|
|
#151 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Grudzień! perfumy, BBW, Balea , dużo nowych na prezent
hej, zainteresowała mnie Daisy Sunshine
|
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
mogę oddać Katy pery Purr i Cacharela Amor Amor
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=733840 |
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
mam foty
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
takich słoików to nie mam, a te filiżanki z ikea nie chcesz?
---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- mucia jak zwykle ma same fajne kosmetyki. a ja si e dwoje i troje żeby znależć coś ciekawego dla niej . nie wiem czy doczytałaś że moge siępodzielić pastą ze swoich zapasów: mam nową colgate jeszcze w kartoniku, oraz herbatą waniliowo-kakaową (ubytek jedna torebka) figurki (białe aniołki) też Cię interesują?
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
hey podoba mi sie ten balsam z body works, mgiełka pink chiffon czy jakos tak;p clarena i pat i rub ;] ale nie za escade ;]
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
niestety, nie oddam escady za balsam i mgiełki. pozdrawiam
---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- "nie tylko escada mi sie u ciebie podobala" koniec przeciez z tego wynika ze tylko escada .... ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- aaaaa ja myslałam ze zapomniałas przecinka wstawic ......hmm jak jednak bedziesz chciala sie wymienic to daj znac. pozdrawiam
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
oto zdjęcia, mam 6 filiżanek z podstawkami, kubek jest tylko jeden, w nastepnym razem poście zdjęcia świecznika szarego, może Cię zaintresuje, biżuterii na razie żadnej nei znalazłam
SUKIENKI kosmetyki książki nowa bielizna i odzież Pędzel [/B][/U][/COLOR]flat top! Edytowane przez ruby000 Czas edycji: 2013-12-17 o 15:32 |
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
świecznik na jedną świece, maszynki są takie zwykłe, jednorazówki, męskie
SUKIENKI kosmetyki książki nowa bielizna i odzież Pędzel [/B][/U][/COLOR]flat top! Edytowane przez ruby000 Czas edycji: 2013-12-17 o 15:33 |
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, coś u mnie? podoba mi się kilka rzeczy z pielęgnacji i kolorówki.
Poza wątkiem mam z wish nowe maszynki jednorazowe Simply Venus 3 - 4 sztuki oraz herbatę zieloną z cytryną (zafoliowane opakowanie). |
|
|
|
#163 |
|
Zadomowienie
|
i jak z naszą wymianą? Przemyślałaś?
PS. Wczoraj dodałam kilkanaście rzeczy do wątku ciuchowego |
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Odpisze.ok 23 bo na tel nie widzę zdjęć ;(
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Wklejam listę rzeczy, którymi jestem zainteresowana ![]() Nowy tusz Collosal Maybelline nowy micel dermedic arbuzowy mus do ciala apis kolastyna balsam odżywczy olejek do kapieli green pharmacy odżywka do wlosow rosyjska henna treatment wax nowy prep.do demakijazu rival de loop nowy cukrowy peeling do ciala fennel ciasteczko czekoladowe Jesli chodzi o herbatkę - firma Teekanne, dokładnie ta sama co na zdjęciu. Edytowane przez Namietne_Usta Czas edycji: 2013-12-17 o 20:45 |
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- wybrałaś u mnie same nowe rzeczy, byłabym w stanie oddać wszystkie ale książki nie stanowią dla mnie aż takiej wartości |
|
|
|
#167 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, przepraszam, nie odpowiedziałam bo się zastanawiam, ale chyba jednak zrezygnuje przez ten brak korka...
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
zapachowa dokładka w poście 1
szukam pilnie: lady gaga fame marc jacobs dot parisienne ysl moschino pink bouquet korka do valentino rock'n'rose revlon cs 180,220 kominka do tealightów czerwonego! szkatułki na bizuterię miksera z misą ;P
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2013-12-18 o 10:59 |
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Do wątku ciuszkowego dorzuciłam ekspres do kawy italico
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#171 |
|
koci świat
|
Hej Muciu - jakby co to posiadam RevlonCS - 220 ale nie nowy - ok 20 ml i kilka wosków by się jeszcze spod lady znalazło
![]() jeśli jesteś zainteresowana to daj znać |
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
hej coś u mnie za
13.DKNY Be delicious eau so intense ok 15 z 30ml podkład Astor i pare lakkierów ?
|
#173 |
|
koci świat
|
sicilian lemon
fresh cut roses fruit fusion |
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
po za stanowieniu nie wymienie złota za kosmetyki. Od Ciebie chciałabym:
Nowy balsam do ciała BBW Warm Vanilla Sugar Nowe mydło w piance BBW Midnight Pomegranate Post 6 foto 2: nowy micel dermedic 2 razy uzyty micel dermedic nowy micel do wrazliwej floslek nowy prep.do demakijazu rival de loop nowy micel ziaja nowy micel Marion foto 5: nowy balsam do ciała bath body works wanilia z brazowym cukrem odżywka do wlosow rosyjska Olej Lniany tłoczony na zimno 250ml, nowy,nie otwarty nawet ale data do konca listopada 2013 jednak nawet nie otwarty i dobrze przechowywany! Post 9 foto 3: bazy pod cienie do powiek w większości ubytek widać na zdjęciu: Hean tylko testowana Paese ubytek z 20 Dax cosmetics ubytek z 10-15% Avon jw. Pierre Rene utwardzacz z nylonem i ceramidami ręcznik ma wymiary 75x145, maszynki męskie moge oddać 5
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
Muciu, chyba jednak wstrzymam się z wymianką, chętnie oddałabym Ci więcej jednorazowo, a na chwilę obecną potrzebna mi w sumie tylko baza pod cienie. Będę zaglądać na dokładki, jak coś sobie upatrzę to dam znać i będziemy dobijać targu (kawę będę dla Ciebie trzymać
)
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
zdaje sobie sprawe ze nie oddasz wszystkiego za te rzeczy dlatego jak już dasz znać co Cie interesuje zaproponuje jeszcze kilka innych rzeczy, weź też pod uwagę koszty wysyłki, bo filiżanek listem poleconym nie wyślę
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
filiżanki są jasnoszare (w tle zdjęć jest kubek, on jest beżowy, możesz porównać)
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
Krem do stóp rosyjski z cedrem nowy
odżywka do wlosow rosyjska nowy balsam do ciała bath body works wanilia z brazowym cukrem nowy cukrowy peeling do ciala fennel ciasteczko czekoladowe nowy - uchylona tylko lekko folia celem spr zapachu - masło do ciała PAT & RUB Otulające Muciu czy znajdziesz coś za którąś z powyższych rzeczy? z Twojej listy mam pędzle |
|
|
|
#180 |
|
Zadomowienie
|
d&g chciałabym je wymienić na inne perfumy, równie unikatowe.
kulek zostało 50, odcień teint de rose, ubytek jest jedynie testowy
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.

. nie wiem czy doczytałaś że moge siępodzielić pastą ze swoich zapasów: mam nową colgate jeszcze w kartoniku, oraz herbatą waniliowo-kakaową (ubytek jedna torebka) figurki (białe aniołki) też Cię interesują?