![]() |
#151 |
Przyczajenie
|
Dot.: Detocell - opinie
witam dziewczyny
![]() Jakiś czas temu postanowiłam wytoczyć prawdziwą wojnę cellulitowi. Zaczęłam brać Detocell. Dzisiaj jestem już prawie przy końcu drugiego opakowania, więc walka trwa około dwóch miesięcy. I na pewno jeszcze go dokupię. No i na prawdę mogę powiedzieć, że DZIAŁA ![]() Oprócz Detocellu w walce wspieram się ćwiczeniami, czyli rower, spacery, energiczny nordic walking, trochę jogi, fitness, ale rzadko, może kiedyś będzie częściej. No i oczywiście kosmetyki. Świetny jest balsam do ciała Collistar i peeling (testowałam różne i jest wiele dobrych firm, np. Avon) Jest trochę ciężko dostępny w Polsce, ale warto szukać. Aha, mój patent, który na prawdę dobrze działa. Peelingi (do ciała) zawsze stosuje na suchą skórę, nigdy na mokrą, lepiej ścierają i kosmetyki antycell lepiej działają!!!!! Spróbójcie. Chce jeszcze kiedyś spróbować masażu bańkami, podobno dobrze działają Zapomniałam powiedzieć, że zwracam dużą uwagę na jedzenie, mało tłuszczu i słodyczy, dużo piję wody, ziółka różne, Edytowane przez katka024 Czas edycji: 2012-08-05 o 22:41 Powód: za dużo tekstu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Przyczajenie
|
Pierwsza paletka za mną. Skóra napięta, bardziej nawilżona, nie potrzebuję już kremów nawilżających, ładnie i zdrowo się błyszczy. W miejscach gdzie cellulit był delikatnie widoczny - coś tam zaczyna się dziać, jednak miejsca z dość mocno wyhodowaną skórką muszą jeszcze zaczekać kilka tygodni.
Efekty uboczne w porównaniu do innych preparatów tego typu - zerowe. Jednak trzeba je brać zgodnie z zaleceniami na opakowaniu (podczas posiłku) i ćwiczyć. Czekam dalej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Przyczajenie
|
Cześc Dziewczyny, wlaśnie przyszedł DETOCELL do mnie pocztą
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Przyczajenie
|
Mam 19 lat, a już walczę z cellulitem. Wczoraj zakupiłam tabletki detocell, wasze opinie mnie przekonały. Teraz czekam na efekty. Prócz tego zaczęłam pić wodę niegazowaną, a inne napoje odstawiłam, prócz soku pomarańczowego do posiłków. Używam kremu chłodzącego z Eveline i dwa razy dziennie robię masaże na nogach. Ostatnio także ćwiczę z programem Ewy Chodakowskiej. Jak najbardziej polecam! Są to ćwiczenia na brzuch i pośladki. Ćwiczę od wczoraj, a już mam zakwasy, można także w trakcie zauważyć, jak pracują mięśnie brzucha, ud i pośladek. Takie filmy z ćwiczeniami można znaleźć w internecie. Ja na razie ćwiczę, z filmem pt. "Skalpel" i od tego polecam zacząć. Widziałam zdjęcia kobiet, które ćwiczyły, efekty po 10 tygodniach były niesamowite! A co do cellulitu, mam nadzieję, że zniknie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja widze efekty, koncze pierwsze opakowanie, do tego aerobik i bieganie. Skóra na udach wyglada ładniej i wydaje mi sie ze celulit jest mniejszy. Przez pierwsze dni jak brałam Detocell to miałam problemy zoladkowe, ale teraz juz ok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, skład tabletek jest taki:
Olej rybi 250 mg, olej z ogórecznika 200 mg, wyciąg suchy z wąkrotki azjatyckiej 100 mg, wyciąg suchy z nasion winogron 100 mg, wyciąg suchy z morszczynu 20 mg w tym zawartość jodu 25 mcg. Olej rybi - Niezbędne kwasy tłuszczowe Działanie: wzmacnia błony komórkowe i sprzyja rozwojowi mięśni oraz nerwów. Tłuszcze rybie oraz olej z wiesiołka dwuletniego należą do najbogatszych źródeł niezbędnych kwasów tłuszczowych. Olej z ogórecznika - Nienasycone kwasy tłuszczowe przywraca zaburzona równowagę fizjologiczną skóry, chroni ją przed infekcjami, wzmacnia barierę lipidową naskórka, hamuje rozwój alergii i likwiduje stany zapalne. Wpływa również korzystnie na krążenie krwi, a więc strukturę i wygląd skóry, która staje się bardziej elastyczna i uzyskuje ładniejszy koloryt. Wyciąg suchy z wąkrotki azjatyckiej - Roślina ma zdolnośc modyfikowania struktury skóry i warstwy podskórnej. Przyśpiesza gojenie ran, zmienia strukturę blizn, dzięki czemu można je wygładzić i zmniejszyć ich przebarwienie. Wąkrotka (Centella) zapobiega celulitis i hamuje powstawanie zmarszczek. Hamuje rozwój cellulitis. Wąkrotka wygładza skórę i poprawia jej nawodnienie. Wyciąg suchy z nasion winogron - Bioflawonoidy cytrusowe zawarte w pestkach winogron posiadają działanie przeciwwirusowe, przeciwbakteryjne, przeciwzapalne i przeciwzakrzepowe. Stosowane są przy nadmiernej skłonności do siniaków i wybroczyn, alergii, chorobach oczu i astmie oskrzelowej Wyciąg suchy z morszczynu - wpływa na poprawę krążenia limfatycznego i stymuluje przemianę materii, ułatwiając spalanie tkanki tłuszczowej. Wniosek z tego taki, że sam preparat nie pomoże wam na cellulit, a jedynie razem z gimnastyką i zdrowym odżywianiem, (bez kawy, herbaty, papierosów, raczej chude mieso, tłuste ryby) jest w stanie sprawić, że skóra będzie ładniejsza. ![]() Dziewczyny które łykną tabletkę i po tygodniu leżenia na kanapie nie zobaczą żadnych efektów - niech się nie zdziwią. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
ma ktoś jakieś zdjęcia przed i po??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=YmTmWff26ls to link do cwiczen ja teraz cwicze rano i wieczorem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Raczkowanie
|
Co do rewolucji żołądkowych... Zawsze łykajcie kapsułkę razem z posiłkiem. Przyczyną może być olej rybi i właśnie przy jego stosowaniu mogą być takie objawy
![]() Na mnie czekają już dwa opakowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Przyczajenie
|
Ja już zakończyłam zażywania Detocellu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Raczkowanie
|
CZy czesto chcialo wam sie siku podaczas zazywania? Bo mi sie starsznie czesto chce, i nie wiem czy to przez to..
![]() |
#163 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, namówiłyście mnie na Detocell
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Przyczajenie
|
Detocell + Avoslim - promocja w aptekach. Działa?
Witajcie Wiżanki!
Dziś czekając w kolejce w aptece mój wzrok skupił się na wielkim zielonym napisie ,,1+1 Detocell i Avoslim". Od jakiegoś czasu polowałam na Detocell, bo mam okropne problemy z cellulitem. Pomyślałam ,,raz się żyje" i kupiłam. Farmaceutka powiedziała mi, że jak najbardziej można stosować to razem, że daje lepszy efekt, bo Avoslim jest głównie na odchudzanie, zaś Detocell na cellulit. Wzięłam dziś pierwsze tabletki, co prawda po którejś trochę paliło mnie w gardle (dziwne.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Raczkowanie
|
Shedub: powodzenia
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Raczkowanie
|
Dziękuję i Tobie również życzę powodzenia! Najpierw to ja muszę zrezygnować z MC'a (powiększony zestaw z Big Mackiem mmmm pycha!
![]() Edytowane przez shedub Czas edycji: 2013-02-21 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Przyczajenie
|
Dot.: Detocell + Avoslim - promocja w aptekach. Działa?
Ja stosuje Detocell od miesiąca, wczoraj kupilam zestaw z Avoslim. Nie mam zbytnich problemów z waga ale jak już kupilam w zestawie to bede stosowac po jednej tabletce, ale może wzmocni działanie Detocellu.
Może powiem troche o moich miesiecznych spostrzezeniach stosowania samego Detocellu. Wiec tak po pierwszych 2 tygodniach kompletnie nic sie nie zmienialo (mam widoczny cellulit z tyłu ud i na pupie), czytalam ze dziewczyny po nim czesto siusiaja, ale ja nie mialam i nie mam takich objawów. Po 2 tygodniach zaczeło sie cos dziać, widać zmiane moze nie jest ona drastyczna ale widac. Takze pupa mi sie "podniosła",skóra na udach jest jedrna. Z tyłu ud widać jeszcze grudki (ale mam nadzieje, że niedlugo uda mi sie to zaleczyć), zaś z przodu nawet przy ściśnięciu skóry nie widać śladu cellulitu ![]() A co do palenia w gardle, to nie mam pojecia ja nic takiego nie odczówałam, może musisz sie przyzwyczaić bo łykania takich wielkich tabletek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Przyczajenie
|
Witam, ponad miesiąc temu kupiłam detocell ponieważ uważam że to jeden z lepszych sposobów na pozbycie się cellulitu. Kupiłam 2 op. w promocyjnej cenie (teraz w aptece 2 op. w cenie 30 zł) więc ciut przepłaciłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
za 2 opakowania zapalcilas 30 zl? czy jedno jest po tyle? jesli kupisz 2?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
gdzie w aptece za 2 opak. 30zł??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Przyczajenie
|
ja biorę Detocell już 18 dni i efekt jest zdumiewający zanim zaczęłam brać Detocell ważyłam 69,800 dziś ważę 66,700 nie ćwiczę i nie stosuje specjalnych diet po prostu ograniczyłam posiłki i słodycze i nie doprowadzam się do pełności piję dużo wody,ja zakupiłam Detocel za 39 zł ale w prezencie dostałam kapsułki AVO SLIM który przyspiesza metabolizm,ogranicza przyswajanie cukrów zapobiega efekt jo-jo,chroni przed wolnymi rodnikami,uelastycznia skórę,połączyłam te dwa składniki i bomba!!!,kurację stosuje się co najmniej 3 miesiące
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Przyczajenie
|
Witajcie,
Zaczęłam stosować DetoCell z nadzieją na choć niewielki skutek, skuszona reklamą, lekceważąc intuicję i rozsądek. Ból brzucha, jak u niektórych kobiet, nie wystąpił. Faktycznie przy zażywaniu DetoCell, organizm upomina się o częstsze picie wody. Niestety odnotowałam pogorszenie samopoczucia, uczucie ciężkich nóg i wręcz wrażenie, że przybyło w obwodzie, wzmożony apetyt (!!!). Dlatego po niespełna 14 dniach zrezygnowałam. Odkąd przestałam łykać DetoCell samopoczucie wróciło do normy, nogi również i przestałam mieć "wilczy apetyt". Czy u kogoś wystąpiła podobna reakcja organizmu? PS: nie obawiacie się, że po odstawieniu jakiegokolwiek suplementu diety, Wasz organizm zareaguje efektem zbliżonym do jojo? Albo, że się uzależni? Czy producenci uprzedzają o skutkach ubocznych? W opakowaniu DetoCell nie znalazłam żadnej ulotki (produkt kupiłam w aptece), a o skutkach ubocznych (które wystąpiły nie tylko u mnie, ale i u innych kobiet) przeczytałam dopiero na forach internetowych. Edytowane przez Helciam Czas edycji: 2013-03-04 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Przyczajenie
|
Dot.: Detocell + Avoslim - promocja w aptekach. Działa?
Postanowiłam nie pisać wcześniej, bo po miesiącu (minimum) można komentować rezultaty. Więc tak - Avoslim odpuściłam po kilku dniach, bo uczucie palenia w żołądku i przełyku chwilami było się nie do zniesienia. Co do DetoCellu, właśnie zaczynam drugie opakowanie i - widzę efekty. Nieduże co do cellulitu, ale co do wagi i rozmiaru tak. Proszę się tym nie sugerować, bo oprócz Detocellu codziennie ćwiczę, staram się jeść odpowiednio, ** ale wiadomo raz w tygodniu ( lub dwa
![]() Reasumując, po pierwszym miesiącu widać efekty, ale jeśli chcecie brać Detocell i nic więcej nie robić ... nie warto wydawać kasy. Jeśli jednak jesteście przekonane, że będziecie się pilnowały Detocell na pewno Wam pomoże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Rozeznanie
|
Ja wczoraj kupiłam detocell slim effect (to jakaś nowość). Są kapsułki na dzień (na cellulit) i na noc (kontrola wagi). Skład wygląda dobrze, cena też jest przystępna jak na w sumie dwa preparaty. No zobaczymy. Naczytałam się pozytywnych opinii więc mam nadzieję, że i na mnie coś w końcu zadziała. Oczywiście ćwiczenia i dieta też na stałe zagoszczą w moim życiu, ale coś od środka musi zadziałać na to paskudztwo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Raczkowanie
|
No właśnie przed chwilką widziałam Detocelll slim effect i zastanawiam się, który lepszy ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Rozeznanie
|
Z tego co widziałam i czytałam to one są trzy. "Klasyczny", slim effect, czyli ten, który kupiłam i trzeci na cellulit wodny (Aqua?). Tego trzeciego tematu nie zgłębiłam za bardzo, bo mój cellulit jest wynikiem mimo wszystko zbędnych kilogramów i zaniedbania. Nie wiem który jest najskuteczniejszy...Pewni e najlepiej wybierać według potrzeb, bo każdemu co innego pomaga.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Raczkowanie
|
Ja teź zakupiłam detocell z tym drugim opakowaniem oraz dodatkowo preparat z jagodami acai. Jakoś nie mam odwagi zacząć diety, ale jeźeli zacznę coś robič od środka to moźe zacznę coś robič na zew. Mam serum na cellulit więc chcę to wszystko połączyć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Raczkowanie
|
czy ktoś mi powie czy po odstawieniu,powiedzmy po 3 miesięcznym stosowaniu cellulit powróci?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:06.