|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#152 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#153 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Sama przywaliłabym 400 ale podobno nie weszłoby tyle i fakt faktem w jednym cycku jest takie napięcie że już raz pękła blizna przy sutku a potem pozrywały się szwy więc może i dobrze się stało z tymi 360. a gdzie masz ? ![]() ![]() Kulkaaga dziękować ![]() ![]() Mam całą "dziwną" sesję [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/194/img1685crop.jpg/] ![]()
![]() ![]() 17/01/13 r 360 Nagor okrągłe Dr. A.D Szczecin ![]() 160 cm , 46, kg --> w trakcie utuczenia się ![]() Edytowane przez scheherezade Czas edycji: 2013-02-06 o 11:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Rozeznanie
|
Scheherezade ja mam jeden na nadgarstku, drugi na lędźwiach i trzeci dużo poniżej pępka i w lewo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Powiedz mi jak ty to robisz że masz normalną wagę po ciąży ani za mało ani za dużo ... mnie już moja waga dobija min. 5kg za mało przy normalnym jedzeniu ![]()
![]() |
#157 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#158 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mój mały to największy skarb jaki mi się trafił zawsze mówiłam, że jakbym miała zostać starą panną to bym sobie zrobiła maluszka by nie być sama na stare lata ![]()
![]() |
#159 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
w Polsce zabieg zakazany... tylko ze wskazań lekarza ![]()
![]() |
#160 |
Zadomowienie
|
sheherezade... fajen zdjęcia :P Duże u Ciebie te 360 sie wydają, to dobrze. Ile masz wzrostu?
---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Ja znam jedna kobiete której podwiązali jajowody /nie wiem jak technicznie oni to robie/ w kazdym razie juz nigdy w ciazy nie bedzie. Miała 3 cesarki, z tego jedna była ciezka bardzo i lekarz zaproponował , oczywiscie musiała coś podpisac.
#161 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kurcze w poniedziałek powinnam wziąść 1 tablętke w cyklu a wziełam dopiero wczoraj po 17 abiorę tabletki o 20stej a widzę sie ze swoim w weekend no kurcze a ja przy gumce nic nieczuję 0 przyjemności na ulotce pisało że trzeba 7 dni z dodatkowym zabezpieczeniem ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
1 - tylko założenie klamer - ale jest to czasowa bez[plodność, bo jeśli kobiecie zachce się kiedyś macierzyństwa, to klamry się ściąga i płodność powraca - rutynowy zabieg za naszymi granicami ![]() 2 - przeciecie jajowodów i założenie klamer - całkowita, bezpowrotna bezpłodność (i ja mam właśnie w ten sposób) - po 4 cesarkach nie wyobrazam sobie inaczej... Cytat:
![]() i mam cuuuudną czwórkę dzieciaczków ![]()
![]() |
#163 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dlatego podpisujemy się a potem wyślę to do tejże Pani dziennikarki co tu nas nagabywała ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
I tu jest ten problem-znam też przypadek,ze babka rodziła trójkę i nie chciała więcej i zapłaciła doktorkowi "po cichu"aby ten ją podwiązał przy trzeciej cesarce. Niestety...po pewnym czasie okazuje się,ze kobitka w ciązy!! No i ręce związane też,bo co tu zrobic-zaskarzyc lekarza?! Na jakiej podstwie?Przeciez zabieg nielegalny,wiec sama by się wkopała,no i d..a ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Secherezade, Ty nie tylko brzuszek masz ładny,ale usmiech też zniewalający-zęby niczym z reklamy pasty do zebów ![]() ![]() I myślę ze do Twojej filigranowej figurki to masz implancik idealnie dobrany!! ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
To Ty musiałas mieć chyba zbyt słabe te tabletki albo coś z hormonami porobione... Ja brałam kiedyś bez przerwy ponad 6 lat i nic się nie zdarzyło. Potem świadomie dwie ciąze,ale nieświadomie z jednej wyszła dwójka ![]() ![]() Nie zdecydowałam się jednak na takie posunięcie i mam wkładkę dodatkowo z hormonami połączona,a wieczorem paciorek,co by mimo wszystko się już nic nie przytrafiło ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Raczkowanie
|
[QUOTE
ja brałam pigułki regularnie, co do godziny ![]() i mam cuuuudną czwórkę dzieciaczków ![]() o kurcze ja to tylko tabletki biorę i to też jak w zegarku zawsze ale mi się skończyły a ginia mam dopiero 15 a oczywiście pigułki na receptę a oczywiście bez znajomości nie dostanie się na szczęście siostra mi załatwiła tabletki ![]()
#165 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#166 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#167 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Zadomowienie
|
Przedpo
Ile czekałaś na konsultację i operacje? Dziewczyny , Mam tyle pytań a nie wiem od czego zacząć. Bardzo mnie ciekawi jaki rozmiarek implantu mogłabym mieć. Jestem raczej szczupła i prawie bez piersi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Raczkowanie
|
Ilona79 ten uśmiech tez mnie troche kosztował cholera z 8 tysięcy łącznie sie uzbieralo jak nic,nosilam rok aparat Orto taki przezroczysty kryształowy czy cos w ten desen a jeszcze chciałabym je w końcu profesjonalnie wybielic.
Co do antykoncepcji mam wkładke/spiralę zwal jak zwal o nazwie Mirena i przy niej nie ma miesiączek ![]() ![]() ![]()
#171 | |
Raczkowanie
|
zanim trafiłam do was byłam na innym forum takim mało ciekawym jedna laska coś takiego teraz napisała:
lekarze wam mowia jak czesto sie zdarza kapsulacja ? Nie. Bardzo często. Chyba ,że macie nieskonczona ilosc kasy na wymienianie na te "ktore wam sie przyjmą". A mówią wam ,że jak sie wam głupi ząb zepsuje to może dojść do infekcji implantu ? Albo jak gdzie kolwiek zlapiecie jakias infekcja to potem trzeba usuwac implant ? nawet jak sie przeziębicie możecie sie pożeganć z implantem...szkoda ,że lekarze o tym nie mówią...a co zostanie potem ? rozciągnięta skóra i zero kasy na poprawkę ?wiec z wlasnego doświadczenia pisze ,że to sie może skaczyc tragedia ! a wiecie co mi powiedział lekarz (nie nie plastyk bo on wam tego nie powie) ale też dobry chirurg,że na 10 kobiet 7 będzie miało kapsułe w przeciagu dwoch lat !!! Ze zwykla infekcja w organizmie (przeziebicie sie czy co kolwiek wam sie w przeciagu zycia z po operacji stanie) to moze zagrozic waszym implantom. Wiem co mowiee bo sama jestem teraz w ciezkiej depresji przez to ! I to latwo mowic "jestem swiadoma ryzyka". Tez tak mi sie wydawalo ze jestem swiadoma ...Ale gdy to powikłanie sie naprawde pojawia to już nie jesteśmy takie silne psychicznie i chcialoby sie odwrocic czas. CO WY O TYM SĄDZICIE DZIEWCZYNY CZY TO MOŻE KOLEJNA ZAZDROŚNICA CO WYPISUJE BY ODSTRASZYĆ INNE DZIEWCZYNY!! ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#172 |
Wtajemniczenie
|
scheherezade - a mam pytanie, czemu chcesz się utuczyć? Bo wg mnie jesteś szczupła ale bardzo zdrowo i ładnie wyglądasz, wogóle śliczna z Ciebie dziewczyna
![]()
![]() |
#173 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Natomiast co co antykoncepcji,to ja tez jak Ty-mam Mirenę,a brak miesiączek to coś wspaniałego!! Ja wiedzialam,ze po braniu tak długo tabletek przez przerwy juz do nich nie wrócę-odstawiłam raz a dobrze,natomiast po dzieciach wiedziałam ze tylko spirala wchodzi w grę no i jest Mirenka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#174 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#175 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=jusi84;39075087]zanim trafiłam do was byłam na innym forum takim mało ciekawym jedna laska coś takiego teraz napisała:
lekarze wam mowia jak czesto sie zdarza kapsulacja ? Nie. Bardzo często. Chyba ,że macie nieskonczona ilosc kasy na wymienianie na te "ktore wam sie przyjmą". A mówią wam ,że jak sie wam głupi ząb zepsuje to może dojść do infekcji implantu ? Albo jak gdzie kolwiek zlapiecie jakias infekcja to potem trzeba usuwac implant ? nawet jak sie przeziębicie możecie sie pożeganć z implantem...szkoda ,że lekarze o tym nie mówią...a co zostanie potem ? rozciągnięta skóra i zero kasy na poprawkę ?wiec z wlasnego doświadczenia pisze ,że to sie może skaczyc tragedia ! a wiecie co mi powiedział lekarz (nie nie plastyk bo on wam tego nie powie) ale też dobry chirurg,że na 10 kobiet 7 będzie miało kapsułe w przeciagu dwoch lat !!! Ze zwykla infekcja w organizmie (przeziebicie sie czy co kolwiek wam sie w przeciagu zycia z po operacji stanie) to moze zagrozic waszym implantom. Wiem co mowiee bo sama jestem teraz w ciezkiej depresji przez to ! I to latwo mowic "jestem swiadoma ryzyka". Tez tak mi sie wydawalo ze jestem swiadoma ...Ale gdy to powikłanie sie naprawde pojawia to już nie jesteśmy takie silne psychicznie i chcialoby sie odwrocic czas. CO WY O TYM SĄDZICIE DZIEWCZYNY CZY TO MOŻE KOLEJNA ZAZDROŚNICA CO WYPISUJE BY ODSTRASZYĆ INNE DZIEWCZYNY!! No na grypę przecież też można umrzeć-nie mając żadnych operacji wczęsniej.... ![]() Ja to współczują takim osobom...ryzyko jest jak idę do kosmetyczki nawet-kto wie,moze mnie czymś zarazi i umrę?! Zawsze jak jedziemy z TŻ w podróż bez dzieci to mi babacia mowi,ze dzieci mam,to siedziec na dupie powinnam w domu,a nie po świecie latać...hm,odkąd pierwszy raz to usłyszałam,to już w tylu ciekawych miejscach byłam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim
![]() chiquitkaaa, ja też właśnie miałam takie pozytywne odczucia po konsultacji u T.K i byłam zadowolona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#177 |
Raczkowanie
|
dzien dobry kochane
![]() ![]() podczytalam zaleglosci wiec jestem na biezaco ![]()
#178 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też slyszałam,ze to boli a lekarz potwierdził,ze mogę czuć "lekki dyskomfort". Jednak po cesarce tak mnie wszystko bolało,ze byłam zaprawiona w bojach...kazał mi wziąć dwa podwójne nurofeny 2h przed przyjsciem i było ok!Nawet się zdziwiłam,ze tak szybko i sprawnie mu to poszło!! Lepiej pocierpiec te 5minut niz 5dni co miesiąc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Raczkowanie
|
Ilonko
dokładnie ale jestem ciekawa co na to dr jakbym mu napisała o tym haha ja jak byłam w ciąży już wysoko to obok mnie spadła cegłówka pare centymetrów bliżej i by mnie zabiło więc wszędzie może mam coś się stać
już są 28.02.2013 dr J.J. Wrocław ![]() ![]() ![]() Edytowane przez jusi84 Czas edycji: 2013-02-06 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Może wystąpić coś takiego jak "uczulenie na implant" - ale wtedy też stosuje się, jak w przypadku niewłaściwego otorbienia farmakoterapię, dopiero gdy ona nie skutkuje wyciąga się implanty. Wg mnie dziewczynie gdzieś dzwoni, tylko nie wie w jakim kościele ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.