Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r. - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-13, 10:10   #151
MissZuzia
Zadomowienie

Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
Miss Zuzia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.
dziękuję
Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
dobry

muszę się Wam pochwalić
TZ własnie był na rozmowie kwal. (pisałam Wam, ze chce zmienić pracę i poszedłna zwolnienie) i prawdopodobnie ma pracę nic szczególnego bo praca na wózkach widłowych (szał nie ma to jak skończyc studia i na wózkach jezdzic) ale kasa większa niz teraz miał także trzymajcie kciuki od poniedziałku chyba zaczyna

co do lovelli to mnie napisali ze dziekują za rejestrację i tak jak Agatce ze wyslą prezent więc chyba się załapałam....

no i zapomniałam komu miałam odpisać z wrażenia...
trzymam kciuki, to super że pensja będzie większa

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
MissZuzia wszystkiego najlepszego,Natisska Tobie również ,ale spóźnione
dziękuję

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 10:12   #152
sandra1892
Zadomowienie

Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Daje znak , że żyje mam sie ok. Ciśnienia nie mierzyłam , bo znajomej nie zastałam w domu , a w ośrodku nikogo nie było. Dziś się przejdę do ośrodka

A tak po za tym to zjadłam śniadanie, potem kilka ciastek i mnie z lekka mdli .

No i nie mam dziś humoru jakiś dołek się włączył czy coś

MissZuzia, 100 lat

Będę podczytywać .
Stary 2011-09-13, 10:31   #153
19mala83
Raczkowanie

Dzień dobry mamusie
MissZuzia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, natisska dla Ciebie również najlepsze życzenia chociaż spóźnione
Ja nadal chora nic mi nie przechodzi więc wracam do łóżka, miłego dnia mamuski
19mala83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 10:37   #154
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Wiecie ta praca TZ to nic superowego ale kasa się liczy (wiem okropna jestem) ale wiadomo, ze teraz każda nadwyżka finansowa oznacza, że bardziej zaszaleć z zakupami dla juniora można
jak to się człowekowi priorytety zmieniają-teraz wszystko dla dzidzi
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 10:41   #155
AgaMili
BAN stały

Monika ja nie mam wyboru. Musze pracowac do 1. grudnia zeby dostac od tego dnia macierzynski przez 9 miesiacy. Jakbym teraz przerwala prace to bym zostala z niczym . Dlatego od przyszlego miesiaca zmniejsze sobie godziny i przemecze sie jeszcze troche

Pearl

MissZuzia my jesstesmy 4 lata po slubie od razem od 2003r . Fajnie Ci ze juz niedlugo wolne
100 lat

Haniula nie wiem jak jest w PL ale w UK nie daja zwolnien w ciazy wiec musze przepracowac te 6 miesiecy

Renata gratulacje 6. miesiaca , ja zaczynam jutro

Neska gratulacje dla tz

A ja mam jutro USG , pierwsze od 10 tygodni i dowiemy sie plci
edit: sorki nie jutro - pojutrze

Edytowane przez AgaMili
Czas edycji: 2011-09-13 o 19:01
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 10:48   #156
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Jakaś zmulona dzisiaj jestem i tylko podczytuję.

pearpearl
Znajoma jest w 32tc, a mała ma się świetnie

MissZuzia super prezent sobie wybrałaś na urodziny ja też o takim myślę, bo urodziny mam w listopadzie
Stary 2011-09-13, 10:50   #157
bybella
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiecie ta praca TZ to nic superowego ale kasa się liczy (wiem okropna jestem) ale wiadomo, ze teraz każda nadwyżka finansowa oznacza, że bardziej zaszaleć z zakupami dla juniora można
jak to się człowekowi priorytety zmieniają-teraz wszystko dla dzidzi
oj tam zaraz okropna ja też tylko myslę, skąd brać kasę, bo potrzeb coraz więcej, a wypłaty te same marniutkie takie zycie

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
no ciekawe co tam się wykluje
Stary 2011-09-13, 11:05   #158
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez bybella Pokaż wiadomość
oj tam zaraz okropna ja też tylko myslę, skąd brać kasę, bo potrzeb coraz więcej, a wypłaty te same marniutkie takie zycie

no ciekawe co tam się wykluje
no niby się mówi, ze pieniądze szczęścia nie dają ale wiadomo, ze bez pieniędzy się nie da życ....

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Aga to czekamy na wieści z usg
Stary 2011-09-13, 11:21   #159
ciezaroweczka
Raczkowanie

GG do ciezaroweczka

A ja dziś czuje się wyśmienicie. Kupiłam 2 tygodnie temu tkaninę pościelową dla maluszka w kolorze biało zielonym w pszczółki i biore sie za uszycie pościeli. Pochwale się jak wyjdzie.
ciezaroweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 11:25   #160
natisska
Rozeznanie

GG do natisska

Wrzuciłam fotki

czekam na faceta od przeglądu pieca i kuriera, pojecia nie mam o której przyjdzie jeden czy drugi i jestem uziemiona a chciałam skoczyc do sklepu po mięsko na spagetti no to biadek bedzie dzis pozno ratuje sie chocapic i mleczkiem w tubce

natisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 11:26   #161
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez ciezaroweczka Pokaż wiadomość
A ja dziś czuje się wyśmienicie. Kupiłam 2 tygodnie temu tkaninę pościelową dla maluszka w kolorze biało zielonym w pszczółki i biore sie za uszycie pościeli. Pochwale się jak wyjdzie.
uu to Ty takie zdolności masz?? super!!!!!

muszę zmusić moją babcię, zeby zrobiła na drutach jakiś sweterek i skarpetki dla małego
Stary 2011-09-13, 11:48   #162
NataliaM1103
Rozeznanie

Dziewczyny proszę o radę co kupic chrześnicy 3,5 latniej na imieniny??brak pomyslu...
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 11:58   #163
MissZuzia
Zadomowienie

[QUOTE=sandra1892;29370019]MissZuzia, 100 lat

QUOTE]
dziękuję

Cytat:
Napisane przez 19mala83 Pokaż wiadomość
Dzień dobry mamusie
MissZuzia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, natisska dla Ciebie również najlepsze życzenia chociaż spóźnione
Ja nadal chora nic mi nie przechodzi więc wracam do łóżka, miłego dnia mamuski
dziękuję

Cytat:
MissZuzia my jesstesmy 4 lata po slubie od razem od 2003r . Fajnie Ci ze juz niedlugo wolne
100 lat

dzięki
Trzymam kciuki za USG

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość

MissZuzia super prezent sobie wybrałaś na urodziny ja też o takim myślę, bo urodziny mam w listopadzie
ja już dowiedziałam sie jakie są koszty i łapię się w moim limicie prezentowym także jest SESJA!!!

Stary 2011-09-13, 12:01   #164
Haniula
Zakorzenienie

Zuzia koniecznie pochwal sie pozniej efektami !

A ja dziś mam jakiegoś doła wszystko mnie irytuje, płakac mi sie chce, chociaz zupelnie nie mam powodów.Nie moge sie na niczym skupic, a powinnam sie uczyc bo jutro mam egzamin. Dziwnie jakoś.
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 12:25   #165
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość
ja zdążyłam szkoda że wam się nie udało a puściłam link jak tylko się dowiedziałam...

byłam dziś na badaniach morfo +mocz+odczynnik cambosa wyniki w piątek
trochę się martwię bo miałam tragiczną noc zasnełam z potwornym bólem głowy a w nocy przebudziłam się z strasznymi zawrotami głowy tak mocnych nie miałam nigdy w życiu! przeszło mi po 20min od czasu kiedy zjadłam cukierka i popiłam wodą oby to nie cukrzyca ciążowa jestem przerażona ;(

wczoraj byłam u koleżanki zaoferowała mi rzeczy po swojej córce (wszystko w różu) a ja jeszcze nie wiem co tam we mnie siedzi ;/
chciała mi dać też wózek i łóżeczko dla mnie super a mój tż się nie zgodził na nie stwierdził że będzie brał nadgodziny i fuchy (u nas z kasą ciężko) ale kupi nowy wózek i łóżeczko takie jak sobie upatrzyliśmy....

no i ja od razu kliklam w linka i już mi wyszło że nie ma upominków że wszytsko rozdali a od wczoraj dopiero się zaczynały :conf used: wkurzyłam się
no zobacz jaki tż kochany chce chociaż coś sam kupic swojemu dzieciątku

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
wrrrrrrrr napisalam posta i go nie ma, teraz wchodze i patrze zniknal, a nacytowalam sie i w ogole :/
dzien dobry kochane
wiec jeszcze raz po krotce
Monika dobrze, ze wszystko ok.
dzięki

Miss Zuzia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.
Pearl nie martw sie wszystko bedzie dobrze, ja mialam np. bialko w moczu, okazalo sie ze mam stan zapalny i bialko bylo ze sluzu, wiec musialam oddawac mocz majac zalozonego lekko tampona, okazalo sie ze mocz ok, a stan zapalny wyleczylam trzymam kciuki
Cytat:
dobry

muszę się Wam pochwalić
TZ własnie był na rozmowie kwal. (pisałam Wam, ze chce zmienić pracę i poszedłna zwolnienie) i prawdopodobnie ma pracę nic szczególnego bo praca na wózkach widłowych (szał nie ma to jak skończyc studia i na wózkach jezdzic) ale kasa większa niz teraz miał także trzymajcie kciuki od poniedziałku chyba zaczyna

co do lovelli to mnie napisali ze dziekują za rejestrację i tak jak Agatce ze wyslą prezent więc chyba się załapałam....

ja do nich meila napisałam bo sie wkurzyłam bo ostatnio też były jakieś upominki i się nie załapałam mi napisali że mam się zarejestrować by mogli mi przesyłać meile z informacją o konkursach i prezentach i h..a dostałam wiec napisałam im że po co każą podawać meile jak żadnych info nie wysyłają!!!!!! że reklamy różne to pewnei będa przesyłać ale info o upominkach to już nie!!!!

no i zapomniałam komu miałam odpisać z wrażenia...
Cytat:
Napisane przez anankee Pokaż wiadomość
Nie martw się na zapas, w ciąży infekcje są bardzo częste. Ja na ostatniej wizycie też dowiedziałam się że mam stan zapalny w pochwie i musiałam brać kapsułki. W przyszłym tyg robię morfologię i mocz, zobaczymy czy się dziadostwo wytępiło.

Ja wiele rzeczy zamawiałam u sprzedawcy rp_77, już go tu polecałam. I pieluszki też brałam od niego, 1,2zł bodajże za sztukę, wzięłam z 30 i nie narzekam, nie rozłażą się.

ja się też już nie załapałam
nie ty jedna więcej nas tu a niby upominki zaczynali rozdawac od 12 września czyli wczoraj a wieczorem już nic nie było

Można jeść ser pleśniowy z pasteryzowanego mleka tak jak pisała renata nam nie wolno mleko niepasteryzowanego. Ja bym ni umiała zrezygnować z sera pleśniowego bo uwielbiam

Monika ty to już chyba całą wyprawkę masz dla dzidziusia fajnie, ja mam wszystko po córze. Jedyne co bedę musiała dokupić, to rzeczy dla mnie do szpitala (podkłady i podpaski w zasadzie chyba tylko).
no muszę jeszcze zobaczyć co tam w tej drugiej torbie jest i co koleżanka z ie mi przywiezie bo nie mam żadnych ciepłych sweterków i mało body z długim rękawkiem a chcę dokupić jeszcze kilka pół śpioszków i właśnie body z długim rękawkiem i jakieś ciepłe sweterki z 4 szt bo niby ciuszków dużo ale jak posegregowałam to najwięcej jest tych dużych rozmiarów 74/80/92 a na te pierwsze mc jak takie maleństwo to bardzo malutko ciuszków, ale to w sobote jak będe się dobrze czuc wybieram się z rodzicami autkiem pojezdzic w kilka miejsc po lumpkach popatrzec za ciuszkami bo jeszcze jadę kupić materiał na pościel dla dzidziusia więc zobacze co dostane bo w soboty mają w tym lumpku gdzie chce jechać 10zł za kilogram więc myśle że się uda trochę wybrać za 20-30zł

Ja jestem teraz na etapie kupowania kombinezonu i butów na zimę dla Emi. Zaczyna mi chodzić mała bestia, ma 9,5 miesiąca, raczkować nie potrafi a po meblach się wspina i chodzi jak szalona wzdłuż łóżka i idzie nam pierwszy ząb
Cytat:
Napisane przez ciezaroweczka Pokaż wiadomość
hehe ja też mam zamiar kupić jakiś ładny matreriał i będe szyć pościel mama mi będzie pomagać po kupie też taki wkład i zrobię sobię taki przybornik co można do łóżeczka przywiązać aha i ochraniacz na główkę do łóżeczka też będe robić cąły komplet mam zamiar sama uszyć http://allegro.pl/zestaw-serca-lozec...731513004.html czyli będe mieć takie coś mniej więcej ale własnej roboty bo taki baldachim strasznie mi się podoba więc szyfon lub coś podobnego kupie i sama se taki zrobie też jak skończe to się pochwale

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość

A ja dziś mam jakiegoś doła wszystko mnie irytuje, płakac mi sie chce, chociaz zupelnie nie mam powodów.Nie moge sie na niczym skupic, a powinnam sie uczyc bo jutro mam egzamin. Dziwnie jakoś.

też mam czasem takie dni że tak nagle zaczynam płakać bez powodu z 10 min popłacze przechodzi mi i już jest dobrze to hormony kochana szaleją bo ja sama czasami ze sobą nie mogę się połapać

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

MissZuzia Wszystkiego naj naj naj najlepszego!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! Dużo zdrówka szczęścia pomyślności i spełnienia marzeń
Stary 2011-09-13, 12:40   #166
Nelkomama
Rozeznanie

Cytat:
Zazdroszczę ja już się nie mogę doczekać kiedy się dowiem czy druga Córcia czy jednak Synuś

Twoja Córa ma piękne imię - moja imienniczka zdrabniasz Mili? kocham to zdrobnienie

Z tymi infekcjami to już tak jest niestety... ja w pierwszej ciąży brałam 3 antybiotyki, bo to dziadostwo nie chciało przejść teraz, odpukać, mnie oszczędza
Nelkomama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 12:42   #167
elunia25
Raczkowanie

Hej Mamuski
Monia super że już jesteś i że wszystko się dobrze układa
ja dziś dostałam jakiegoś powera zrobilam pranie, posprzątałam, zrobiłam sałatkę i teraz czekam aż obiad się dogotuje

mam prośbę do Was bo ostatnio chodzą za mną sałatki majonezowe albo i nie, macie jakies przepisy bo mi się juz pokonczyły a zjadlabym cos dobrego
elunia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 12:46   #168
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elunia25 Pokaż wiadomość
Hej Mamuski
Monia super że już jesteś i że wszystko się dobrze układa
ja dziś dostałam jakiegoś powera zrobilam pranie, posprzątałam, zrobiłam sałatkę i teraz czekam aż obiad się dogotuje

mam prośbę do Was bo ostatnio chodzą za mną sałatki majonezowe albo i nie, macie jakies przepisy bo mi się juz pokonczyły a zjadlabym cos dobrego

ehhh przypomniałaś mi bo w sobote tż był w biedronce i kazałam mu kupić wszystko na sałatkę i jeszcze jej nie zrobiłam hahahaha ide wstawić odrazu ziemniaki - ja robie taką zwykłą warzywna bo już dawno nie jadłam a mam straszny apetyt
Stary 2011-09-13, 12:55   #169
kasiahexe
Zadomowienie

Dziendobry Mamusie i Brzusie

jezu AgaMilli jak ja Cie rozumiem ja musze pracowac do grudnia ale chyba az do 20 tragedia (9
własnie mówiłam meżulkowi dzisiaj ze ja juz nie che pracowac juz nie mam siły ((((

Co do samochodu to mój meżulek też chce zmienic ale ja jakoś jestem przeciwna bo ja zmienimy teraz to nie bedziemy mieli wbudowanje navigacji i ja chcialm nowy samochód z autometem a z automatem kosztuje prawie 3 tyś funtow wiecej i chyba pirwszy raz jestem rozwazniejsza od meza lub bardziej wygodna hihi

meżulek własnie mi zamowił poduszke do spania i mam nadzieje ze bedzie cudowna

Dzisiaj mamy smutny dzien w pracy
moj szef sie wlasnie dowiedziła ze jedna jego bratnica w sobote chciała popenic samobojstwo a druga dzisiaj sie dowiedzial ze ma raka piersi
obydwie niewiele ponad 20 lat

LIVKA jest juz z nami

Edytowane przez kasiahexe
Czas edycji: 2011-09-13 o 13:00
kasiahexe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 12:58   #170
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
pewnie, że się pochwalę w klubie tylko zrobimy ją jak będe mieć wiekszy brzuszek, pewnie na przełomie października/listopada

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
MissZuzia Wszystkiego naj naj naj najlepszego!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! Dużo zdrówka szczęścia pomyślności i spełnienia marzeń
dziękuję

Stary 2011-09-13, 13:08   #171
*Agatek*
Zakorzenienie

nie przeszłam glukozy wypiłam w 3 ratach w ciągu 2 minut, zeszłam na dół, bo czułam, że malcowi nie podpasuje, a bidak głodny był 5 minut i rzyg do zlewu fajny miałam poranek....

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 13:13   #172
eliza1984
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
ehhh przypomniałaś mi bo w sobote tż był w biedronce i kazałam mu kupić wszystko na sałatkę i jeszcze jej nie zrobiłam hahahaha ide wstawić odrazu ziemniaki - ja robie taką zwykłą warzywna bo już dawno nie jadłam a mam straszny apetyt
A mi sie włsśnie nic nie chce,pranie czeka,ale jakoś nie moge sie zebrać,co do sałatek to moze z makaronem z zupki chińskiej,do tego ogórek zielony ,papryka,pomidory,kukuryd za i majonez,ostatnio robiłam warzywną właśnie ,dzis ja zjadłam do końca i z piersi kurczaka, ananasem i kukurydzą taka na słodko.
Wstawiłam zdjęcie brzuszka do clubiku,pierwszy raz bo wspaniałe mamusie mi powiedziały jak
Agatek to kiedy powtórka ,oczywiscie współczuje mnie to jeszcze czeka
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."

Edytowane przez eliza1984
Czas edycji: 2011-09-13 o 13:14
eliza1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 13:42   #173
*Agatek*
Zakorzenienie

Mam powiedzieć lekarzowi jak zareagowałam na glukozę i ma postanowić co dalej... mniejsza dawka albo nie wiem...

Cytat:
Napisane przez snesha Pokaż wiadomość
W
I żeby nieszczęść było mało właśnie pożarłam CAłY ser pleśniowy lazur

Chyba już nie jedyna tu ostałam, która nie czuje ruchów
Ser pleśniowy był pasteryzowany?? Bo niepasteryzowanego nie można jeść

Poczujesz ruchy, spokojnie, wszystko w swoim czasie!

MissZusia
ja jak będę miała wymienić samochód, to również nowsza corsa bo uwielbiam te samochody
Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin! Zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń, dużo pieniążków, szybkiego bezbolesnego porodu i zdrowego dzidziusia!!

renata 6 miesiąc super ja w niedzielę!

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Byłam po badaniach u rodziców napić się herbaty... ehh pewnie znów sny mnie dopadną no ale cóż, przynajmniej babcia dała mi kasiorkę i kupiłam sobie w końcu perfum, odżywkę do włosów nivea, farbę na 28 myć i lakier do paznokci koralowy także będę się robić na bóstwo w piątek...

Wow zostało mi 20 zł z całej kasiory, ależ mogę szaleć!

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-13, 13:47   #174
Milla_85
Raczkowanie

To i My się meldujemy na nowym wątku i nadrabiamy zaległości.Coś mi się mały dziś mało rusza i jak to jak już się martwię, dobrze że jutro mam wizytę u swojej pani doktor.
Milla_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 13:59   #175
eliza1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek*;29373[COLOR=Silver
[/COLOR]Byłam po badaniach u rodziców napić się herbaty... ehh pewnie znów sny mnie dopadną no ale cóż, przynajmniej babcia dała mi kasiorkę i kupiłam sobie w końcu perfum, odżywkę do włosów nivea, farbę na 28 myć i lakier do paznokci koralowy także będę się robić na bóstwo w piątek...

Wow zostało mi 20 zł z całej kasiory, ależ mogę szaleć!
Jak to zakupy potrafia poprawić humor,ale ja jakos perfum nie mogę uzywać bo mnie mdli i odkąd jestem w ciaży jedynie antyperspirant,a,perfum zadnych.Jeszcze muszą trochę postać .Mam nadzieję ,że się nie zepsuja bo mam 3 flakony
My samochód kupiliśmy w tamtym roku bo wtedy dowiedziałąm sie że jestem w ciazy i jakos tak szybko chcielismy kupić audi a 6 kombi i się trochę pospieszylismy,bo poroniłam,ale przynajmniej teraz się juz na pewno przyda taki duży
Stary 2011-09-13, 14:19   #176
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

ale się z juniorem najedliśmy pierogów... masakra

Agatek bidulo!!! ciekawe jak ja to przetrwam w piątek ;/
Stary 2011-09-13, 14:22   #177
mala_stopka
Zadomowienie

witam i ja na nowym wątku
ja znowu nie na bieżąco, tyle naskrobałyście, ze nie jestem w stanie nadrobić...
przeczytalam tylko ostatnią stronę....

a mi córcia jakąś zarazę przyniosła z przedszkola... u niej skonczylo sie na malym katarku i kaszelku, a mnie gardlo pali, glowa pęka i cos od wczoraj mnie kłuje z lewej strony brzucha i boli brzucho, no-spa średnio dziala,
dzisiaj caly dzien leze, w domu syf, obiad z mrożonki i jako wyrodna matka pojadę odebrać corcię później z przedszkola, bo nie mam sily się z nią bawić, a mężus wróci dopiero ok 18...

Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
Dziewczyny proszę o radę co kupic chrześnicy 3,5 latniej na imieniny??brak pomyslu...
np. puzzle ok 40 częsci, książeczke z naklejkami, w h&m są fajne zestawy koralików z gumkami do włosów, albo jakieś opaski do włosów, torebeczka z hello kitty czy jakaś księżniczką, piżamka, fajna bluzeczka z postacia z bajki, którą lubi, karty Piotruś
lalki pewnie ma, moze jakies ubranko dla lali?

MissZuzia STO LAT!!!!

w piatek byłam na połowkowym i wszystko jest ok
i przedstawiam Wam Maję
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SG208633.jpg (71,3 KB, 53 załadowań)
mala_stopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 14:24   #178
elunia25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
A mi sie włsśnie nic nie chce,pranie czeka,ale jakoś nie moge sie zebrać,co do sałatek to moze z makaronem z zupki chińskiej,do tego ogórek zielony ,papryka,pomidory,kukuryd za i majonez,ostatnio robiłam warzywną właśnie ,dzis ja zjadłam do końca i z piersi kurczaka, ananasem i kukurydzą taka na słodko.
Wstawiłam zdjęcie brzuszka do clubiku,pierwszy raz bo wspaniałe mamusie mi powiedziały jak
Agatek to kiedy powtórka ,oczywiscie współczuje mnie to jeszcze czeka
A mogę liczyć na przepisy w klubiebo ja jak nie wiem co i ile dodać to nic mi nie wychodzi, takie ze mnie beztalencie
elunia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 14:25   #179
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez mala_stopka Pokaż wiadomość
witam i ja na nowym wątku
ja znowu nie na bieżąco, tyle naskrobałyście, ze nie jestem w stanie nadrobić...
przeczytalam tylko ostatnią stronę....

a mi córcia jakąś zarazę przyniosła z przedszkola... u niej skonczylo sie na malym katarku i kaszelku, a mnie gardlo pali, glowa pęka i cos od wczoraj mnie kłuje z lewej strony brzucha i boli brzucho, no-spa średnio dziala,
dzisiaj caly dzien leze, w domu syf, obiad z mrożonki i jako wyrodna matka pojadę odebrać corcię później z przedszkola, bo nie mam sily się z nią bawić, a mężus wróci dopiero ok 18...

np. puzzle ok 40 częsci, książeczke z naklejkami, w h&m są fajne zestawy koralików z gumkami do włosów, albo jakieś opaski do włosów, torebeczka z hello kitty czy jakaś księżniczką, piżamka, fajna bluzeczka z postacia z bajki, którą lubi, karty Piotruś
lalki pewnie ma, moze jakies ubranko dla lali?

MissZuzia STO LAT!!!!

i przedstawiam Wam Maję
hehe czesc Majeczko u nas jakby była dziewczynka to tez miala byc Maja ale jest chłop fajnie, ze ok na usg

co do przeziębienia to współczuję...kuruj się bidulko.....
Stary 2011-09-13, 14:32   #180
eliza1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mala_stopka Pokaż wiadomość

i przedstawiam Wam Maję
Jak sie ładnie Majusia uśmiecha

Cytat:
A mogę liczyć na przepisy w klubiebo ja jak nie wiem co i ile dodać to nic mi nie wychodzi, takie ze mnie beztalencie
Ja daje na oko,tak żeby wszystkiego było po trochu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości