|
|
#151 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: 'Hej, za rok matura...' czyli Matura '13
Cytat:
And reach out for the spell Find the door to the promised land Just believe in yourself Hear this voice from deep inside It's the call of your heart Close your eyes and your will find The way out of the dark |
|
|
|
|
#152 |
|
Rozeznanie
|
u nas chyba w ogóle nie ma takich dni, a jak już to zawsze wszystko odrabiamy w soboty czy coś takiego. ;/ masakra jakaś.
|
#153 |
|
Rozeznanie
|
I gdzie tu sprawiedliwość?
And reach out for the spell Find the door to the promised land Just believe in yourself Hear this voice from deep inside It's the call of your heart Close your eyes and your will find The way out of the dark |
|
|
|
#154 |
|
Wtajemniczenie
|
No z tym to my akurat bardzo dobrze mamy
![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Dziewczyny jakiej ogólnie muzyki słuchacie? Możecie mi polecić jakieś fajne piosenki? Bo moja muzyka to już mi się znudziła
|
|
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też nigdy nie odrabiamy niczego w soboty. ja mam wolne 31.10., 10.11., i cały tydzień jak będą matury.
|
|
#156 |
|
Zadomowienie
|
U mnie to jest tak pół na pół, trochę odrabiamy trochę nie.
Ja też nie przepadam za Nataszą, ale Szyca bardzo lubię więc z chęcią obejrzę film, bo dużo o nim słyszałam - dobrego i złego. Bambino123 oto mój Last możesz sobie popatrzeć, a czego ty słuchasz? Ja właściwie od koncertu Blunta w Polsce go wręcz kocham, uwielbiam i mogłabym go słuchać dzień i noc http://www.lastfm.pl/user/Magda_Jarzynka |
|
|
|
#157 |
|
Wtajemniczenie
|
JA gł słucham jakiś klubowych mixów, trochę hip-hopu bo nie wszystkie piosenki mi się podobają i "eskowe" hity
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#158 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej ;*.Mnie też czeka matura w 2013 r. Hehehe nie wiem jak dla was ale dla mnie to dalej tak obco brzmi
Zmieniam swoje życie na lepsze. Spróbuj i TY Zapuszczam włoski i paznokcie .! ![]() ![]() ,,Nie pozwól aby strach przed działaniem wykluczył Cię z gry...'' Edytowane przez Xx Purple cocaine xX Czas edycji: 2011-10-14 o 13:25 |
|
|
|
#159 |
|
Zadomowienie
|
Xx Purple cocaine xX- nie jesteś sama, do mnie jeszcze to nie dociera
byłam dzisiaj na szczepieniu ufff wreszcie mam z głowy ![]() dzisiaj miałąm wolne i już wczoraj zaczęłam cudowny długi weekend, kurcze powinno być więcej takich w całym roku a za tydzień połowinki ( półmetek dla innych) , juz nie mogę się doczekać wieczorem wpada Tż ![]() a Wy jakie plany na dzisiaj ? Edytowane przez kiss12550 Czas edycji: 2011-10-14 o 16:47 |
|
|
|
#160 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wielkich planów ani na dziś ani na cały weekend nie mam ,niestety chora jestem
Co do szczepienia ,to masakra jak ja widzę igłę to mam ochotę uciec
|
#161 |
|
Rozeznanie
|
W szkole średniej są jeszcze jakieś obowiązkowe szczepienia?
|
|
|
#162 |
|
Wtajemniczenie
|
Obowiązkowych chyba nie ma , ja byłam szczepiona ostatnio rok temu przeciwko sepsie bo u mnie w przychodni było darmowe do 19 lat
i na razie nie zamierzam żadnego innego oczywiście pod warunkiem, że mniej więcej wiem co mi dolega i to nic strasznego Ja wczoraj byłam u koleżanki i pierwszy raz paliłam sziszę.. Ale nie spodobało mi się to Boli mnie gardło od tych węgielków bo to pali strasznie ale ogólnie było baardzo sympatycznie. Poszliśmy spać przed 6, a wstaliśmy 7:30 , ale noc warta była zarwania a reszta jak tam, jakie plany?
|
|
|
|
#163 |
|
Zadomowienie
|
cóż mama w pracy więc trzeba zrobić obiad i tradycyjnie posprzątać w domku
potem wieczorem wpada Tż i może gdzieś wyskoczymy ![]() nie wiem jak u Was ale u mnie to szczepienie chyba jest obowiazkowe bo wszyscy z mojego rocznika je juz mieli, to jest przeciwko tężcowi o ile sie nie myle Edytowane przez kiss12550 Czas edycji: 2011-10-15 o 10:46 |
|
|
|
#164 |
|
Wtajemniczenie
|
przeciwko tężcowi to już miałam chyba w gimnazjum coś mi się kojarzy :O
|
|
|
|
#165 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#166 |
|
Raczkowanie
|
ja już posprzątałam, zaraz biorę się za robienie obiadu, a później idę na imprezę do koleżanki
|
|
|
|
#167 |
|
Zadomowienie
|
Fajnie macie, ja weekend spędzam z nierównościami i równaniami kwadratowymi, do towarzystwa z alkanami i ich izomerami i nazewnictwem, a na deser WOS i fizyki na poniedziałek
nie ma to jak udany weekend! ;( Ale może za tydzień będzie luźniej... Btw w jakiej epoce jestescie z polskiego? Bo my strasznie powoli idziemy... |
|
|
|
#168 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny,
maturę zdaję w tym roku, ale jeśli mogę, to dam Wam jedną radę. Jeśli w kwietniu będziecie mieć możliwość zaproponowania własnego tematu na maturę ustną z j.polskiego, to to zróbcie. Generalnie polega to na tym, że nauczyciel daje Wam możliwość zaproponowania jakiegoś tematu, którym się interesujecie, zobaczcie sobie w necie jakie są to tematy, on zostaje później sprawdzany przez polonistów, lekko modyfikowany i często takie tematy przechodzą i można później z nich korzystać do prezentacji. Dlaczego o tym mówię? W tamtym roku, w 2 klasie olałam sobie to zupełnie, a teraz, jak przyszło wybrać jakiś temat to żałowałam, że nie podałam jakiegoś swojego, który na pewno by mnie bardziej interesował. A im temat Ci bliższy, tym chętniej się go uczy i o nim opowiada. A tematy są przeróżne. Jeżeli kogoś nie interesuje literatura, są takie związane z językiem, zapożyczeniami, albo muzyką. Np. Język artystyczny i potoczny w piosenkach. Omów zagadnienie w oparciu o własne przykłady. Albo Przedstaw i omów wizerunek współczesnej kobiety na postawie piosenek Kasi Nosowskiej. Także można przebierać, a nie wiadomo, co Wasza szkoła Wam zaoferuje. To wszystko z mojej strony, cześć ![]()
|
#169 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co macie zamiar wziąć rozszerzonego na maturze ?
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#170 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() angielski i wos. ![]() może jeszcze historię.
|
|
#171 |
|
Rozeznanie
|
ja też romantyzm.
Niedługo spr yhh..Historię? Ghrr nie mam z nauczycielami tego przedmiotu dobrych skojarzeń - zawsze trafiały mi się skrajności tzn albo był wymagający jakbyśmy byli na studiach i historia to był nasz konik, albo taki co wszystko olewał, nie zależało mu żeby nas czegokolwiek nauczyć... W poniedziałek mam spr z historii :i hate this: ;/ Cieszcie się dziewczyny, jeśli dyrektorzy waszych szkół wykorzystują te 10 dni wolnego, bo ten rok szkolny kończy się dopiero 29 czerwca i ja wam powiem że się cieszę że to mój pierwszy i ostatni taki rok szkolny (bo w 3kl matura to i tak jest wcześniej zakończenie) bo ja nie wyrobiłabym psychicznie jakbym miała tyle chodzić do szkoły, i to jeszcze w lato! |
|
|
|
#172 |
|
Rozeznanie
|
A jak jeszcze przychodzi maj i ciepło to już kompletnie się nie chce już chodzić do szkoły
|
|
|
#173 |
|
Zadomowienie
|
Już niby czuć wakacje a tu nadal szkoła.
No to jesteście do przodu, my dopiero taki wczesny barok.
|
|
|
|
#174 |
|
Rozeznanie
|
jedna z najlepszych nauczycielek u mnie w szkole to właśnie ta od polskiego
z nią matury się nie boję. Tak samo jeśli chodzi o matmę. Martwi mnie tylko angielski, a ileż pewności siebie dałby mi taki jeden wyjazd do Anglii na obóz językowy... Tylko jak patrzę na ceny i myślę że na 2 tygodnie mam wydać całe moje stypendium, które dostaję za całoroczną (z paroma przerwami) harówę, to odechciewa mi się gdziekolwiek jechać. Z drugiej strony...
|
|
|
|
#175 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Można się dołączyć?
|
#176 |
|
Wtajemniczenie
|
ja miałam dopiero co sprawdzian z baroku, teraz nie wiem co tam w kolejności
Ale to trzeba lubić historię, żeby wziąść ją rozszerzoną na maturze :O a jaki dobry umysł do zapamiętania dat xd |
|
|
|
#177 | |
|
Rozeznanie
|
jest chyba w maturalnej klasie, tak koło 18 lat ;p
---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
co tu taka cisza na forum, czyżbyście się uczyły? ;D wczoraj była impreza i musiałam odespać, a teraz przede mną chemia, matma, polski i najgorsze: historia, wos i biologia, z których mam sprawdziany w tym tygodniu a z połowy nie mam notatek ;(( ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- można, można
"TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! Edytowane przez solaris1990 Czas edycji: 2011-10-16 o 13:32 |
|
|
|
|
#178 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#179 |
|
Zadomowienie
|
Solaris, w ogóle się nie uczymy <lol2>
Ja właśnie kończę chemię ;D no i została mi tylko matma... częściowo. Wypracowanie? No to ciekawe, ciekawe - dobrze, że nie mam w planach tego zdawać ) Jeszcze 5 dni i znów weekend może dla mnie lepszy pod względem ilości nauki, mam nadzieje.---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Od poniedziałku mam postanowienie, że będę się uczyć systematycznie angola do matury rozszerzonej i nie będę jeść słodyczy Ciekawa jestem ile wytrwam...
|
|
|
|
#180 |
|
Zadomowienie
|
Ja do czwartu muszę się matematyki, historii i angielakiego nauczyć. Na razie tylko słówka z angielskiego wypisałam, a w tygodniu to tak nie bardzo mi się ta nauka klei. Co to będzie..
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.

dyrektor w całym roku ma tam ileś dni do wykorzystania w ciągu roku na wolne i może zarządzać jak chce. Nasz akurat wybrał 14.10. , 31.10. 30.04. , 02.05. i 04.05. 
I Szyc cudowny żołnierz (lubię go xd)
Zmieniam swoje życie na lepsze. Spróbuj i TY