|
|
#151 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Moja najkochansza przyjaciółka wizażanka odeszla :(
I sprawa jasna
. Nie wiem naprawde jedyne wytlumaczenie to choroba psychiczna autora watku bo zdrowi i normalni ludzie nie rozwazali by nawet zeby sie tak bawic czyimkolwiek kosztem |
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
I doczekałam się zmartwychwstania.
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;47042083]Ale cyrk.
Spiesze doniesc, ze zyje. Autorka jest jakims trollem i licze na to, ze moderacja uhonoruje ja wiecznym banem. O ile autorce moze pomoc tylko lobotomia to zadziwily mnie niektore wizazanki. Posadzenia, ze ja jestem tym trollem byly bzdurne. Tak samo pseudo fochy, ze loguje sie na Wizazu a nie odpisuje. Wyciaganie mojego bloga rowniez. Nie wiem czy to zakonczony sezon Gry o Tron zbiera swoje zniwo i ludziom brak w zyciu sensacji czy co. Bylam w pracy. Moglam czytac, nie moglam pisac. Dostalam PW, smsy. Moja smierc juz chyba pol Wizazu obiegla . Odpisuje wiec tutaj, bo tu najwieksze zamieszanie jest.Podsumowujac: zyje. Wlasnie wrocilam z pracy, zalogowalam sie i inforuje wszystkim, ze jeszcze oddycham. btw: ponad 300 podczytujacych. Takiego hitu dawno nie bylo. Szkoda tylko, ze moim kosztem.[/QUOTE]
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;47042083]Ale cyrk.
Spiesze doniesc, ze zyje. Autorka jest jakims trollem i licze na to, ze moderacja uhonoruje ja wiecznym banem. O ile autorce moze pomoc tylko lobotomia to zadziwily mnie niektore wizazanki. Posadzenia, ze ja jestem tym trollem byly bzdurne. Tak samo pseudo fochy, ze loguje sie na Wizazu a nie odpisuje. Wyciaganie mojego bloga rowniez. Nie wiem czy to zakonczony sezon Gry o Tron zbiera swoje zniwo i ludziom brak w zyciu sensacji czy co. Bylam w pracy. Moglam czytac, nie moglam pisac. Dostalam PW, smsy. Moja smierc juz chyba pol Wizazu obiegla . Odpisuje wiec tutaj, bo tu najwieksze zamieszanie jest.Podsumowujac: zyje. Wlasnie wrocilam z pracy, zalogowalam sie i informuje wszystkich, ze jeszcze oddycham. btw: ponad 300 podczytujacych. Takiego hitu dawno nie bylo. Szkoda tylko, ze moim kosztem.[/QUOTE] jak dobrze wiedziec naprawde!!!
|
|
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#156 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.

. 
. Odpisuje wiec tutaj, bo tu najwieksze zamieszanie jest.