![]() |
#151 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: kto ze mną zaczyna odchudzanie
Hej Marisa, ja też nie jem ziemniaków i białego pieczywa, makaronu, ryżu, słodyczy i cukru. Może troszkę od czasu do czasu zaszaleję, ale mam nadzieje, ze się uda schudnąć !!! A jak Ci idzie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Właśnie zjadłam kawałek pyyyysznego ciasta z musem jabłkowym, które upiekła moja mama
![]() Wstyd, wstyd, ale było PRZEPYSZNE ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Wtajemniczenie
|
Dzis mija 3 dzień odchudzania!! Przetrwałam jak na razie bez słodyczy i nie jadłam po 18.00! Ciekawe, ile jeszcze wytrzymam bez słodkości...........
Beoneself - jak bym miała takie pyszności pod nosem, to też bym się skusiła ;-)))))))) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Wtajemniczenie
|
ja wczoraj na noc przegięłam-zjadłam białą bułke z baleronem.taka byłam głodna.Chyba zacznę jeść kolację...I to taką normalna.Bo przy mojej ilości ruchu to się chyba przyda.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Zadomowienie
|
hej dziewczynki
![]() ![]() ![]() ja się dziś chwale!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 wczoraj, po półtora miesięcznej przerwie widziałam sie z moja "siostrą" a ona, gdy mnie zobaczyła krzyknęła!!!!!!!!!!!!!!!1 "aleś Ty schudła" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i to jest najlepsze z dnia wczorajszego, noo i jeszcze dostałam zaległy prezencik urodzinowy, słodziutką, rózową piżamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Wtajemniczenie
|
No to super Paris, że widać efekty odchudzania!!!!!! Też bym tak chciała, zeby ktoś mi tak powiedział.......ale dzis dopiero 4 dzionek, więc jeszcze nic nie widać :-(( A przez ile juz jesteś na diecie? Pozdrawiam Was i trzymajcie się dziewczynki!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Przyczajenie
|
![]()
Witajcie,
pozwolicie, ze dolacze do Was ![]() Pisze dopiero dzis, ale na diecie jestem od 3 pazdziernika. Chcialam zaczac 1 pazdziernika, ale wtedy mialam biesiadowanie u znajomych. Pani domu zrobila sama wlasna pizze, no i rozumiecie...nie moglam sie oprzec, musialam sprobowac. Pycha byla ![]() Jak na razie dobrze mi idzie - od poniedzialku nie zjadlam nawet grama slodyczy. Oby tak dalej! Chociaz wlasnie przed chwila ktos polozyl mi kakaowe krowki przed nosem, ale twarda jestem, wzielam do reki i odlozylam ![]() ![]() Caluski |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i myślę, ze w tym wytrwam, bo jest coraz lepiej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Wtajemniczenie
|
Witam cie Pegi 28.Fajnie,że do nas dołączyłaś.I pamiętaj,żeby nie zjeść tych krówek!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Zadomowienie
|
hej Pegi, witaj w naszym gronie
![]() ![]() ![]() dasz radę, może na początku wcale łatwo nie będzie, ale potem sukces będzie cieszył jeszcze bardziej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Wtajemniczenie
|
Witamy Cię Pegi w gronie odchudzających się, pewnie, że razem razniej! Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Wtajemniczenie
|
No dziewuszki a ja znowu chora!I nie mogę ćwiczyć.A wogóle jutro do szkoły i musze wstać o 5.00.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Zadomowienie
|
ojj biedna Sandrunia
![]() ![]() ![]() toleż w łózeczku, czytaj jakąś fajną książkę i nie myśl o odchudzaniau, a w chorobie się nie tyje!!! więc ćwiczyc nie musisz ![]() ale tak poza żartem, to się nie forsuj tylko szybko dochodź do siebie i wracaj do zdrowia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#165 |
Wtajemniczenie
|
Ojejkuś!! Sandruś a na co chorujesz? Mam nadzieję, że to tylko chwilowe przeziębienie i jutro już będziesz zdrowa!! Kuruj się i wracaj do zdrówka! Pozdrowionka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
właściwie odkąd wyprowadziłam się z domu, od mamy i zamieszkałam w akademiku, to nie jadam ziemniaków, bo komu by sie chcialo obierac i gotowac... i tak mi zostało do dzis... owszem, gdy jade do Mamusi i są podane to zjem , bo Mamie nie wypada wybrzydzać przy obiedzie, ale to tylkoi raz na jakis czas... i jeszcze jeden wyjątek , to czas, gdy pojawiaja sie młode ziemniaczki, wtedy raz na jakis czas sobie zrobie taki obiadek... bez ziemniaków życ sie da ,moje drogie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Wtajemniczenie
|
Wow Marisa podziwiam.....rok bez słodyczy i dużych przewinien? Jak tego dokonałaś? Wspomagałas się może jakimis tabletkami typu cidrex, chitinin, chrom? Jejku gratuluję!!!!!!!!!!! A ile schudłaś, pamiętasz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#169 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#170 |
Wtajemniczenie
|
Paris, fajnie masz......też bym chciała juz sama mieszkac....bo mam dosyć! A wiesz, ze czytałam gdzies w gazecie, ze ziemniaki same w sobie nie są tuczące tylko podane z zawiesistym sosem to ogromne kalorie. Niewiem ile w tym prawdy, ale ja staram się ich nie jeść
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Zadomowienie
|
Renia, ziemniaki generalnie nie sa tuczace, maja mało kalorii, ale rozpychaja zoładek, wiec potem musisz wiecej jesc, by go zapełnic, a poza tym jak sama napisalas, zazwyczaj nikt ich suchych nie je
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do mieszkania samemu, to i owszem, calkiem przyjemna sprawa, uczy samodzielnosci... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Wtajemniczenie
|
A tak co do ziemnaków-ja jem ziemniaki,a i tak chudne.A jem je dlatego,że maja potas.Tylko nie jem ich za często.A pieczywko to jem tylko ciemne-wczoraj mnie tylko cos napadło i zjadłam biała bułkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, co do potasu, to duzo go w pomidorach i bananach...
ale trzeba uwazac, by nie przedawkowac ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Wtajemniczenie
|
No przecież droga Paris,jak zjem dwa ziemniczaki i jednego pomidorka raz na jakis czas to go nie przedawkuje...a pomidorki jem w ogóle codziennie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Przyczajenie
|
Dzieki dziewczyny za tak mile powitanie
![]() ![]() Co do ziemniakow to zgadzam sie z Reniabg. Same w sobie ziemniaczki nie sa tuczace, sa bardzo zdrowe. To te sosy, polewanie ich tluszczykiem ze skwarkami tak okropnie na wage wplywa. Ja najdluzej nie jadlam slodyczy ok 3 m-ce. Mialam taka faze, ze balam (!) sie zjesc 1 piernika. Tyle, ze pozniej zaczela sie seria urodzinek, imieninek, grilowania itp to i slodycze powrocily i to z jakim rozmachem! Ale ponoc jedzenie slodyczy na diecie np 1000 kcal jest dozwolone, tylko trzeba te kalorie wliczyc w limit ![]() A propos slodyczy, to jak sobie dziewczyny radzicie, kiedy ktos Was czyms czestuje podczas imprez? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Wtajemniczenie
|
Ja odmawiam sobie na imieninach ciast i w domu też,na lody nie chodze.Nie mam jakos ochoty,wole jeść migdały i orzechy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Raczkowanie
|
heyka
dziewczyny najważniejsze są ćwiczenia ruch |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Wtajemniczenie
|
Zgadzam się.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Przyczajenie
|
![]()
Z ruchem i cwiczeniami nie mam problemu, 2 x w tyg aerobik/step, a codziennie do domciu na piechotke, czyli jakies 4-5 km.
Ja ostatnio odstawilam orzeszki, bo za bardzo mnie wciagaja i nie potrafie zatrzymac sie np na 10 sztukach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:43.