|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Cytat:
U mnie zawsze się mówiło, że jaka Wigilia taki cały rok ![]() Wczoraj nie miałam czasu, ale dziś Wam życzę rodzinnego spędzenia tej reszty świąt
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
no ja jestem na południu Niemiec
ale zdecydowanie pogoda jak na Wielkanoc a nie na Boże Narodzenie xDja znam "jaki Nowy Rok taki cały rok"
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#154 |
|
Wtajemniczenie
|
A mi wigilia minęła smutno, ale w miarę się udała. Oczywiście cały dzień był jak zwykle szalony.... Na szczęście ojciec jednak zrezygnował z robienia pierogów. Zajął się prezentem mojej siostrzenicy, no i jak to w życiu bywa chwila nieuwagi i ona zobaczyła swój prezent już w wigilię rano
![]() Szkoda tylko, że tylko sernik udało mi się upiec... Może dziś zrobię czekoladowe babeczki ![]() A i jak co roku okropnie się przejadłam ![]() U mnie też był śnieg Nie zdążył się roztopić i jeszcze sporo go leży
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez chwilke oddechu lapie teraz. Wczoraj bylo milusko, wigilia z rodzinka, udane prezenty, pozniejsz poszlismy do rodzicow TZ posiedziec z nimi i w domu bylismy juz okolo 1 ( w nocy). Nie wiem jak u Was , ale wczoraj w nocy jechalismy 20-30km/h, taka byla slizgawka i mgla. Widocznosc to okolo 5-10m. Zawsze jedziemy od rodzicow okolo 40min, teraz jechalismy 1,5h. Jak mijalismy auta, to jak w zwolnionym tempie.
Jutro kolejny zjazd rodzinny
|
|
|
|
#156 |
|
Rozeznanie
|
No to dalej, która pierwsza się chwali co dostała?
![]() U mnie Wigilia też smutno minęła. Przed samą wieczerzą poszłam do łazienki i się rozpłakałam. Nie wiem, co mi było, totalny dół, jakiś kryzys, miałam wszystkiego dość. Po okropnym składaniu życzeń (gdzie wzięłam mojego Czabiego (mały york) na ręce i on dawał buzi, a ja nic nie mówiłam, ewentulanie też dałam buzi - piękne wyjście z sytuacji ) już mi trochę było lepiej, po wieczerzy prezenty i miałam aż do Pasterki zajęcie nowym telefonem, ale i tak na Pasterkę czekałam najbardziej. Kocham Pasterkę u nas w kościele... naprawdę... najbardziej magiczna rzecz, jaką kiedykolwiek widziałam, a to wszystko za sprawą mojego ukochanego chóru... chętnie bym to powtórzyła po raz kolejny A dzisiaj w miarę dobrze, od rana znów zabawa telefonem, a za chwilę idę przygotowywać dopiero śniadanie z mamą (pójście spać przed 3 rano spowodowało, że tata śpi , mimo że nie był na Pasterce, ale czekał na nas, no i dopiero o tej babcia pojechała). Odezwę się potem dziewuszki! Miłego dnia Aha, no i nawet trochę zapomniałam o chorobie, chociaż momentami dawała się niestety we znaki. No i drugie 'aha' - u mnie mówi się od zawsze, że jaki Sylwester/Nowy Rok taki cały rok. Ja twierdzę, że jaki Sylwester, ale rodzice, że Nowy Rok, więc już sama nie wiem, wniosek jest jeden - trzeba i tu i tu bawić się dobrze, mimo kaca u większości w NR
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry babeczki.
Wpadłam tylko napisać, że żyję, jestem totalnie objedzona. Chwilka odpoczynku, a zaraz przyjedzie brat z bratową i trzeba znowu zasiąść do stołu. Odezwę się jeszcze jak będę miała chwilkę.
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj miałam taki pracujący dzień, że nie wchodziłam już na Wizaż. rano dostaliśmy tel, że babcia jest w szpitalu. Poślizgnęła się i uszkodziła kręgosłup ;/no i rodzice zaraz do niej pojechali. Praktycznie sama musiałam przygotowywać wieczerzę wigilijną. Dopiero wieczorem się uspokoiło kiedy już było posprzątane po wszystkim, ale nie miałam ochoty na nic. Jakiś dołek mnie złapał. Głowa pełna myśli... no ale poszłam ze znajomymi na pasterkę i jakoś przeszło A dzisiaj jedziemy do wujka na imieniny i znowu góra jedzenia. Na szczęście potrafię sobie odmówić i nie zapeszając moja silna wola wygrywa z łakomstwem ;D
|
|
|
|
|
#159 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
u mnie bylo spokojnie, rodzinnie, wesolo do poludnia wyrobilam sie ze wszystki i tylko kombinowalam jak podlozyc prezenty pod choinke tak zeby dzieci nie widzialy Corka (prawie 5letnia stala kolo niej i pilnowala az przyjdzie Gwiazdor na szczescie wpadlam na pomysl, aby stala przy drugim oknie i wypatrywala czy juz tata nie wracawieczerza byla spokojna, dzieci wszystkiego sprobowaly, my sie z A. objedlisy..zrobilam kawke i tiramisu podalam i zaczelo sie otwieranie prezentow..wted przestalo byc spkojnie a glosno i wesolo..dzieci szalaly a my sie cieszylismy ze prezenty sie udaly... Moj tz tez zadowolony a ja dostalam ksiazke i zestaw kapielowy...![]() potem dzieci szalay z prezentami, trzeba bylo opanowac chaos papierowy i zabawkowy..jak one szly spa to my sbie z Tz grzanca wypilismy i po prostu rozmawialismy..przed polnoca bylam wykonczona..zapakowalam resztki z naszego stolu i A. zaniosl do kolegi ktory dopiero o 23.3o skonczl prace i nie mial nic, bo do rodziny jechal dopiero dzisiaj... a dzisiaj Tz pojechal do Hamburga a ja siedzie z dzieciakami i gramy w rozne gry..teraz przerwa bo synek spi a corka oglada bolka i lolka i bawi sie zestawem do robienia koralikow ktory dostala wczoraj ![]() tak wiec moje Swieta bezstresowe, i bardzo spokojniutke ![]() u nas sie mowi ze clay rok taki jak Nowy Rok..tzn..dzien po Sylwestrze
|
|
|
|
#160 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja to już słyszałam wszystkie wersje - jaka wigilia/sylwester/nowy rok taki cały nowy rok... więc po prostu wszystkie te dni staram się spędzić jak najlepiej
![]() Malinovva, nie smutaj, będzie dobrze Może nowy rok będzie łaskawszy?Majlenka_, o jej współczuję twojej babci i dużo zdrowia jej życzę! Wczoraj to sama ledwo co po tym topiącym się lodzie chodziłam... Dosłownie każda noga w inną stronę mi uciekała...
|
#161 |
|
Raczkowanie
|
I ja się melduję w następnej części!
![]() Ostatnio nawet nie miałam czasu żeby tu wejść. Wigilia u mnie całkiem fajna, jak już usiadłam wczoraj do stołu to byłam mega szczęśliwa bo strasznie byłyśmy z mamą zmęczone tymi przygotowaniami. Jednak to była wigilia na 13 osób. No i dostałam wreszcie nowy aparat i nową prostownicę do włosówDzisiaj odpoczywam w domu a jutro kolejne spotkania z rodzinką.
|
|
|
|
#162 |
|
Elwirka-Elmirka :D
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dostałam 4 charmsy do bransoletki
książkę, ulubione kosmetyki, kalendarz książkowy na 2013, kilka artykułów papierniczych, piżamkę, słodkie skarpetki ![]() A reszta, co dostałyście? My godzinę rozpakowywaliśmy prezenty Aa, zapomniałam o szlafroku, mięciutki, z kapturem i portfel
książki 17 filmy 54 2016 książki 8 filmy 63 Edytowane przez dorot_qa Czas edycji: 2012-12-25 o 17:12 |
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja się pochwalę. Dostałam szlafrok, dwie Milki, trzy książki, eyeliner, notes i kasę.
A później dostanę jeszcze termos i nowy regał na książki i na to cieszę się najbardziej. Oglądacie Kevina dzisiaj?
|
#165 |
|
Zadomowienie
|
Eh, teraz mi jakoś smutno, że nie robiliśmy sobie prezentów. Ucieszyłabym się nawet ze skarpetek albo kubka
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
ja dostałam laptopa, ale głównie dlatego, że komp stacjonarny się popsuł, więc rodzice wezmą mojego starego lapka a ja mam nowego
i trochę słodyczy oczywiście i już czuję się kwadratowa z przejedzenia, miałam w planach długie spacery ale pogoda nie zachęca ![]() teraz czekam na wieści czy moje i TŻ plany sylwestrowe się powiodą, trzymajcie kciuki Dziewczynki
|
|
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
to ja dostałam kapcie, kurtkę, kilka bluzek, kosmetyki do kąpieli i kasę
no i od tż'a kuferek z kosmetykami ![]() Justysia
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
asik1503 dziękuję
|
|
|
|
#169 |
|
Rozeznanie
|
Ja dostałam telefon, biografię Adele, gumowe etui do telefon + folijkę ochronną
Ale, w tym roku ogólnie dostałam: (zrobię zestawienie wszystkiego, bo już nic nie dostanę )- telefon - dziadkowie - biografię, etui - babcia - bransoletka i folijka - tata, - pluszaka Brokułkę, Rafaello - przyjaciółka - perfum (najlepszy perfum na świecie <3) i czekoladę - przyjaciółka nr 2 - żel pod prysznic Ziajki i pierniczki -przyjaciółka nr 3 - zestaw "wodny" bo ja kocham wodę - czekolada do rozpuszczenia w mleku (żeby była gorąca do picia), kalendarzk 2013 i krem do rąk kokos - koleżanka z losowania klasowego Jestem zadowolna i to jaaaaaaak! .
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie dostałaś perfumy? liczba mnoga
ja dostałam na urodziny Escada Sexy graffiti
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!
Przykro mi bo ... już prawie koniec Świąt
|
|
|
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety ja nie dostałam, ani na urodziny, ani pod choinkę
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze jeden dzien, nie smutajccie
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Parę świątecznych fotek z mojego domu
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2013-06-20 o 23:49 |
|
|
|
#175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeczytałam pierwsze 20 stron i narazie mnie nie wciągnęła |
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie, no i święta święta i po świętach - stanęlam na wagę, a obiecałam sobie że tego nie zrobię i moje zdziwienie... wow. Na szczęście święta się już kończą więc wracamy do normy
u nas wigilia była przyjemna, ale dzisiaj jakoś tak smutno bez rodziców i braci - postaram się w przyszlym roku na święta być u mamy! pytałyście o prezenty - ja dostałam zestaw pięciu kieliszków na świece i odtwarzacz muzyczny Itek nostalgia, http://www.amazon.co.uk/Nostalgic-Sy.../dp/B003D6GWQE |
|
|
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zależy mi na wersji w oryginale
|
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż i tak ceszyłabym się z jakiejkolwiek książki - uwielbiam czytać ![]() Masz dostęp do oryginału? |
|
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#180 |
|
Rozeznanie
|
dorot_qa - pierwsza sprawa... pisałaś, że kartki do Ciebie nie doszły? moja też nie?
bo widziałam, że np do Miki doszła... I druga sprawa - pytałaś o perfum... dostałam podróbkę tych perfumów: KLIK, która mniej więcej wygląda tak: KLIK. Znaczy, wygląda tak samo, ale w środku tych na zdjęciu jest inny zapach. A w moim odpowiedniku jest tak identyczny zapach, jak oryginalny, że to szok! <3
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.

19.09.2015