|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Do jakiego ex-fan klubu się wpisujesz?? (lub fan, jeżeli nadal lubisz) | |||
| Kelly Family |
|
52 | 16,61% |
| Backstreet Boys |
|
66 | 21,09% |
| Spice Girls |
|
89 | 28,43% |
| NKONTB |
|
17 | 5,43% |
| Roxette |
|
14 | 4,47% |
| Michael Jackson |
|
26 | 8,31% |
| inny |
|
49 | 15,65% |
| Głosujący: 313. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Idole sprzed lat :D
Wolałabym sobie tych moich wszystkich idoli sprzed lat nie przypominać,ale dla Wizażu się poświęcę
![]() Najpierw była fascynacja Piaskiem-jejku jak ja byłam w nim zakochana,nawet na koncert chciałam jechać Następnie zgłupiałam na punkcie Spice Girls..potem LO27,Britney Spears,Ricky Martin...i wielu innych "wybitnie utalentowanych" . Jak to dobrze,że tamte czasy już minęły... |
|
|
|
|
#152 |
|
Rozeznanie
|
A dlam mnie NO1 był Michael Jackson w którym kochałam się niesamowice a dzisiaj dostaje gęsiej skorki na samą myśl, choć do utworów wracam baaaardzo chętnie tak jak kiedyś
|
|
|
|
|
#153 |
|
Raczkowanie
|
a ja uwielbiałam Whitney Houston!
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Wy tak na powaznie zPaddym i tym jego zakonem?????
ja na kellysach sie wychowalam - koncerty te sprawy a jeszcze przed Kellysami bylo NKOTB i oile pamietam nic po za tym nie sluchalam a aaa jeszcze TIC TAC TOE
|
|
|
|
|
#155 |
|
Raczkowanie
|
1) New Kids On The Block
2) Backstreet Boys 3) Roxette 4) Papa Dance 5) Dr. Alban 6) Take That 7) ... kurcze zapomniałam o moich idolach... no nie zasnę dziś z tym, że ja byłam nietypowa fanką , bo nie obklejałam pokoju plakatami (bo ściany były zajęte plakatami z bravo girl - zakochane i całujące się pary nie wiem czy pamiętacie) za to słuchałam ich piosenek na okrągło, ku rozpaczy mojej rodzinki...
|
|
|
|
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. właśnie wzięło mnie znowu na wspomnienia i słucham sobie "NaNaNa" .
|
|
|
#157 |
|
Rozeznanie
|
Ja to w ogóle jakas dziwna byłam... ale się przyznam
Sikałam za Wilkami (kiedyś grali inną muzykę niż teraz) - Znałam na pamięć każdą ich piosenkę! :P Przeszło mi dopiero w liceum. Na lekcjach kiedy mi się nudziło pisałam na marginesie fragmenty ich tekstów. To była moja inspiacja twórczości poetyckiej Jejku jak mi teraz wstyd...No i namiętnie oglądałam Słoneczny partol i strażnika teksasu :P |
|
|
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tego była chwilowa miłość do Roxette,Dr Alban,DJ Bobo, Salt n'Pepa (czy jakoś tak), Cypress Hils (czy jakoś tak), East 17,Tic Tac Toe Potem chodziłam z fanem Bon Jovi i też miałam plakat wokalisty nad łożeczkiem.Strasznie kochliwa byłam.... |
|
|
|
|
|
#159 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bardzo lubie muzyke lat 80' Np A-ha
Teraz Mortenowi troche się popsuł głosik Ale dalej go lubie
|
|
|
|
|
#160 |
|
Raczkowanie
|
Ja szalałam za BackstreetBoys ,Tic tak two i Spice Girls.Miałam też ulubionego aktora
Patrica Swayze (nie wiem jak sie pisze ale to nie ważne)za Patrykiem szalałam zbierałam wycinki z gazet itd
Catch me If jou can... ...![]() --------------------------------------------------- 21 czerwiec 2014 r., godz: 15:00!! ![]() Nasz dzień!!!
|
|
|
|
|
#161 |
|
Zadomowienie
|
Niezmiennie od jakichś dobrych 15 lat depeche mode
.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
a ja kiedys szalałam za backstreetboys czuy jak sie to pisało juz nie pamietam
|
|
|
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#164 |
|
Zadomowienie
|
O GOOOODDDD!!!
Czytam, czytam i nie moge uwierzyc! Wspomnienia sprzed kilku lat wrocily...Tak, tak - chodzi o KELLY FAMILY Szalalam na ich punkcie -najpierw Angelo, pozniej Paddy Zakochana, rozmarzona ) ich wszystkie kasety magnetofonowe , koncerty nagrane na VHS, zdjecia, plakaty w calym pokoju rozwieszone(...)Ehhh to byly czasy, az lezka mi sie zakrecila wokol oka Pamietam pamietny wystep w Sopocie (siedzialam sama w pokoju i plakalam jak bobr )...Pozniej ,gdy mialam 17lat rodzice zgodzili sie zebym pojechala na ich koncert do Katowic do Spodka(jechalysmy cala paczka,w grudniu,11godzin,zeby byc w Katowicach o 5rano.koncert zaczynal sie o 19 (???)-jakos tak...EHHHH JAKIE PIEKNE TO BYLY CZASY )Mam piekne wspomnienia zwiazane z nimi...Jej jaka ja juz stara jestem Przyznam szczerze,ze nawet zapomnialam o nich Kelly Family to byl jedyny zespol,na punkcie ktorego mialam hopla Hosenka* , gonka23 i reszte fanek KF - pozdrawiam i sle
|
|
#165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Matkoooo. W ogóle mało znany ten numer był i nie stał się "hiociorem" , a szkoda, bo całkiem fajny .
|
|
|
#166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#168 |
|
Rozeznanie
|
Ja też uwielbiałam Kelly Family ...
No ale moja fascynacja długowłosymi blondynami minęła kiedy pojawił się Aaron Carter ze swoimi hitami (pamięta go ktoś wogóle? ) No a potem to przewinęła się jeszcze Britney Spears, Backstreet boys i N'sync.To była muzyka ... |
|
|
|
|
#169 |
|
Wtajemniczenie
|
kiedyś,daaawno temu
szalałam na punkcie britney,hahaha...
|
|
#170 |
|
Wtajemniczenie
|
jejku, ze tez ja wczesniej tego watku nie zwietrzylam?
oczywiscie i nie wypieram sie tego bo do dzisiaj mam plakaty i wszystkie wycinki schowane w szafie..nie wiem po co, ale zal wywalac przeciez to kochalam sie w backstreet boysach of course...boshe co to byla za milosc... razem z moja kuzynka moglysmy godzinami sluchac ich kaset i rozmyslac co by bylo gdyby.... teraz juz dzieciaki chyba nie fascynuja sie jak my jakimis zespolami..bo w zasadzie minela era na bojsebendy i gerlsbendy...teraz na topie to takie tokio hotel albo blog 27....achto byly czasy...wzdychanie do plakatu nicka..a teraz maja nowa plyte..chyba sobie ja sciagne bo trzeba zobaczyc co natworzyli chlopak, sentyment chyba juz zostanie do konca zycia..w koncu dobre 3-4 lata "fascynacja" trwala jaki czlowiek jest glupi ihihi..ja znalalam wszystkie szczegoly z ich zycia..no fanatyzm normalnie
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Krępowała mnie niechęć antyfanów do tego zespołu .
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
![]() nigdy mnie boysbandy nie fascynowaly (jakas dziwna jestem, a w sumie bylam) za to Spice Girls ... hahah... szlenstwo bylo... i teraz prosze nie smiac... bylam wielka fanka... hmm jakby wam to powiedziec.... Chucka Norrisa Uwilbialam Straznika Teksasu...boshe
|
|
|
#173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i na topie ostatnio
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie wiec mam 2 radosc z przypowiesci o Chucku
|
|
|
#175 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja jak byłam mała (6-9 lat) to słuchałam Kelly Family
bo moja siostra była ich fanką a ja musiałam robić to co ona . Mniej wiecej w tym samym czasie, tylko krocej (max rok) lubiłam Aarona Cartera watpie ze teraz ktos wie kto to jest. A całkiem niedawno (jakies 3 lata temu) uwielbiałam Avril . to był szał-plakaty, zdjecia, nagrywanie teledyskow ale na szczescie po roku mi przeszło . Potem lubiłam Nirvanę, The Rasmus i Linkin Park ale to juz tylko sluchanie, bez plakatów itd. Teraz słucham wszytskiego po trochu-Cranberries, Nirvana, Linkin Park, jakies starsze zespoły, rozne rodzaje muzyki.
|
|
|
|
|
#176 |
|
Raczkowanie
|
hehe
ja tez bylam fanka kelly family!!! uwielbialam Angelo i Paddy Lubilam tez backstreet boys, oczywiscie cale sciany wyklejone byly plakatami tych zespolow Czesto tez udawalysmy z kolezankami, ze jestesmy Spice Girls, tanczylysmy i spiewalysmy szlalaysmy na ich punkcie
|
|
#177 |
|
Zadomowienie
|
Spice Girls
![]() ![]()
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#179 |
|
Rozeznanie
|
a ja miałam przez ponad 2 lata fioła na punkcie Daniela K.
tego wiecie... z teledysku kiedy latał nago po jakimś budynku. Wyglądał jak dziewczyna, taki w okularkach. Zrobiłam sobie wtedy taką fruzurkę jak on miał i podobnie się ubierałam :P Omg. I rozpaczałam , nie mieszkam w Niemczech Ile ja się nachodziłam żeby zdobyć jego płytę... Potrafiłam oglądać o 2-3 w nocy programy z nim żeby go nagrać, a potem w szkole byłam nieprzytomna... hehe to były czasya teraz "fiołuję" na punkcie Nevio Passaro
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. |
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
haha
![]() kurcze za mlodu to sie mialo "chore jazdy" ![]() ![]() ![]() jakie nudne zycie teraz wiedziemy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.

Następnie zgłupiałam na punkcie Spice Girls..potem LO27,Britney Spears,Ricky Martin...i wielu innych "wybitnie utalentowanych"

no nie zasnę dziś
. właśnie wzięło mnie znowu na wspomnienia i słucham sobie "NaNaNa"

Ale dalej go lubie

, koncerty nagrane na VHS, zdjecia, plakaty w calym pokoju rozwieszone(...)