Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-06, 11:49   #151
tonia87
Rozeznanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
I przez Ciebie myślę czy nie dzwonić do doktorka i nie pytać go o uhp mentorów, bo zaproponował mi póki co hp. Chociaż robiąc test ryżowy te 350 które mi max ma wsadzić wydawały mi się bardzo ok, przy uhp to już byłoby jakieś 455cc. Wydaje mi się, że to już dużo dla mnie, tym bardziej że ja nieduża jestem
to dzwoń, a co do ryżu to dziewczyny chyba mówiły, że one mniejsze wychodzą po operacji niż z tych prób
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 11:52   #152
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez scheherezade Pokaż wiadomość
Kobitko cały czas tu do cię wołam że mam praktycznie te same wymiary ! : D
i mogę pokazać ci foty żebyś miała porównanie przed operacją ,zgadzam się z dziewczynami bierzta duże

Wrzucam nawet tutaj obyś tylko widziala to jest 360ml ,a wymiary mamy te same jestem 3 tyg. po op. i wiem ze moglabym miec nawet 400ml )

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/713/img1718dq.jpg/]

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/259/img1715m.jpg/]
masz pięknie zarysowane mięśnie brzucha (tak, wiem - chodziło o cycki ale nie mogę się powstrzymać )

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
to dzwoń, a co do ryżu to dziewczyny chyba mówiły, że one mniejsze wychodzą po operacji niż z tych prób
Tonia, mieszasz mi w głowie
Stary 2013-02-06, 11:53   #153
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
No to bedzie 450 ml Nie chcę mieć uczucia niedosytu, a żyje się raz
Scheherezade, czyżbyśmy miały tatuaże w tych samych miejscach?
No i bdb
Sama przywaliłabym 400 ale podobno nie weszłoby tyle i fakt faktem w jednym cycku jest takie napięcie że już raz pękła blizna przy sutku a potem pozrywały się szwy więc może i dobrze się stało z tymi 360.

a gdzie masz ? ja mam od barków po dupsko i nadgarstek

Kulkaaga dziękować mam roczną córeczkę ale brzuch jakoś fartownie tak samo jak sprzed ciąży bez 1 zrobionego brzuszka,zdjęcia robiłam w klinice telefonem na szybko żeby wysłać mężowi
Mam całą "dziwną" sesję
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/194/img1685crop.jpg/]

17/01/13 r 360 Nagor okrągłe Dr. A.D Szczecin
160 cm , 46, kg --> w trakcie utuczenia się

Edytowane przez scheherezade
Czas edycji: 2013-02-06 o 11:57
scheherezade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 12:00   #154
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Tonia, mieszasz mi w głowie
ja tylko piszę, zrobisz co zechcesz

tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 12:06   #155
unsafe_girl
Rozeznanie

Scheherezade ja mam jeden na nadgarstku, drugi na lędźwiach i trzeci dużo poniżej pępka i w lewo A brzuszek też mi taki po ciąży został
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 12:11   #156
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade

Cytat:
Scheherezade ja mam jeden na nadgarstku, drugi na lędźwiach i trzeci dużo poniżej pępka i w lewo A brzuszek też mi taki po ciąży został
Tatuaże są fajne może na całą rękę bym się nie zdecydowała za to na całych pleców zrobionych nie żałuję
Powiedz mi jak ty to robisz że masz normalną wagę po ciąży ani za mało ani za dużo ... mnie już moja waga dobija min. 5kg za mało przy normalnym jedzeniu

Stary 2013-02-06, 12:18   #157
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Tatuaże są fajne może na całą rękę bym się nie zdecydowała za to na całych pleców zrobionych nie żałuję
Powiedz mi jak ty to robisz że masz normalną wagę po ciąży ani za mało ani za dużo ... mnie już moja waga dobija min. 5kg za mało przy normalnym jedzeniu
W ciąży przytyłam 4 kg, więc po porodzie waga wyszło na zero Jem wszystko i wtedy kiedy mam ochotę, ale jestem mocno umięśniona, a mięśnie trochę ważą
Stary 2013-02-06, 12:32   #158
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
kochana,
ja wpadłam 4 razy... i przez te wszystkie lata brałam tabletki antykoncepcyjne
dlatego wierzę, ze gdzieś tam jest zapisane wszystko, co nas czeka
ale dla pewności, ze to juz moje ostatnie dziecko, podwiązałam tym razem jajowody (są przecięte). Dr mówił, ze nie ma mozliwości zajść w ciążę i że gdyby jednak cokolwiek, to byłby to cud ... a ja mu na to " no i wtedy musiałby mi pan dr płacić na utrzymanie tego dziecka"

to suuuper
moja jest z 24 sierpnia
a u Ciebie synuś, czy córcia?
ooo to fajna sprawa a lekarze nie robią problemów?? jakbym np urodziła 2 dziecko i bym więcej już nie chciała?? ciekawe czy by się zgodzili
Mój mały to największy skarb jaki mi się trafił zawsze mówiłam, że jakbym miała zostać starą panną to bym sobie zrobiła maluszka by nie być sama na stare lata
Stary 2013-02-06, 12:36   #159
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
ooo to fajna sprawa a lekarze nie robią problemów?? jakbym np urodziła 2 dziecko i bym więcej już nie chciała?? ciekawe czy by się zgodzili
Mój mały to największy skarb jaki mi się trafił zawsze mówiłam, że jakbym miała zostać starą panną to bym sobie zrobiła maluszka by nie być sama na stare lata
nie ma tak dobrze,
w Polsce zabieg zakazany... tylko ze wskazań lekarza

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 12:41   #160
gwendolinka
Zadomowienie

sheherezade... fajen zdjęcia :P Duże u Ciebie te 360 sie wydają, to dobrze. Ile masz wzrostu?

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
nie ma tak dobrze,
Ja znam jedna kobiete której podwiązali jajowody /nie wiem jak technicznie oni to robie/ w kazdym razie juz nigdy w ciazy nie bedzie. Miała 3 cesarki, z tego jedna była ciezka bardzo i lekarz zaproponował , oczywiscie musiała coś podpisac.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 12:43   #161
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

Cytat:
nie ma tak dobrze,
no to dupa skoro ja nie hcce więcej dzieci to powinni to uszanować aj ta PL jest do d..py
kurcze w poniedziałek powinnam wziąść 1 tablętke w cyklu a wziełam dopiero wczoraj po 17 abiorę tabletki o 20stej a widzę sie ze swoim w weekend no kurcze a ja przy gumce nic nieczuję 0 przyjemności na ulotce pisało że trzeba 7 dni z dodatkowym zabezpieczeniem
Stary 2013-02-06, 12:51   #162
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
sheherezade... fajen zdjęcia :P Duże u Ciebie te 360 sie wydają, to dobrze. Ile masz wzrostu?

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Ja znam jedna kobiete której podwiązali jajowody /nie wiem jak technicznie oni to robie/ w kazdym razie juz nigdy w ciazy nie bedzie. Miała 3 cesarki, z tego jedna była ciezka bardzo i lekarz zaproponował , oczywiscie musiała coś podpisac.
są 2 metody:
1 - tylko założenie klamer - ale jest to czasowa bez[plodność, bo jeśli kobiecie zachce się kiedyś macierzyństwa, to klamry się ściąga i płodność powraca - rutynowy zabieg za naszymi granicami
2 - przeciecie jajowodów i założenie klamer - całkowita, bezpowrotna bezpłodność (i ja mam właśnie w ten sposób) - po 4 cesarkach nie wyobrazam sobie inaczej...

Cytat:
no to dupa skoro ja nie hcce więcej dzieci to powinni to uszanować aj ta PL jest do d..py
kurcze w poniedziałek powinnam wziąść 1 tablętke w cyklu a wziełam dopiero wczoraj po 17 abiorę tabletki o 20stej a widzę sie ze swoim w weekend no kurcze a ja przy gumce nic nieczuję 0 przyjemności na ulotce pisało że trzeba 7 dni z dodatkowym zabezpieczeniem
ja brałam pigułki regularnie, co do godziny
i mam cuuuudną czwórkę dzieciaczków

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 13:01   #163
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
A MI ZNOWU COŚ PRZESZŁO PRZED NOSEM
No jak "rozmowy w toku" to wiadomo, że musi być "na wesoło" , żeby durnej gawiedzi uciechę zapewnić. W końcu zaraz potem to już leci liniowo- ukryta prawda, detektywi czy jakoś tak ... Jak mochery idą spać to wtedy puszczają Sekrety chirurgii i pokazują przemiany wewnętrzne i zbawczą moc plastyki. Ta dam!
Dobrze napisane
Dlatego podpisujemy się a potem wyślę to do tejże Pani dziennikarki co tu nas nagabywała

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Cytat:
nie ma tak dobrze,
Własnie!
I tu jest ten problem-znam też przypadek,ze babka rodziła trójkę i nie chciała więcej i zapłaciła doktorkowi "po cichu"aby ten ją podwiązał przy trzeciej cesarce. Niestety...po pewnym czasie okazuje się,ze kobitka w ciązy!!
No i ręce związane też,bo co tu zrobic-zaskarzyc lekarza?!
Na jakiej podstwie?Przeciez zabieg nielegalny,wiec sama by się wkopała,no i d..a

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Secherezade,
Ty nie tylko brzuszek masz ładny,ale usmiech też zniewalający-zęby niczym z reklamy pasty do zebów
I myślę ze do Twojej filigranowej figurki
to masz implancik idealnie dobrany!!

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Cytat:
są 2 metody:
1 - tylko założenie klamer - ale jest to czasowa bez[plodność, bo jeśli kobiecie zachce się kiedyś macierzyństwa, to klamry się ściąga i płodność powraca - rutynowy zabieg za naszymi granicami
2 - przeciecie jajowodów i założenie klamer - całkowita, bezpowrotna bezpłodność (i ja mam właśnie w ten sposób) - po 4 cesarkach nie wyobrazam sobie inaczej...

O Matko!
To Ty musiałas mieć chyba zbyt słabe te tabletki albo coś z hormonami porobione...
Ja brałam kiedyś bez przerwy ponad 6 lat i nic się nie zdarzyło.
Potem świadomie dwie ciąze,ale nieświadomie z jednej wyszła dwójka i też nie wyobrażam sobie więcej.
Nie zdecydowałam się jednak na takie posunięcie i mam wkładkę dodatkowo z hormonami połączona,a wieczorem paciorek,co by mimo wszystko się już nic nie przytrafiło
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 13:07   #164
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

[QUOTE

i mam cuuuudną czwórkę dzieciaczków [/QUOTE]

o kurcze ja to tylko tabletki biorę i to też jak w zegarku zawsze ale mi się skończyły a ginia mam dopiero 15 a oczywiście pigułki na receptę a oczywiście bez znajomości nie dostanie się na szczęście siostra mi załatwiła tabletki
Stary 2013-02-06, 13:08   #165
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Matko!
To Ty musiałas mieć chyba zbyt słabe te tabletki albo coś z hormonami porobione...
Ja brałam kiedyś bez przerwy ponad 6 lat i nic się nie zdarzyło.
Potem świadomie dwie ciąze,ale nieświadomie z jednej wyszła dwójka i też nie wyobrażam sobie więcej.
Nie zdecydowałam się jednak na takie posunięcie i mam wkładkę dodatkowo z hormonami połączona,a wieczorem paciorek,co by mimo wszystko się już nic nie przytrafiło
ja brałam tabsy chyba z 10 lat, odstawiłam jak zdecydowaliśmy sie na brzdąca, zaszłam w ciągu pół roku od odstawienia a jakoś bardzo nie celowaliśmy w płodne. Teraz wróciłam do tych samych tabletek ale jakiś irracjonalny strach we mnie siedzi przed drugą ciążą, bo póki co młody tak daje popalić, że nawet mi by przez myśl nie przemknęło drugie dziecko
Stary 2013-02-06, 13:10   #166
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

Cytat:
ja brałam tabsy chyba z 10 lat, odstawiłam jak zdecydowaliśmy sie na brzdąca, zaszłam w ciągu pół roku od odstawienia a jakoś bardzo nie celowaliśmy w płodne. Teraz wróciłam do tych samych tabletek ale jakiś irracjonalny strach we mnie siedzi przed drugą ciążą, bo póki co młody tak daje popalić, że nawet mi by przez myśl nie przemknęło drugie dziecko
ja też tak miałam po ciąży strach że zajdę znowu ... chyba to normalka
Stary 2013-02-06, 13:17   #167
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
o kurcze ja to tylko tabletki biorę i to też jak w zegarku zawsze ale mi się skończyły a ginia mam dopiero 15 a oczywiście pigułki na receptę a oczywiście bez znajomości nie dostanie się na szczęście siostra mi załatwiła tabletki
Ja zawsze proszę o receptę w rejestracji, babeczka tylko wchodzi to gabinetu do lekarza podbić i już mam
Stary 2013-02-06, 13:20   #168
Kachuula
Zadomowienie

Przedpo
Ile czekałaś na konsultację i operacje?

Dziewczyny , Mam tyle pytań a nie wiem od czego zacząć. Bardzo mnie ciekawi jaki rozmiarek implantu mogłabym mieć. Jestem raczej szczupła i prawie bez piersiMam 163cm wzrostu 52kg wagi ,pod biustem 74 a w biuście 82cm.Karmić już nie będę , cycuchy przeszły już dwie ciąże i nic z nich nie zostałoCzas pomyśleć o sobie
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 13:22   #169
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja zawsze proszę o receptę w rejestracji, babeczka tylko wchodzi to gabinetu do lekarza podbić i już mam
Ja na wizycie zawsze dostaję receptę na 6 opakowań i do następnej wizyty nie muszę biegać. A jak nie mogę w danym terminie przyjść do gin, to też rejestratorka wszsyko załatwia
Stary 2013-02-06, 13:28   #170
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade

Ilona79 ten uśmiech tez mnie troche kosztował cholera z 8 tysięcy łącznie sie uzbieralo jak nic,nosilam rok aparat Orto taki przezroczysty kryształowy czy cos w ten desen a jeszcze chciałabym je w końcu profesjonalnie wybielic.
Co do antykoncepcji mam wkładke/spiralę zwal jak zwal o nazwie Mirena i przy niej nie ma miesiączek )) na 5 lat założona i nie muszę sie martwić ani o godz brania tabletek ani o to czy w domu są podpaski/tampony wygodne rozwiazanie. Co do wpadek to może faktycznie każdy z nas ma cos pisane i temu nie zaradzimy ?

Stary 2013-02-06, 13:32   #171
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

zanim trafiłam do was byłam na innym forum takim mało ciekawym jedna laska coś takiego teraz napisała:
lekarze wam mowia jak czesto sie zdarza kapsulacja ? Nie. Bardzo często. Chyba ,że macie nieskonczona ilosc kasy na wymienianie na te "ktore wam sie przyjmą". A mówią wam ,że jak sie wam głupi ząb zepsuje to może dojść do infekcji implantu ? Albo jak gdzie kolwiek zlapiecie jakias infekcja to potem trzeba usuwac implant ? nawet jak sie przeziębicie możecie sie pożeganć z implantem...szkoda ,że lekarze o tym nie mówią...a co zostanie potem ? rozciągnięta skóra i zero kasy na poprawkę ?wiec z wlasnego doświadczenia pisze ,że to sie może skaczyc tragedia ! a wiecie co mi powiedział lekarz (nie nie plastyk bo on wam tego nie powie) ale też dobry chirurg,że na 10 kobiet 7 będzie miało kapsułe w przeciagu dwoch lat !!! Ze zwykla infekcja w organizmie (przeziebicie sie czy co kolwiek wam sie w przeciagu zycia z po operacji stanie) to moze zagrozic waszym implantom. Wiem co mowiee bo sama jestem teraz w ciezkiej depresji przez to !
I to latwo mowic "jestem swiadoma ryzyka". Tez tak mi sie wydawalo ze jestem swiadoma ...Ale gdy to powikłanie sie naprawde pojawia to już nie jesteśmy takie silne psychicznie i chcialoby sie odwrocic czas.

CO WY O TYM SĄDZICIE DZIEWCZYNY CZY TO MOŻE KOLEJNA ZAZDROŚNICA CO WYPISUJE BY ODSTRASZYĆ INNE DZIEWCZYNY!!

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:
Też tak miałam wystarczyło że zadzwoniłam i sobie po pracy odebrałam receptę ale oczywiście mi zlikwidowali ginekologię w przychodni super nie aj szkoda gadać co się dzieje w przychodniach
Stary 2013-02-06, 13:34   #172
Kulkaaga
Wtajemniczenie

scheherezade - a mam pytanie, czemu chcesz się utuczyć? Bo wg mnie jesteś szczupła ale bardzo zdrowo i ładnie wyglądasz, wogóle śliczna z Ciebie dziewczyna
Stary 2013-02-06, 13:36   #173
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Ilona79 ten uśmiech tez mnie troche kosztował cholera z 8 tysięcy łącznie sie uzbieralo jak nic,nosilam rok aparat Orto taki przezroczysty kryształowy czy cos w ten desen a jeszcze chciałabym je w końcu profesjonalnie wybielic.
Co do antykoncepcji mam wkładke/spiralę zwal jak zwal o nazwie Mirena i przy niej nie ma miesiączek )) na 5 lat założona i nie muszę sie martwić ani o godz brania tabletek ani o to czy w domu są podpaski/tampony wygodne rozwiazanie. Co do wpadek to może faktycznie każdy z nas ma cos pisane i temu nie zaradzimy ?
Wow, a ja myślałam ze to sama naturaAle brawo za odpowiednią kolejność-ja też bym pierwsze co to za uzebienie się brała,potem cyckicałe szczęście ze mi aparat nie potrzebny,ale też myślimy z tż o wybielaniu...hm
Natomiast co co antykoncepcji,to ja tez jak Ty-mam Mirenę,a brak miesiączek to coś wspaniałego!! Ja wiedzialam,ze po braniu tak długo tabletek przez przerwy juz do nich nie wrócę-odstawiłam raz a dobrze,natomiast po dzieciach wiedziałam ze tylko spirala wchodzi w grę no i jest Mirenka
Stary 2013-02-06, 13:38   #174
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Wow, a ja myślałam ze to sama naturaAle brawo za odpowiednią kolejność-ja też bym pierwsze co to za uzebienie się brała,potem cyckicałe szczęście ze mi aparat nie potrzebny,ale też myślimy z tż o wybielaniu...hm
Natomiast co co antykoncepcji,to ja tez jak Ty-mam Mirenę,a brak miesiączek to coś wspaniałego!! Ja wiedzialam,ze po braniu tak długo tabletek przez przerwy juz do nich nie wrócę-odstawiłam raz a dobrze,natomiast po dzieciach wiedziałam ze tylko spirala wchodzi w grę no i jest Mirenka
a boli zakładanie spirali?? Partner ją czuje podczas zbliżenia ?? jedna w pracy tak nagadała jaki to ból i w ogóle ....kurczę może kiedyś się na to skuszę dobrze nie mieć @
Stary 2013-02-06, 13:41   #175
iloona79
Zadomowienie

[QUOTE=jusi84;39075087]zanim trafiłam do was byłam na innym forum takim mało ciekawym jedna laska coś takiego teraz napisała:
lekarze wam mowia jak czesto sie zdarza kapsulacja ? Nie. Bardzo często. Chyba ,że macie nieskonczona ilosc kasy na wymienianie na te "ktore wam sie przyjmą". A mówią wam ,że jak sie wam głupi ząb zepsuje to może dojść do infekcji implantu ? Albo jak gdzie kolwiek zlapiecie jakias infekcja to potem trzeba usuwac implant ? nawet jak sie przeziębicie możecie sie pożeganć z implantem...szkoda ,że lekarze o tym nie mówią...a co zostanie potem ? rozciągnięta skóra i zero kasy na poprawkę ?wiec z wlasnego doświadczenia pisze ,że to sie może skaczyc tragedia ! a wiecie co mi powiedział lekarz (nie nie plastyk bo on wam tego nie powie) ale też dobry chirurg,że na 10 kobiet 7 będzie miało kapsułe w przeciagu dwoch lat !!! Ze zwykla infekcja w organizmie (przeziebicie sie czy co kolwiek wam sie w przeciagu zycia z po operacji stanie) to moze zagrozic waszym implantom. Wiem co mowiee bo sama jestem teraz w ciezkiej depresji przez to !
I to latwo mowic "jestem swiadoma ryzyka". Tez tak mi sie wydawalo ze jestem swiadoma ...Ale gdy to powikłanie sie naprawde pojawia to już nie jesteśmy takie silne psychicznie i chcialoby sie odwrocic czas.

CO WY O TYM SĄDZICIE DZIEWCZYNY CZY TO MOŻE KOLEJNA ZAZDROŚNICA CO WYPISUJE BY ODSTRASZYĆ INNE DZIEWCZYNY!!

No na grypę przecież też można umrzeć-nie mając żadnych operacji wczęsniej....
Ja to współczują takim osobom...ryzyko jest jak idę do kosmetyczki nawet-kto wie,moze mnie czymś zarazi i umrę?!
Zawsze jak jedziemy z TŻ w podróż bez dzieci to mi babacia mowi,ze dzieci mam,to siedziec na dupie powinnam w domu,a nie po świecie latać...hm,odkąd pierwszy raz to usłyszałam,to już w tylu ciekawych miejscach byłam...
Stary 2013-02-06, 13:41   #176
LittleButterfly
Raczkowanie

Cześć wszystkim

chiquitkaaa,
ja też właśnie miałam takie pozytywne odczucia po konsultacji u T.K i byłam zadowolona tak samo jak Ty z wrażenia pozapominałam wielu ważnych pytań powiedziałam też że ćwiczę i również implant teksturowany zaproponował tylko że rozmiar 335 max jakie by mogły być to 390 ale odradzał, więc chciałam coś pomiędzy, jednakże akurat rozmiaru nie było pomiędzy. Zresztą na razie operacja odłożona bardzo jestem ciekawa jakie u Ciebie wyjdą piersi spod jego ręki
Stary 2013-02-06, 13:43   #177
Amanina
Raczkowanie

dzien dobry kochane
podczytalam zaleglosci wiec jestem na biezaco
Stary 2013-02-06, 13:43   #178
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
a boli zakładanie spirali?? Partner ją czuje podczas zbliżenia ?? jedna w pracy tak nagadała jaki to ból i w ogóle ....kurczę może kiedyś się na to skuszę dobrze nie mieć @
Jusi,
ja też slyszałam,ze to boli a lekarz potwierdził,ze mogę czuć "lekki dyskomfort". Jednak po cesarce tak mnie wszystko bolało,ze byłam zaprawiona w bojach...kazał mi wziąć dwa podwójne nurofeny 2h przed przyjsciem i było ok!Nawet się zdziwiłam,ze tak szybko i sprawnie mu to poszło!!
Lepiej pocierpiec te 5minut niz 5dni co miesiąc
Stary 2013-02-06, 13:46   #179
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

Ilonko
dokładnie ale jestem ciekawa co na to dr jakbym mu napisała o tym haha
ja jak byłam w ciąży już wysoko to obok mnie spadła cegłówka pare centymetrów bliżej i by mnie zabiło więc wszędzie może mam coś się stać

Edytowane przez jusi84
Czas edycji: 2013-02-06 o 13:47
jusi84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 13:46   #180
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
zanim trafiłam do was byłam na innym forum takim mało ciekawym jedna laska coś takiego teraz napisała:

Wg mnie to bzdura - kapsulacja, czyli niewłaściwe otorbienie nie zdąża się jakoś wybitnie często, a jej przyczyna jest przez lekarzy nieokreślona. Co do infekcji - wiadomo, że wszelkie niezaleczone zęby sa przeciwwskazaniem do zabiegu, dlatego że siedzą tam bakterie, które potem krążą po organizmie. Ale dziewczyna napisała to tak jakby każdy ból zęba był równoznaczny z wyjęciem implantu No i jakby po każdorazowym przeziębieniu była potrzeba wyjmowania implantu to chyba tyle cycolinek by tu i na beauty nie było
Może wystąpić coś takiego jak "uczulenie na implant" - ale wtedy też stosuje się, jak w przypadku niewłaściwego otorbienia farmakoterapię, dopiero gdy ona nie skutkuje wyciąga się implanty. Wg mnie dziewczynie gdzieś dzwoni, tylko nie wie w jakim kościele

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości