|
|
#151 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Noworoczne postanowienia, grupa wsparcia- część II- rok 2012
ja tez tak mam stresuje sie o nic.
glupie to ale martwuie sie o kompletnie wszytsko 'a co jesli..' |
|
|
|
|
#152 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie też. A najgorsze że jestem wymagająca w stosunku do siebie i do ludzi i kurczę wiecznie się stresuję, denerwuję, martwię. Wykończy mnie to :/
---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- A w ogóle weszłam na Twojego bloga i zwątpiłam jak te ceny zobaczyłam a u nas na wyprzedażach nie ma nic ładnego i jeszcze droższe milion razy a Ty takie fajne masz rzeczy chyba się przeprowadzę
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny, żyję jakoś ledwo bo wsio boli ale żyję
))) po operacji mogę wyluzować z odchudzaniem mówię Wam taki pobyt w szpitalu to dieta cud :P kroplówy i głód (no i ból ) ale cieszę się mega, że już jestem w domu
|
|
#154 | |
|
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
a pracuja tam tylko wolontariusze. albo chodze tez na car boot sale ludzie wyprzedaja za grosze co nie potrzebuja
|
|
|
|
|
|
#155 |
|
Wtajemniczenie
|
girlonthebridge, dobrze że już wróciłaś i że wszystko dobrze (oprócz bólu oczywiście, ale z tym dasz radę
)
|
|
#156 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na facetow zawsze działało jak im pokazałam że jestem lepsiejsza od tej którą wybrali ![]() Cytat:
Decydujesz to co mówi Ci serduszko i dla Ciebie jest dobre! Nie patrz na innych bo czasem można szału dostać ![]() |
||
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
nie nadążam za Wami.
Jeśli ktoś nie jest, a chce być na pierwszej stronie proszę o PW z postanowieniami 1 lutego robimy podsumowanie ![]() Najlepiej na zasadzie plus, minus...
|
|
#160 | ||
|
Rozeznanie
|
a z dupy, za przeproszeniem. 37/50 pktów, takie marne 4 z tego będzie. no nie wiem, średnią z semestru musze wyciągnąc na więcej niż 4.0 więc musze się starać gdzie indziej.. BO, wpadłamna nowy pomysł - wyjazdu na Erasmusa
to teraz się musze starać o oceny ^^Cytat:
![]() Ale dobrze że wróciłaś! Cytat:
Men.... Boję się podsumowania w lutym. Nie wiele zrobiłam ze swoim życiem O_o
|
|
|
|
#161 |
|
Raczkowanie
|
Girlonthebridge - Cieszę się, że masz to już za sobą kochana
Oj masz rację, szpital to wręcz odchudzanie przymusowe, wiem coś o tym.Jolkah - cóż, wygląda na to, że chce (facet znaczy) pokazać Ci rzeczywiście zainteresowanie Twoją osobą... Rany oni wszyscy są jakimś innym gatunkiem. Zawsze im to zresztą powtarzałam otwarcie ![]() Duszaniola - kochana, my już tak wszystkie mamy. Każda jak myślę miewa takie dni, kiedy przejmuje się całym światem i choć wiemy, że to bez sensu i że się samoumartwiamy, to dręczymy się dalej. Obejrzyj za☠☠☠istą komedię, wszamaj coś dobrego i świat stanie się lepszy od razu O, albo przeczytaj jakąś porywającą i romantyczną książkę U mnie działa!Lutowe podsumowanie to będzie kubeł zimnej wody... Ja nadal nie zaczęłam robić tych brzuszków!!!! Rany ...! Btw - mieszkam w kamienicy tuż przy pięknym kościele. Zawsze oznaczało to dla mnie poranną pobudkę spowodowaną biciem utrapionych dzwonów i echa pieśni przy każdej mszy, dziś natomiast zobaczyłam niezłego przystojniaka, ciacho prawdziwe, które gadało z naszym poczciwym grubym proboszczem.... Okazało się, że to nowy xiądz! W mordę, wiem że wtrącam bez sensu, ale w życiu nie widziałam tak gorrrącego księdza Chyba to wieczne siedzenie w domu rzuca mi się na mózg, haha.
|
|
#162 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Smsa by napisał jakby chciał, zadzwoniłby, chciałby się spotkac. nie chce to kij, poczekam :P A co do księdza. To takie marnotrawstwo jak księża są młodzi i za☠☠☠iści i w celibacie :/ Ale, słyszałam, że nie ma takiego wagonu, którego nie dałoby się odczepić ^^ U mnie jutro kolejny egzamin, więc znowu trzymajcie kciuki! ---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- BTW zrobiłam taką tabelkę dla nas, wpisałam nasze postanowienia na 3 arkuszach w Google Documents i myślę, że tam będzie fajnie widać postępy. https://docs.google.com/spreadsheet/...VhlNE1TYWNvRXc 1 lutego każda z nas szuka siebie na którymś z arkuszy i w danym miesiącu [rubryka Luty 2012] wpisuje TAK [na zielono], jeśli spełnia postanowienie lub NIE [na czerwono], jeśli go nie zaczęła spełniać. Jeśli postanowienie ostatecznie zostało osiągnięte / spełnione, zaznaczamy go na niebiesko i pogrubiamy. Co Wy na to? Od razu będzie można zobaczyć jak innym idzie, a potem się to kiedyś podsumuje. Będzie tez motywacja, bo skoro innym IDZIE to cholera ze sobą też coś trzeba zrobić. W przypadku 'chudnięcia' proponuję wpisywać ile się zgubiło Będzie fajny efekt.PISZCIE co myślicie o tym ![]() [dokumenty w google może edytować każda z nas i w każdej chwili do niego zerkać]
|
|
|
|
#163 |
|
Konto usunięte
|
ja tez ja tez
helol ![]() 1.Oszczedzanie na wyprowadzke z TŻ 2. Wyprowadzka z TŻ 3. Zmiana pracy. 4. Zrobić postęp w nauce szydełkowania ![]() krotkie, realistyczne
|
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
dopisałam się
|
|
#165 |
|
Konto usunięte
|
ja tez
|
|
|
|
|
#166 |
|
Raczkowanie
|
Jolkah - Tabelka świetna
Właśnie się dopisałam, fajnie będzie realnie i klarownie zobaczyć wyniki naszych zmagań. Bardzo dobry pomysł ![]() Co do faceta to już sama nie wiem, oni są zwyczajnie jacyś "inni" kochana Pewnie jak tak, czeka na Twój ruch, żeby się zbytnio nie "odsłaniać". Ja tak już raz miałam, a że zależało mi, napisałam sms-a "skoczymy na piwo?" i 3 godziny później byliśmy parą Ale był to najgorszy wybór z możliwych jak się okazało....Co do księdza - no właśnie! Kurde, masakra, nie zdajecie sobie sprawy jakie z niego jest CIACHO! Nie jakiś tam miły dla oka samiec, tylko normalnie totalnie gorący facet Z tym wagonem, to w sumie.... Hmmm muszę się zastanowić co założyć w niedzielę, haha
|
|
#167 |
|
Konto usunięte
|
nie raz warto odezwac sie pierwsza
![]() ja lubie szczerych typow a nie niesmialkow osobiscie ![]() fajny pomysl z ta tabelka zapisze sobie linka , mozna dopisac kazda co zrobila juz w kierunku spelnienia celu
|
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
ja kiedyś miałam fajną sytuację z typem, wysyłał mi na gg uśmiechnięte buźki, nic więcej więc ja też debilnie mu je wklejałam aż w końcu mnie to wkurzyło i napisałam "nie ma to jak rozmowa na poziomie" dopiero wtedy mnie zaprosił
![]() teraz jestem z facetem, którego sama wyrwałam i nie żałuję
|
|
#169 |
|
Konto usunięte
|
i dobrze:d nie raz trzeba ryzykowac
![]() u nas razem poszlo jakos tak
|
|
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
tak w ogóle mam jeszcze jedną dziewczyny prośbę do Was, 1 lutego mam zdjęcie szwów, blizna jest w widocznym miejscu bo pod szyją chciałabym, żebyście w miarę możliwości 3mały kciuki, żeby była maluśka :P uwielbiam dekolty i nie chcę z nich rezygnować
|
|
#171 |
|
Konto usunięte
|
ja mam dwie na brzuchu niestety wiem o co chodzi;/
czuje sie okropnie w strojach kpielowych wiec
|
|
|
|
|
#172 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Są 3 arkusze, pisałam o tym. Na dole można zmieniać arkusze :/ Nikt nie widział. Wszyscy sa na 3 podstronach!!!
|
|
|
|
#173 |
|
Konto usunięte
|
rzeczywiscie, my slepe
![]() ale nie musisz krzyczec |
|
|
|
|
#174 |
|
Rozeznanie
|
eh eh, nie krzyczałam. miałam powiększoną czcionkę Bóg wie czemu, musiała zostac od poprzedniego posta.
Moje drogie, za niedługo w pierwszym poście pojawi się to samo, odnośnie tabelki. Będę Wam o niej przypominać 1.02 i kolejnego pierwsze dni nowych miesięcy
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
o fucktycznie, ale blondy jesteśmy
|
|
#176 |
|
Raczkowanie
|
Hahaha blondy wręcz to mało powiedziane
Musiały mi zaparować kontakty chyba :PAch, co do blizn, to się skarbie nie martw, ja mam dokładnie na samym środku dekoltu, bardzo widoczna i duża, większość dorosłego życia chodziłam zawsze golfach lub bluzkach pod szyję, jakoś na koniec technikum olałam to i zaczęłam nosić wycięte bluzki do których tęskniłam zawsze. Nie przejmuję się specjalnie zdaniem innych w tej materii, nauczyłam się już, że każdy kto zwróci na to uwagę po jakimś czasie akceptuje i ignoruje tę moją wadę tak samo jak ja. Mój ex twierdził nawet, że powinnam byc dumna, bo mam coś co mnie wyróżnia i nie ginę w tłumie Nie mniej będę trzymać kciuki, żeby Twoja była minimalna
|
|
#177 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
wkleiłam w pierwszy post
tylko że np przy: zaliczyć sesję, decyzja w sprawie studiów nie wiem co wpisać... Decyzji nie ma, sesja zaliczona (no prawie )Pasowałoby to rozbić, a nie wiem jak to teraz zmienić :P ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- tak samo chiński angielski, proponowałabym nie łączyć w jednej kolumnie dwóch postanowień, ale nie wiem czy da się to jeszcze edytować? Byłoby przejrzyściej, niż pisanie zamiast tak lub nie wszędzie np angielski tak, chiński nie
|
|
#179 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
kochana to jak to teraz skasować na tym 1wszym, czy już Ci tam nie psuć bardziej :P?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.

a u nas na wyprzedażach nie ma nic ładnego i jeszcze droższe milion razy 
))) po operacji mogę wyluzować z odchudzaniem mówię Wam taki pobyt w szpitalu to dieta cud :P kroplówy i głód (no i ból 
)

... 60!!