![]() |
#151 |
Rozeznanie
|
Dot.: Seria Dragon Age
![]() Ciekawe, czy Stokrotka Merrill zaliczy epizod. Wyobrażam sobie, że stanie po stronie Solasa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Raczkowanie
|
Byłoby ciekawie. Ładny obrazek.
Ale jak miło byłoby zobaczyć choć przez chwilkę, co słychać u każdej z ważniejszych postaci z poprzednich części. ![]()
![]() |
#153 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Varric wraca, Morrigan musi wrócić. Dobrze by było jakby Inkwizytor też przynajmniej był w scenie konfrontacji z Solasem. Postuluję o większą liczbę tawernianych piosenek w DA. Te Inkwizycji były świetne: https://www.youtube.com/watch?v=kUskD2W4oYU Niech dadzą na barda do drużyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Konto usunięte
|
Jak będzie podobna do inkwizycji to nie gram. 1 i 2 uwielbiam, 3 mam pograne kilka godzin i meeeh.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Raczkowanie
|
[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;88377773]Jak będzie podobna do inkwizycji to nie gram. 1 i 2 uwielbiam, 3 mam pograne kilka godzin i meeeh.[/QUOTE]
A co konkretnie Ci się tak nie podoba?
![]() |
#156 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
wyglada przepieknie
juz ogladam trailer
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Rozeznanie
|
Mogliby pokazać więcej. Mam nadzieję, że Minrathous będzie wielkim miastem (i naszym hubem) z mnóstwem ciekawych aktywności pobocznych i rozbudowanych side questów.
Z trailera można wywnioskować, że ponadto odwiedzimy Antivę, Anderfels i las Arlathan. Czekam na pierwsze plotki o kompanach. Te cztery krótkie opowiadania to na pewno wskazówka: https://www.ea.com/pl-pl/games/drago...n-age-day-2020 Pojawili się w nich bohaterowie przedstawieni w ostatniej książce. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Rozeznanie
|
https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-02-25/electronic-arts-pivots-on-dragon-age-game-removes-multiplayer
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Raczkowanie
|
Odkryłam fajne skupisko polskich fanów DA na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/1561931014040634 Zacieram rączki. Kampania dla jednego gracza i brak multi i life service są miodem na moje uszy. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Rozeznanie
|
![]() Brzydkie kapelusze zaliczą powrót. Chociaż ten na tej wiedźmie nie jest taki zły. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Raczkowanie
|
Może w grudniu będą jakieś konkrety, a w 2022 już na dobre wystartują z kampanią promocyjną. 9 lat czekania na nową grę/ bezpośrednią kontynuację.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Raczkowanie
|
Nowa książka właśnie miała swoją polską premierę.
https://sklep.insignis.pl/fantasy/25...s2QV2iU1lvDb-k |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Rozeznanie
|
Zauważyłam, że Honest Game Trailes zrobili w końcu filmik od serii:
https://www.youtube.com/watch?v=5ElKlHzh-Ww |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za udostępnienie.
Jeśli masz małe dzieci, możesz wypróbować Toca Life World MOD APK xxx Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2023-06-12 o 08:41 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Przyczajenie
|
powinieneś używać bezpiecznych aplikacji do przesyłania wiadomości, takich jak fm whatsapp update xx aby zapewnić najlepsze bezpieczeństwo podczas rozmowy z ludźmi
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2023-06-12 o 08:41 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Raczkowanie
|
Powstanie animacja Dragon Age na Netflixie/
![]() https://www.youtube.com/watch?v=2A1PSiPSs_k&t=1s |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, super. Lubię lore, ale nienawidzę gameplay'u, więc bardzo chętnie sobie obejrzę. ![]() (Czemu DA dostaje animacje, a Mass Effect i Halo dostały live action? Pobite gary.)
To boldly go where no man has gone before. Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię. Edytowane przez Limonka2738 Czas edycji: 2022-12-28 o 22:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Przyczajenie
|
Ograłam wszystkie części, jak dla mnie gra sztos.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Na razie nie wiadomo, czy z tym Mass Effectem to prawda. Chodziły słuchy, że Dragon Age też dostanie live action, ale to na razie plotki. Liczę, że w grudniu na dzień Dragon Age coś nam pokażą z gier lub seriali/filmów. Ileż można czekać. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi tam na Live Action w ogóle nie zależy. Będzie i będzie fajne, to super, nie będzie, też super. Będzie straszne, to po prostu będziemy kolektywnie udawać, że nie istnieje. Pięknym przykładem jest tu Halo, no pośmialiśmy się, a teraz już udajemy, że nic się nie wydarzyło. Jestem większą fanką animowanych serii do gier. Arcane, Cyberpunk Edgerunners, DOTA: Dragon's Blood były super. Nie wiadziałam, ale słyszałąm od fanów, że DA:Absolution też wyszło fajnie. Choć nie będę ukrywać, że Netflix przywrócił moją wiarę w LA z One Piece. Trailer ATLA też wygląda dobrze, a zaraz jeszcze YuYu Hakusho. Także jest dla medium nadzieja, choć i tak nie widzę sensu. Szczerze mówiąc to w ogóle coś fajnego od Bioware'a by się przydało, bo ciekawe gry mi się kończą.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.