|
|
#151 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012
mnie wychodzi poczatek listopada, ale wiecej to sie dopiero dowiem za miesiac, oj dziewczyny cieszcie sie ze macie tak blisko do lekarza!
|
|
|
|
#152 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ide sobie chyba male SPA zrobic, do jutra kochane Dobrej nocy
|
|
|
|
|
#153 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Today_Tommorow;3293 0667]
czarnamadona ana kiedy Ci termin wypada na 17.11 albo 15.11 |
|
|
|
#155 |
|
Raczkowanie
|
I ja mówię dobranoc. Jak staruszka, przed 23-cią... Ech
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#159 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
bardzo chętnie bym do Was dołączyła i została przez 8 miesięcy (albo i dłużej ). Według moich obliczeń, których jestem baardzo niepewna, będę mamą listopadową. Pochwalę się jeszcze, że u mnie b-hcg to 165,3 czyli 3-4 tydzień i mam wrażenie, że te tygodnie są liczone od momentu zagnieżdżenia zarodka.p.s. jestem totalnym laikiem jeżeli chodzi o pisanie na forach |
|
|
|
#161 |
|
Przyczajenie
|
dziękuję
mam nadzieję, że razem będzie łatwiej
|
|
|
|
#162 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczynki, mi też wyliczyło 18.11
![]() kurcze nie chce mi się jeść w ogóle, brzuch mnie pobolewa czasami, a teraz mi się wydaje, że mam jakby mniej napięty biust. czy to możliwe, żeby raz był twardy i bolący a raz nie? ![]() jutro jednak zrobię tą betę dobranoc
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiscie spac nie moge , zrobilam sobie parowki bo mnei z glodu skrecalo, boli mnie podbrzusze, jest mi neidobrze i juz chce rano, bo rano jest mi jakos lepiej
poza tym martwie sie wszytskim , boje sie i najcehtneij juz bym od razu wskoczyla w drugi trymestr bo co mnie zaboli to sie boje ze poronienie...agasobo mnie piersi np. bola ciagle ale tylko w dolnej czesci i po bokach, wrecz mnie parza, nie nosze stanika od paru dni bo nie wyrabiam, na poczatku myslaam ze to pluca mnie bola bo tak dziwnie mysle ze to nie ma wiekszego znaczenia czy cie bola ciagle czy nie..chociaz cie rozumiem bo ja wpadam w paranoja, jek mnie boli to patzre czy krwawienia nie ma, a jak nie boli to sie martwie zeby jednak bolalo )))))))))))))))
Edytowane przez czarnamadonna1982 Czas edycji: 2012-03-15 o 02:21 |
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Jestemamusia listopad- grudzien 2011 (2 male skorpionki) chcialm wam wszystkim tylko pogratulowac i zyczyc pieknychspokojnych 9 miesiecy Az wam zazdroszcze ciazy, to taki piekny czas
|
#165 | |
|
Zakorzenienie
|
mnie też piersi bolą ale tylko jak je dotykam, tak nie bolą , tylko wydaje mi się że są ciut większe.
A tak w ogóle to dzień dobry ![]() Cytat:
|
|
|
#166 |
|
Zadomowienie
|
czarnamadonna: ja mam tak samo - jak boli to strach, jak nie boli to też... to jest po prostu okropne. teraz mi się chce wymiotować i nie wiem czy to ze strachu, czy z "objawów"
ja też nie mogłam spać. obudziłam się około 4:30 i martwiłam 2 godziny o te piersi. mama nadzieję, że to nie jest objaw spadającego hcg ![]() zaraz pójdę chyba sobie zbadać.
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry, melduję się ja, któa też nie może od 6 spać
A wcześniej to by mnie wołami nie podnieśli z łóżkaMnie też martwi, bo myślałam, że jakoś będę coś czuć, a tu oprócz piersi to nic. No, ale postanowiłam, że wytrzymam do następnego tygodnia, do czwartku, bo wtedy mam wizytę u lekarza. @ nie ma, więc mam nadzieję, ze wszystko jest OK i bąbelek ładnie rośnie.
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
myśle że najgorsze co możemy zrobić to popadać w paranoje
|
|
#169 |
|
Zadomowienie
|
gusiak: zazdroszczę zdrowego podejścia
![]() senira: ja po tej ciąży biochemicznej mam teraz taką paranoję. pewnie gdyby nie to, że ją przeżyłam, to nie wiedziałabym o jej istnieniu i się tak nie denerwowała
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
. Jestem mamusią wrzesniowo-październikową .Życze spokojnych miesięcy Chciałam tylko dopisac,że co do objawów to ja jestem w 10 tygodniu i nie mam żadnych,lekka bolesność piersi tylko . Więc nie martwcie się,bo brak objawów to też objaw |
|
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#172 |
|
Wtajemniczenie
|
witam Was serdecznie
pozdrawia Was mamusia listopadowa 2011... jeszcze niedawno sama byłam w takim watku ... ach... wspomnienia ![]() ![]() :ro lleyes: zycze wam wszystkim bardzo duzo spokoju, szczesliwych 9 miesięcy, oby łagodnie i spokojnie przebiegały zdrowo do konca ![]() co do objawow... ja nie mialam żadnych, więc brak objawów nie musi byc zly... ale pamietam swoje obawy ![]() ![]() gdybyscie mialy jakiekolwiek pytania to jestesmy na odchowali i chetnie pomozemy
|
|
|
|
#173 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny ! Ja już od 6:00 na nogach. Siedzę w pracy i piję herbatkę
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Witam kolejną mamusię Cytat:
Myślę, że maseczki są dozwolone.. przecież są z naturalnych składników.. Ja również zauważyłam u siebie wypryski..mam nadzieje, ze to tak chwilowo.. Cytat:
Ja chodzę spać ostatnio o 20:00 ![]() Cytat:
Chwilę z nami popiszesz i się szybko wprawisz Cytat:
Cytat:
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|||||||
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry.
ale powiem Wam, ze fajnei ze jest to forum bo naprawde mozna troszke sie podbudowac.\u nas w Poznaniu dzisiaj tak piekne slonce ze az serce rosnie. )))) |
|
|
|
#175 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życzymy również spokojnej ciąży Kochana Cytat:
W razie ,,W" będziemy się odzywać U mnie na Pomorzu z rańca pięknie świeciło..teraz jest ponuro i mam ochotę schować się pod ciepły kocyk..
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
||
|
|
|
#176 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry! Oby był prawdziwie dobry
![]() Miłego dnia dla wszystkich!
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie w częstochowie już od 3 dni słońca nie było, tylko chmurki i mżawka i szaro-bure niebo
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie dzis umowilam z przyjaciolka na basen, stwierdzilam ze musze gdzies wyjsc bo w chacie wariuje, na sczescie jutro wraca narzeczony ona tez rodzila w listopadzie ale w zeszlym, roku
|
|
|
|
|
#180 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Równo rok różnicy będzie między Waszymi dzieciaczkami. Przyjaciółka pewnie dużo Ci pomoże i doradzi! Fajnie mieć kogoś takiego blisko
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.

nie wiem co mi się porobiło

). Według moich obliczeń, których jestem baardzo niepewna, będę mamą listopadową. Pochwalę się jeszcze, że u mnie b-hcg to 165,3 czyli 3-4 tydzień