III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5 - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-18, 00:12   #151
ZygaEffka
Zadomowienie

Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5

Cytat:
Napisane przez ania9106 Pokaż wiadomość
Rowniez melduje sie w nowym watku niestety ze szpitala...

Pojechalam dzisiaj na IP bo maly cos byl malo aktywny od nd... po przyjezdzie pani polozna sprawdzila tetno i ns szczescie wszytsko gralo. Kazala jednak czekac na lekarza. Przyszedl lekarz i zapytal czy cos jeszcze mnie niepokoi. Powiedzialam mu ze od nd pobolewa mnie podbrzusze i brzuch twardnieje. Zbadal mnie i powiedzial ze musze zostac. Szyjka sie skraca a te bole to skurcze i grozi mi porod przedwczesny. Tak mnie nastraszyl ze zgodzilam sie zostac bez slowa.

Zrobili mi ktg maly zaczal brykac. Mam nadzieje ze przed weekendem mnie wypisza
Trzymaj się cieplutko
nasz kawałek nieba

ZygaEffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-18, 00:18   #152
Misstic
Wtajemniczenie

Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5

Ania 3maj sie tam i oby dzidzia doczekala swojego terminu w brzuszku

Doris wtracaj sie wtracaj, kazda opinia jest dla mnie bardzo przydatna
To mozesz mi jeszcze napisac jakich ty pieluszek na poczatku uzywalas dla malej i jakich teraz bedziesz uzywac
Dzisiaj wieczorem mecze o to wszystkie mamy hehe
Jak juz kiedys pisalas to sorcia ale juz mi z glowy wylecialo

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-18, 00:24   #153
DorissiriD
Rozeznanie

Pisałam już

Na początku pampersy new born, potem też trochę pampersy (sprezentowane) i już za własną kasę babydreamy z rossmanna. Teraz będzie podobnie. Tylko zastanawiam się czy 1 nie kupić od razu babydeam... czy te pampersowe zobaczę. I na pewno będzie to 1-2 paczki nie więcej. Z Martą (moją córką) szybko wskoczyłam na 2.
Różnice między rozmiarami naprawdę są niewielkie - może rzeczywiście new born są krótsze z przodu.
Stary 2014-06-18, 00:30   #154
Misstic
Wtajemniczenie

Doris ja tak myslalam ze napewno juz gdzies pisalas o pieluszkach i to pewnie kilka razy chyba zaczne sobie gdzies zapisywac wszystkie te informacje bo jest ich tyle ze ciezko spamietac

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-06-18, 00:32   #155
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Stosowalas jakas specjalna diete przy karmieniu piersia? Czy raczej staralas sie wykluczyc ze swojej diety tylko produkty mocno uczulajace?
Bo w sumie ja zamierzam jesc w miare normalnie i obserwowac dziecko czy w razie W nie ma jakiegos uczulenia
jadlam normalnie i obserwowalam, zadnej.diet
tylko ja karmiłam krótko bo z miesiąc moze.chwile dluzej
Cytat:

Pojechalam dzisiaj na IP bo maly cos byl malo aktywny od nd... po przyjezdzie pani polozna sprawdzila tetno i ns szczescie wszytsko gralo. Kazala jednak czekac na lekarza. Przyszedl lekarz i zapytal czy cos jeszcze mnie niepokoi. Powiedzialam mu ze od nd pobolewa mnie podbrzusze i brzuch twardnieje. Zbadal mnie i powiedzial ze musze zostac. Szyjka sie skraca a te bole to skurcze i grozi mi porod przedwczesny. Tak mnie nastraszyl ze zgodzilam sie zostac bez slowa.

oby falszywy alarm,trzymaj sie

kurde.a.Asia sie nie odzywa cos....oby szybko.dala.znac.co.u niej
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-18, 00:37   #156
Misstic
Wtajemniczenie

Dobra lece w kimke bo juz troche pozno sie zrobilo, bede odsypiac ale raczej nie dlugo bo mama ma wpasc do poludnia a wypadalo by chociaz odkurzyc

Dobranoc

---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:35 ----------

Dzieki mamuski za wszystkie odpowiedzi

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-06-18, 00:40   #157
ZygaEffka
Zadomowienie

Ja też uciekam .
Miejmy nadzieje że Asia się jutro odezwie i oby z dobrymi wiadomościami
Dobranoc
nasz kawałek nieba

ZygaEffka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-18, 00:44   #158
DorissiriD
Rozeznanie

Dobranoc!

Też się udam na spoczynek. Wczoraj siedziałam do 3 a rano budzi mnie córa - dziś o 9 (byłam jej baaardzo wdzięczna!) co jej się rzadko zdarza, ostatnio 6-7 wstaje. A tż do pracy na rano, więc wstać muszę...

Pa! Pa!
Stary 2014-06-18, 00:54   #159
bezaczek7
Zakorzenienie

ja lecę włosy suszyć i tż wróci z pracy akurat mniej więcej. o ile znów nie zostanie na nocnym piwie przy rozmowach o życiu wczoraj siedzieli 1,5 godz! w aucie dziwne zwyczaje mają te chłopy

---------- Dopisano o 01:50 ---------- Poprzedni post napisano o 01:47 ----------

aa, nie zostanie na piwie, bo kolega ma dziś wolne

---------- Dopisano o 01:54 ---------- Poprzedni post napisano o 01:50 ----------

aha, dziewczyny które biorą magnez, napiszcie mi jakie nazwy kupujecie i czy tabletki są duże? ja biorę magne b6, ale czasem mam problem połknąć to to. może są jakieś mniejsze? w aptece nie mieli mniejszych, doradziłą mi żebym przecinała sobie na pół jak nie daję rady połykać, a wizyta dopiero w lipcu, to ginki nie zapytam.
dzięki

dobrej nocy
jutro szkoła rodzenia i zakupki i może grill, także nie wiem kiedy zaś was nadrobię
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-18, 01:05   #160
DorissiriD
Rozeznanie

bezaczek ja używam Asmag - gin powiedział że do 6 czy 8 mogę brać spokojnie w ciagu doby, a w razie w zwiększyć dawkę, nasycić się i znowu wrócić do mniejszej. Ale kończy się na tym, że biorę tylko doraźnie po 2 tabletki. Nie wiem jaka wielkość jest tamtych co zażywasz, ale te wielkie nie są.

Podczytywałam jeszcze w klubie...

A teraz idę serio spać...

Dobranoc!
Stary 2014-06-18, 05:36   #161
wpaula
Wtajemniczenie

leca te watki jak szalone
http://www.suwaczki.com/tickers/relgh371ffv9k4cd.png
wpaula jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-18, 05:54   #162
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZygaEffka Pokaż wiadomość
No mam szał na to nie wiem może mi minie , na pewno nie zamierzam narzucać małej od razu wszystkiego co z tym związane po prostu podoba mi się to jest fajne kolorowe i mimo wszytsko proste
Mówię dziś do mojego że ja już widzę jak wchodzę do domu po szpitalu i proszę Go żeby przez 30 min się zajął małą bo ja idę pod prysznic zmyć z siebie to wszystko , a on się śmieję że ja nie myślę o bólu i o mękach tylko o tym żeby się wykąpać

---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ----------

Wiecie co ... nie ogarniam tego że za około 100 dni będzie po wszystkim ... ja jeszcze się nie przyzwyczaiłam do myśli że jestem w ciąży , ogólnie często o tym zapominam
Ważne,że Ci się podoba,może z czasem będziesz miała nowy trend i pościel zmienisz mnie jakoś sówki akurat nie przekonują wolę standardowo misie,króliczki itp. Hah uwierz ja też myślę tylko o tym,żeby się wykąpać,bo ja już czuję to zmęczenie porodem i tą nieświeżość mimo kąpieli w szpitalu jednak nie ma to jak własna łazienka
Ja dalej zapominam o ciąży... Szczególnie jak mam ochotę na gorącą kąpiel
Cytat:

Trzymaj się cieplutko ! Mam nadzieję,że nic się nie stanie za wcześnie i szybko wypuszczą Cię do domu

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość

aha, dziewczyny które biorą magnez, napiszcie mi jakie nazwy kupujecie i czy tabletki są duże? ja biorę magne b6, ale czasem mam problem połknąć to to. może są jakieś mniejsze? w aptece nie mieli mniejszych, doradziłą mi żebym przecinała sobie na pół jak nie daję rady połykać, a wizyta dopiero w lipcu, to ginki nie zapytam.
dzięki

dobrej nocy
jutro szkoła rodzenia i zakupki i może grill, także nie wiem kiedy zaś was nadrobię
Ja biorę Asmag Nie są duże i można ich na prawdę dużo brać,bo czytałam,że inne babki biorą nawet po 6 dziennie tak jak pisze Dorota,ale ja już po 5 miałam dreszcze,napady gorąca a po chwili zimna,ale to chyba dlatego,że brałam je w krótkim odstępie czasu i Ci powiem jak nie wierzę w witaminy i minerały w tabletkach tak te wydaje mi się,że pomagają przy twardnieniach,bo to nie jest typowy suplement diety,więc może i faktycznie daje lepsze efekty

Aaaaaaaaaa Angina mnie łapie Boże obudziłam się z takim bólem migdałów,że mówić nie mogę... To pora dzisiaj odwiedzić rodzinnego po południu,nienawidzę go ale co zrobić...

Trzymajcie kciuki za wizytę,zaraz jadę mam nadzieję,że usłyszę iż wszystko jest ok i mogę szaleć i skakać. Tak się boję,że szyjka mi się skraca czy coś
No i trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące,bo trochę nas jest

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-18, 06:10   #163
Simran86
Raczkowanie

Dzień dobry my już wstaliśmy, idziemy pod prysznic i o 8 wizyta:-D Milenka od 4 nad ranem urządziła sobie imprezę w brzuchu;-) buzka

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Simran86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-18, 06:22   #164
ircha06
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość

Aaaaaaaaaa Angina mnie łapie Boże obudziłam się z takim bólem migdałów,że mówić nie mogę... To pora dzisiaj odwiedzić rodzinnego po południu,nienawidzę go ale co zrobić...

Trzymajcie kciuki za wizytę,zaraz jadę mam nadzieję,że usłyszę iż wszystko jest ok i mogę szaleć i skakać. Tak się boję,że szyjka mi się skraca czy coś
No i trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące,bo trochę nas jest

Zdrowiej biegusiem i kciukaski za wizytę Twoją i reszty dziewuszek

ania9106, trzymaj się kochana i wracajcie szybciutko do domciu

Również wypatruję ciągle wieści od Asi

Na ostatniej wizycie też dowiedziałam się, że szyjka się skróciła, ale przez to, że przytyłam w krótkim czasie i jama brzuszna się powiększyła czy coś tam... tak mi tłumaczył, więc teraz staram się trzymać formę Wczoraj z lekka sobie pozwoliłam, ale źle się czułam potem, jednak zabrałam się jeszcze za składanie prania.
Ja w kwestii pieluch czy chusteczek jeszcze doświadczenia nie mam. Póki co kupowałam w ramach podarunków, ale oczywiście poczytałam wszystkie Wasze opinie z uwagą
Moja mała wiercipiętka się kręci, ja niebawem chcę pójść na małe zakupki, ale jak mi się nie chce to szok. Aaa dziewuszki kupcie więcej chleba czy czegoś tam, bo jutro zamknięte sklepy. Wszak tylko jeden dzień wolnego, w piątek znów można iść na zakupki, ale tak w razie cuś, można i zamrozić, oby nam nie zabrakło chleba naszego powszedniego...
ircha06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-18, 06:35   #165
allckarola
Zadomowienie

Ania oby bylo wszystko ok i wracaj szybko do nas

A ja witam sie z rana zjadlam wlasnie sniadanie teraz usiadlam i bede ogladac dzien dobry tvn jak co rano potem mam upiec bananowca pierwszy raz ale chyba jest latwy ;p obym go nie zepsula hehe
No i obiad musze zrobic i posprzatac w domu bo swieto jutro ale to mi pomoze pewnie siotra bo nie idzie do szkoly zle sie czuje mysle ze do poludnia jej przejdzie
allckarola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-18, 06:35   #166
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Witam

Kciuki za dzisiejsze wizyty

Witamy się w 27 tygodniu
Do końca pozostało już tylko 98 dni

Buzka

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-18, 06:47   #167
allckarola
Zadomowienie

Katerina czesc i za 27 tydzien jej ja w piatek juz 29 tydz.
Stary 2014-06-18, 06:59   #168
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez allckarola Pokaż wiadomość
Katerina czesc i za 27 tydzien jej ja w piatek juz 29 tydz.
Siemka

Co tam słychać, jak leci, jak zdrowie jak dzieci

Idę na sniadanko

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-18, 07:01   #169
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Witam i ja z rana
Ania wraca szybciutko do domku I wypoczywaj dużo
Ja dzisiaj wizytuję o 17 Mam nadzieję że wszystko dobrze Mam całą listę dolegliwości itp... te mocniejsze bóle jak na mega okres, brzuch twardniejący wieczorami nawet 20 razy na godzinę i jak chwyci to trzyma po 5 minut za każdym razem, cholerne upławy w których się topię już chwilami, potrzebuję skierowania na szkołę rodzenie

Idę nałożyć sobie wielką michę lodów Ostatnio jem je w ogromnych ilościach
Potem z psiakiem na siusiu szybkie, potem do sklepu po owoce, muszę też upić jakieś teczki czy coś do posegregowania dokumentów w domu... Bo wczoraj za to się zabrałam i koszmar jakiś zobaczyłam... wszystko fruwa razem i jakby coś było trzeba to godzina szukania...

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-18, 07:05   #170
etusiaaa
Wtajemniczenie

hejka, nadrobilam was co nie co, bo od wczoraj tyllle napisalyscie ze szok.

Ja zakonczylam szkole rodzenia, dosalismy certyfikaty i prezent smoczek conpol, slinaiczek i grzechotke

dzis sie zbieram na wizyte na godzinie 11 a potem do pracy ze zwolnieniem i do rodzicow

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-18, 07:05   #171
allckarola
Zadomowienie

Katerina Maja spokojna dzisiaj poki co ;p troszke poszalala po kawie a teraz chyba spi ;p no i mam dzisiaj duzo do zrobienia ale licze na pomoc siostry. Poki co nie chce mi sie wstawac z lozka
Monika Od rana lody no ladnie. A ja ostatnio nie moge jesc slodyczy nawet gdybym chciala to zaczyna mi sie jakas zgaga i zle sie czuje. ostatanio zjadlam czekolade to zle sie czulam po lodach to samo takze moze to i dobrze ;p za to owoce pochlaniam ;p mama kupila mi calego arbuza ach
Stary 2014-06-18, 07:09   #172
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:

Trzymaj się kochana I wracaj szybko do nas
Cytat:
Napisane przez ircha06 Pokaż wiadomość
ZAaa dziewuszki kupcie więcej chleba czy czegoś tam, bo jutro zamknięte sklepy. Wszak tylko jeden dzień wolnego, w piątek znów można iść na zakupki, ale tak w razie cuś, można i zamrozić, oby nam nie zabrakło chleba naszego powszedniego...
Dobrze, że napisałaś, zapomniałabym o tym

Ja muszę dziś podjechać na chwilę do pracy... A chce mi się, że szok Kiepsko spałam, humor mam do bani. Najchętniej wlazłabym spowrotem pod kołderkę i się przespała jeszcze

Miłego dnia dziewczynki

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

A i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-18, 07:14   #173
allckarola
Zadomowienie

Ok dziewczynki ide robic bananowca trzymajcie kciuki zeby sie udal heh http://zjedzmytrocheslodkosci.blogsp...ananowiec.html
Stary 2014-06-18, 07:31   #174
agness2011
Raczkowanie

Witam Was z rana Ja już po śniadanku, właśnie popijam "kawkę" (czyt. Inkę z duuużą ilością mleka) i nadrabiam wątek, a niedługo wyruszam na zajęcia w szkole rodzenia

Cytat:
Jezusieee... 2 tygodnie w szpitalu no ja sie boję pierwszej nocy po powrocie ze szpitala, bo tam jednak wszystkie mądre a w domu tylko dwoje niedoświadczonych czyt. ja i mąż . masakra na prawdę nie boję się bólu tylko niedoświadczenia , niewiedzy ..
ZygaEffka mam tak ja Ty - boję się i pierwszej nocy i pierwszego dnia, pierwszego przewijania, kąpania, usypiania i karmienia... właśnie tego niedoświadczenia i niewiedzy, o której piszesz. No ale z drugiej strony to tyle matek i ojców już dało radę, to i My jakoś sobie poradzimy

Cytat:

ania9106 trzymaj się cieplutko i trzymam kciuki, żeby wszystko skończyło się pomyślnie

Miłego dnia wszystkim życzę i oczywiście trzymam kciuki za wizytujące dziś wrześniówki!
agness2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-18, 08:04   #175
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Niestabilna-zgadzam się z Twoim apelem z pierwszej strony wątku
Noc miałam koszmarną,zapewne,przez diablene hormony.Obudziłam się o 2 i nie spałam do 4 oglądając aukcję allegro z szafą do pokoju córci, czy klikać już teraz czy jeszcze sie zastanowićWaham się troche, bo sprzedawca ma napisane w regulaminie, że kurier tylko rozładuje towar i nie musi go wnosić.W sumie to się nie dziwię, bo szafa ma byc zapakowana w pudła i być na palecie,waga to 135kg,tylko z drugiej strony co ja z tym zrobię,sama wniosę?Kurier pewnie przyjedzie w godzinach pracy męża,więc nie będzie miał mi kto pomóc...sama nie wiem,muszę to dziś z małżem skonsultować
Jestem niewyspana,a idę dziś na spotkanie z dwiema koleżankami z podwórka,jedna z nich 1o mc-y temu urodziła pierwsze dziecko-synka,a druga ma już trójkę dzieciCiekawie się zapowiada,a ja taka śnięta
Już bym chciała, żeby wszystkie meble były skręcone, ubranka poprane i poprasowane,córcia we własnym pokoju, a tu na razie nic się nie dzieje.
Pisałam do sprzedawcy tego szafo-wieszakana przedpokój z allegro kiedy mniej więcej mogę się spodziewać dostawy,to odpisał ,ze w terminie jaki jest w aukcji-noż jasna ciasna,wiem ,że jest napisane 14 dni,ale czy naprawdę nie można sprawdzić z dokładnością 2 dni kiedy przesyłka będzie u mnie??Wkurzył mnie na maksa:/

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-18, 08:21   #176
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Jezusieee... 2 tygodnie w szpitalu no ja sie boję pierwszej nocy po powrocie ze szpitala, bo tam jednak wszystkie mądre a w domu tylko dwoje niedoświadczonych czyt. ja i mąż . masakra na prawdę nie boję się bólu tylko niedoświadczenia , niewiedzy ..
pamiętam, że jak urodziłam młodą i już wróciła mi przytomność w szpitalu po porodzie, to patrzyłam się non stop na łodą nie mogąc uwierzyć, że urodziłam dziecko cudowne uczucie

Cytat:

dobrze, że wszystko dobrze ale warto zawsze pojechać na IP jak coś niepokoi

Cytat:
Napisane przez DorissiriD Pokaż wiadomość
Wtrącę się w pytanie nie zadane mnie...

Ale popieram Twoje podejście. Jeść wszystko, obserwować, w razie w wykluczać - konsultując się z lekarzem (dodam)[COLOR="Silver"]
ja w prawdzie tylko 3 miesiące karmiłam piersią, ale też nie stosowałam jakiejś diety, unikałam tylko gazowanych napojów i wzdymajacych potraw, choć jak byłam w szpitalu to specjalista od laktacji mówiła nam, że zmieniły się zasady i nie trzeba jakieś diety stosować, ograniczać wiele produktów itp. Obserwować jedynie dziecko, jak zareaguje. A że rodziłam tuż przed Wigilią to tylko dodała, by nie jeść dużo makowca, żeby dziecka nie naćpać makiem bo końcu mak jak narkotyk.

niedawno z młodą wstałyśmy, wypiła mleko i ogląda bajkę w piżamie. A ja dziś kiepsko sie czuję. Znaczy się brzuch ok, tylko plecy mnie bolą i takie zmęczenie czuję, ale nawet nie fizyczne tylko psychiczne, chyba hormony dziś dadzą o sobie znać

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-18, 08:21   #177
201610121609
Konto usunięte

Dobry

Katerina-no Ty mnie pytaj jaki Vichy jak to było z 13 lat temu moja siostra ma juz 28 lat wiec dojrzewała dosc dawno wiem tylko, ze Vichy na rozstępy ale chyba tylko jeden jest

Kurde trzymam kciuki za dziewczyny w szpitalu i zdaje dobie sprawę, ze na tym etapie moze juz złapać każda z nas... wizytę mam dopiero w następny piątek ale jestem spokojniejsza, ze to będzie juz USG trzeciego trymestru takze będziemy z malutka sprawdzone z każdej strony

Któraś tu wczoraj narobiła mi smaka na naleśniki z kurczakiem i serem + tzaziki takze dziś robię to pierwszy raz

Tak czytam ile Wy dostające ciuszków i wszystkiego i kurde zdałam sobie sprawę z tego jak mało dzieci jest w naszym kręgu... koleżanka z Pl cos mi obiecała na poczatku ciazy a teraz ja odwiedzę to moze dotrzyma słowa mam juz pełna szafę rzeczy nowych ale zawsze przyda sie kilka zapasowych bodów po domu czy na noc no zobaczymy...chyba, ze planuje drugie no to lipa ale malutka ma półtora roku i do tej pory ona powtarza, ze nigdy więcej :p nie pytam dlaczego żeby nie paść na zawał

201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-06-18, 08:27   #178
ravida
Przyczajenie

Witam się z rana - w nowym wątku
Wstałam o 5:30 zjadłam śniadanko, wyszykowałam młodego do szkoły i zaczełam oglądać pytanie na śniadanie na przemian z TVN. No i dołująca wiadomość z rana, bo był reportaż o kobiecie, która czekała 3 godz. na CC w szpitalu wojewódzkim w Rybniku ( przyjechała autobusem z jakiejś wsi , bo karetka nie mogła dojechać) no i to dzieciątko jej w brzuszku zmarło.

Dziewczyny Wy tak o tym piwku - ja nie przepadam, ale wczoraj podczas meczu mówię do męża - ty cwaniaku piwko sobie popijasz, a ja whisky (bo uwielbiam) to się chyba za rok napiję!
ravida jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-18, 08:31   #179
201610121609
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ravida Pokaż wiadomość

Wstałam o 5:30 zjadłam śniadanko, wyszykowałam młodego do szkoły i zaczełam oglądać pytanie na śniadanie na przemian z TVN. No i dołująca wiadomość z rana, bo był reportaż o kobiecie, która czekała 3 godz. na CC w szpitalu wojewódzkim w Rybniku ( przyjechała autobusem z jakiejś wsi , bo karetka nie mogła dojechać) no i to dzieciątko jej w brzuszku zmarło.

Dziewczyny Wy tak o tym piwku - ja nie przepadam, ale wczoraj podczas meczu mówię do męża - ty cwaniaku piwko sobie popijasz, a ja whisky (bo uwielbiam) to się chyba za rok napiję!

Wlasnie o tym czytałam ...

http://m.onet.pl/wiadomosci/slask,679cy

201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-18, 08:33   #180
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ravida Pokaż wiadomość
straszne, tego się obawiam, tego zwlekania z CC. Dlatego wbiłam TŻ telefon do moich dwóch ginekolog (one pracują w tym samym szpitalu, co będę rodzić) i jak coś się będzie działo, to będzie z nimi na łączach, mąż ma taki charakter, że nie da się zbyć byle czym.

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości