![]() |
#151 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jako ta 'druga'...
"wolny zwiazek z zajetym chłopakiem", to jakas paranoja językowa, no i zyciowa, szukaj kogoś wolnego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikt poza wami tutaj nie okazał mi nigdy braku szacunku z tego powodu. To twoja wyobraźnia nie ogarnia, że mam całkiem normalne życie, nie jestem piętnowana, wyzywana, nieszanowana, i że mogę mieć fajnego wartościowego faceta. No, ale zawsze możesz sobie wmawiać i dowartościowywać sie w ten sposób ![]()
samica leniwca _______________________ *projekt denko. *o włosy dbam i zapuszczam! Edytowane przez leniwca Czas edycji: 2012-10-18 o 09:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
ja się sprzeciwiam temu, żeby tutaj standardy moralne, czy też pouczenia - prawiły osoby, które z premedytacją lecą z takimi zajętymi chłopami
takie osoby po prostu nie są żadnym wyznacznikiem moralności również prawienie morałów "czemu robisz tak, to niedozwolone na forum!" wydaje mi się być rzeczą śmieszną chcecie trzymania sie zasad, a same z zasadami się nie patyczkujecie -przykład podwójnych standardów; śmieszą mnie odwołania do zasad, regulaminów stwierdzacie w cyniczny sposób to czy inne - i potem siedzicie z wielkim zadziwieniem, ze ktoś może na to skrajnie zareagować ![]() stoi to o krok od trollingu jeżeli chcecie tolerancji i dobrych słów - załóżcie zamknięte forum, gdzie nie spotka was żadna krytyka ![]() nie wiem, czego oczekujecie: tolerancji i spokojnego przyjmowania waszego zdania? ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- dla mnie sprawa w takich tematach jest prosta: nie liczysz się z kimś i masz w poważaniu czyjeś uczucia (w tym przypadku: z dziewczyną twojego kochanka) ja nie muszę się liczyć z tobą i mogę nie liczyć się z twoimi odczuciami jest to tak proste jak piszę Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2012-10-18 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
po drugiej stronie szafy
|
Autorko, dwa tygodnie temu założyłaś wątek, w którym zastanawiałaś się czy w ogóle wejść w układ bez zobowiązań...czyli maksymalnie dwa tygodnie w takim układzie jesteś i on, mimo fascynacji Twoim ciałem i ogólnie mimo etapu ciekawości i poznania nowego, zdecydował że wróci do swojej eks. Ma chłop związek i kochankę, stabilizację (do której nie dążysz) i rozrywkę łóżkową w bonusie. No ciekawie się chłop ustawił, nie ma to tamto.
Kombinowanie czegokolwiek z zajętym? Nie, nie lubię się dzielić ![]() ![]() Co do wielkiej dyskusji w wątku - ja nie potępiam ludzi, którzy mają ciągotki do obrączek czy do hasła "zajęty/zajęta", "w związku". Gdyby nie było zagrożeń, to bym nie wiedziała czy się im oprę i czy oprze się im mój luby ![]() ![]()
![]() |
#156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W takich kwestiach nie ma miejsca na relatywizm moralny. Zresztą jak w ogóle można to pod tym kątem rozważać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie to byłoby jedno z większych upodleń, takie mam zasady. Generalnie nigdy nie interesowały mnie żadne takie znajomości z zajętymi. Po prostu związki traktuje poważnie i chcę faceta wolnego ![]() No, ale oczywiście zdaję sobie sprawę, że najbardziej winny zawsze jest facet, dlatego kobiecie kręcącej świadomie z moim facetem np oczu bym nie wydrapała. Jednakże, nie ukrywam, że byłaby dla mnie kryształowa. Po prostu dla mnie czy facet czy kobieta kręcący z zajętym jest odpychającą osobą, świadomie wchodzi w bagienko... Jest to po prostu dla mnie zbyt egoistyczne. Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2012-10-18 o 16:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nie istnieje - nie ma znaczenia, pozostaje bez wpływu na moje życie i zachowanie, jest bytem, który umyka mojej percepcji, omijam, niezauważając. Przyczyny - podawałam wcześniej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie chodzi o to, że przyprawianie kobiecie rogów i bzykanie się z jej mężem/partnerem jest poniżające dla niej, czy tego chcesz czy nie. Ty o tym nawet nie pomyślałaś - to jest okropne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Właśnie o tym mówię.
Ale jak widać, to kwestia własnej moralności (lub też jej braku). Dla mnie nie do pomyślenia, źle bym się czuła sama ze sobą, gdyby facet p*kał mnie i swoją kobietę, którą rzekomo kocha. Brzydziłby mnie, bo nienawidzę kiedy ktoś nie szanuje innych, a taki kompletnie nie szanuje swojej "ukochanej". Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#164 |
BAN stały
|
Ja tak nie czuję. Dzielenie penisa - ładnie powiedziane, swoją drogą - brawo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
A to swoją drogą...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
po drugiej stronie szafy
|
No skoro dobrze na tym wyszła, nie poniosła konsekwencji itd, to co ma do niej trafiać? Ot, było - minęło.
Każdy ma swoją moralność i nie nawrócicie, więc po co te nerwy?
![]() |
#168 |
Zadomowienie
|
Definicji jest kilka,ja dałam te najbardziej trafne.
Jad bo widziałam jak mama cierpi przez to,że "kochanka" myślała,że o niej nie wie ![]() Taki świat,że dostałam za nazwanie wyzwolonych panien po imieniu ostrzeżenie ![]() zawojowały.... ![]() wystrzelałabym wszystkie... ![]() ![]()
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zostaw troszkę jadu na inne wątki bo Twoja ciekawie rozwijająca się kariera zbyt szybko dobiegnie końca ![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2012-10-18 o 21:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
po drugiej stronie szafy
|
Nie, nie każda tak myślała, wiele z nich zdaje sobie sprawę z tego że żona wie, ale skoro żona nic z tym nie robi, to znaczy że się na to zgadza. I w wielu przypadkach sporo w tym racji i w wielu przypadkach (nie mówię, że u Ciebie tak było) te kobiety cierpią latami na własne życzenie, zamiast puścić kolesia w skarpetkach.
![]() |
#171 |
BAN stały
|
Gdzieś czytałam, że osoby które świadomie wiążą się z żonatymi są niedojrzałe emocjonalnie i nie umieją stworzyć normalnego związku.
---------- Dopisano o 01:46 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ---------- Dziwi mnie też, że osoby które przyznały się do bycia tą drugą czują się nie szanowane. I słusznie bo niby jak tu szanować coś tak okropnego jak sypianie z zajętym facetem. Nikt nie będzie popierał zdrady bo to jest obrzydliwe.Na miejscu co niektórych nie przyznawać się lepiej bo to WSTYD. Temat jest Ta druga więc normalnie to o tej drugiej największa dyskusja. To nie temat zdradzający mąż. Oceniamy postępowanie takiej osoby które jest delikatnie mówiąc naganne i egoistyczne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Rozeznanie
|
.
Edytowane przez magd102 Czas edycji: 2013-01-19 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
że nie poniosła żadnych konsekwencji ![]() ![]() ekhm...o jakiej moralności my tu mówimy ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do tematu wątku, nie mogłabym być tą drugą, bo jestem zachłanna i nie lubię dzielić się moim nabytkiem z innymi kobietami. ![]()
![]() |
![]() |
#175 |
Rozeznanie
|
.
Edytowane przez magd102 Czas edycji: 2013-01-19 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
BAN stały
|
Faceta który zdradza obić mordę a tej harpii wyrwałabym wszystkie kudły na głowie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
P.S. Jeśli jest ciężka sytuacja materialna to można ubiegać się o adwokata z urzędu. Jak się naprawdę chce, to można. I tyle.
![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
tak sobie myśle, że nie każdy podchodzi do życia tak asekuracyjnie. Przecież to można by zwariować, gdyby każdy miał układać sobie życie na każdym jego poziomie na zasadzie- muszę się zabezpieczyć gdyby coś tam, a gdyby to się stało to ja zrobię coś tam coś.
Chyba to nie takie trudne wyobrazić sobie kobietę, która zakłada dom (mąż, dzieci) i np zamiast zatrudniać nianię (która w dyżych miastach sporo kosztuje), kobieta decyduje się zrezygnować z pracy i sama wychować dziecko. I co wtedy? Też jest na utrzymaniu męża. I co? Ma już odkładać kasę gdzieś na boku, szukać ofert pracy od kiedy dziecko już będzie na tyle duże by iść do przedszkola, bo MĄŻ MOŻE MNIE ZDRADZIĆ i zostanę na lodzie bez kasy i pracy? Przecież to chore, nie można tak podchodzić do życia.
![]() |
#180 |
po drugiej stronie szafy
|
Jasne, ale doprowadzić do sytuacji kiedy NIC Ci się prawnie nie należy? A jak mąż umrze? Będziesz walczyć o swój dom z jego siostrą na przykład? Nie wyobrażam sobie nie mieć zabezpieczonych finansowo dzieci chociażby.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.