|
|
#151 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: WYZWANIE: 30 dni z Mel B + boczki Tiffany
Dzień 9 zaliczony
Gratuluję dziewczyny spadków i tych cm i tych kg ![]() Ja mierzenie mam dopiero w sobotę (co 2 tygodnie się mierzę )
|
|
#152 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No to gratulacje, że w końcu poćwiczyłaś i potańczyłaś ![]() Dzięki za link, wydaje się być fajne więc wrzuciłam do zakładek i w przyszłym tygodniu przetestuję ![]() Ja wróciłam co ćwiczeń dopiero w poniedziałek więc nie ma sensu się mierzyć. Zmierzę się za tydzień
|
|
|
#153 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do karku, wydaje mi się, że możesz mieć złą technikę. Pamiętasz o tym, żeby patrzeć na sufit? I że głowa ciągnie ramiona za sobą, a nie ramiona głowę?
|
||
|
|
|
|
#154 |
|
Konto usunięte
|
Widzę, że był dzień mierzenia wczoraj. Ja też się zmierzyłam z ciekawości, i zważyłam, bo jednak miałam jakieś chwile zwątpienia w to co robię.
Jest mniej. Najmniej zrzuciłam cm z nóg niestety, no ale zawsze to coś Dobija mnie tylko to jedzenie. Nie umiem się powstrzymać, i jestem prawie pewna że mam to jedzenie kompulsywne. No nie wiem sama jak mam się przed tym powstrzymać. Dobra, idę poćwiczyć ciut wcześniej, bo jednak na spacer z wyjunami muszę pójść
|
|
|
|
|
#155 |
|
Niepoprawna optymistka :)
|
Cześć
![]() wracam do podkulonym ogonem...ostatni raz ćwiczyłam w niedzielę i od tamtej pory mój zapał totalnie opadł tym bardziej że zauważyłam już jakieś efekty i zamiast kontynuować to odpuściłam.. dziś melduje swój powrót ! zrobiłam Mel B total fitness 20 min i brzuch 15 min... zabiło mnie coś co wcześniej robiłam bez problemu... kilka dni przerwy i trzeba zaczynać od początku ale teraz się nie poddam
|
|
|
|
|
#156 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Obyś teraz wytrwała
|
|
|
#157 |
|
|
wiemm
![]() sama mam okropne wyrzuty ale wracam do treningów bez nich jest nudno i grubo
|
|
|
|
|
#158 |
|
Rozeznanie
|
będzie dobrze, teraz taka piękna pogoda że aż się chce ćwiczyć
|
|
#159 |
|
Zadomowienie
|
Kochane moje muszę się Wam pochwalić
Moim własnoręcznie zrobionym "Hulaj Hopem" - jak to nazwał mój mąż Oczywiście pomógł mi go zmocować żeby się nie rozwalił. Super się kręci. Pohulam nim parę dni a później go dociążę jak się przyzwyczaję Zaliczyłam też spacer z dzieckiem mojego kuzyna, pograliśmy w piłkę więc zrelaksowałam się na świeżym powietrzu. Czas jeszcze coś zrobić w domu a później trening
|
|
#160 |
|
Rozeznanie
|
10 dzień zrobiony
|
|
#161 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak je zrobiłaś i jaki koszt ogólny? Wytrzymałe?
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja na razie odpuściłam sobie. Wieczorami siedzę i piszę pracę i szkoda mi trochę tej godziny. Ćwiczenia nie zając, nie uciekną, mogę w późniejszym czasie poćwiczyć, a pracę muszę napisać najlepiej jak najszybciej. Od ok. 3 tygodni praktycznie nie jem słodyczy i słonego, alkohol zdarza się , trochę wcześniej ćwiczyłam i strasznie dzisiaj zdziwiłam się jak zobaczyłam swój brzuch |
|
|
|
|
#163 |
|
Zadomowienie
|
szynka_w_toscie
Kupiłam u nas w magazynie budowlanym rurkę pcv 25 a w domu miałam mniejszą więc nie kupowałam złączki bo idealnie się złączyły - tak, że nawet nie widać gdzie. Obkleiłam taśma czarno-żółtą i jest Jest nieco lekkie ale na początek wystarczy, za kilka dni dociążę je piachem albo ryżem jeszcze nie wiem. Nie powinno się rozlecieć bo bardzo ciężko je rozciągnąć na łączeniu. Koszt : 6zł
|
|
#164 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
McGyver ![]() Wczoraj nie ćwiczyłam, ale tym razem miałam powód, bo dopadły mnie jakieś niestrawności Spróbuję dzisiaj, jeżeli będę się czuła na siłach.
|
|
|
|
|
|
#165 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I mogłaś sobie zrobić takie duże jak chcesz Jednak ja w takich sprawach bez faceta bym sobie nie poradziła, a teraz nie mam żadnego żeby go o to poprosić
|
|
|
#166 |
|
Konto usunięte
|
Łapię oddech po wyzwaniu i zabieram się za Shauna
Wczoraj mój mężasty nie mógł oderwać rąk od mojego tyłka - mówi że najbardziej się zmienił i że mu się ta zmiana podoba |
|
|
|
|
#167 |
|
Rozeznanie
|
[1=871319bc27e9d09c3f0d50d 55d02d0b6e86b5c84;4600082 7]Łapię oddech po wyzwaniu i zabieram się za Shauna
Wczoraj mój mężasty nie mógł oderwać rąk od mojego tyłka - mówi że najbardziej się zmienił i że mu się ta zmiana podoba Takie komplementy podbudowują najbardziej ![]() Ja już dzisiaj po treningu 30 min zumby, ale się zmęczyłam!
|
|
|
|
|
#168 |
|
Rozeznanie
|
Co tam, sportsmenki?
![]() Melduję, że już po ćwiczeniach. A jak reszta? |
|
|
|
|
#169 |
|
Zadomowienie
|
Ja też właśnie skończyłam ćwiczyć. Dziś była równa godzinka:
|
|
#170 |
|
Konto usunięte
|
Ja melduję, że już dawno po ćwiczeniach
Wczoraj jak ćwiczyłam nogi z Mel, to zaczęło mnie boleć w pachwinie, takie naciąganie/ściągnięcie mięśnia sama nie wiem jak to nazwać. Darowałam sobie Shauna. Dzisiaj już było lepiej.
|
|
|
|
|
#171 |
|
Zadomowienie
|
niestety dziewczyny, ale kończę moje wyzwanie
możecie mnie wykopać z listy. Mel B mnie po prostu zanudziła, zmęczyła swoją osobą. Może z 8x z nią poćwiczyłam i wróciłam do Fitness Blendera przy ćwiczeniach lubię się namęczyć, napocić, a z Mel B raczej ciężko o to. W każdym razie życzę Wam powodzenia ja od poniedziałku chyba się zabiorę za P90x Lean albo TurboFire
Czekamyyyyy! Edytowane przez Shiz Czas edycji: 2014-04-16 o 16:06 |
|
|
|
|
#172 | |
|
Rozeznanie
|
[1=871319bc27e9d09c3f0d50d 55d02d0b6e86b5c84;4605929 2]Ja melduję, że już dawno po ćwiczeniach
Wczoraj jak ćwiczyłam nogi z Mel, to zaczęło mnie boleć w pachwinie, takie naciąganie/ściągnięcie mięśnia sama nie wiem jak to nazwać. Darowałam sobie Shauna. Dzisiaj już było lepiej.[/QUOTE]Też tak miałam, w momencie kiedy się leży i unosi nogę do góry. Cytat:
Jakbyś jednak chciała zostać to super. W każdym razie dzięki i powodzenia
|
|
|
|
|
|
#173 |
|
Zadomowienie
|
Widzę, wyzwanie już coś ucichło, a mnie właśnie wczoraj zainteresowało wyzwanie z Mel B i nawet wczoraj zrobiłam taki oto zestaw:
- Mel B 15 min Cardio - Mel B pośladki - 7 min huragan Tomek Choiński - Mel B brzuch - Mel rozciągające ćwiczenia Ćwiczę już od grudnia, ale przeważnie z Chodakowską, Mel B, Tifanny traktowałam jako 10minutowy dodatek do treningów z Ewą jak czułam niedosyt. Ćwiczyłam głównie ćwiczenia na spalanie turbo, killera, 6minutówki, total fitness, wiec Mel B traktowałam jako taki dodatek rzeźbiący ![]() Jednak po 5 miesiącach nie chcę już tak za dużo spalać, raczej utrzymywać efekt, ale chciałabym żeby moje ciało było coraz bardziej wyrzeźbione. Dlatego wymyśliłam, ze będę łączyć te ćwiczenia z Mel B + skalpel 1 i skalpel wyzwanie, tak na zmianę, bo raczej codziennie to samo nie dam rady Ale tu u Was widze od tygodnia zastój
|
|
|
|
|
#174 |
|
Zadomowienie
|
Mi zostalo tylko 2 dni do końca Wyzwania
jeszcze jutro i w sobotę i kooooniec znudziło mi się to już.
|
|
#175 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#176 |
|
Zadomowienie
|
Ja też gratuluję, nie dałabym rady codziennie to samo. Teraz ćwicze 4 na zmianę:
- skalpel - skalpel wyzwanie - Mel B: cardio + brzuch + pośladki + jak mi mało dodaję huragan Tomka Choińskiego między brzuchem a pośladkami (nóg nie znoszę - jedno ćwiczenie z wykopami jestem w stanie znieść, ale nie co chwilę inny wykop albo podniesienie - nuuudy )- trening z gwiazdami + często dodaje przysiady i wypady jako dodatek, np. 50 przysiadów, po 20 wypadów na każdą nogę do przodu, po 20 do tyłu
|
|
|
|
|
#177 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#178 |
|
Zadomowienie
|
[1=871319bc27e9d09c3f0d50d 55d02d0b6e86b5c84;4617009 2]Widzę, że koleżanka na tym samym poziomie co ja
Też zaraz kończę.[/QUOTE]Dziewczyny i które ćwiczenia z Mel B dokładnie robicie? Codziennie inne, czy ten sam zestaw codziennie? Ja najczęściej robię cardio (uwielbiam) brzuch albo abs i pośladki. Za nogami jakoś nie przepadam. Wolę zrobić zamiast ćwiczenia na nogi ze skalpela wyzwanie - 15 min, albo z treningu z gwiazdami - też 15 min. Za to pośladki uwielbiam. |
|
|
|
|
#179 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#180 |
|
|
Hej
![]() ja też walczę dalej tyle, że nie z samą mel b. Urozmaicam sobie Tiff bo ma b. fajne ćwiczenia no i wierna Ewce jestem jednak
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.

No to gratulacje, że w końcu poćwiczyłaś i potańczyłaś 

Was też ? To dlatego, że źle wykonuję ćwiczenia czy dlatego że jestem początkująca i nie mam wprawy ? Padam ale jeszcze czuje jakiś niedosyt to dziwne