Perfumy z feromonami - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-26, 19:30   #151
korovka
Raczkowanie

Dot.: Perfumy z feromonami

My ludzie mamy szczątkowy narząd lemieszowy, bez połączeń nerwowych z mózgiem (nie mamy nerwu krańcowego tak jak inne kręgowce)
, i nie działają na nas feromony. Dlatego nie ma większego sensu wydawanie kasy na feromony, lepiej kupić sobie ładne perfumy - kora węchowa jest silnie powiązana nie tylko z rozpoznawaniem zapachów ale też z pamięcią - dlatego zapachy tak silnie na nas działają - poprzez wywoływanie wspomnień i związanych z nimi uczuć .
korovka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 15:55   #152
buba_zguba
Przyczajenie

nikt naukowo nie potwierdził istnienia feromonów, bo nie dało się wydzielić takie cząsteczki jak feromon i jej zbadać. na jakiej więc zasadzie ktoś miałby opracować coś chemicznego, co wpływałoby na innych jak feromon, który przecież nie istnieje. Poza tym hipoteza naukowa mówi, że na jednych feromony danej osoby działają, a na innych nie, więc nie da się wyprodukować perfum z uniwersalnym feromonem dla każdego
buba_zguba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 14:43   #153
Kamila 35
Przyczajenie

GG do Kamila 35

Działają ,działają , tylko większość myśli , że same fermony wszystko załątwią
Kamila 35 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 11:40   #154
Weronika_Wero
Przyczajenie

wczoraj koleżanka mi powiedziała że używa feromonów, kupje je w sekshopie ale nie z perfumami tylko takie bez zapachu a na to swoje pefrumy, twierdzi że działają- myślałam że ściema ale tu też któraś mówiła że działają więc wypróbuje i powiem co się działo, może będę miała szczęście i spotkam księcia w biały mustangu
Weronika_Wero jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 11:54   #155
Daffodilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamila 35 Pokaż wiadomość
Działają ,działają , tylko większość myśli , że same fermony wszystko załątwią
Cytat:
Napisane przez Weronika_Wero Pokaż wiadomość
wczoraj koleżanka mi powiedziała że używa feromonów, kupje je w sekshopie ale nie z perfumami tylko takie bez zapachu a na to swoje pefrumy, twierdzi że działają- myślałam że ściema ale tu też któraś mówiła że działają więc wypróbuje i powiem co się działo, może będę miała szczęście i spotkam księcia w biały mustangu
Dziewczyny, litości...
Daffodilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 11:53   #156
wika1976
Przyczajenie

Ja korzystałam z perfumo feromonów Love Desire. Całkiem niezły efekt, faceci częściej zerkali a ja czułam się pewniej. Mój strasznie przystojny kolega z pracy zaprosił mnie nawet do kina, może coś z tego wyniknie ciekawszego! Wcześniej cholerniak nawet nie chciał na mnie spojrzeć ! Wiadomo że feromony wszystkiego nie załatwią, trzeba mieć dużą determinacje żeby stać się atrakcyjną. Do dzieła dziewczyny!
wika1976 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 12:07   #157
Daffodilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wika1976 Pokaż wiadomość
Ja korzystałam z perfumo feromonów Love Desire. Całkiem niezły efekt, faceci częściej zerkali a ja czułam się pewniej. Mój strasznie przystojny kolega z pracy zaprosił mnie nawet do kina, może coś z tego wyniknie ciekawszego! Wcześniej cholerniak nawet nie chciał na mnie spojrzeć ! Wiadomo że feromony wszystkiego nie załatwią, trzeba mieć dużą determinacje żeby stać się atrakcyjną. Do dzieła dziewczyny!
Eeee tam Pewnie użycie tego preparatu (bo perfumami trudno to nazwać) sprawiło, że poczułaś się bardziej seksowna, pewna siebie, odzyskałaś wiarę w swoje własne możliwości i zostało to natychmiast zauważone przez facetów. Przecież na tym to wszystko polega
Daffodilka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-24, 19:29   #158
platekrozy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daffodilka Pokaż wiadomość
Eeee tam Pewnie użycie tego preparatu (bo perfumami trudno to nazwać) sprawiło, że poczułaś się bardziej seksowna, pewna siebie, odzyskałaś wiarę w swoje własne możliwości i zostało to natychmiast zauważone przez facetów. Przecież na tym to wszystko polega

platekrozy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 03:30   #159
jarela
Przyczajenie

Dot.: FEROMONY ;>

Cytat:
Napisane przez Aurita Pokaż wiadomość
Ale feromony i perfumy to dwie zupełne inne sprawy, perfumy działają tylko na receptory nabłonka węchowego (to jest odbierane jako zapach), natomiast feromony stymulują narząd węchowo-lemieszowy (o srednicy ok. 1mm) ulokowany nieco powyżej dziurek nosa (taki sam mają zwierzęta). Były prowadzone badania dotyczące zapachu i feromonów, okazało się że przy perfumach zmiany w potencjale błon (a więc pobudliwość) wykazuje tylko nabłonek węchowy, natomiast przy feromonach - tylko ten drugi. Feromony nie mają zapachu, ale dają innemu osobnikowi sygnał o gotowości do kopulacji.
Jak wolę stosować perfumy - czuję się bezpieczniej na ulicy
Z feromonami to jest też tak, że one mogą zmienić sposób w jaki inna osoba nas postrzega. Nie zawsze chodzi tu o gotowość do seksu, a również o to czy jesteśmy postrzegani jako atrakcyjni i przekonywujący, bądź nie.
U mnie w sypialni świetnie sprawdziły się feromony:
http://www.sex-shopy.com.pl/feromony...ny-podryw.html
polecam,
jarela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 06:51   #160
Srebrna Lisica
Zakorzenienie

Dziewczyny, co Wy wypisujecie
Srebrna Lisica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 07:02   #161
Miss Transept
Zadomowienie

GG do Miss Transept

Jak to co? Reklamy pewnie.

Miss Transept jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-22, 18:54   #162
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Cytat:
Napisane przez lubelankaa Pokaż wiadomość
Feromony działają, wiem bo ich używam. Ale działają subtelnie. Ludzie odbierają mnie z sympatią, są mili. Natomiast nie jest tak, żę faceci się na mnie rzucają Bo przecież potrafimy nad soba panować, natomiast widać większe zainteresowanie

Ja zaopatruję się na ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ i jako stala klientka mam kody na darmowa wysylke

PLHTWZW

PLRFEMK

PLSHSXA

Kody sa wazne do 05.01.2013 do godz 19. Spróbujcie jak nie wierzycie
byzydura...

a żeby ludzie odbierali z sympatią i byli mili, wystarczy samemu być miłym, uśmiechniętym i zadbanym. Sprawdzone, bez feromonów.
VI4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 19:30   #163
sa_ludzie_i_parapety
Przyczajenie

Question Perfumy feromonowe z Paese?

Wiem,na czym polega ich działanie (mniej więcej) . Chodzi mi o to,czy to naprawdę działa,czy kiedykolwiek miałaś/eś z nimi styczność,czy warto je kupić i tak dalej. Podobno jest to podróbka Diora.

http://laboo.pl/paese-perfumy-feromo...l-p-34829.html

Edytowane przez sa_ludzie_i_parapety
Czas edycji: 2012-12-26 o 20:10
sa_ludzie_i_parapety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 19:45   #164
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8
Konto usunięte

Dot.: Perfumy feromonowe z Paese?

Cytat:
Napisane przez sa_ludzie_i_parapety Pokaż wiadomość
Wiem,na czym polega ich działanie (mniej więcej) . Chodzi mi o to,czy to naprawdę działa,czy kiedykolwiek miałaś/eś z nimi styczność,czy warto je kupić i tak dalej. Podobno jest to podróbka Diora.
Ile razy jeszcze będzie zakładany wątek o feromonach? Trzeba być serio parapetem żeby wierzyć w działanie feromonów
Poza tym pytanie też jest obłędne, wiesz jak działają, ale nie wiesz czy rzeczywiście działają
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 20:04   #165
sa_ludzie_i_parapety
Przyczajenie

Szukałam i takowego nie znalazłam. A chodziło mi o to,czy TE KONKRETNE Z PAESE działają ....
sa_ludzie_i_parapety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 20:33   #166
Bellatrix
gamma Orionis

Wszystkie działają tak samo, czyli wcale.
Odsyłam do wątku o feromonach oraz drugiego o podróbkach.

Bellatrix jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości