![]() |
#151 |
Konto usunięte
|
Dot.: Styczniowo-lutowe Mamusie cz. VIII Rozpakowywanie trwa:)
A nie wiem... ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
#153 |
Wtajemniczenie
|
Słyszałam że miodem warto smarować a też nie mam ;/
Jeśli juz w temacie kosmetycznym to zapytam jeszcze :czy któraś z Was ma cere naczynkową i zna dobre preparaty do jej pielęgnacji ???? |
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten, co szaja wkleila jest z serii naturalnej zawierajacej ulepszone sklady. Co do popekanych ust - tez mam ten problem. Tisane sobie nie daje rady... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi chodzilo o imie dzidziusia a nie moje ![]() ![]() ![]() ![]() uciekam do spania papa ![]()
![]() |
#156 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#157 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale przynajmniej humor Ci poprawilam ![]() Jesli chodzi o dzidziusia, to imienia niestety nie znam. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
W komentarzach widzialam, ze w Naturze, tak? |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 |
Wtajemniczenie
|
Tak, w naturze są już te blistexy ale ja w aptece kupiłam. Tylko weź ten konkretny medplus bo różne są.
A u eff wpisz Mikołaj ![]()
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2012-12-15 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Konto usunięte
|
Ja czytam, czytam i nie wierzę- BIsex
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38154536]Ja czytam, czytam i nie wierzę- BIsex
![]() Szajka wyposzczona chyba ![]()
#161 |
Konto usunięte
|
E, nie, nie chce mi się, tzn. chcica może i by była, ale pozycja na leniwca już mnie nudzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A rzeczywiscie, przegapilam, bo napisala tuz przede mna ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Wlasnie, mialam pytac ![]() Jak to u Was jest z pozycjami teraz? Bo mi sie zaczyna powoli nudzic lyzeczka, piesek i taka, w ktorej TZ kleczy na podlodze ![]() (pytam, bo ostatnio udalo mi sie W KONCU namowic TZ na male co nieco ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Rozeznanie
|
Biedna Djerba
![]() Widzę, że już nie jestem zaginioną mamusią, Nawijka, jeśli będziesz miała czas, to u mnie można dopisać Marcina ![]() ![]() ![]() W poniedziałek mam odebrać wynik na paciorka. Bokeh, Ty też jesteś często biedna z tym Twoim TŻtem, może i fajny chłop, ale często takie dziwne dziecinne akcje odwala, musi uciążliwe to być ![]() Lady ktoś tu napisał, że Piotruś powinien być w czepku urodzony--> święte słowa, tyle ciążowych przygód i jeszcze szczękościsk ![]() ![]() Mam w brzuchu 101cm ![]() Trzymajcie się kochane, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mów, że Ci się nudzi bo ja nie mam seksu od października ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- ale mam dylemat - jaki kolor wanienki kupić, normalnie zwoje mózgowe mi się kurczą
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam z uczelni przed 21, odpoczęłam chwilkę i właśnie was skończyłam nadrabiać, padammmm.
jutro na 10:30 i też do 20:25. Dobrze, że chociaż jest przerwa w czasie której zjem na uczelni obiad. Zaczynam się już faktycznie męczyć;/ Lady: biedaku, ty to masz przygody, współczuję bardzo. |
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Na pewno przejdzie mu po ciazy, choc wiem, ze to moze byc frustrujace dla Ciebie ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
tż-owi jakby mniej
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- idę do łazienki, książkę poczytać i spać dobranocki ![]()
#170 |
Zakorzenienie
|
Ja myślę, że po prostu czuć już, że to końcówka ciąży, psychicznie. I dzieci (moje przynajmniej) mocno aktywne się robią, kopią, ruszają nogami i rączkami, biorą czynny udział w akcji
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gadałam z wykładowcami o mojej sytuacji to na szczęście kazali mi się nie martwić i zająć się sobą a jak urodzę to wtedy będziemy się zastanawiać co dalej. Jutro egzamin więc idę tylko na niego potem wracam do domu. Faktycznie tyle godzin w szkole jest strasznie męczące . Cytat:
ostatnio przerwaliśmy "akcję" bo Mała się tak zaczęła wiercić i pukać że nie mogłam się skupić , czułam jakby siedziała obok nas na łóżku i mówiła "halo halo , czy ja wam czasem w czymś nie przeszkadzam" ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#172 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo on sie uspokaja, albo ja jestem tak zajeta czym innym ![]() A po seksie to juz w ogole spokojniutki jest... ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
Pelen pakiet Was czeka - lacznie z drugim "pierwszym razem" po pologu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
to i ja się zamelduję w nowym wątku
![]() ale wy dziewczyny pędzicie z postami! Ja się staram nie siedzieć na kompie przy synku, jakoś tak mało czasu mamy zawsze dla siebie, że zaraz łapią mnie wyrzuty sumienia. Teraz wreszcie gdy już nie muszę jeździć do pracy powinno być lepiej ![]() nalatałam się jeszcze dziś za butami dla młodego, bo mu stare zaczęły przemakać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Raczkowanie
|
Chcieć bym chciała, ale cały czas nie mogę się zdecydować, czy Marysia czy Weronika. Może dopiero na porodówce mnie oświeci
![]() Wisienko ile masz w brzuszku?, ups pomyliłam - chodziło mi o Anioła. Ja przed chwilą się zmierzyłam i 114 cm ! Znowu urósł, mam naprawdę duży, ale Twój jest chyba jeszcze bardziej okazały ![]() Idę spać. Dobrej nocy ![]() Edytowane przez suzi31 Czas edycji: 2012-12-15 o 22:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
Nawijka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale jestem zmeczona i wkurzona.... bylam dzis na zakupach dzieciowych i brakuje mi tylko dwóch koszul (wlasnie zamówiłam), klapek (jutro kupie;p)i fotelika do samochodu(zamówiłam w hurtowni na pon ) ![]() ![]() a i laktator, ale to juz tzt bedzie latał;].. tzt %%%%%% ostatni raz, teraz to juz nie ma bata, ma siedzieć na tyłku i czekać na rozwiniecie akcji. wrrrr.................... ..........
![]() |
#176 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie wlasnie zakonczyla sie niespodziewana impreza Przyszedl tz brat z dziewczyna i siostra z mezem. Usmialismy sie jak glupki. Ide sie kapac i spac, bo cos czuje, ze i moja Olenka tym imprezowaniem zmeczona. Do jutra grubaski. Delicjako moj tez %%%%%%% i teraz w kibelku sie meczy. A i ma za swoje.
OLA 04.02.2013 r. 2500 g, 48 cm ![]() HANIA 19.08.2017 r. 2800 g, 51 cm ![]() Edytowane przez maluchna30 Czas edycji: 2012-12-15 o 23:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Na początku ciąży nam zabroniła, później mogliśmy, później miałam jakieś infekcje, później to jakoś tak oboje nie mieliśmy ochoty a może mieliśmy tylko były opory, a od października po szpitalu to już w ogóle nic ....
![]() Ja mężowi pomagam ![]() ![]() Mój po ostatniej akcji jak się %%%%%%%%%i nie pamiętał że dzwonił po mnie bym po niego przyjechała to nie pije !!!!(a wcześniej była akcja, że w sobotę się spił, a w niedzielę nie czułam ruchów i zawiozłam się sama na IP, to też miał wyrzuty) a ja przecież już nie jeżdżę od 3 miesięcy autem, a wtedy byłam taka wściekła na niego że pojechałam, jeszcze nigdy tak dobrze mi jazda nie szła. Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2012-12-16 o 00:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#178 | ||
Zakorzenienie
|
TŻ pojechał do pracy (2 dni pod rząd od 7:00 do 19:00, kolega go prosił, by wziął za niego dyżur, ale potem się odwdzięczy tym samym, jak Oliwka będzie chciała wyjść
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#179 | |||
Zakorzenienie
|
oj nie krakaj nie krakaj
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38154558]E, nie, nie chce mi się, tzn. chcica może i by była, ale pozycja na leniwca już mnie nudzi ![]() mnie też ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a ja zaczynam mieć obawy co do porodu tzn, chodzi o takie, że nie będę wiedziała jak oddychać, co robić itp ![]() Ja jestem od rana u rodziców, TŻ ze swoją mamunia musi pojechać w jedno miejsce. Ej Boże Boże, niech się cieszą, że chłop wstaje i jest na zawołanie w niedzielę ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Spałam dziś 4 godziny, o 7 obudził nas sms, bo mąż zapomniał wyciszyć tel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.