Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz.XXIII - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-23, 09:34   #151
klaudusk_a
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie saska kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość

Dziewczyny tak czytam jak się martwicie, że wam tyle osób odmawia, ja na razie jestem przerażona trochę, bo po wczorajszym zapraszaniu okazuje się, że prawie wszyscy mają zamiar przyjść z dziećmi (nawet z bliźniakami które będą miały wtedy 5 miesięcy), jedynie siostra tż powiedziała, że oni dzieci raczej zostawią, bo będą mieli chłopcy wtedy 2 latka i pół roczku) i nic by z tego nie mieli.
Mam nadzieję że się pomieścimy na tej sali
u nas dopiero w maju plkanujemy prosić a goście już powiedzieli, że przyjdą z dziećmi i jak liczyliśmy, razem wszystkich dzieci może być nawet ponad 40

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 09:39   #152
jagata
Wtajemniczenie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie saska kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
To możemy sobie przybić łapkę bo z nas tancerzy też nie będzie.
Chodzimy dwa razy w tygodniu i wałkujemy to cholerne tango. Miłym przerywnikiem było disco i mamy do niego wracać ale nasza grupa czyli pozostałe 4 pary chce tango. Dzisiaj też mamy zajęcia a facet mówił że może zaczniemy walca. W zeszłą środę dowiedzieliśmy dlaczego tak kiepsko wypadamy na tle innych bo okazało się że wcześniej te pary chodziły już na jakieś kursy a my nigdy w życiu na żadnych zajęciach tanecznych nie byliśmy i dlatego tak ciężko nam idzie.
Nie mamy koncepcji na pierwszy taniec, na muzykę do niego i w ogóle jakoś to czarno widzę.
My mamy indywidualne lekcje, ale wcale nie jest lepiej. W ogóle zabraliśmy się za taniec troche za późno, ponieważ jeszcze w tym tygodniu możemy mieć lekcje bo juz w czwartek wyjeżdżamy... a ani nie umiemy tanczyć ani nie mamy piosenki na pierwszy taniec - porażka....

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
ale to jest siostra cioteczna tz, która ja widzialam 2 razy w calym swoim zyciu. Nie mamy z nia w ogole kontaktu.
Jak by byla rodzona siostra to bym nawet nie myslala o wycieczce.

ale nie ja nie pisałam ze jestem szczesliwa
tylko ze sie zastanawiam, na pewno -gdyby mi zalezalo na tej parze-to by bylo mi smutno, ale skoro to ich podroz poslubna to bym zrozumiala
skoro to taka rodzina, to lepiej w podróż pojechać

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Zestawienie na 96 dni przed ślubem Anulki i jej Ukochanego Tżcika Damianka

Kościół: Świętego Jana Chrzciciela w Raciborzu.
Sala: Ośrodek Leśna Polana w Raciborzu http://www.lesnapolana.com.pl/index.php
II dzień: uroczyste śniadanie na sali i grill dla znajomych w domku rodzinnym na wsi.
Fotograf: Koleżanka- fotograf (prezent ślubny)
DJ: SUPER_ MEDIA Oprawa Imprez http://super-media.com.pl/

Kolor przewodni: Wszelkie odcienie brązu i beżu.
Suknia ślubna: z salonu eFarini model SS75 . Suknia się szyje. Za ok dwa tygodnie będzie gotowa
Buty: Allegro

Welon: Allegro
Bielizna: Wybrana, nie kupiona. Waham się, ale najprawdopodobniej już dziś kupię

Podwiązka: Prezent od TŻ na Święta Bożego narodzenia
Biżuteria: Jest- zdj.

Ubranko na II dzień: Allegro.

Garnitur + koszula+ muszka+ pas smokingowy TŻ: BYTOM
Spinki do mankietów: Prezent dla TŻcika na Święta Bożego Narodzenia.

Zaproszenia: Allegro
Księga gości: Allegro. Słodkie groszki.

Nauki przedmałżeńskie: Są. Zrobione w Raciborzu
Poradnia: W trakcie
Fryzjer: Studio fryzjerskie L'OREAL EXPERT http://www.raciborz-yasumi.pl/studio-fryzjerskie.php
Makijaż: Instytut Zdrowia i Urody YASUMI http://www.raciborz-yasumi.pl/studio-fryzjerskie.php

Sprawy do załatwienia:ee k:
Spisanie protokołu
Ustalenie wystroju kościoła
Samochód do ślubu
Bukiet ślubny
Kupienie wódki
Kupienie wina i innych alkoholi
Próbna fryzura i makijaż
Napoje

Buty TŻ

Wieczory panieński i kawalerski
I pewnie setki różnych spraw...
brawa za podsumowanie

A u mnie dziś 12 dni stuknęło...
Stary 2012-04-23, 09:41   #153
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość

Kocur nie zlapalam Cie teraz. Powiedz mi planujesz do swojej sukienki fryzure upieta czy rozpuszczone wlosy? Bo mi w domu radza aby rozpuscic ale sama nie wiem czy upiete nie bylyby lepsze? [COLOR="Silver"]
Ja na 100% będe miec koka...po prostu to jest tak elegancka sukienka, ze moim osobistym zdaniem rozpuszczone włosny do niej nie pasuja.

W koku pełna elegancja...

Zaraz wrzuce Ci moja wizję...

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Już mi przeszło musiałam się wywnętrzyć wieczorem.

Kocurku a pierwszy tydzień września ? powinno być już taniej prawda ?

Nie wiem co mamy zrobić, gdzie jechać. Z jednej strony chciałabym w końcu jechać gdzieś gdzie jest woda, plaża, słońce, ale z drugiej strony nie chcę całego tygodnia/10 dni przeleżeć na plaży bo umrę z nudów, jestem raczej typem który lubi pooglądać pozwiedzać. I z jednej strony marzą mi się kanary, a z drugiej Barcelona (śladami Zafona)
Może wybierz Majorkę. Poleżycie a jak Ci sie znudzi to wynajmijcie auto i w drogę....

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 09:41   #154
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
My mamy indywidualne lekcje, ale wcale nie jest lepiej. W ogóle zabraliśmy się za taniec troche za późno, ponieważ jeszcze w tym tygodniu możemy mieć lekcje bo juz w czwartek wyjeżdżamy... a ani nie umiemy tanczyć ani nie mamy piosenki na pierwszy taniec - porażka....

skoro to taka rodzina, to lepiej w podróż pojechać

brawa za podsumowanie

12 ? wow!!!

nie wyobrażam sobie tego :brzyda l:

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 09:43   #155
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Ja na 100% będe miec koka...po prostu to jest tak elegancka sukienka, ze moim osobistym zdaniem rozpuszczone włosny do niej nie pasuja.

W koku pełna elegancja...

Zaraz wrzuce Ci moja wizję...

.

Ja na razie jestem w kropce jesli chodzi o wszystkie dodatki do tej sukienki

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 09:48   #156
E87
Wtajemniczenie

Anulka za zestawienie, sliczna suknia
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 09:51   #157
Karolina_83
Raczkowanie

Cytat:
To my jesteśmy w ciut lepszej sytuacji bo mamy trochę więcej czasu - musimy być zwarci i gotowi na 30 czerwca ale też mam wrażenie, że za taniec to trzeba się było zabrać już w grudniu a nie w marcu.
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-23, 09:51   #158
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Witam wszystkich
Widze ze temat o kursie tanca.
My chodzilismy z TZ dwa lata temu i wspominam na prawde bardzo dobrze i chce wiecej

Kocur nie zlapalam Cie teraz. Powiedz mi planujesz do swojej sukienki fryzure upieta czy rozpuszczone wlosy? Bo mi w domu radza aby rozpuscic ale sama nie wiem czy upiete nie bylyby lepsze?

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

a od dawna krecisz?
Jej tez bym chciala sobie poprawic talie bo wogole ostatnio jestem taka zasiedziala jestem ze 4 liter ruszyc mi sie nie chce... Ale powoli motywuje sie do skakanki
Dzisiaj pierwszy dzień takiego regularnego kręcenia, bo tak to od czasu do czasu I na serio polecam każdemu - tani sposób na piękny brzuch, do tego dochodzą uda i łydki, które współpracują

Lecę na zakupy

P.S.: właśnie się dowiedziałam, że mam babcię w szpitalu, także przed pracą idę ją odwiedzić i trzymajcie kciuki, aby było wszystko w porządku...
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 09:52   #159
justyna_g4
Zakorzenienie

Hejo!

Zostawić was na dwa dni i już nowy wątek i 6 stron. Witam się wiec w nowym wątku

Ja dochodzę do siebie po imprezowym weekendzie. Może później wam coś napiszę jak będziecie chciały. Na razie muszę się zabrać za sprzątanie bo dom wygląda jakby tornado przez niego przeszło. Ale po 12 godzinach snu przynajmniej jakoś żyję

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 09:53   #160
morelka1987
Zadomowienie

Ja zaczęłam tańczyć 4 lata temu, najpierw 5 stopniowy kurs, a później klub tańca. Mielismy rok przerwy i znowu wrócilismy do tańca. Też na początku mój TŻ miał duże problemy szczególnie z rytmem ja musiałam prowadzić albo mu cicho rozliczałam Po kilku miesiącach dopiero zaczął czuc rytm i rozrózniać jaka piosenka nadaje sie do rumby, samby, walca ... tez lubiłam tańczyć z instruktorem albo chłopakami dłużej tańczącymi, głównie dlatego, że poprawiali moje błędy. Teraz już wolę tańczyć z moim TŻ, na prawdę się wyrobił i tańczy bardzo fajnie, potrafi trzymac ramę Obecnie sami przygotowujemy się do pierwszego tańca, znamy wiele figur i połączyliśmy je z kilkoma figurami znalezionymi na youtubie ćwiczymy przez ok 2 h w weekendy nagrywamy nasz taniec, pózniej oglądamy i wiemy co poprawić
Ważne jest też to czy chłopak nie jest zmuszany do tańca mój sam zaproponował kurs tańca bo kompletnie nie potrafił tańczyć, dlatego chętnie się uczył kojenych figur i się starał

P.S. Właśnie dostałam meila, że zaproszenia Pani wysłała ) może jutro będą )

Edytowane przez morelka1987
Czas edycji: 2012-04-23 o 09:54
morelka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 09:54   #161
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:

Ja na razie jestem w kropce jesli chodzi o wszystkie dodatki do tej sukienki
Ja widzę to oo tak...

1. sukienka
2. koko
3. koloea i do tego wkretki do uszu i bransoleta
4. welon hiszpanski
5.bukiet
6. beżowe buciki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Marisa.jpg (86,8 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kok.jpg (20,2 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg moja kolia.jpg (13,8 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1289736193_7548.jpg (83,4 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiet.jpg (18,5 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Ido-Small-Size-Wedding-Opentoe-High-heels-Shoes.jpg (52,8 KB, 27 załadowań)

Synuś

Edytowane przez kooocur
Czas edycji: 2012-04-23 o 09:57

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-23, 09:57   #162
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Ja zaczęłam tańczyć 4 lata temu, najpierw 5 stopniowy kurs, a później klub tańca. Mielismy rok przerwy i znowu wrócilismy do tańca. Też na początku mój TŻ miał duże problemy szczególnie z rytmem ja musiałam prowadzić albo mu cicho rozliczałam Po kilku miesiącach dopiero zaczął czuc rytm i rozrózniać jaka piosenka nadaje sie do rumby, samby, walca ... tez lubiłam tańczyć z instruktorem albo chłopakami dłużej tańczącymi, głównie dlatego, że poprawiali moje błędy. Teraz już wolę tańczyć z moim TŻ, na prawdę się wyrobił i tańczy bardzo fajnie, potrafi trzymac ramę Obecnie sami przygotowujemy się do pierwszego tańca, znamy wiele figur i połączyliśmy je z kilkoma figurami znalezionymi na youtubie ćwiczymy przez ok 2 h w weekendy nagrywamy nasz taniec, pózniej oglądamy i wiemy co poprawić
Ważne jest też to czy chłopak nie jest zmuszany do tańca mój sam zaproponował kurs tańca bo kompletnie nie potrafił tańczyć, dlatego chętnie się uczył kojenych figur i się starał

P.S. Właśnie dostałam meila, że zaproszenia Pani wysłała ) może jutro będą )
Ja swojego troche namawialam ale tylko pod tym kontem ze zawsze mowil- kurs tanca dopiero jak bede mial sie żenić Ale na szczescie udalo mi sie go wyciagnac wczesniej i gdyby nie jego praca i zawalony grafik na pewno dluzej bysmy potanczyli...

Stary 2012-04-23, 09:59   #163
iceflower
Przyjaciółka KWC

Hej przez weekend starałam się być z Wami mniej więcej na bieżąco, ale kurcze, nowego wątku to się nie spodziewałam.

Nie cytowałam na bieżąco, ale to co pamiętam to:

Malwuś za relację, super że wszystko wyszło dobrze i gratuluję jeszcze raz.

Marudo nam też kolejne osoby odmawiają, z tego co czytam sytuacja osobowa może wyjść podobnie... Zaprosiliśmy ponad 90 osób, a raczej nie będziemy mieć nawet 70-ciu osób gości, chociaż zupełnie realnie spodziewaliśmy sie ok. 75-ciu...
Zła jestem trochę ale już trudno, mam nadzieję domknąć listę na dniach i zacząć rozsadzać, bo musimy się zdecydować jakie stoły czy długie czy okrągłe i rozsadzanie o tym zadecyduje.

Trzymajcie kciuki za okrągłe, nie wiem czemu TŻ tak ich nie chce.

U mnie w weekend sukces - moja mama ubrana i ja mam sukienkę na wieczór panieński, który będzie w przyszłą sobotę.
Nie mam za to sweterka do sukni i moje przyjaciółki skrytykowały strasznie pomysł sweterka.
Oglądałam w sobotę w Aparcie kolczyki, w końcu trafiłam do takiego w którym były wszystkie interesujące mnie modele. No i jednak najpiękniejsze są te co kupiła Wiktusiaczek. Tylko ta bandycka cena, chyba nie ma szans, żebym je kupiła.
Chyba że ktoś wie skąd się bierze kupony rabatowe do Apartu?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 10:00   #164
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Ja widzę to oo tak...

1. sukienka
2. koko
3. koloea i do tego wkretki do uszu i bransoleta
4. welon hiszpanski
5.bukiet
6. beżowe buciki
juz kojarzę Twoja stylizacje ten naszyjnik a bucików to zapomniec nie moge
Slicznie to wszystko razem wyglada.. Tylko ja mam wlosy baaaardzo dlugie wiec musiałabym ściąć do koka.. Ale moze jakies upiecie..? Jak ogladam zdjecia w google to prawie wszystkie PM maja upiete wlosy do tego rodzaju sukienek.

Piekny welon! Myslalam ze koronka nie bedzie pasowac ale chyba sie mylilam

Powiedz mi jeszcze Kochana. Ty masz tren w tej sukience?

Stary 2012-04-23, 10:01   #165
iceflower
Przyjaciółka KWC

Iiii... odebrałam dzisiaj z poczty bardotkę moją i mam już komplet na środową przymiarkę.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-04-23, 10:02   #166
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Hej przez weekend starałam się być z Wami mniej więcej na bieżąco, ale kurcze, nowego wątku to się nie spodziewałam.

Nie cytowałam na bieżąco, ale to co pamiętam to:

Malwuś za relację, super że wszystko wyszło dobrze i gratuluję jeszcze raz.

Marudo nam też kolejne osoby odmawiają, z tego co czytam sytuacja osobowa może wyjść podobnie... Zaprosiliśmy ponad 90 osób, a raczej nie będziemy mieć nawet 70-ciu osób gości, chociaż zupełnie realnie spodziewaliśmy sie ok. 75-ciu...
Zła jestem trochę ale już trudno, mam nadzieję domknąć listę na dniach i zacząć rozsadzać, bo musimy się zdecydować jakie stoły czy długie czy okrągłe i rozsadzanie o tym zadecyduje.

Trzymajcie kciuki za okrągłe, nie wiem czemu TŻ tak ich nie chce.

U mnie w weekend sukces - moja mama ubrana i ja mam sukienkę na wieczór panieński, który będzie w przyszłą sobotę.
Nie mam za to sweterka do sukni i moje przyjaciółki skrytykowały strasznie pomysł sweterka.
Oglądałam w sobotę w Aparcie kolczyki, w końcu trafiłam do takiego w którym były wszystkie interesujące mnie modele. No i jednak najpiękniejsze są te co kupiła Wiktusiaczek. Tylko ta bandycka cena, chyba nie ma szans, żebym je kupiła.
Chyba że ktoś wie skąd się bierze kupony rabatowe do Apartu?
Kurcze nie wiem czy my nie mamy szans na rabat bo kupowalismy tam pierscionek i obraczki... A tam pisze ze jak za tysiaka sie cos zakupi to jest jakas karta rabatowa

Stary 2012-04-23, 10:03   #167
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
juz kojarzę Twoja stylizacje ten naszyjnik a bucików to zapomniec nie moge
Slicznie to wszystko razem wyglada.. Tylko ja mam wlosy baaaardzo dlugie wiec musiałabym ściąć do koka.. Ale moze jakies upiecie..? Jak ogladam zdjecia w google to prawie wszystkie PM maja upiete wlosy do tego rodzaju sukienek.

Piekny welon! Myslalam ze koronka nie bedzie pasowac ale chyba sie mylilam

Powiedz mi jeszcze Kochana. Ty masz tren w tej sukience?
Ja tez mam dlugie włosy Im dłuzsze tym lepie...

Hiszpanski welon bardzo pasuje..ja sie zakochałam

Miałam tren, ale go obciachałam..jest mi niepotrzebny bo welon bedzie do ziemii...albo i dłuższy

Synuś
Stary 2012-04-23, 10:04   #168
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Kurcze nie wiem czy my nie mamy szans na rabat bo kupowalismy tam pierscionek i obraczki... A tam pisze ze jak za tysiaka sie cos zakupi to jest jakas karta rabatowa
A jak będziesz wiedziała to dasz znać?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-04-23, 10:04   #169
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:

II dzień: uroczyste śniadanie na sali i grill dla znajomych w domku rodzinnym na wsi.

Suknia ślubna: z salonu eFarini model SS75 . Suknia się szyje. Za ok dwa tygodnie będzie gotowa

Bielizna: Wybrana, nie kupiona. Waham się, ale najprawdopodobniej już dziś kupię

Fryzjer: Studio fryzjerskie L'OREAL EXPERT http://www.raciborz-yasumi.pl/studio-fryzjerskie.php
Makijaż: Instytut Zdrowia i Urody YASUMI http://www.raciborz-yasumi.pl/studio-fryzjerskie.php

Spisanie protokołu
Samochód do ślubu
Bukiet ślubny
Kupienie wódki
Próbna fryzura i makijaż
Napoje

Buty TŻ

za zestawienie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Bry

5 minut kręcenia hula-hopem za mną i padam... I efektów nie widać
Jak będziesz systematycznie kręcić, to efekty będzie szybko widać

Cytat:
Też sobie tego nie wyobrażam Ja już myślę, że mi tak mało czasu zostało, a co dopiero później.

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
P.S.: właśnie się dowiedziałam, że mam babcię w szpitalu, także przed pracą idę ją odwiedzić i trzymajcie kciuki, aby było wszystko w porządku...
Będzie dobrze.

W końcu dziś wysłali moje wkładki do zaproszeń. Plany co do zapraszania nam się trochę zmieniły, bo Tż nie dostał urlopu na długi majowy weekend i musimy tydzień później zacząć zapraszać. Tak, że 12 maja z samego rana jedziemy do rodzinek i tak przez 3 dni pod rząd.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 10:07   #170
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez mam dlugie włosy Im dłuzsze tym lepie...

Hiszpanski welon bardzo pasuje..ja sie zakochałam

Miałam tren, ale go obciachałam..jest mi niepotrzebny bo welon bedzie do ziemii...albo i dłuższy
w salonie ci go ciachali czy u krawcowej to robilas? Ja chyba tez chce sie go pozbyc bo w kosciele nie zalezy mi go ciagnac po ziemi tym bardziej ze bedzie wesele jedno wczesniej i jak sie nabrudzi na podlodze to nei chce tego zamiatac trenem.. A potem i tak bede chciala upiac wiec to bez sensu..
Mam nadzieje ze utna mi go na przymiarkach w salonie

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:
A jak będziesz wiedziała to dasz znać?
No ja wlasnie mam szanse na 5 % rabatu tylko..
No i wogole mi sie nigdy nie chcialo tej karty wyrabiac i pewnie jej wyrobienie potrwa jakis czas bo mozna jedynie tego dokonac przez wypelnienie jakiegos formularza i czekanie na przyslanie karty... Wiec chyba bedzie za pozno..
A 5 % to tez chyba nie wiele Ci pomoze

Stary 2012-04-23, 10:08   #171
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
mój Tż jak kupował tam pierścionek zaręczynowy to od razu dostał kartę i rabat 5% a pózniej jak kupowaliśmy obrączki to obowiązywał nadal rabat 5%, większy rabat dostaję się jeżeli przez cały rok zrobisz zakupy chyba za min. 10 000 zł(ale pewna nie jestem)

Zapraszam na mój blog
Stary 2012-04-23, 10:09   #172
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
w salonie ci go ciachali czy u krawcowej to robilas? Ja chyba tez chce sie go pozbyc bo w kosciele nie zalezy mi go ciagnac po ziemi tym bardziej ze bedzie wesele jedno wczesniej i jak sie nabrudzi na podlodze to nei chce tego zamiatac trenem.. A potem i tak bede chciala upiac wiec to bez sensu..
Mam nadzieje ze utna mi go na przymiarkach w salonie
Ja u krawcowej scinałam.

On ma tylko 1 m wiec, taki nijaki mi sie wydawał...a welon w kosciele zrobi swoje. Na sali juz bede sie bawic wiec, po co ma mi sie majatac jakis niewielki tren (podbiety tez najlepiej nie wyglada )

Synuś
Stary 2012-04-23, 10:10   #173
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
mój Tż jak kupował tam pierścionek zaręczynowy to od razu dostał kartę i rabat 5% a pózniej jak kupowaliśmy obrączki to obowiązywał nadal rabat 5%, większy rabat dostaję się jeżeli przez cały rok zrobisz zakupy chyba za min. 10 000 zł(ale pewna nie jestem)
za 5. tys.
Moze ja tez mam te karte. Tylko nie wiem gdzie jej szukac

Stary 2012-04-23, 10:12   #174
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
za 5. tys.
Moze ja tez mam te karte. Tylko nie wiem gdzie jej szukac
a moze za 5 tys., nawet się nie dowiadywałam bo wiem, że przez rok nie zrobię w Aparcie zakupów na tę kwotę

Zapraszam na mój blog
Stary 2012-04-23, 10:15   #175
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Ja u krawcowej scinałam.

On ma tylko 1 m wiec, taki nijaki mi sie wydawał...a welon w kosciele zrobi swoje. Na sali juz bede sie bawic wiec, po co ma mi sie majatac jakis niewielki tren (podbiety tez najlepiej nie wyglada )
Ciekawe czy mi to zrobia w salonie.. Kiedy wspomnialam o tej sukience w wersji bez trenu to laska dziwnie na mnie popatrzyla mowiac ze tern wlasnie robi najwieksze WoW i ze jest piekny i ze nie ma sensu go obcinac.
Ale i tak go wywale mam nadzieje

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
a moze za 5 tys., nawet się nie dowiadywałam bo wiem, że przez rok nie zrobię w Aparcie zakupów na tę kwotę
ja tak samo
A wiem bo sprawdzałam na ich stronie właśnie o tych kartach i mi sie w oczy rzuciło

Stary 2012-04-23, 10:16   #176
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
No ja wlasnie mam szanse na 5 % rabatu tylko..
No i wogole mi sie nigdy nie chcialo tej karty wyrabiac i pewnie jej wyrobienie potrwa jakis czas bo mozna jedynie tego dokonac przez wypelnienie jakiegos formularza i czekanie na przyslanie karty... Wiec chyba bedzie za pozno..
A 5 % to tez chyba nie wiele Ci pomoze
No 5% niewiele, mi też by się pewnie w takiej sytuacji nie chciało wyrabiać tej karty.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-04-23, 10:19   #177
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

napisalam tam wiec kpiuje tutaj , nowy watek
Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
czołgiem, niestety nie nadrobie czwartek piatek bylam w delegacji, sobota makijaze i ogarnanie kuwety (mieszkania znaczy sie) a wczoraj bylam tak sciorchana ze lezalam caly dzien w lozku

Malwuś piekna relacja, czy wstawiałas gdzies zdjecia ??

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 10:19   #178
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
No 5% niewiele, mi też by się pewnie w takiej sytuacji nie chciało wyrabiać tej karty.
no wiec wlasnie... Kurcze szkoda ze ta bizu taka droga ale moze jednak warto? Przelicz sobie ile wiecej kosztuje od sumy ktora chcialas przeznaczyc. Moze uda sie jakos wcisnac ja w koszta a najwyzej po slubie sprzedac?

Stary 2012-04-23, 10:23   #179
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
napisalam tam wiec kpiuje tutaj , nowy watek
malwus wstawiła dwie fotki do albumu na swoim profilu tu na wizażu
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 10:24   #180
gosiulka22
Wtajemniczenie

Hej u mnie rano nie było za ładnie ale teraz nieśmiało wygląda jakies słoneczko mam dopiero na 16 na zajęcia więc się trochę ogarnę
Cytat:

Spisanie protokołu
Samochód do ślubu
Bukiet ślubny
Kupienie wódki
Próbna fryzura i makijaż
Napoje

Buty TŻ

za zestawienie. Możesz mi powiedzieć gdzie nabyłaś biżuterię?
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości