duże ŁyDy ;-( - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-05-19, 11:21   #151
myszeczka00
Wtajemniczenie

Dot.: duże ŁyDy ;-(

hahaha dobre tez bym tak zrobila ale mimo wszystko nie wyjde w spodniczce :/
jeszcze te boczki paskudy jedne
ale damy radeeee

myszeczka00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-19, 18:48   #152
dark-lady
Raczkowanie

GG do dark-lady

Też mam big łydki {: . Ale , chyba tego się nie da usunąć .
dark-lady jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-22, 20:56   #153
ifrit
Zadomowienie

witam
ja mam w łydce 31 cm a w kostce 22cm do tego łydki są takie proste z tyłu i jak tu ubrać krótką spódniczke?

udo :43cm
nad kolankiem :35cm
Stary 2006-05-24, 10:03   #154
Blond Kasia
Przyczajenie

Wink Dot.: duże ŁyDy ;-(

Po pierwsze,twój eks chłopak to jakiś straszny debil-śmiać mi się chciało jak to przeczytałam: " rzucam Cię ,bo masz duże łydy" heh...Tak po 2 to nie masz się czym martwić,bo ja też nie mam łydek jak modelka,a wszyscy mi ich zazdroszczą!Co prawda,są wyrzeźbione i nie mają dużej masy - ale to zasługa skakanki i jazdy konnejDobrze,że znalazłaś chłopaka ,który nie patrzy tylko na łydki...heh...
Blond Kasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-03, 19:53   #155
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

przyłączam się kupiłam już bajkowo krótką spódniczkę z Cropp'a i teraz planuję trenowac!! stepper, stepper, stepper
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-03, 20:26   #156
freedka
Zakorzenienie

A co ja mam zrobić, moje mięśnie są zbyt rozbudowane (miałam zbyt dużo sportu) chciałabym sobie kupic szpilki, ale nie moge w nich chodzic bo w tedy mięsnie mi się napinają i tak brzydko mi streczy (wiecie chyba oco mi chodzi) i co ja mam zrobic?? Jak myślicie rozciąganie coś pomoże??
Stary 2006-06-04, 07:52   #157
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez freedka
A co ja mam zrobić, moje mięśnie są zbyt rozbudowane (miałam zbyt dużo sportu) chciałabym sobie kupic szpilki, ale nie moge w nich chodzic bo w tedy mięsnie mi się napinają i tak brzydko mi streczy (wiecie chyba oco mi chodzi) i co ja mam zrobic?? Jak myślicie rozciąganie coś pomoże??
ja mam ten sam problem. Jak stane na palcach, biegam, albo zakładam wyższe buty to mi sie napinają mięśnie łydek. Wyglądają tak jakoś.. prostokątnie.

wymiana książek:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155
kas!a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-06-05, 11:14   #158
dotka85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez freedka
Ja tez mam to samo :/ I nie mam pojecia co z tym zrobic
dotka85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-07, 15:36   #159
Aluuusia
Przyczajenie

Hej! Jestem tu nowa ale mam taki sam problem jak wy ostatnio przeczytałam że aby zredukować mięśnie należy ćwiczyć ta partię ciała wieczorem i nic później nie jeść, wtedy mięśnie żeby się zregenerować będą czerpały z własnych zasobów co spowoduje ich zredukowanie. Lub też wogóle nie dopuścić do tego by mięśnie się regenerowały, tzn należałoby ćwiczyć daną partię ciała codziennie bez jednodniowych przerw. Co wy na to?
Aluuusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-08, 08:34   #160
dori7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez freedka
Moim zdaniem takie sportowe lydki wygladaja ladnie Duuuzo lepiej, niz nieproporcjonalnie patykowate lydki modelek, ktore wygladaja, jakby sie mialy zaraz polamac
dori7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-08, 09:05   #161
dotka85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dori7
Moim zdaniem takie sportowe lydki wygladaja ladnie Duuuzo lepiej, niz nieproporcjonalnie patykowate lydki modelek, ktore wygladaja, jakby sie mialy zaraz polamac
Dori one nie sa takie ladnie wysportowane, tzn smukle i proporcjonalne, tylko poprostu ogromne w tym miejscu mniej wiecej 5 cm pod kolanem (przynajmniej u mnie).
Stary 2006-06-08, 09:13   #162
dori7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dotka85
Dori one nie sa takie ladnie wysportowane, tzn smukle i proporcjonalne, tylko poprostu ogromne w tym miejscu mniej wiecej 5 cm pod kolanem (przynajmniej u mnie).
A ile masz cm w kolanie, lydce i wzrostu?

Probowalas masazu? Oprocz rozciagania? Ja siedze codziennie wieczorem pol godz w lazience i masuje nieszczesne lydki, zeby uniknac kolejnych zylakow i pajaczkow Oczywiscie na zylaki i pajaczki to pomaga jedynie minimalnie (choc dobre i to), ale stracilam troche w obwodzie (cwicze jeszcze aeroby).
dori7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-08, 11:25   #163
dotka85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dori7
A ile masz cm w kolanie, lydce i wzrostu?

Probowalas masazu? Oprocz rozciagania? Ja siedze codziennie wieczorem pol godz w lazience i masuje nieszczesne lydki, zeby uniknac kolejnych zylakow i pajaczkow Oczywiscie na zylaki i pajaczki to pomaga jedynie minimalnie (choc dobre i to), ale stracilam troche w obwodzie (cwicze jeszcze aeroby).
W łydce mam 38cm , w kolanie 39 a wzrostu 158. Moje nogi wygladaja naprawde fatalnie. A masazu nie probowalam. Myslisz ze ta strata cm w obwodzie to zasluga masazu??
Stary 2006-06-08, 14:13   #164
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

ja mogę polecić jazdę na rowerze, ale na malych przerzutkach (lekkich). A przez cale zycie robilam odwrotnie i teraz mam za swoje

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-21, 10:53   #165
spawaczka
Raczkowanie

dziewczyny załamka. wczoraj posłam kupic buty na komers. upatrzyłam sobie cudowne czarne buty na wysokim obcasie. podchodze z nimi do lustra no i myślałam, ze umrę: ogromny, wielgachny mięsień ale spoko, kupiłam sobie na mniejszym podobne i jakos żyję. w końcu trzeba sobie radzić . z tym rowerem to całkiem good idea
spawaczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-07-21, 13:10   #166
paulinka_vel_paulinka
Wtajemniczenie

no to ja też się przyłącze w batalii o szczupłe łydki...
wzrost: 1.74 / 1.75 cm
łydka: 39cm
biegam od dłuszego czasu ale to nic nie daje, mój nowy plan to:
* balsam brązujący/opalanie
* steper albo schody
* rowerek na niskiej przerzutce/ nacisk na palce
* skakanka
...i poszukam w shape-ch jakiś ćwiczonek
mam nadzieję, że mi się uda...
Stary 2008-09-11, 22:31   #167
Agula 88
Zakorzenienie

Ja również w łydkach mam sporo 37 a o kupieniu kozaczków mogę zpominiec chyba ze o takich z szeroką cholewką która celowo jest szeroka aby odstawała nawet przy włożeniu w nią spodnie Słyszałam że dobrym sposobem na poprawę i wyszczuplenie łydek jest rozciąganie a co wy o tym sądzicie?Może jakieś konkretne ćwiczenia-sparawdzone.
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-12, 08:12   #168
xXSweetestPoisonXx
Raczkowanie

GG do xXSweetestPoisonXx

oto moje łydki jestem z nich dumna ze są umięśnione tak a nie inaczej i wiecie co, dalej nad nimi będę pracować mam 38 cm w łydce i jestem z tego dumna i nie sadzę żeby umięśnione łydki były jakimś problemem. Ja również nie mogę dobrać kozaków bo nie wejdzie mi łydka w żadne po prostu, ale szukam póki nie znajdę. w butach na obcasie widać mi wszystkie mięśnie i dobrze przynajmniej "coś" widać w mini zsówam całe lato, a co !!! niech oglądają sobie jestem jak najbardziej z nich zadowolona jedyna czesc ciala z której tak jestem szczęśliwa pozdr
łydki ;).JPG

8 min Abs, 8 min Buns, całaa resztaa + masaże

DAMY RADE...RACZEJ NIE INACZEJ

xXSweetestPoisonXx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-16, 11:14   #169
Agula 88
Zakorzenienie

To widzę że tak jak mi robić Ci się u góry górka bo ja mam nawet szczupłe a u góry taka górkę jak napnę lub chodzę w obcasach dziwacznie to wygląda
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-16, 13:22   #170
Wafelina :)
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agula 88 Pokaż wiadomość
dziwacznie to wygląda
a tam, dziwacznie to tylko mięsień

Don`t be affraid - Taddy`s home!
Wafelina :) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-16, 13:49   #171
589c74df79962c61509f6b9f72c24225a252fd9f_66fc7ef222693
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez xXSweetestPoisonXx Pokaż wiadomość
oto moje łydki jestem z nich dumna ze są umięśnione tak a nie inaczej i wiecie co, dalej nad nimi będę pracować mam 38 cm w łydce i jestem z tego dumna i nie sadzę żeby umięśnione łydki były jakimś problemem. Ja również nie mogę dobrać kozaków bo nie wejdzie mi łydka w żadne po prostu, ale szukam póki nie znajdę. w butach na obcasie widać mi wszystkie mięśnie i dobrze przynajmniej "coś" widać w mini zsówam całe lato, a co !!! niech oglądają sobie jestem jak najbardziej z nich zadowolona jedyna czesc ciala z której tak jestem szczęśliwa pozdr
Załącznik 1736662

zgadzam sie w zupelnosci, mi sie szalenie takie łydki podobaja,wysportowane,wla snie extra w bucie na obcasie kiedy sie uwidaczniaja
zreszta łydka fajnie wyglada kiedy jest proporcjonalna do uda ja bym sie bardziej martwila jakbym miala tzw zanik lydek
589c74df79962c61509f6b9f72c24225a252fd9f_66fc7ef222693 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-16, 14:03   #172
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agula 88 Pokaż wiadomość
To widzę że tak jak mi robić Ci się u góry górka bo ja mam nawet szczupłe a u góry taka górkę jak napnę lub chodzę w obcasach dziwacznie to wygląda
Nic dziwnie nie wyglada, to mięsień jest

Ja dzisiaj rano jak nakładałam szpilki to oglądałam swoje łydki i takie prawie jak SweetestPoison mam Łydka się ładnie rysuje pięknie, w bucie widac jak mięsień pracuje

P.S.
Mam 35-36cm w łydce i... mam jedne kozaki, które sa za luźne, tak więc polecam Ecco
Stary 2008-09-16, 15:31   #173
xXSweetestPoisonXx
Raczkowanie

GG do xXSweetestPoisonXx

to jednak te nasze lydeczki nie sa przeklenstwem jak widać mnie sie takie podobaja jak widac miesnie dzis miałam 2 h piłki ręcznej i chyba jak nigdy czuje moje lydki przez 2 h zasuwac biegac itd.. do tego stoje na bramce ooo to lubie :d jutro 2 h rano wfu i pozniej 2 h koszykowki buziaki.. a teraz zmykam na pierogi bo mi brzuch zaraz zassie z glodu

8 min Abs, 8 min Buns, całaa resztaa + masaże

DAMY RADE...RACZEJ NIE INACZEJ

xXSweetestPoisonXx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-17, 20:10   #174
loneliness18
Rozeznanie

jestem wysoka, mam 176 cm wzrostu, niby nogi długie ale w rzeczywistości na takie wcale nie wyglądają:-( Kiedys uprawialam dużo sportu, i efekty widoczne są dziś, w łydce 38 cm<szok> dodam, ze są une umięsnione wiec ze zrzuceniem będzie cięzko...moze macie jakies sposoby by zredukować mięśnie w tej parti ciaął?? z góry dziekuje
loneliness18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-18, 09:51   #175
koKOro
Zakorzenienie

chyba tylko rozciąganie

zakorzenienie
koKOro jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-28, 21:13   #176
Leai
Przyczajenie

Wiem, że niejedna z Was złapię się za głowę ( o ile jeszcze ktokolwiek tu zagląda)... Ale od początku. Też borykam się z problemem dużych łydek. I do tej pory czułam się z tym bardzo samotnie, bo wśród nawału zdjęć idealnie (wg. mnie) zbudowanych kobiet-celebrytek nie znalazłam ani jednej która miała by "porządnie"zbudowane łydki. Jakiś czas temu natknęłam się na pewną "gwiazdkę" (i tu możecie złapać się za głowę)- Kelly Osbourne. Nie będę nic więcej pisać zajrzyjcie same. http://www.contactmusic.com/pictures/kelly_osbourne/1-1 Ja jestem oczarowana. Pozdrawiam!!
Leai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości