Detocell - opinie - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-08-05, 22:39   #151
katka024
Przyczajenie

Dot.: Detocell - opinie

witam dziewczyny
Jakiś czas temu postanowiłam wytoczyć prawdziwą wojnę cellulitowi.
Zaczęłam brać Detocell. Dzisiaj jestem już prawie przy końcu drugiego opakowania, więc walka trwa około dwóch miesięcy. I na pewno jeszcze go dokupię.
No i na prawdę mogę powiedzieć, że DZIAŁA . A dokładnie, widzę poprawę stanu skóry czyli grudki tłuszczu, czyli tego paskudnego cellulitu zmniejszyły się o połowę !!! Nogi są lżejsze, nie puchną tak jak kiedyś, a uda i miejsca z cellulitem nie bolą już gdy się ściśnie. I w ogóle podczas ściśnięcia grudki i dołki są mniejsze. Skóra jest elastyczniejsza, lepiej napięta, miękka.
Oprócz Detocellu w walce wspieram się ćwiczeniami, czyli rower, spacery, energiczny nordic walking, trochę jogi, fitness, ale rzadko, może kiedyś będzie częściej. No i oczywiście kosmetyki. Świetny jest balsam do ciała Collistar i peeling (testowałam różne i jest wiele dobrych firm, np. Avon) Jest trochę ciężko dostępny w Polsce, ale warto szukać.
Aha, mój patent, który na prawdę dobrze działa. Peelingi (do ciała) zawsze stosuje na suchą skórę, nigdy na mokrą, lepiej ścierają i kosmetyki antycell lepiej działają!!!!! Spróbójcie.
Chce jeszcze kiedyś spróbować masażu bańkami, podobno dobrze działają

Zapomniałam powiedzieć, że zwracam dużą uwagę na jedzenie, mało tłuszczu i słodyczy, dużo piję wody, ziółka różne,

Edytowane przez katka024
Czas edycji: 2012-08-05 o 22:41 Powód: za dużo tekstu
katka024 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-06, 22:21   #152
orsella
Przyczajenie

Pierwsza paletka za mną. Skóra napięta, bardziej nawilżona, nie potrzebuję już kremów nawilżających, ładnie i zdrowo się błyszczy. W miejscach gdzie cellulit był delikatnie widoczny - coś tam zaczyna się dziać, jednak miejsca z dość mocno wyhodowaną skórką muszą jeszcze zaczekać kilka tygodni.
Efekty uboczne w porównaniu do innych preparatów tego typu - zerowe. Jednak trzeba je brać zgodnie z zaleceniami na opakowaniu (podczas posiłku) i ćwiczyć.
Czekam dalej.
orsella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-07, 09:36   #153
Honoratka25
Przyczajenie

Cześc Dziewczyny, wlaśnie przyszedł DETOCELL do mnie pocztą , zaczynam kurację od dzisiaj mam nadzieje zobaczyc jakies efekty, dodatkowo znalazlam w internecie cwiczenia na nogi, 8 min wycisku cwicze od 1,5 tygodnia teraz zaczynam brac tabletki , za 2 tyg wyjezdzam na wakacje mam nadzieje , ze odrobine zgubie tego brzydactwa
Honoratka25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-08, 14:59   #154
Dominique19
Przyczajenie

Mam 19 lat, a już walczę z cellulitem. Wczoraj zakupiłam tabletki detocell, wasze opinie mnie przekonały. Teraz czekam na efekty. Prócz tego zaczęłam pić wodę niegazowaną, a inne napoje odstawiłam, prócz soku pomarańczowego do posiłków. Używam kremu chłodzącego z Eveline i dwa razy dziennie robię masaże na nogach. Ostatnio także ćwiczę z programem Ewy Chodakowskiej. Jak najbardziej polecam! Są to ćwiczenia na brzuch i pośladki. Ćwiczę od wczoraj, a już mam zakwasy, można także w trakcie zauważyć, jak pracują mięśnie brzucha, ud i pośladek. Takie filmy z ćwiczeniami można znaleźć w internecie. Ja na razie ćwiczę, z filmem pt. "Skalpel" i od tego polecam zacząć. Widziałam zdjęcia kobiet, które ćwiczyły, efekty po 10 tygodniach były niesamowite! A co do cellulitu, mam nadzieję, że zniknie .
Dominique19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-10, 11:41   #155
Andzelina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Honoratka25 Pokaż wiadomość
Cześc Dziewczyny, wlaśnie przyszedł DETOCELL do mnie pocztą , zaczynam kurację od dzisiaj mam nadzieje zobaczyc jakies efekty, dodatkowo znalazlam w internecie cwiczenia na nogi, 8 min wycisku cwicze od 1,5 tygodnia teraz zaczynam brac tabletki , za 2 tyg wyjezdzam na wakacje mam nadzieje , ze odrobine zgubie tego brzydactwa
Honoratka podasz strone z tymi cwiczeniami?
Ja widze efekty, koncze pierwsze opakowanie, do tego aerobik i bieganie. Skóra na udach wyglada ładniej i wydaje mi sie ze celulit jest mniejszy. Przez pierwsze dni jak brałam Detocell to miałam problemy zoladkowe, ale teraz juz ok.
Andzelina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-10, 14:33   #156
skarpetki_w_kropki
Wtajemniczenie

Dziewczyny, skład tabletek jest taki:

Olej rybi 250 mg,
olej z ogórecznika 200 mg,
wyciąg suchy z wąkrotki azjatyckiej 100 mg,
wyciąg suchy z nasion winogron 100 mg,
wyciąg suchy z morszczynu 20 mg w tym zawartość jodu 25 mcg.

Olej rybi - Niezbędne kwasy tłuszczowe Działanie: wzmacnia błony komórkowe i sprzyja rozwojowi mięśni oraz nerwów. Tłuszcze rybie oraz olej z wiesiołka dwuletniego należą do najbogatszych źródeł niezbędnych kwasów tłuszczowych.

Olej z ogórecznika - Nienasycone kwasy tłuszczowe przywraca zaburzona równowagę fizjologiczną skóry, chroni ją przed infekcjami, wzmacnia barierę lipidową naskórka, hamuje rozwój alergii i likwiduje stany zapalne. Wpływa również korzystnie na krążenie krwi, a więc strukturę i wygląd skóry, która staje się bardziej elastyczna i uzyskuje ładniejszy koloryt.

Wyciąg suchy z wąkrotki azjatyckiej - Roślina ma zdolnośc modyfikowania struktury skóry i warstwy podskórnej. Przyśpiesza gojenie ran, zmienia strukturę blizn, dzięki czemu można je wygładzić i zmniejszyć ich przebarwienie. Wąkrotka (Centella) zapobiega celulitis i hamuje powstawanie zmarszczek. Hamuje rozwój cellulitis. Wąkrotka wygładza skórę i poprawia jej nawodnienie.

Wyciąg suchy z nasion winogron - Bioflawonoidy cytrusowe zawarte w pestkach winogron posiadają działanie przeciwwirusowe, przeciwbakteryjne, przeciwzapalne i przeciwzakrzepowe. Stosowane są przy nadmiernej skłonności do siniaków i wybroczyn, alergii, chorobach oczu i astmie oskrzelowej

Wyciąg suchy z morszczynu - wpływa na poprawę krążenia limfatycznego i stymuluje przemianę materii, ułatwiając spalanie tkanki tłuszczowej.

Wniosek z tego taki, że sam preparat nie pomoże wam na cellulit, a jedynie razem z gimnastyką i zdrowym odżywianiem, (bez kawy, herbaty, papierosów, raczej chude mieso, tłuste ryby) jest w stanie sprawić, że skóra będzie ładniejsza.
Dziewczyny które łykną tabletkę i po tygodniu leżenia na kanapie nie zobaczą żadnych efektów - niech się nie zdziwią.
skarpetki_w_kropki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-12, 08:48   #157
myszola21
Zakorzenienie

ma ktoś jakieś zdjęcia przed i po??
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-12, 09:45   #158
Honoratka25
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Andzelina Pokaż wiadomość
Honoratka podasz strone z tymi cwiczeniami?
Ja widze efekty, koncze pierwsze opakowanie, do tego aerobik i bieganie. Skóra na udach wyglada ładniej i wydaje mi sie ze celulit jest mniejszy. Przez pierwsze dni jak brałam Detocell to miałam problemy zoladkowe, ale teraz juz ok.

http://www.youtube.com/watch?v=YmTmWff26ls to link do cwiczen ja teraz cwicze rano i wieczorem
Honoratka25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-22, 12:07   #159
martynka18__
Raczkowanie

GG do martynka18__ Send a message via Skype™ to martynka18__

Co do rewolucji żołądkowych... Zawsze łykajcie kapsułkę razem z posiłkiem. Przyczyną może być olej rybi i właśnie przy jego stosowaniu mogą być takie objawy
Na mnie czekają już dwa opakowania Muszę tylko jeszcze poczekać kilka dni na ustabilizowanie mojej diety (byłam na oczyszczaniu 2,5tyg) i do dzieła!
martynka18__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-14, 00:57   #160
xnatasza
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez martynka18__ Pokaż wiadomość
Co do rewolucji żołądkowych... Zawsze łykajcie kapsułkę razem z posiłkiem. Przyczyną może być olej rybi i właśnie przy jego stosowaniu mogą być takie objawy
Na mnie czekają już dwa opakowania Muszę tylko jeszcze poczekać kilka dni na ustabilizowanie mojej diety (byłam na oczyszczaniu 2,5tyg) i do dzieła!
Oczyszczaniu? Czyli ? Jak działa to chce !!
xnatasza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-15, 09:55   #161
Magdalena2105
Przyczajenie

Ja już zakończyłam zażywania Detocellu Były to 3 opakowania. Widzę efekty, nie jest jakoś rewelacyjnie, jednak cellulit zmniejszył się i skórą jest jędrniejsza. Przy czym ja nie ćwiczyłam dużo i jadłam dużo słodyczy. Noo ale cudo to nie jest, jednak w pewnym stopniu działa
Magdalena2105 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-10, 21:58   #162
olaaaaaaaaaa
Raczkowanie

CZy czesto chcialo wam sie siku podaczas zazywania? Bo mi sie starsznie czesto chce, i nie wiem czy to przez to..
Stary 2013-02-15, 19:49   #163
shedub
Raczkowanie

Dziewczyny, namówiłyście mnie na Detocell mnie ten widok przeraża Widzę jak mnie przybywa tu i ówdzie, a szczerze nie mam czasu na siłownię, basen czy cokolwiek. Praca siedząca przy komputerze... Objadanie się... Po pracy szybkie jedzenie (fast food, pizza itp itd). Zero ruchu (tyle co z auta do domu/pracy :P ) I widzę, że wiele z Was używa kosmetyków firmy Eveline. Połączę te dwa "specyfiki" i może to coś podziała. I postaram się znaleźć czas na ruch
shedub jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-15, 21:36   #164
gooshua
Przyczajenie

Detocell + Avoslim - promocja w aptekach. Działa?

Witajcie Wiżanki!
Dziś czekając w kolejce w aptece mój wzrok skupił się na wielkim zielonym napisie ,,1+1 Detocell i Avoslim". Od jakiegoś czasu polowałam na Detocell, bo mam okropne problemy z cellulitem. Pomyślałam ,,raz się żyje" i kupiłam. Farmaceutka powiedziała mi, że jak najbardziej można stosować to razem, że daje lepszy efekt, bo Avoslim jest głównie na odchudzanie, zaś Detocell na cellulit. Wzięłam dziś pierwsze tabletki, co prawda po którejś trochę paliło mnie w gardle (dziwne.. ) jednak przeszło po chwili. Podzielę się spostrzeżeniami po dłuższym czasie. Jednakże może już teraz, któraś z Was może coś powiedzieć o tych specyfikach?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DETOCELAVOSLIM-duopak.jpg (37,2 KB, 16 załadowań)
gooshua jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-16, 11:47   #165
pamilcia15
Raczkowanie

Shedub: powodzenia ja też zabieram się ostro za siebie. Juz wczoraj wielki powrót na basen.. a jak tylko pogoda dopisze wyciągam rowerrr
Prawko zdane:22.06.2010
Więcej sukcesów!
pamilcia15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-18, 09:54   #166
shedub
Raczkowanie

Dziękuję i Tobie również życzę powodzenia! Najpierw to ja muszę zrezygnować z MC'a (powiększony zestaw z Big Mackiem mmmm pycha! ) I zacząć więcej sie ruszać. A wiadomo, jak będzie ładna pogoda to mój TŻ na pewno będzie mnie wyciągał na spacer/rower więc myślę, że długo mnie namawiać nie będzie musiał :P

Edytowane przez shedub
Czas edycji: 2013-02-21 o 21:18
Stary 2013-02-21, 09:42   #167
lykcik
Przyczajenie

Dot.: Detocell + Avoslim - promocja w aptekach. Działa?

Ja stosuje Detocell od miesiąca, wczoraj kupilam zestaw z Avoslim. Nie mam zbytnich problemów z waga ale jak już kupilam w zestawie to bede stosowac po jednej tabletce, ale może wzmocni działanie Detocellu.
Może powiem troche o moich miesiecznych spostrzezeniach stosowania samego Detocellu.
Wiec tak po pierwszych 2 tygodniach kompletnie nic sie nie zmienialo (mam widoczny cellulit z tyłu ud i na pupie), czytalam ze dziewczyny po nim czesto siusiaja, ale ja nie mialam i nie mam takich objawów.
Po 2 tygodniach zaczeło sie cos dziać, widać zmiane moze nie jest ona drastyczna ale widac. Takze pupa mi sie "podniosła",skóra na udach jest jedrna.
Z tyłu ud widać jeszcze grudki (ale mam nadzieje, że niedlugo uda mi sie to zaleczyć), zaś z przodu nawet przy ściśnięciu skóry nie widać śladu cellulitu

A co do palenia w gardle, to nie mam pojecia ja nic takiego nie odczówałam, może musisz sie przyzwyczaić bo łykania takich wielkich tabletek
lykcik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-25, 07:12   #168
niunia120481
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Magdalena2105 Pokaż wiadomość
Ja już zakończyłam zażywania Detocellu Były to 3 opakowania. Widzę efekty, nie jest jakoś rewelacyjnie, jednak cellulit zmniejszył się i skórą jest jędrniejsza. Przy czym ja nie ćwiczyłam dużo i jadłam dużo słodyczy. Noo ale cudo to nie jest, jednak w pewnym stopniu działa
NO WIDZISZ MAGDALENKO CUDO TO TO JEST BO JADŁAŚ DUŻO SŁODYCZY NIE MIAŁAŚ RUCHU TO CO TY CHCIAŁAŚ BY DETOCELL ZDZIAŁAŁ,TO I TAK DUŻY EFEKT JAK NA TWOJE ZJADANIE SŁODYCZY,BO TO CO ZJADAŁAŚ TO DETOCEL REDUKOWAŁ I TAK NAPRAWDĘ STAŁAŚ W MIEJSCU A JAKBYŚ CHOCIAŻ ODRZUCIŁA CZĘŚĆ SŁODYCZY TO NA PEWNO EFEKT BY BYŁ ZUPEŁNIE INNY.
niunia120481 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-02, 12:16   #169
Malakh
Przyczajenie

Witam, ponad miesiąc temu kupiłam detocell ponieważ uważam że to jeden z lepszych sposobów na pozbycie się cellulitu. Kupiłam 2 op. w promocyjnej cenie (teraz w aptece 2 op. w cenie 30 zł) więc ciut przepłaciłam biorę 1 kapsułkę prawie co dzień, do tego ćwiczenia, balsam i co najważniejsze peeling gąbką z żelem antycell. lub z drobinkami. Może skuszę się też na peeling żelem z kawą.. Zdecydowanie kuracja dla wytrwałych i powiem że widzę efekty. Detocell wygładził mi już skórę i powoduje jakby "dziury" w skórze. Od dobrych paru lat stosuję różne rzeczy ale dopiero teraz widzę że jest o wiele lepiej. Polecam takie uderzenie ze wszystkich stron. Dodam że jestem szczupła i nie stosuję żadnej diety ale też się nie objadam tłustym ani fast foodami.
Malakh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-02, 13:59   #170
Brook
Zakorzenienie

za 2 opakowania zapalcilas 30 zl? czy jedno jest po tyle? jesli kupisz 2?

Brook jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-03, 16:04   #171
myszola21
Zakorzenienie

gdzie w aptece za 2 opak. 30zł??
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-04, 07:53   #172
niunia120481
Przyczajenie

ja biorę Detocell już 18 dni i efekt jest zdumiewający zanim zaczęłam brać Detocell ważyłam 69,800 dziś ważę 66,700 nie ćwiczę i nie stosuje specjalnych diet po prostu ograniczyłam posiłki i słodycze i nie doprowadzam się do pełności piję dużo wody,ja zakupiłam Detocel za 39 zł ale w prezencie dostałam kapsułki AVO SLIM który przyspiesza metabolizm,ogranicza przyswajanie cukrów zapobiega efekt jo-jo,chroni przed wolnymi rodnikami,uelastycznia skórę,połączyłam te dwa składniki i bomba!!!,kurację stosuje się co najmniej 3 miesiące
niunia120481 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-04, 12:03   #173
Helciam
Przyczajenie

Witajcie,

Zaczęłam stosować DetoCell z nadzieją na choć niewielki skutek, skuszona reklamą, lekceważąc intuicję i rozsądek. Ból brzucha, jak u niektórych kobiet, nie wystąpił. Faktycznie przy zażywaniu DetoCell, organizm upomina się o częstsze picie wody. Niestety odnotowałam pogorszenie samopoczucia, uczucie ciężkich nóg i wręcz wrażenie, że przybyło w obwodzie, wzmożony apetyt (!!!). Dlatego po niespełna 14 dniach zrezygnowałam. Odkąd przestałam łykać DetoCell samopoczucie wróciło do normy, nogi również i przestałam mieć "wilczy apetyt". Czy u kogoś wystąpiła podobna reakcja organizmu?
PS: nie obawiacie się, że po odstawieniu jakiegokolwiek suplementu diety, Wasz organizm zareaguje efektem zbliżonym do jojo? Albo, że się uzależni? Czy producenci uprzedzają o skutkach ubocznych? W opakowaniu DetoCell nie znalazłam żadnej ulotki (produkt kupiłam w aptece), a o skutkach ubocznych (które wystąpiły nie tylko u mnie, ale i u innych kobiet) przeczytałam dopiero na forach internetowych.

Edytowane przez Helciam
Czas edycji: 2013-03-04 o 12:06
Helciam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-15, 19:14   #174
shedub
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Honoratka25 Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=YmTmWff26ls to link do cwiczen ja teraz cwicze rano i wieczorem
Czy to są ćwiczenia na same nogi? Czy pośladki i łydki też?
Stary 2013-03-20, 21:57   #175
gooshua
Przyczajenie

Dot.: Detocell + Avoslim - promocja w aptekach. Działa?

Postanowiłam nie pisać wcześniej, bo po miesiącu (minimum) można komentować rezultaty. Więc tak - Avoslim odpuściłam po kilku dniach, bo uczucie palenia w żołądku i przełyku chwilami było się nie do zniesienia. Co do DetoCellu, właśnie zaczynam drugie opakowanie i - widzę efekty. Nieduże co do cellulitu, ale co do wagi i rozmiaru tak. Proszę się tym nie sugerować, bo oprócz Detocellu codziennie ćwiczę, staram się jeść odpowiednio, ** ale wiadomo raz w tygodniu ( lub dwa ) pozwalam sobie na coś zakazanego. Tyle, że później robię sobie mały detox lub po prostu jem lżej żeby nie dokładać kolejnych kalorii.

Reasumując, po pierwszym miesiącu widać efekty, ale jeśli chcecie brać Detocell i nic więcej nie robić ... nie warto wydawać kasy. Jeśli jednak jesteście przekonane, że będziecie się pilnowały Detocell na pewno Wam pomoże
gooshua jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-12, 08:58   #176
Cream
Rozeznanie

Ja wczoraj kupiłam detocell slim effect (to jakaś nowość). Są kapsułki na dzień (na cellulit) i na noc (kontrola wagi). Skład wygląda dobrze, cena też jest przystępna jak na w sumie dwa preparaty. No zobaczymy. Naczytałam się pozytywnych opinii więc mam nadzieję, że i na mnie coś w końcu zadziała. Oczywiście ćwiczenia i dieta też na stałe zagoszczą w moim życiu, ale coś od środka musi zadziałać na to paskudztwo
Cream jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-12, 12:57   #177
o_liwka
Raczkowanie

No właśnie przed chwilką widziałam Detocelll slim effect i zastanawiam się, który lepszy ?
Stary 2013-04-13, 23:14   #178
Cream
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez o_liwka Pokaż wiadomość
No właśnie przed chwilką widziałam Detocelll slim effect i zastanawiam się, który lepszy ?
Z tego co widziałam i czytałam to one są trzy. "Klasyczny", slim effect, czyli ten, który kupiłam i trzeci na cellulit wodny (Aqua?). Tego trzeciego tematu nie zgłębiłam za bardzo, bo mój cellulit jest wynikiem mimo wszystko zbędnych kilogramów i zaniedbania. Nie wiem który jest najskuteczniejszy...Pewni e najlepiej wybierać według potrzeb, bo każdemu co innego pomaga.
Cream jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-20, 21:36   #179
Frogsi
Raczkowanie

Ja teź zakupiłam detocell z tym drugim opakowaniem oraz dodatkowo preparat z jagodami acai. Jakoś nie mam odwagi zacząć diety, ale jeźeli zacznę coś robič od środka to moźe zacznę coś robič na zew. Mam serum na cellulit więc chcę to wszystko połączyć . W ciągu 2 miesięcy przybyło mi 8 kilo i wszystko poszło w pas, biodra i tyłek. Masakra. Czekam teraz tylko na poczte i pełną mobolizację
Frogsi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-22, 17:04   #180
Czarniuszkowa
Raczkowanie

czy ktoś mi powie czy po odstawieniu,powiedzmy po 3 miesięcznym stosowaniu cellulit powróci?

i animals-kochaj-pomagaj-nie porzucaj
Czarniuszkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości