|
|
#151 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie od 7 listopada :)
Oj szkoda
Uszczęśliwiłabym i Ciebie i siebie![]() Cytat:
co nie oznacza, że się i tak nie ślinią i nie patrzą na cycki To jest tak wkurzające jak jadę sobie autobusem a facet perfidnie gapi się na cycki i jeszcze się głupio uśmiecha! Pizg nęłabym takiego patelnią! ![]() Cytat:
Cytat:
Chciałabym mieć takie wymiary jak Ty ![]() Cytat:
Dziękujemy Trzymajmy kciuki za siebie jak i za inne dziewczyny, które zaczynają walkę ze zbędnymi kilogramami!
|
||||
|
|
|
|
#152 |
|
Raczkowanie
|
Widze,ze mamy taki sam cel wagowy
![]() jak Ci idzie? ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- WampLady, moze i wymiary sa ok,ale nie podoba mi sie moj brzuch..choc i tak widze ze troche schudlam,to to nie jest wciaz to czego pragne...wciaz pamietam siebie z przed kilku miesiecy
|
|
|
|
|
#153 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie nowe dziewczyny
![]() WampLady - nie ważne ile mamy do zrzucenia, liczy się żeby wytrwać i w końcu pozbyć się tych kilogramów ![]() Sylwuuska - oj takie spodnie to duża motywacja Lorenail - ooo widzę, że Ciebie też czeka studniówka, wiesz już kiedy będziesz miała? i te same problemy, czyli uda i brzuch... Założyłam sobie w ogóle kilka dni temu taki zeszyt, zapisuję ile minut ćwiczyłam, ile kcal zjadłam, ilość węgli, ilość płynów (woda+herbata), no i taką dodatkową rubryczkę z olejkiem rycynowym i balsamem, czyli coś dla urody Powiem Wam, że nieźle motywuje
|
|
#154 |
|
Raczkowanie
|
hurricanegirl swietny pomysl z zeszytem,przy okazji widzimy jakie bledy popelniamy jedzac nie to co trzeba, ja mam zeszyt w ktorym zapisuje co bede jadla nastepnego dnia,wszystko co 2 godzinki,koncze jesc o 19
![]() stwierdzilam tez,ze zmierze sie tylko wlasnie na samym poczatku,a potem dopiero po jakims tyg jeszcze wieksza motywacja,zeby bylo jak najwiecej cm na minus i waga w dooool hihihi |
|
|
|
|
#155 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
na wizaż zarejestrowałam się specjalnie dla tego wątku . Do zrzucenia paru kilogramów nie mam motywacji no bo "dla kogo ?" ale w koncu stwierdziłam że moge to zrobić dla samej siebie zawsze gdy zaczynam robic cos dla siebie cos staje mi na drodze .. Na pewno pierwszym krokiem będzie założenie zeszytu (ale to jutro :P) a co do liczenia kalorii .. macie jakies sprawdzone tabele kaloryczne i obliczenia ile tych kalorii powinnysmy zjeść ? szczegóły opisze jutro mysle tez o napisunia posta na blogu pozdrawiam , mam nadzije ze przyjmiecie mnie do swego grona
|
|
|
|
|
#156 |
|
Raczkowanie
|
dietocholiczka - ja też ważę się raz w tygodniu, zawsze rano i na czczo
No i unikam ważenia jak mam @ i tuż przed nim, wtedy waga zawsze szaleje i czasem jestem nawet 2/3 kg na plusie Dziewczyny może któraś z Was się orientuje ile mniej więcej węgli powinniśmy jeść dziennie? Albo może mi podesłać linka z jakimś DOBRYM kalkulatorem? Byłabym baaardzo wdzięczna
|
|
#157 |
|
Raczkowanie
|
hurricanegirl - tez sie nie waze z @,zawsze jestem jakas napompowana
![]() co do wegli niestety nie mam o tym zielonego pojecia..moze wpisz w google na pewno Ci jakas stronka wyskoczy |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#158 |
|
Przyczajenie
|
Dołączam do wspólnego odchudzania - może w ten sposób wreszcie uda mi się zmotywować i osiągnąć wymarzony cel bez poddawania się po 2 tygodniach
2 lata temu było 90kg, pod koniec września 76kg a obecnie na szczęście już trochę mniej. Chcę zrealizować swoje niespełnione marzenie założenia bez wstydu miniówki ![]() Codziennie jeżdżę rowerem, dodatkowo staram się☠chodzić na fitness przynajmniej raz w tygodniu o ile pozwalają mi na to zajęcia na uczelni. Punkt wyjściowy: 72,5kg Cel: 55kg do kwietnia |
|
|
|
|
#159 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
hej
ale naspamowałyście ![]() Cytat:
![]() no ale cóż,bywa w ciągu tygodnia odpokutuję![]() u mnie dzisiaj też idealnie nie było, ale tragedii też nie ma ![]() jutro już będzie wzorowo ![]() witaj Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
no i też mam motywacje, żeby teraz się pilnować, żeby chociaż brzuch mi trochę spadł do wyjazdu czasu dużo nie ma i efekty nie będą powalające, no ale zawsze coś tam się zrzuci![]() u mnie na szczęście biust jakoś dużo nie traci jak chudnę ![]() witaj witaj Cytat:
coraz więcej nas tutaj ![]() Cytat:
co, kiedy i ile ćwiczyłam i do tego jeszcze notuje sobie masaże dawniej też jadłospisy sobie spisywałam, ale teraz już mi się nie chcę to spisuje zazwyczaj na wizażu dając podsumowanie dnia, więc starczy![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- witaj |
||||||
|
|
|
|
#160 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#161 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. To super motywacja. Jak widzę wpis z poprzedniego dnia to dopiero wtedy widzę, co najlepiej ograniczyć.
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#162 |
|
Zadomowienie
|
To ja tez wrzuce cos do zmotywowania
Co prawda to chlopak, a nie dziewczyna ale co za metamorfoza http://www.joemonster.org/art/21524/...are_kilogramow Na tym pierwszym "odchudzonym" zdjeciu, gdzie stoi w skorzanej kurtce... zakochalam sie
Edytowane przez dotka85 Czas edycji: 2012-11-11 o 21:34 |
|
|
|
|
#163 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
gratulacje co do dotychczasowo osiągniętych efektów zazdroszczę wytrwałości
|
|
|
|
|
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wamp bierz się za siebie!!
|
|
|
|
|
|
#165 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Coraz bardziej się nakręcam na osiągnięcie swojego celu
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#166 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#167 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale naprawdę świetnie wygląda. A tu znalazłam kiedyś demota takiego, też niezła motywacja.
|
|
|
#168 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wow fotohistoria tej dziewczyny tez daje niezlego kopa
|
|
|
|
|
|
#169 |
|
Raczkowanie
|
OMG!!!
nie poznalam tego chlopaka! wyglada swietnie a pierwsze zdjecie,to w kurtce
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#170 |
|
Raczkowanie
|
Trzymam za Ciebie mocno kciuki i będę dopingować w walce z kilogramami
|
|
#171 |
|
Raczkowanie
|
OMG!!!
nie poznalam tego chlopaka! wyglada swietnie a pierwsze zdjecie,to w kurtce ![]() ps.mam straaaszna ochote na platki...pomozcie
|
|
|
|
|
#172 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nam tez się uda ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
Jutro ostro do ćwiczeń się biorę---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Ja tak na szczęście nie mam, bo chyba bym wcale biustu nie miała. Mój narzeczony twierdzi że jak byłam szczuplejsza to miałam większy biust a teraz gdy przytyłam to jakby zmalał, ale chyba coś w tym jest bo tez to zauważyłam,
|
|
|
#173 |
|
Raczkowanie
|
O jacie
Nie poznałabym tego chłopaka... Niezła motywacja No to nie ma co, lecę po wodę i idę ćwiczyć ![]() Dziewczyny skoro im się udało to i Nam w końcu musi!
|
|
#174 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
Zapraszamy, zapraszamy
|
|
|
#175 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
D
|
|
|
#176 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Boże jaj ja Ci zazdroszczę twoich wymiarów, też takie chcę. Buu.,... a tu do nich daleko.
|
|
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także Kochana bierzemy się za siebie ostro i w wakacje mamy takie same wymiary!
|
|
|
|
|
|
#178 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#179 |
|
Przyczajenie
|
To i ja zaczynam z Wami
Wymiary... no właśnie brzuch jest ok, ale z pupom i z udami jest problem i ciężko coś z nich rzucić :/ Może wspólnie się uda, ale zaczynam od jutra
|
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
A ja? A ja?
Mogę dołączyć? ![]() Chciałabym zrzucić 6 kg, ale w sumie zależy mi głównie na efekcie wizualnym. ![]() Rok temu schudłam 12 kg na Dukanie, którego nikomu nie polecam. Na szczęście miałam niewielkie jojo - schudłam z 72 do 60 kg, wróciło mi 4 i teraz znowu zrzuciłam i obecnie ważę 61 kg.Borykam się z problemem zaparć (po Dukanie niestety), od niedawna mam zaleconą dietę bogatoresztkową i uwaga! ok. kilogram owoców i warzyw dziennie z przewagą tych drugich + 3 litry wody Jeśli chodzi o ruch to na co mam akurat ochotę - idę pobiegać, skaczę na skakance, ćwiczę z piłką, Chodakowska itd. itp. Niestety mam w tygodniu malutko czasu, więc ruchu jest nie tyle, ile bym chciała. To co, przyjmiecie? Chętnie zajrzę do Was w wolnej chwili.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.

To jest tak wkurzające jak jadę sobie autobusem a facet perfidnie gapi się na cycki i jeszcze się głupio uśmiecha! Pizg nęłabym takiego patelnią! 

też tak macie ?

zazdroszczę wytrwałości

Nie poznałabym tego chłopaka... Niezła motywacja