![]() |
#151 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Sens zycia wg. 30tek
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
![]() Ja siedziałam w domu przez 10 lat i praktycznie w nim zdziczałam, dziecko dom obowiązki , itd. Dopiero gdy otworzyłam działalność gospodarczą i zaczełam przebywać z ludżmi ,od żyłam . Mąż był cholernie zazdrosny , nie oto że kręcą się przy mnie faceci ,tylko oto że z kury domowej zrobiła się pewna siebie babka,która robi kasę . A samo to że byłam szanowaną i lubianą osobą to dodało mi skrzydeł,a dla męża żoną z której był dumny. W chwili obecnej zamknełam działalność ale coś tam na boku kręcę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Teraz nawet nie boje sie powiedziec mazowi, ze ta a ta osoba jest nie teges . Czasami mi sie pyta, o co mi chodzi, a ja nie potrafie powiedziec, wiem tylko ze nie jest to osoba wporzadku i kolezankami to my raczej nie bedziemy. predzej albo pozniej wychodzi ze mialam racje. teraz wierze w moja intuicje ludzka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#154 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie ma sensu dawac tej szansy. Owszem zachowuje sie jak nalezy, bo przeciez nowo poznana osoba mi nic nie zrobila, ale jak widze czy czuje ze z nia cos nie tak, ze kolegami/kolezankami to my raczej byc nie mozemy, to trzymam sie na uboczu, wiec nie mozna powiedziec o mnie nic zlego, a co ja sobie mysle to moje. Zreszta, kto nie mysli? Wkoncu mi dobrze sie zyje na tym swiecie jak sie z nim pogodzilam i nie probuje zrozumiec dlaczego ludzie sa tacy podli itp. Mam uregulowane, spokojne zycie, wreszcie nie mam stresu, no dobra mam jak jade do PL, bo nie lubie podrozy, chcialabym swiat zwiedzic, ale podrozowac nie lubie heheheh |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Raczkowanie
|
No coś w tym jest. Gdybym się przejmowała wszystkimi, to w końcu zapomniałabym myśleć o sobie. A to przecież nie z innymi się żyje, tylko z samym sobą. I to siebie widzi sie w lustrze co rano, a nie innych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 |
Raczkowanie
|
haha, muszę wybrać się na zakupy w tym tygodniu
![]() ![]() ![]() no zatem ten niespodziewany wyjazd kojarzę być może z jakimiś zmianami. A jak nie, to po prostu trochę odpocznę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Konto usunięte
|
No to trzymamy kciutki zeby sie dzialo jak oczekujesz ;o)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Raczkowanie
|
Trzymamy, trzymamy! I koniecznie daj znać co i jak.
![]()
![]() |
#161 |
Raczkowanie
|
Wiecie co, ja ostatnio zauważyłam, że też mam jakiś radar na ludzi. Tzn. zdarzało się czasami, że czułam jakąś niechęć do kogoś od samego początku, ale nie zgłębiałam tego i właściwie nie przejmowałam się, niejednokrotnie ciągnąc taką znajomość i męcząc się jakimiś dziwnymi sytuacjami. W ostatnim czasie za to poczułam się na tyle silna, że poprostu przestałam takie znajomości (w sumie jedną ostatnio, ale wiem, że potrafię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
![]()
"You could think I'm wrong, but that's no reason to stop thinking?" Edytowane przez curse is a bliss Czas edycji: 2011-11-23 o 11:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
"You could think I'm wrong, but that's no reason to stop thinking?" Edytowane przez curse is a bliss Czas edycji: 2011-11-23 o 18:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Konto usunięte
|
Oj dziewczyny , wszystko prawda co piszecie. Ja tez to przezylam, mniej lub wiecej ale tez wiem o co chodzi. ja to bylam na zawolanie w sordku nocy jak sie krzywda komus dziala, ale jak ja potrzebowlaam pomocy, to nikogo nie bylo, nikt mnie nie przytuli i nie poklepal po plecach mowiec bedzie dobrze, wiecie dajac psychiczne wsparcie, bo przciez nikt za mnie nie bedzie problemow rozwiazywac. Jak wkoncu zaczelam sie jezyc, to bylam ta najgorsza egoistka.
Oj zycie mnie w wielu dzidzinach doswiadczylo i nich sobie ludzi mowia o mnie co chca, ja wiem co mowie, a mowie z wlasnych doswiadczen i zadko sie myle i teraz po latach wieze w siebie. Zmienilam i i teraz mnie mozna nazwac egoistka, bo teraz to w pierwszej mierze mysle o sobie( tak jak to robia inni ludzie dookola) a potem jak moja rodzina jest juz zaspokojona i mam czas to moge podac reke drugiej osobie, ale tylko wtedy kiedy widze ze nie jest to wampir. jak ktos na sile chce mnie uszczesliwiac, to sie stawiam okoniem i mowie otwarcie glosem niewymagajacym sprzeciwu, ze nawet kota mozna na smierc zaglaskac i sobie tego nie zycze. No, ale takich sytuacji mam juz malo, albo i wcale( nie pamietam kiedy ostatni raz cos takiego mialo miejsce? tutaj jeszcze chyba nie), w PL zanim mojego meza poznalam, to byly jazdy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Raczkowanie
|
Ooo tak . ja tez byłam do tańca i do różanca ,wnocy o północy , do bawienia dzieci , wysłuchiwania problemów . Do czasu,? do teraz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Raczkowanie
|
No tak, myślę, że wiele z nas ma takie doświadczenia. Chociaż ja tak naprawdę nie byłam nigdy "zbyt dobra" Mąż za to zawsze był, i mnie tak trochę próbował zmienić. I miałam oczywiście dylemat, kto ma rację. Po przejściach wyżej wspomnianych (bo dotyczyły one niestety i mnie i męża i nawet mojego syna...) zmienił trochę podejście do obcych. Teraz już nie jest taki chętny. Ale rodzina, nawet dalsza, mimo wszystko jest bardzo ważna i dla niej robimy co się da, chociaż też mnie czasem ściska, jak kolejny wieczór mąż musi pomagać samotnej ciotce przez telefon ustawić jakieś pierdoły w komputerze...
Ja natomiast bardzo się zastanawiam nad tym fizycznym uczuciem wyrwania mi czegoś ze środka, rozumiecie? Tego, co czułam po wyjściu z tego sklepiku. To było dosłownie fizyczne! Takie wyssanie energii. Nie wiem już, czy ja świruję, czy to jest możliwe. Bo wykorzystywanie ludzi to inna rzecz. To robi praktycznie każdy w jakiś sposób. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Konto usunięte
|
kobietak zapomnij, wal to. ta babka nie jest tego warta zebys tak cierpiala, takie myslenie nie jest dobre, sama sie nakrecasz, a naprawde nie warto. jak ja kiedys przy okazji spotkach, to powiedz hallo i icuekaj, mow ze sie spieszysz, ze tylko tak na szybko wpadalas do sklepu i pedem lecisz przez te stoiska, zeby sie wyrobic i nie masz czasu i sory, prze okazji pogadamy, tchüss i juz cie nie ma ;o)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Raczkowanie
|
Ja znałam jedną dziewczynę, która właśnie działała tak, że chciałam ją jak najdalej odsunąć ode mnie, nie wiedząc właściwie dlaczego... bardzo dziwne uczucie to było.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Raczkowanie
|
Być może jesteście osobami z tzw. tunelem odpowiednią wibracją.
Z tego co wiem to sa wampiry energetyczne które działają swiadomie i takie które nie wiedzą że nimi są . Kontakt z tymi drugimi ,obiawia się bólem głowy , zawrotami wyczerpaniem organizmu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Raczkowanie
|
Znasz się na tym? Może napisałabyś więcej? Właśnie ostatnio dużo się zastanawiam nad tymi sprawami energetycznymi. Dotąd odbierałam takie rzeczy raczej jako "magię"i trochę patrzyłam z przymróżeniem oka. Ale teraz zaczyna mnie to ciekawić...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale tak czytam sobie Was dalej i jedno co mi sie nasuwa Cholira tylko laurke jeszcze Sobie same wystawcie ![]() ale ogolnie pozytywnie tylko trzeba miec wiecej dystansu do siebie. Pozdrawiam Edit; literowki
I'm looking for a husband... ![]() Zyje tym co czuje, z zycia biore to co mi smakuje, szukam i znajduje, nie doluje kiedy mi brakuje ![]() ![]() ![]() Edytowane przez dzinek Czas edycji: 2011-11-26 o 16:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Raczkowanie
|
Nie znam się na tym , ale sporo na ten temat czytałam.I myślę że coś wtym jest.
To jest strona www.antylicho.pl/wampir-energetyczny.html#more-334 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Irenosława Pierwsza
|
Przestań po prostu w to wierzyć i się bać...
uwierz w dobrych ludzi, bo fantastycznych duszyczek w okół nas jest mnóstwo, dużo od nas zależy na jakich trafiamy, jakich ludzi przyciągamy... ![]()
![]() |
#179 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny muszę powiedzieć, że bardzo mi pomogłyście przez założenie tego wątku i za to Wam dziękuję. Przeczytałam wszystkie Wasze posty i od razu lżej mi się na duszy zrobiło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Raczkowanie
|
Własnie oglądam film o 60-latce, która zaszła w ciążę i urodziła zdrowe dziecko... z jednej strony fajnie, a z drugiej nieco to dziwne, nie uważacie?! kurcze, w czasie matury dziecka będzie miala 78 lat... o ile. Najdziwniejsze, że sama się starała o te ciążę, nie był to przypadek. Hmmmm.... sama się zastanawiam, jak to jest. W tym wieku kobiety raczej chciałyby miec wnuki i święty spokój...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.