|
|
#151 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: korwin-mikke
To powiem inaczej. Koncepcja wolnorynkowa jest dla obecnej władzy niewygodna bo socjalizm to mozliwość i okradania, i zniewalania ludzi. Trzeba więc wyeliminować tego, który głosi takie poglądy. A jak zadziałać na ludzi, żeby nie brali w ogólę pod uwagę programu gospodarczego (bo jeszcze wizja mogłaby im się spodobać i by zagłosowali)? Trzeba ośmieszyć lidera. Wtedy ludzie zaczną go uważać za debila i problem niechcianego poparcia dla takiej partii zniknie. Ataki atykorwinistów są tylko po to aby Korwin dostał łatkę chama, kretyna itp. No i to się mediom udało. Wtłoczyli Wam do głów, żeby nawet nie patrzeć na program gospodarczy, a hejtować Korwina. Zobaczcie sobie, ze w tej rozmowie z Kowalem u Olejnik, Korwin chce rozmawiać o polityce. To Kowal zaczął od cytatu o niby gwałcie, a Korwin niepotrzebnie to ciagnął - media w ten sposób otrzymały kolejną porcję pożywki. I się kręci. Masowy hejt Korwina słuzy jedynie temu, żeby ludzie mieli o czym gadać i nie zauważyli ile korzyści przyniosłoby wprowadzenie zmian proponowanych przez Korwina. Ludzie są przyzwyczajeni do socjalizmu bo ich się straszy, że bez państwa zginą marnie. To też jest element działania władz połączony zmanipulacją medialną. Spójrzcie sobie wstecz, że wolna Polska zaczęła się od okradzenia obywateli. Od początku są afery, ktore nam serwuje rząd. Korwin chce, żeby rząd (dotyczy to też jego rządu) dostawał jak najmniej pieniędzy, a resztą żeby zarządzali obywatele. Tym sposobem nie będzie takich możliwości do oszustw jak są teraz. Media chcą, żeby Korwin był spalony i to mu się poniekąd udaje. Są jednak ludzie, którzy bronią nie samego Korwina, ale idei wolności, którą głosi.
|
|
|
|
|
#152 | ||||
|
Konto usunięte
|
Kawałki z książki JKM
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
kurna, no i to jest ABSTRAKCJA tego kraju: za gwałt kara w zawieszeniu, a za rozwalenie jakiegoś wozu - 2 latka i takie gigantyczne pieniądze. TO SIĘ W PALE NIE MIEŚCI. Gwałcicielowi czy mordercy tak życia nie zmarnuje sąd, jak tym łbom głupim za rozwalenie jakiejś rzeczy. Za odebranie życia autem po pijaku - zawiasy. Za busa - kraty i kara nie do spłacenia za ich życia.
Co to jest za sędzia, który taką karę wymierza. ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- [1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;46579609]"Vademecum ojca"[/QUOTE] to jest tylko kolejny dowód dla mnie, że szowinista = mniejsza inteligencja, i im więcej tego,tym większe me przekonanie, by nigdy więcej szowinistów nie traktować jak ludzi inteligentnych. ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
Bo to nie jest tak,że on teraz tylko z tymi gwałtami czy Hitlerami. Dwa, pięć, dziesięć lat temu też walił takie kretyństwa jak łysy grzywą o kant kuli: dosłownie, jakby chciał swojej idei tymi głupotami zaszkodzić. Albo co najmniej ją mocno przyhamować. Jest jak wielki hamulcowy swych własnych idei. Gdyby tych idioctw nie głosił, to by sobie WRESZCIE po tych dekadach zaczął pomagać. A on ni. Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2014-05-23 o 12:40 |
|
|
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
a jak karać tych ludzi? zniszczyli wóz któy kosztował duże pieniądze, więc powinni naprawić szkody, tak powinno być że jak jesteś kozakiem w danej chwili to potem płać za swoje postępowanie, mnie ich nie szkoda, wiedzieli co robią, byli z tego dumni więc niech teraz będą dumni płacąc karę za ten wóz, może ich koledzy na przyszłość nie będą demolować wozów innych telewizji (a przecież dwa lata temu czy to rok temu uszkodzili wóz Polsatu i gonili człowieka go obsługującego, uszkodzili wóz TVP) że o drzewkach nie zapominając.
może ta kara powstrzyma ich przed niszczeniem niewinnych drzew, chociaż to pobożne życzenia, bo kozak który równemu sobie nie dorówna zawsze rozwali coś co mu nie odda. kary w Polsce są naprawdę śmiesznie niskie, tu widać że prokurator i ubezpieczyciel chyba ostro wzięli się do roboty i chcieli ostrzec tych ludzi że jak dalej będą demolować czyjeś mienie to będą surowo karani, zresztą się nie dziwię, dzisiaj wóz a jutro co podpalanie squotów? Bosak ma sportowy samochód? ciekawe czy już chłopaczek spłacił długi wobec chorej kobiety, a nie sobie sportowy wózek sprawia pewnie za jej pieniądze... przestań bredzić jak najęta, dziewczyny dają cytaty z jego książki gdzie padają inne głupie teorie tego pana, które nawet niejako potwierdzają wypowiedzi Korwina u Olejnik a Ty dalej nawijasz o złych mediach które go niszczą, OTWÓRZ OCZY! |
|
|
|
|
#155 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I nie gadaj, że ludzie są przyzwyczajeni do socjalu. Niby gdzie? W Polsce socjal jest śmiesznie niski. Nikt się z socjalu nie utrzyma. |
|
|
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
a ja, mimo, że ich uważam za rozsadzonych agresją głupich łbów - to jasne, ze szkoda; widzę w takim wyroku wielką niesprawiedliwość na tle innych wyroków: takim łbom sąd ma odwagę życie skreślać na samym początku (bo wiadome jest, że takich pieniędzy oni nie spłacą do starości), a gwałcicielowi, pijakowi w aucie, mordercy tak życia nie niszczy. Chociaż Temida właśnie tych drugich powinna prędzej druzgotać - a nie jakichś łebków, którzy zniszczyli rzecz, a nie czyjeś życie.
Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2014-05-23 o 12:46 |
|
|
|
|
#157 |
|
Raczkowanie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;46579771]Wytłumacz mi dlaczego ciągle upierasz się przy tym, że coś nam media wtłoczyły? Książka i blog Korwina to nie media. To on sam OSOBIŚCIE się ośmiesza i przykleja sobie łatkę chama i kretyna. Dziennikarze nie pytają go o jakieś cytaty z dupy, tylko o jego własne. A przy rozmowach o gospodarce wyskakuje z Hitlerami. Z niego wcale nie trzeba robić idioty.
I nie gadaj, że ludzie są przyzwyczajeni do socjalu. Niby gdzie? W Polsce socjal jest śmiesznie niski. Nikt się z socjalu nie utrzyma.[/QUOTE] Media Wam wtłoczyły sposób myślenia, który ma doprowadzić do tego, że cały naród ma nienawidzieć Korwina. To, że czytacie blog Korwina i nadal się z niego naśmiewacie, świadczy tylko o tym, że nie umiecie myśleć, a nieświadomie wypełniacie plan mediów i rządu. To media sterują kto jest tym dobrym, a kto złym. Nie macie własnego zdania - to jest zdanie większości, która dała się zmanipulować. Chodziło mi nie o socjal, ale socjalizm. |
|
|
|
|
#158 |
|
jestę wieszczę
|
bardzo dobrze, że płacą kary. ONRy i inne takie powinny płacić za odbudowę tęczy. A za np. gwałt powinny być duuużo wyższe kary.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Abdomen, a bo ty tam się znasz na pojęciu "myśleć samodzielnie", że tak brawurowo się o tym wypowiadasz
a tymczasem te słowa brzmią tak jak: "media wam wtłoczyły aby nienawidzić Ojca Dyrektora" ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
jeśliby ten człowiek zarabiał 2 tysiaki miesięcznie na rękę i tę całą wypłatę oddawał - to by spłacał tę karę 31 lat to należałoby postawić za wzór "niewspółmierności kary do winy" Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2014-05-23 o 13:12 |
|
|
|
|
|
#160 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
|
#161 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
każdy rozumny człowiek czytając teksty że dziewczyna powinna kopulować od pierwszej miesiączki rozumie to wyraźnie, nie trzeba tu rozwodzenia się nad myślą wielkiego wodza, bo to jest wyraźnie napisane czyli masz pierwszą miesiączkę więc już możesz uprawiać seks. ale wiem Ty i tak wiesz lepiej bo wiedzę czerpiesz z mediów szumnie nazywanych niezależnymi więc nie łykasz papki mainstreamowych mediów. |
||
|
|
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie, że tak ale wysokość tej konkretnej kary jest nie z tego świata |
|
|
|
|
|
#163 |
|
Konto usunięte
|
Przeraża mnie, że można na tyle ślepo podążać za idolem, żeby uznać, że nie ma czegoś takiego jak gwałt w małżeństwie. No bo przecież mąż tylko chciał usatysfakcjonować niezaspokojoną żonę, a ona płakała i się broniła, bo się krygowała tylko, a tak naprawdę to miała najlepszy seks w życiu. Korwin zapytany o definicję gwałtu taki zdziwiony – ale jak to, jaki gwałt, w małżeństwie?
I nie, nie łykam tego, co mi media wciskają, tylko słucham, co mówi i pisze Korwin. Zaraz się okaże, że mu Tusk wypowiedzi pisze i każe takie brednie wygadywać, żeby go ośmieszyć przed wyborami. Śmiech na sali. I ja się nie dziwię, że tylu facetów popiera Korwina, skoro on im wmawia, że są panami na włościach, a kobieta ma być im uległa i jeszcze można jej w pysk dać, jak się nie słucha. Natomiast dziwi mnie, że kobiety same sobie są gotowe taki los zgotować (w końcu to naturalny podział) i jeszcze na siłę wymyślają, że on mówiąc że kobietę można uderzyć miał na myśli, że trzeba ją przytulić (wyolbrzymienie celowe). Podziwiam, trzeba się nieźle nagimnastykować, żeby proste słowa zinterpretować w zupełnie inny sposób. |
|
|
|
|
#164 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pogódź się z tym, że negatywną opinię o JKM można sobie wyrobić samodzielnie tak jak ja to zrobiłam. |
|
|
|
|
|
#165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednak ja jestem w tej drugiej części, uważam że niczego dobrego to nie przyniesie myślę, że jeżeli mogliby wybrać odsiadkę, albo hajs, to co innego ewentualnie kara ze 3 razy mniejsza, gdzie Ci synek w wieku 22 lat ogarnie teraz takie obciążenie finansowe mam ich za totalnych półgłówków, ale nie uważam, żeby to było sprawiedliwe wzbogacą się na tym tylko najbogatsi, którym i tak się ulewa, a te łebki w więzieniu i tak się nie ogarną, pewnie od kolegów z celi usłyszą 'szacun, stary', a jak wyjdą to do końca życia zero życia, że tak powiem jestem za karaniem takich zachowań, ale no jednak nie za karaniem, które niszczy całe życie |
|
|
|
|
|
#166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też bym uważała poza tym nie dziwota,że wyrażał szacunek dla Elizy Michalik - zapewne od wielkiego dzwona ma kontakt z kobietą, która ma swoje zdanie, a nie łyka jak pelikan każdą obelgę pod swym adresem, zaśmiewa się przy tym perliście i potakuje Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2014-05-23 o 13:30 |
|
|
|
|
|
#167 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak w transie, to przestaje być śmieszne, a zaczyna być przerażające od razu mam przed oczami Max-Kolonko na tle tego centrum dowodzenia, tło jak w Teleexpressie i te brednie, które wygaduje do pewnego momentu byłam przekonana, że to trolling, ale zdałam sobie sprawę, że to chyba coś poważniejszego ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
coś w tym w sumie może być, niestety każdym człowiekiem da się manipulować, boli mnie zawsze, kiedy kobiety zaczynają ulegać manipulacji takiego oszołoma Eliza potrafi z nim rozmawiać, ona przy tym jeszcze się uśmiecha, na lajcie pełnym uwielbiam kobietę w ogóle tu jest chyba klucz - ona go po prostu nie traktuje poważnie, ale przy tym normalnie z nim rozmawia, jednak czuje wyższość nad nim nie pokazując tego wprost
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2014-05-23 o 13:40 |
||
|
|
|
|
#168 |
|
jestę wieszczę
|
Jak wyznawcy Ojca Dyktatora
.
|
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
ja, jeślibym popierała JKM, to bym była wściekła, że swym ideom w tak kretyński sposób szkodzi tymi komentarzami o wszystkim: o gwałcie, o mądrości przekazywanej przez spermę, o olimpiadzie Hitlera, o pedofilu dla swych córek zamiast wychowania seksualnego
czułabym złość, że działa na swą szkodę takimi wyskokami ja jestem człowiek, który nigdy nie chciał mieć intuicji, bo tak zawsze sobie życzyłam,by samemu dojść dzięki rozumowi do wszystkiego; i mnie taki brak rozsądku, brak instynktu politycznego by złościł: wybory są za chwilę, a ten jak głupiec zamiast agitować, to dalej pierdzieli jak potłuczony Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2014-05-23 o 18:35 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiałbym sytuację gdzie przypadkowo rzucono racę i auto się zapaliło, no cóż zdarza się, wypadek ale nie tak jak oni gdzie skakali jak małpy ciesząc się z tego faktu i jeszcze kopiąc w auto, to jasno pokazało że nie są normalnymi ludźmi którym można współczuć, człowiek myślący od razu by uciekł a nie jeszcze pozował przed kamerami i dziesiątkami telefonów bo przecież tam co drugi to nagrywał na telefon. może ich przykład da do myślenia innym którzy chcieliby na chwilę stać się gwiazdami i pomyśleliby: po cholerę nam to? gdzie zamiast kupna mieszkania do końca życia z rodzicami będę mieszkał bo zamiast kredytu za mieszkanie będę karę spłacał. ale jestem ciekawe jednego, a mianowicie czy ci ludzie którzy w sieci pod filmami z tej dewastacji im gratulowali odwagi itd wpłacą choć złotówkę aby im pomóc, założę się że nie, bo łatwiej się rzucać w sieci niż coś zrobić w realu. |
|
|
|
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
http://codziennikfeministyczny.pl/os...ypowiedzi-jkm/ zobaczymy co z nim będzie
jest oświadczenie, są podpisy, był pozew z tego co wiem, to Gowin także go pozwał ja się zastanawiam co to będzie za rok przy wyborach do Sejmu i Senatu RP ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
dużo zależy od tego w jakiej sytuacji materialnej są oni i ich rodziny wiesz, ja nie jestem zwolenniczką tego, żeby oni teraz już do końca o wodzie i chlebie żyli, a ich zachowanie na marszu świadczy tym, że inteligenci z wysoką posadą zawodową to nie są w dodatku po takiej aferze i tak posada poszłaby... no masz dużo racji, ale ja jednak nie uważam wysokości tej kary za słuszną ale przede wszystkim też jestem zdania, że Zawisza i inne winniczki powinni zorganizować zbiórkę hajsu, sami włożyć w to pieniądze, bo tych im nie brakuje Bosak niech zepnie ten swój wypieszczony tyłek i odda trochę, może raz w życiu zrobi coś dla kogoś i pomoże, a w jakiej sprawie to już niech każdy ocenia według własnego sumienia |
|
|
|
|
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TVN święty nie jest, swoje przekręca ale to nie powód do niszczenia aut, zresztą nienależne media w upartyjnieniu i przekręcaniu faktów jadą na tym samym wózku co TVN, ale o tym oczywiście żaden Zawisza czy Bosak się nie zająknie bo przecież już zupełnie by przestali się w jakichkolwiek mediach pojawiać. a na Bosaka nie ma co liczyć, zbierał na operację ciężko chorej kobiety i chyba dwa lata nie mógł się z nią rozliczyć i kto wie czy do dzisiaj się rozliczył, tak więc nawet mając mandat i 3o tysięcy na czysto nie dałby ani grosza, bo przecież on ma czyste ręce i nic nie niszczył. |
|
|
|
|
|
#173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w jakiś sposób są współodpowiedzialni i tyle co do mediów - jak czasem mam zły dzień, to kanał na YT telewizji republika zdecydowanie poprawia mi humor TVN zostaje daleko w tyle, naprawdę daleko, jeśli chodzi o jakiekolwiek przeinaczanie i nakręcanieco do tej chorej babeczki to nie miałam o tym pojęcia, właśnie mi teżet potwierdził, że tak było - myślałam, że nie mogę już bardziej gardzić Bosakiem, a tu taka niespodzianka
|
|
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Sorry, abdomen robotnika syfona, ale ja nie lubiłam Korwina zanim to było modne
![]() Nie jest ona na scenie politycznej od wczoraj. Bynajmniej. To jeden ze starszych wyjadaczy, ale kiedyś mało się o nim mówiło. Mało kto o nim cokolwiek wiedział, ale zainteresowani tematem zdążyli sobie wyrobić opinię. Ostatnio się uaktywnił nieco, to i nagonka na niego większa, bo ludzie nie chcą go dopuścić do władzy ale twierdzenie, że nie ma popularności przez nagonkę mediów, to co najmniej zaklinanie rzeczywistości, bo mógł się pokazać z dobrej strony zanim ci z góry w ogóle go zauważyli. |
|
|
|
|
#175 |
|
Wtajemniczenie
|
Ręce mi opadają jak czytam komentarze pod filmikami z wypowiedziami Korwina. Wiem, że to głównie trolle, ale ludzie- jak można kiwać aprobująco głową na takie rewelacje jakie co chwile padają z ust Korwina?
|
|
#176 |
|
Zadomowienie
|
,,
Tak jak liczba pi jestem nieobliczalna Edytowane przez dooorra Czas edycji: 2014-05-24 o 10:51 |
|
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie argumenty typu kobiece drużyny siatkarskie trenują faceci, jest dla mnie wzięty z dupy bo dlaczego o siatkarskich wspomniał, a nie podał za dowód piłkarskich? no bo by wtopił, czasem oglądam z nudów kobiecą ligę mistrzów i tam często zdarzają się kobiety na ławkach trenerskich i to w wielkich klubach.
w kosza też się zdarzają, w siatkę na upartego też by się znalazły, no ale specjalnie znalazł taką dyscyplinę gdzie faktycznie jest mniej kobiet na ławkach trenerskich i potem chodzi i mówi o tym że kobity są głupsze bo nie trenują drużyn w siatkówkę. a poza tym to żeńska drużyna piłkarska zdobyła jakiś tam puchar na dużych zawodach a męska jakoś ciągle dostaje przeważnie spore baty, no ale to też nie trzyma się koncepcji Korwina więc należy to przemilczeć. on do swych teorii bierze to co mu pasuje, a to co nie po prostu odrzuca i udaje że tego nie ma. |
|
|
|
|
#178 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A w kwestii 2 młodych gniewnych skazanych za spalenie wozu transmisyjnego to wydaje mi się,że Sąd chciał ostrzec innych "mądrych inaczej" aby nie powtarzali wyczynu kolegów chyba,że są bogaci i mają kasę na karę. Nie doczytałem,ale wydaje mi się,że wyrok nie jest prawomocny i w apelacji kara prawie na pewno ulegnie obniżeniu.
|
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
Cisza przed wyborcza to taki piękny stan
|
|
|
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.

uwielbiam kobietę w ogóle
myślałam, że nie mogę już bardziej gardzić Bosakiem, a tu taka niespodzianka