![]() |
#151 | |
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 186
|
Dot.: Nasze codzienne jad這spisy cz XIX
Cytat:
![]() niestety nie mia豉m nic w lod闚ce, co by si nadawa這 na sa豉tk ![]() dzisiejszy R: I: owsianka z 5 造瞠k, mleka ry穎wego, gar嗆 bor闚ek ameryka雟kich II: kasza gryczana z og鏎kiem, oliwa z oliwek III: duszona pier z kurczaka, ry br您owy, gotowana cukinia i pomidor trening si這wy (pierwszy ![]() IV: jajecznica z 2 jaj, cukinii, czarnej komosy i 2 造瞠k ricotty V: prawdopodobnie dojem jeszcze tak 2 godzinki przed snem resztki cukinii z komos bo mi zosta造 z IV :P do picia: kawa zbo穎wa (1/2 mleka 3,2%, 1/2 wody), czarna herbata ze s這dzonym sokiem porzeczkowym, szklanka soku porzeczkowego, zielona herbata z ja鄉inem, woda wpad這: 2 plastry sera radamer Edytowane przez Reavela Czas edycji: 2013-08-07 o 19:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#152 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 189
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 11
|
hej
![]() Ocenicie? I.owsianka na mleku II.Serek wiejski plus bu趾a ciemnoziarnista III.Zalewajka IV.P豉tki kukurydziane z mlekiem ,miodem i orzechami V.Bu趾a ciemna z serkiem topionym ,plus bu趾a z d瞠mem truskawkowym Na dzi koniec . Za 10 minut 30 minut 獞icze i by這 w ci庵u dnia jakie dwie godzinki sprz徠ania ubra ![]() Chodz spa ok.23. Co my郵icie? staram si schudn望 |
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 493
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Przyczajenie
|
A co by tu wyeliminowala i co ewentualnie doda豉?
Prosz ,odpisz ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Dziewczyny napiszcie prosz kt鏎e warzywa i owoce warto je嗆,aby schudn望 |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Wtajemniczenie
|
przeczyta豉 co najmniej kilka stron tego w徠ku ?
![]() - do owsianki dodaj jakie owoce, pestki, wi鏎ki, kakao lub twar鏬, jogurt naturalnmy czy serek wiejski.. - do serka i bu趾i dodaj warzywa (!) - co to jest zalewajka? podejrzewam,瞠 to zupa z ziemniakami? jesli tak to tylko zrodlo wegli i t逝szczu i to tego zlego.. nie ma bia趾a, nie ma zdrowycj wegli.. to nie jest obiad nawet.. obiad ma sie skladac ze zdrowych wegli ( pelnoziarniste makarony, ry brazowy, KASZE) plus bia趾o ( mieso, ryby) i duzo warzyw do tego oraz zdrowe tluszcze np oliwa albo inne oleje np z pestek winogron, lniane, itd - platki kukurydziane nie nadaja sie na redukcje. z mlekiem i miodem te srednio na podwieczorek. tutaj lepiej zjesc serek homo naturalny z orzechami - dwie bu趾i na kolacje i to w dodatku z topionym i dzemem to same wegle plus tluszcz.. totalnie sie nie nadaje na redukcje. na kolacje duzo bialka plus warzyw.. twarog, tunczyk, jajka, kurczak itd. ile wazysz i ile masz wzrostu? - |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Przyczajenie
|
Mam 22 lata.
Zawsze by豉m szczup豉. Ostatnio jednak ze wzgl璠u na ma這 ruchu i stres zacz窸am szybko przybiera na wadze. Mam 172. Z wagi 57 skoczy豉m do 65 w 5 miesi帷y ;/ Dzi瘯uj Narc za konkretne wytkni璚ie b喚d闚. Tak ,czytam w徠ek regularnie ,ale jako nie potrafi tego wprowadzi do 篡cia. Jakie owoce i warzywa polecacie? |
![]() ![]() |
![]() |
#158 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Szczerze Ci powiem, 瞠 ja rzeczywi軼ie jem dosy podobne rzeczy, ale to chyba dlatego, 瞠 lubi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
45 minut HIIT? Nie za dlugo, i jeszcze potem tabata? Z tego co wiem, to wlasnie polega na tym, 瞠by przez max 20 minut si tak zm璚zy, 瞠by prawie zwymiotowa, a o tabacie to juz nei ma mowy ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
![]() |
#159 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Musisz urozmaicac, to wazne. I naprawde poczytaj przykladowe jadlospisy, uwagi do nich i staraj sie zastosowac. sama sobie gotujesz, czy mieszkasz z rodzicami? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#160 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
![]() |
#161 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysy na prezent
![]() |
#162 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
m鎩 R dzisiejszy - syf dzis straszny, zdecydowanie, ale jest za ciep這 na jakie konkretne posi趾i, wi璚 tak bardziej dojadam tu i tam, 瞠by nie pa嗆 z g這du, dlatego przepraszam za dziwne kombinacje I. dojedzona z poprzedniego dnia pier z kurczaka, nektarynka i kilka 郵iwek II. p馧 mozarelli, jogurt naturalny (mysle ze okolo pol szklanki), nektarynka, pestki slonecznika, kawa z mlekiem III. batonik musli (fuj, wiem, ale umieralam z glodu na miescie), salatka z kurczakiem (niestety miala tez majonez i bialy makaron, na szczescie stosunkowo niewiele), szklanka soku pomaranczowego IV. tu鎍zyk wsw z pomidorami, makaron ciemny z pesto liguryjskim b璠zie: trening si這wy V. omlet z dwoch jajek z m彗 razow
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=44354776 ![]() wishlista https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=723452 Edytowane przez riddle92 Czas edycji: 2013-08-07 o 20:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Owoce warto ograniczy do 2 porcji/sztuk dziennie, poniewa zawieraj sporo fruktozy, i je嗆 do godziny 16 (to tylko sucha teoria, wiele dziewczyn si tego nie trzyma i chudnie ![]()
Michai Bu貧akow - Mistrz i Ma貪orzata Edytowane przez dance makabre Czas edycji: 2013-08-07 o 21:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 290
|
madalena_22, przy陰czam si do porad kole瘸nek. Dobrze, 瞠 jesz 5 posi趾闚, ale trzeba zmieni totalnie ich struktur. To wymaga nabycia wiedzy i do tego s逝chania w豉snego cia豉, a wi璚 musi te up造n望 troch czasu. Wstawiaj 鄉ia這 swoje jad這spisy
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie wiem czy to dobrze, czy 幢e - ale o moich posi趾ach nie my郵 w kontek軼ie przed- i potreningowych. Akurat znalaz豉m godzin czasu na upust energii, przebra豉m si i odpali豉m filmik na YT (ten zestaw z Fitness Blender -> http://www.youtube.com/watch?v=Vy9WKyN1rig ). 鑿icz stricte dla przyjemno軼i (a 瞠 dodatkowo s efekty, to tym lepiej ![]() ![]() Moje dzisiejsze U. I Kakaowa owsianka z kasz mann i otr瑿ami orkiszowymi na mleku z: truskawkami, serkiem homo i mas貫m orzechowym crunchy II 2 kromki razowca z pomidorem, sa豉t, serem ple郾iowym / szynk; ma貫 jab趾o Pump It Up! The Ultimate Dance Workout (ile razy ju powtarza豉m, 瞠 jestem uzale積iona od tych 獞icze? ![]() III Udko z kurczaka sma穎ne bez t逝szczu, kasza jaglana z mas貫m, sa豉tka z cukinii i papryki IV Dro盥鄴wka z makiem i kruszonk (pocz瘰tunek do kawy u przyjaci馧ki. Cudna dro盥鄴wa taka, jak uwielbiam ![]() V Jajecznica z 2 jaj na oliwie z pomidorem, pra穎n cebulk, estragonem i pieprzem zio這wym Do picia: woda 廝鏚lana, czarna kawa, herbaty: 3x zielona, zio這wa.
![]() |
#165 |
Przyczajenie
|
Mieszkam sama, staram si jak najwi璚ej chodzi pieszo plus raz w tygodniu basen/si這wnia. Niestety nie mam czasu na nic wi璚ej.
Dzi瘯uj dziewczyny za cenne porady. Wszystko zapisa豉m ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
![]() |
#166 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#167 |
Zadomowienie
|
riddle92, dzi瘯owa!
![]() ![]() ![]()
#168 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 88 472
|
Wczorajsze U
I jajecznica z pieczarkami, 2 kromki domowego chleba z serkiem i pomidorem II quesadilla z pomidorami i mozzarell III piero磬i ze szpinakiem z tygodnia greckiego z sosem jogurtowo-zio這wym IV miseczka 郾iadaniowa sa豉tki warzywnej (serek wiejski z kukurydza, pomidorem, fasolk czerwon i bia陰), kromka jeszcze ciep貫go chleba wieloziarnistego V 4 kanapki z twaro磬iem i zielonym og鏎kiem
#169 |
Wtajemniczenie
|
Dzisiejsze R
I owsianka z cukini, kakao i chili, posypana plastrem kruszonego twarogu II placki z serka wiejskiego (1/2 serka, jajko, 3 造 m彗i, proszek) z brzoskwini i p豉tkami migda這wymi (w 鈔odku), polane jogurtem nat. III pier kurczaka w curry, kuskus (50g), marchewka duszona z cukini i czosnkiem IV mro穎ny serek homo nat (200g) z 造瞠czk domowego d瞠mu morelowego i garstk pestek dyni V puszka sardynek w sosie pomidorowym, pomidorki koktajlowe, zielony og鏎ek Ma這 warzyw dzisiaj wysz這 ![]()
![]() |
#170 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzisiejsze U - zakr璚ony dzie... I Owsianka z kasz mann i otr瑿ami orkiszowymi na mleku z: 2 nektarynkami, serkiem homo i mas貫m orzechowym crunchy Na mie軼ie: lody Magnum Black Espresso II Zupa z fasoli szparagowej, ziemniak闚 i marchwi, z mi瘰em z 獞iartki kurczaka i zio豉mi (+ dok豉dka) III 4 mniejsze kromki razowca: 1 z serem sma穎nym, pomidorem i sa豉t; 3 z oliwkowym serem brie, pomidorem, sa豉t i jasnymi winogronami Do picia: woda 廝鏚lana, czarna kawa, sok multiwitamina 200 ml, herbaty: zielona z pigw i granatem, mi皻owa, rooibos z owocami le郾ymi i wanili, zielona z traw cytrynow.
![]() |
#171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mnie u Ciebie ta zupa ciekawi... Zrobi豉bym w wersji wege ![]()
![]() |
#172 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() No i narobi豉 mi ochoty na zup warzywn... ![]() Btw podziwiam, jak dajesz rad 獞iczy w te upa造- u mnie wszelkie pr鏏y wygl康aj tak, 瞠 zrobi 10 brzuszk闚 i ju mi pot sp造wa strugami po plecach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#173 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ze mnie te pot sp造wa strugami, dlatego 獞icz z r璚znikiem obok ![]() EDIT: No dobra, ale po 10 brzuszkach to nie sp造wa ze mnie pot ![]()
od 10.7.2005 - T ![]() od 3.03.2014 praca ![]() od 11.07.2014 MGR IN ![]() Edytowane przez Poa alpina Czas edycji: 2013-08-08 o 19:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#175 |
Wtajemniczenie
|
To by tylko przyk豉d, chodzi這 mi generalnie o to, 瞠 nawet puls mi zd捫y wzrosn望, nie m闚i帷 o jakim zm璚zeniu, a ju jestem ca豉 mokra- moja estetyka na tym cierpi i 幢e mi si 獞iczy
![]()
![]() |
#176 |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 552
|
Dawno mnie tu nie by這,bo korzystam w 100%,wrocilam wlasnie z wakacji. Moje menu przyk豉dowe
sniadanie 200g jogurtu naturalnego+4sliwki+nekta rynka+jablko+lyzka kokosu tost z dwoch grubych kromek razowca posmarowany maslem z 2plastrami sera zoltego gouda i szynk II 500ml mleka+3lyzki manny+zurawina kromka razowego +2lyzki dzemu+150g wiesniaka obiad ok20 kopytek podwieczorek garsc orzechow+100g twarogu+zmiksowany banan+lyzka jogurtu naturalnego kolacja 2 kromki razowca z obkladem z sera,szynki,pomiora,ogork i,salaty,cebulki,plesniow ego 3 jajka sadzone swojskie+puszka makreli w pomidorach |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Zadomowienie
|
moje dzisiejsze R, zerknijcie, czy nie wygl康a bardziej jak U
![]() podaj przybli穎ne godziny bieganie I: 8:00 - owsianko-pudding kokosowy (4 造磬i p豉tk闚, szklanka mleka ry穎wego, 100 g mleczka kokosowego, 造磬a wi鏎ek kokosowych, 造瞠czka 瞠latyny, jajko, 3 造磬i ricotty), bor闚ki ameryka雟kie (gar嗆) II: 11:30 - pszenny makaron z po這w chudego twarogu z 造磬 jogurtu greckiego, 造磬 przepysznego miodu ![]() III: 15:30 - cukinia z pomidorami (gotowana), z ry瞠m br您owym (resztka) i kasz gryczan IV17:30 - sa豉tka caprese z oliw z oliwek 23:30 - p馧 kostki twarogu p馧t逝stego z pomidorem, sol, siemieniem lnianym, 造瞠czk jogurtu greckiego do picia: 2 szklanki s這dzonego soku porzeczkowego, kawa na t逝stym mleku (nies這dzona), woda, zielona herbata wpad這: plaster 鄴速ego sera |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
![]() |
#178 | ||||
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 7 660
|
Cytat:
![]() Serek samotny, bo jak gdzie wspomnia豉m wcze郾iej, mam teraz z豉man r瘯 i je郵i kto mnie nie wspomo瞠 w przygotowywaniu posi趾闚 jestem skazana na prostot ![]() Dobre s te lody Magnum Black Espresso? Cytat:
Ervisha- jeste wegetariank? Dobrze kojarz? Fajne menu, chocia nie wiem czy nabia逝 troch nie za du穎. Te mam tendencj do jego nadu篡wania,ale to chyba niekoniecznie bardzo zdrowo. Mo瞠 lepiej by這by cz窷 twaro磬闚 (np. tych na kanapki) zast徙i jakimi produktami sojowymi? A ryby jadasz czy nie? Cytat:
![]() Bardzo, bardzo podoba mi si Twoja R. Powiedzia豉bym, 瞠 wr璚z modelowa. Cytat:
![]() ![]() Ze s這dzonego soku te bym zrezygnowa豉. Za to 郾iadanie- mistrzostwo 鈍iata! Widzia豉m gdzie na blogu tak owsianko-pudding i 郵inka mi ciek豉 na sam my郵 ![]() Moje U z ostatnich dw鏂h dni. 好iadanie: owsianka z winogronami, nektarynk i serkiem wiejskim, kawa z mlekiem II 郾iadanie: 2 kromki z razowca z pasztetem sojowym; miseczka sur闚ki z sa豉ty lodowej, pomidora, papryki, cebuli i og鏎ka Obiad: 3 nale郾iki; dwa ze szpinakiem i fet, a jeden z szynk, marchewk i og鏎kiem kiszonym, polany ketchupem Kolacja: sa豉tka z kurczakiem (pier z kurczaka sma穎na, mieszanka sa豉t, pomidor og鏎ek, oliwki, cebula, sos); 2 margerity ananasowe 好iadanie: owsianka z bananem, 郵iwkami i serkiem wiejskim, kawa z mlekiem II 郾iadanie: 1 kromka razowca z makrel w pomidorach, marchewka Obiad: 2 pomidory faszerowane ry瞠m, tu鎍zykiem, papryk i natk pietruszki, jeden nale郾ik ze szpinakiem i fet (wyjadanie resztek z lod闚ki ![]() Podwieczorek: jogurt grecki z gar軼i orzech闚 (Byle jaka) kolacja: kilka 郵iwek i kompot 郵iwkowy Kolacja taka, a nie inna, bo by豉m poza domem, a wr鏂i豉m p騧no i w g這wie by這 mi nie jedzenie tylko 堯磬o ![]()
![]() |
#179 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oj, masakra z t r瘯 - wiem co to znaczy ![]() Magnum Black Espresso s 鈍ietne, ale zauwa篡豉m dziwn tendencj - gdy pierwszy raz je jad豉m zachwyci造 mnie absolutnie, a kolejne razy by造 coraz mniej spektakularne. I nie jest to kwestia przejedzenia nimi, bo jad豉m je mo瞠 z 4 razy w 篡ciu. Wczoraj to ju w og鏊e ma這 mnie porwa造... Mo瞠 to przez fakt, 瞠 nie za dobrze si czu豉m. Twoje jad這spisy s ok, cho wiadomo, 瞠 豉dniejszy ten z pierwszego dnia ![]() ![]()
od 10.7.2005 - T ![]() od 3.03.2014 praca ![]() od 11.07.2014 MGR IN ![]() Edytowane przez Poa alpina Czas edycji: 2013-08-09 o 09:04 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#180 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ze s這dzonego soku trudno mi zrezygnowa, bo za wod nie przepadam, a on jest taki pyszny, mama robi豉 ![]() ![]() fajnie jesz, tak nie-przekombinowanie, w sensie, mo積a takie rzeczy zrobi, bo czasem jak tutaj czyta豉m niekt鏎e jad這spisy to po這wy sk豉dnik闚 nie zna豉m ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() ja nie mog przy kim 獞iczy, no way ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.