|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie! PM2
Cytat:
Laluniu mój TŻ zaszywał się w najciemniejszym kącie, kiedy ktoś wypowiadał w jego okolicy słowo taniec. A na własnym weselu jakaś nowa energia w niego wstąpiła, jakich duch czy coś i tańczył do upadłego
|
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie
Cytat:
ale zawsze możecie się do siebie uśmiechnac, przytulić, dac buzi, no nie wiem... Cokolwiek... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#153 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie! PM2
Cytat:
Kurka rzeczywiście jest z tym dużo zabawy, móżdżenia i że Ty miałaś tyle cierpliwości Ja jestem choleryk, pi.zneła bym to przy pierwszym rozsypaniu się strony Dobrze, że projekt już skończony ![]() Cytat:
|
|
#154 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać le
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać le
Cytat:
Pamiętaj, że Ty z Naiat rozmawiasz ![]() Jakieś romantyzmy mi nie pasują
|
|
#156 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać le
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Nie mamy. O to wlaśnie chodzi, ze nic nie mamy. Może Sunrise, sunset? ![]() Albo Niebieską Piosenkę? Albo You look beatiful in white? ![]() Dokładnie. Z romantycznych rzeczy to u mnie przejdzie może calus po przysiędze
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie! PM2013, c
Naiat ... Wyje.. Leże... Kwicze... Dobrze że nikogo w domu nie ma
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
A śmiej się na zdrowie Dziewczyno
|
#159 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niebieska piosenka - piękne, ale ryczałambym przy niej jak bóbr ( Nait oczywiście, że wiem, że Ty płakać nie będziesz ) ![]() You look beautiful in white - do bujania najlepsza
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie
Cytat:
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No co Ty, można mieć ciary ![]() Choć fakt, w odpowiedniej oprawie może być przerażająca
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie! PM2013,
Dzień dobry
![]() 10 dni do ślubu ![]() Biorę się za winietki
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie! PM2013,
Moja relacja ślubna
to będzie długie ![]() Piątek był generalnie dniem z piekła rodem, pokłóciłam się ze wszystkimi, czekaliśmy z TŻ na moich rodziców prawie godzinę, TŻ się wkurzył, ksiądz przy spowiedzi był nie miły, paznokcie mi zrobili niedokładnie. W nocy nie mogłam spać, strasznie się kręciłam, TŻ mi później mówił, że miał tak samo. sobota wstałam koło 7, pogadałam chwilę z ciotkami, próbowałam coś zjeść. Pojechałyśmy z mamą do fryzjera, pan mnie uczesał bardzo ładnie, później na makijaż i tu pani się spisała naprawdę super po drodze do domu odebrałyśmy kwiatki, były takie jak chciałam poszłam do pokoju się ubierać patrzę w lustro a na czubku głowy zaczął mi się łuszczyć lakier do włosów prawie się popłakałam, całe szczęście moja świadkowa uratowała sytuacje i pięknie naprawiła fryzurę. Zaczęłam się ubierać a tu już słyszę trąbienie że TŻ jedzie. Świadkowa szybko pomogła mi się ubrać. Dwa głębokie wdechy i mogę schodzić po schodach do TŻ. Jego reakcja wsiedliśmy do samochodu, całe szczęście z klimatyzacją ![]() Wysiadamy pod kościołem, spotkaliśmy znajomych i chwilkę pogadaliśmy. Myślę sobie czemu ja tak krzywo stoję, w jakieś dziurze czy co, chciałam się przesunąć, a tu się okazało, że to szpilki zatopiły mi się w asfalcie ksiądz wyszedł z kancelarii i zawołał nas żebyśmy weszli do środka się ochłodzić. Podpisaliśmy tam dokumenty i wróciliśmy pod kościół, wszyscy goście już siedzieli w środku. Msza była piękna. TŻ czytał pierwsze czytanie, kuzyn drugie, moja siostra psalm, ja modlitwę wiernych. Przy przysiędze miałam ciśnienie 220 albo i większe. Nie pomyliliśmy się mówiliśmy z pamięci i wyszło bardzo naturalnie Poszliśmy zostawić kwiatki u Matki Bożej, pan organista pięknie zagrał Mendelshona zostaliśmy osypani kwiatkami, i ustawiliśmy się w cieniu do życzeń, z których nic nie pamiętam ![]() Po drodze na salę zatrzymaliśmy się pod Wawelem na kilka zdjęć. Na sali rodzice nas przywitali chlebem i solą, zaczęliśmy od toastu i usiedliśmy do obiadu. Zaczęłam się stresować pierwszym tańcem więc mało co zjadłam. Choreografię troszkę zmieniliśmy, ale nikt nie zauważył, goście chwalili nasze umiejętności taneczne DJ dwoił się i troił żeby zachęcić ludzi do zabawy. Wyszliśmy z foto na kilka zdjęć do lasku koło sali. Później wyszliśmy z gośćmi na tort na taras, wyglądał tak jak chciałam okazało się to super pomysłem, bo było już chłodniej, także goście się ochłodzili i pooglądali panoramę miasta. Po powrocie na salę zaczęła się ta część której wolała bym nie pamiętać Była godzina jakoś koło 21. Otóż jedna ciotka TŻ zaczęła jojczeć, że ona chce już jechać (przez całe wesele siedziała z wielce obrażoną miną w kącie, dla wszystkich była nie miła, dla mnie nawet bardzo, zachowywała się jak jaśnie pani, która nam zrobiła wielką łaskę, że przyszła.) Mój kuzyn się zaoferował, że może ją odwieść, bo nic nie pił, a ona na to, że ona z nim nie pojedzie bo go nie zna, więc TŻ musi jechać z nimi. W rezultacie zabrała mi męża na prawie godzinę Koło 22 ściągnęłam szpilki i tańczyłam do końca imprezy. Jak TŻ wrócił DJ nas poprosił na środek, okazało się, że rodzice się zgadali i przygotowali nam albumy ze zdjęciami z całego życia. Później my poprosiliśmy rodziców i wręczyliśmy im prezenty, które się bardzo spodobały. Generalnie i ja i TŻ nie zjedliśmy nic z ciasta, bo nie było kiedy, tak samo z zimną płytą. Cały czas tańczyliśmy, albo podchodziliśmy do gości pogadać. Po imprezie kuzyn nas odwiózł do apartamentu, trochę pooglądaliśmy kartki i poszliśmy spać. niedziela Mieliśmy obiad dla rodziny. Okazało się, że moja siostra i kuzynka zrobiły nam niespodziankę. Zorganizowały nam księgę gości w postaci odcisków palców i tak wszystko zorganizowały na weselu, że się nie zorientowaliśmy. Miałam łzy wzruszenia w oczach, bo jeszcze w piątek myślałam, że ze wszystkiego co chciałam tylko tego nie udało mi się zorganizować
|
#165 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny kupowała któraś z Was firanki w necie? I może chciałaby polecić jakąś stronkę fajną? Bo nie mam kiedy iść do normalnego sklepu, a przydałyby się firanki w oknach
|
#166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ją lubię... i chyba ma wyraźny takt do walca angielskiego. gdyby się TŻ zdecydował... Albo do wielkiej miłości krajewskiego ![]() Albo do zawsze tam gdzie Ty lady pank ![]() albo niebo z moich stron czerwonych gitar
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
zastanawiam się nad piosenką na wejście na salę...
|
|
#169 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Acidka a jak stoisz z przygotowaniami?
|
|
#170 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja swojemu TŻtowi dałam 3 propozycje piosenki na pierwszy taniec i miał zdecydować, do wyboru miał: Yugopolis - O nic nie pytaj S. Krajewski - Miętowe pocałunki R. Brzozowski - Za mały świat
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie! PM2013, c
Amarela
na każdym weselu musi być jakaś czarna owca...Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie! PM2013, cz.59!
Odkrylismy co jest nie tak w megatanim mieszkaniu - budynek jest z 2002 roku, spółdzielnia splajtowala i wciąż nie jest oficjalnie oddany do użytku Do tego nie ma zrobionych garaży ani patio.
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
My to chyba mieliśmy w ogóle nie znana piosenkę... Ja jej przynajmniej nigdy nie słyszałam
|
#174 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu!Cytat:
Cytat:
Ja chyba w stresie nie dałabym rady powiedzieć przysięgi z pamięci, choć niby znam ją na wyrywki ![]() A ciotka - jak rozwydrzone dziecko Nie mam słów na takich ludzi...Cytat:
-kupienia: buty i koszule dla J., woalka dla mnie, soki na salę -zrobienia: winietki, rozsadzenie gości, lista gości nocujących -zorganizowania: spotkania z księdzem, foto, organistą, kwiaciarką itp. Musimy poćwiczyć taniec, wysłać dj set piosenek na zakończenie wesela, już sama nie wiem co. Więcej chwilowo nie pamiętam, ale mam ostatnio wrażenie, że już za dużo się teraz dzieje na moją głowę. Tż z kolei wziął się teraz za malowanie pokoi On jest taki uparty. Wsiadł wczoraj w samochód i stwierdził, że będzie może w czwartek...A u Ciebie?? ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
jaką?
|
|||||
|
|
|
#175 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie! PM2
Cytat:
|
|
#176 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
- koszyczki awaryjne - przykazania weselne - księgi gości nadal nie mam ![]() - przygotowanie pudełeczek na zapałki i zimnych ogni na podziękowanie dla rodziców - spotkanie z zespołem i foto/video - spotkanie z księdzem i organistką - próbny makijaż przede mną - zamówić kwiaty dla rodziców i chyba tyle....
|
|
#177 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() po weselu kilka osób poprosiło mnie o nazwę/linka a mój tata ustawił to sobie jako dzwonek na telefon ![]() to naprawdę było miłe ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Amarela, fajna relacja szkoda tylko, że taka króciutka...a ciocia...
|
|
|
#178 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() U Ciebie niedużo
|
||
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no ekstra, ściągnęłam skype rano bo jutro mamy pogadać z fotografem i okazsło się, że niechcący ściągnęlam go razem z jakimś mega wirusem, komputer mi umarł
|
|
#180 |
|
Raczkowanie
|
tusiu wszystkiego naj, naj, naj z okazji urodzin ![]() amarela super relacja. Fajnie, że ten dzień wam się udał A ciotka TeŻeta... bez komentarza... ![]() Idę spać... Przez te głupie buty tak się wczoraj zestresowałam, że nawet nie zmrużyłam oka. Jeszcze się z TŻ pokłóciłam o pierdoły... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:27.

no i jeszcze wszystkie odstępy, marginesy itp muszą być co do milimetra równe bo przy tak dużym formacie każda nierówność będzie widoczna... 

prawie się popłakałam, całe szczęście moja świadkowa uratowała sytuacje i pięknie naprawiła fryzurę. Zaczęłam się ubierać a tu już słyszę trąbienie że TŻ jedzie. Świadkowa szybko pomogła mi się ubrać. Dwa głębokie wdechy i mogę schodzić po schodach do TŻ. Jego reakcja
Była godzina jakoś koło 21. Otóż jedna ciotka TŻ zaczęła jojczeć, że ona chce już jechać (przez całe wesele siedziała z wielce obrażoną miną w kącie, dla wszystkich była nie miła, dla mnie nawet bardzo, zachowywała się jak jaśnie pani, która nam zrobiła wielką łaskę, że przyszła.) Mój kuzyn się zaoferował, że może ją odwieść, bo nic nie pił, a ona na to, że ona z nim nie pojedzie bo go nie zna, więc TŻ musi jechać z nimi. W rezultacie zabrała mi męża na prawie godzinę
na każdym weselu musi być jakaś czarna owca...