|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony styl ubierania się :))
cdII
39472333-01.jpg 39b2c7fd4a796b25.jpg 80745_1_1166475263.jpg georgef2nj7.jpg primark1.JPG primark2.JPG |
|
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#153 |
|
Rozeznanie
|
Pralinko - wszystkie są boskie!!!
A ta szczególnie Ja też uwielbiam styl retro z 60-tych.
♥Ci, którzy kochają, sami sobie kształtują sny♥ Zamieszkałem w lesie, albowiem chciałem żyć świadomie. Chciałem żyć pełnią życia i wyssać z niego całą kwintesencję. Wykorzenić wszystko co nie jest życiem, bym w chwili śmierci nie odkrył... że nie żyłem Edytowane przez Pysio24 Czas edycji: 2011-09-01 o 15:21 |
|
|
|
|
#154 |
|
Rozeznanie
|
Cóż... Mój styl polega głównie na zestawieniu mocnych, często bardzo ze sobą kontrastujących, nieco zwariowanych kolorów. Jako, że moja rodzina pochodzi z bardzo kolorowego kraju, w Polsce zawsze było dla mnie trochę szaro - przynajmniej, jeśli chodzi o ubrania. Dlatego moja szafa jest dość tęczowa - czerwień, błękit, fiolet, mocny róż, żółty, czarny, różne odcienie zielonego. Nie ma tylko brązów i szarości, bo ich po prostu nie lubię. Biżuterii raczej nie noszę, przy takim stylu nie bardzo pasuje, wyglądałoby to na trochę naćkane. Lubię spódnice różnych długości, kolorowe spodnie, bluzki z ciekawie zakończonymi rękawami. Czasem ubieram się też w rzeczy noszone zazwyczaj w innych krajach - sarong, pandżabi, chińską sukienkę. Do tego buty - zawsze wysoki obcas allbo koturn, płaskich butków po proatu nie uznaję...
Wiem, że to dość odważny i dla niektórych szokujący styl ubierania się, zwłaszcza, że od dawna już nie jestem nastolatką. Ale cóż, wyglądam z wnim... ładnie. A z krótkimi włosami, długimi spódnicami i żakietami wyglądałabym raczej kiepsko... |
|
|
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oooo, ostatnio jak byłam w UK, to przymierzałam ten żakiet biały z Vili. Niestety XS, a za duży (wiadomo, ich rozmiarówka wrrrr). Szkoda mi było wydać 40 f na coś, co musiałabym przerabiać, a gwarancji, że krawcowa nie popełniłaby gafy nie miałam i buuuu. Ale piękny był
|
|
|
#156 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja niestety poszukuję 36 ewentualnie nie pogardzę 38 ![]() Miałam nawet zakupić na ebayu, ale nie mam e-karty, a do jej zakupu zabieram się jak pies do jeża Cytat:
![]() Mi sioę duużo rzeczy podoba z Wallis-a, ale tam to dopiero rozmiarówka jest skopana nie mówiąc o cenach, haha.
|
||
|
|
|
|
#157 |
|
Zadomowienie
|
Dodam moje wymarzoen zestawy ;P;P;P
|
|
#158 |
|
Wtajemniczenie
|
Ooo znalazłaś swój wątek
Może tak krótko powiem co myślę o Twoich zestawach.1.Średni,zwłaszcza że koszulka mi się nie podoba i koszmar tegorocznej mody czyli nerka.Ale spodnie są świetne.Aaa i adidasy także.Mogę wiedzieć skąd i za ile(spodnie)? 2.Przecudowny!Natchnęłaś mnie Musze kupić kamizelkę I koszula w kratkę to także bardzo fajny pomysł.Nie obrazisz się,że go wykorzystam![]() 3.Podoba mi się nawet torba,a buty są przecudowne ,bo właśnie sobie takie zamówiłam wczoraj Bluzka i spódnica całkowicie mi nie leżą.4. Śliczne buty,a ta ogrodniczka to nie jest którejś Wizażanki? ![]() ![]() 5.Podobają mi się tylko spodnie. Miało być krótko a rozpisałam się Osobiście czekam na więcej zestawów,bo dobrze Ci idzie
|
|
#159 |
|
Zadomowienie
|
No wreszcie znalazłam dla siebei miejsce
Hehehe ![]() ODpowiedzI: 1.Spodnie ze strony Abercrombie,ztego co pamietam ok.70$ [umre przez te Abercrombie ]2.Dziekuje bardzo 3.Ja tez jestem zakochana w tych butach *__* 4.Spodniczka jest ktorejs Wizazanki zgadza sie ![]() 5.Spodnie cudowne ;D tez abercrombie ;/;/;/ Dziekuje
|
|
#160 |
|
Zadomowienie
|
ja sie przezucam teraz na styl ktory strasznie mi sie podoba tzn:
peep toe rozne wzory i kolory do tego rurki lub spodnie z materialu najlepiej szare lub brazowe w prazki lub kradke (takie bardziej eleganckie) zakieciki looki marynarki trencze bokserki i dlugeie tuniki szerokie opaski....duze kola na uszach
|
|
#161 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() J a teraz czekam na moje bialutkie peep toły.Nie wiem co mi strzeliło do głowy,żeby kupować odkryte buty,gdy się robi coraz zimniej
|
|
|
#162 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez chorowalam na te buty, ostatecznie wybilam je sobie z glowy- kupie na wiosne ;D
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
dubel :/
|
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
wklejam fajne wg mnie ciuszki. Trochę retro w tym wątku nie zaszkodzi
1079_1.jpg cfbe0a2b00046cb746c44f3e.jpg newlook.jpg newshapes_march29_adj07.jpg 41811361-01.jpg selfridge_shift.jpg |
|
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
dalej...
botki3.jpg 60582aa.jpg newshapes_march29_adj06.jpg p152c.jpg selfyellowcropjak.jpg MD6060BLACK_DETAIL.jpg |
|
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się bardzo podoba styl retro, łączenie starych ubrań z tymi aktualnymi , które są na czasie. Podobają mi się ubrania i dodatki w stylu lat 40 / 50 / 60 tych. Sama ostatnio zmieniam swój styl i mimo,że dopiero raczkuje w swoich poszukiwaniach to zaczynam jednak kompletować swoją nową garderobę. Zamieszczam ubranka i dodatki jakie mi się podobają,
|
|
#167 |
|
Zadomowienie
|
OOO jaaa !
Świetny wątek ! Ide zaraz komponować jakieś zestawiki !
|
|
#168 |
|
Wtajemniczenie
|
Styl w zaleznosci od okazji oraz czasu, staram sie nie tkwic w jednym trendzie czy stylu, aktualnie ubrania staram sie laczyc z dodatkami z lat 60. Uwilabiam dodatki: naszyjniki, bransolety, broszki o okulary przeciwsloneczne.
Wymarzone zestawy:
|
|
|
#169 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
#170 |
|
Rozeznanie
|
super temat! a tak na marginesie preferuje w retro, vintage, sportowy...
sklepy: polaczenie np. diverse, house, reserved, h&m, c&a, cropp z rzecz jasna lumpeksami... pracuje na pelnym vintage hmmmm
|
|
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
Moj wymarzony styl:
-romantyczny vintage(nawiazujacy do roznych epok i kultur) -ulubione nawiazania:gypsy,fantasy, barok,renesans itp -ulubione kolory:turkus ,czern oraz braz,bizuteria:glownie srebro. -ulubione materialy:koronka,aksamit Wkleje kilka zdjec: |
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
Bizuteria(chetnie bym przygarnela wszytko)
|
|
|
|
|
#173 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój sposób ubierania się ( bo raczej nie można go nazwać stylem
) niczym się nie wyróżnia. Moim marzeniem związanym z ubieraniem się jest to żebym była bardziej odważna. Nieraz robie fajne zestawy w domu, a nigdy ich nie zakładam kiedy gdzieś wychodzę bo się po prostu wstydzę. Boję się że zostanę najzwyczajniej wyśmiana. Właściwie nie wiem dlaczego tak robię, bo zawsze różniłam się od reszty rówieśników (inne poglądy, ulubiona muzyka itp.), a jeśli chodzi o strój to jakoś nie mogę się przemóc.
|
|
#174 |
|
Rozeznanie
|
oldschool oldschool oldschool!!!
![]() ![]() i czasem szczypta kiczu Uwielbiam kolorowe i zabawne rzeczy ale czasem lubie sie ubrac troche bardziej hmmm kobieco ale co tu duzo mowic: zdjecia dla przykladu
|
|
#175 |
|
Rozeznanie
|
i jescze
|
|
#176 |
|
Rozeznanie
|
:d
|
|
|
|
|
#177 |
|
Rozeznanie
|
jeszcze kilka
|
|
|
|
|
#178 |
|
Zadomowienie
|
praline te ciuchy
|
|
#179 |
|
Zadomowienie
|
Częściowo old school.... Z odrobiną gotyku i mały hipisowski wpływ, w postaci, że baardzo lubię bluzki z koralikami, łancuszkami itd.
Gotyku trochę w szafce mam, tych koralikowych cudów też, tylko old school brakuje. (fotki z all i oldschool wątek) ACH! i sukienki z lat 20.... retro... |
|
|
|
|
#180 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oo mozesz mi powiedziec skąd ta bluza niebieskaa? jesli z all. to prosiabym o link
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.

(wiadomo, ich rozmiarówka wrrrr). Szkoda mi było wydać 40 f na coś, co musiałabym przerabiać, a gwarancji, że krawcowa nie popełniłaby gafy nie miałam i buuuu. Ale piękny był 
nie mówiąc o cenach, haha.
matura to bzdura ! ;D
I ODCHUDZAM SIE :P

) niczym się nie wyróżnia. Moim marzeniem związanym z ubieraniem się jest to żebym była bardziej odważna. Nieraz robie fajne zestawy w domu, a nigdy ich nie zakładam kiedy gdzieś wychodzę bo się po prostu wstydzę. Boję się że zostanę najzwyczajniej wyśmiana. Właściwie nie wiem dlaczego tak robię, bo zawsze różniłam się od reszty rówieśników (inne poglądy, ulubiona muzyka itp.), a jeśli chodzi o strój to jakoś nie mogę się przemóc.
Uwielbiam kolorowe i zabawne rzeczy