę Stan Borysa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Widoki na prawdę bardzo przyjemne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Joannę Sydor - w tarnowskim H&M
Cejrowski - Tarnów bracia Cugowscy - Brzesko ( zaprowadziłam ich do sklepu monopolowego :P) Robert Korzeniowski - restauracja w Pieskowej Skale wszycy członkowie Happysadu - jedliśmy kolacje w jednej z restauracji w Tarnowie Kamila Bednarka- na 'after party' , na pożegnanie nawet mnie przytulił , miły z niego chłopak ![]() Weronike z Top Model- na ulicy w Tarnowie i jeszcze członków 'Romanzo Criminale' ( włoska telenowela ,serial cokolwiek to jest ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Konto usunięte
|
Mnie przepuszczał na pasach Semir Stilić z Lecha
![]() ![]() ![]() Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2012-06-03 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
MUSEarka
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;34489446]Mnie przepuszczał na pasach Semir Stilić z Lecha
![]() ![]() ![]() Ty to mnie potrafisz zabić ![]()
![]() |
#179 |
Wtajemniczenie
|
Poza koncertami czy teatrem udało mi się "spotkać" (w sensie zobaczyć na ulicy, hehe) lata temu Krzysztofa Krawczyka (pytał się mojego taty, jak gdzieś dojechać
![]() ![]() ![]()
![]() |
#180 |
Wtajemniczenie
|
Nie bałyście się przejść koło Dody?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.