![]() |
#151 |
Przyczajenie
|
Dot.: Panny Młode 2 Wrzesień 2006
hej dziewczyny
![]() załatwianie zaczęliśmy w sumie dość późno, jeszcze nie mamy wszyskiego, ale co nieco już połapane: * sala + kucharki i obsługa z innej, słynącej z pysznego jedzenia knajpy ![]() * orkiestra * zapowiedzi, kościół itd...ale papiery z USC wybierzemy dopiero w sierpniu * świadkowie wybrani * zamówiona suknia * kamerzysta i fotograf * mamy jeszcze kotyliony dla gości i plastikową parę młodą na tort ![]() mam nadzieję, że pogoda nam dopisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#153 |
Rozeznanie
|
dziewczyny, wybralismy z TŻ 9 wrzesnia-zeby nie bylo tak goraco jak w czerwcu i nie tak zimno jak pod koniec pazdiernika. a teraz zastanawiam sie, czy to jest taki zimny rok i wrzesien bedzie podobny do maja (oby nie
![]() naprawde zaczynam bac sie o pogode. ale tego juz nie jestesmy w stanie ani przewidziec, ani zmienic ![]()
![]() |
#154 |
Raczkowanie
|
Malgosg ja też się łudzę że się wszystko poprzesuwa i wrzesień będzie cieplutki i słoneczny
![]() Ja ostatnio kupiłam sobie buty i bieliznę ![]() Nie mam na razie aparatu ale jak już odbiorę to wkleję fotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Rozeznanie
|
Karincia-butki tez zamierzam kupic w najblizszym czasie. ale z bielizna poczekam do lipca. zamierzam zgubic kilka kg
![]()
![]() |
#156 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, bedzie piekna pogoda...
![]() ja dzis kupilam bielizne, calkiem przypadkowo ![]() ![]() ![]() z butami jest gorzej, nie moge sobie wybrac ![]() a jeszcze sie pochwale, wczoraj odebralismy w koncu obraczki ![]() juz nie moge sie doczekac, nasz dzien coraz blizej...... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Raczkowanie
|
AHaa wstawiaj fotki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Raczkowanie
|
prosze bardzo,oto moja bielizna (ponczoszki sa inne), no i futra brak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Raczkowanie
|
a co do obraczek,to mamy laczone-biale zloto na zewnatrz a boki po skosie z zoltego zlota i w srodku tez jest zolte zloto!jak zrobie fotke to wkleje!a jak wasze przygotowania? pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
Ja ślubuję 16- go września i również boję się o pogodę, jak na razie jest tragiczna. Jednak to będzie nasz dzień i nie damy sobie go popsuć, choćby padało i było zimno, do kościoła mam blizuteńko do restauracji tak samo, a potem niech się dzieje co chce
![]() Dziś zakupiłam buciki ślubne, super wygodne, przynajmniej jak na razie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Raczkowanie
|
Ahaa , no no no
![]() Śliczna ta Twoja bielizna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!!!
Ja też ślubuję 2 września ![]() ![]() PS. Jak macie jakieś nurtujące pytania albo jakieś niejasności to chętnie podpowiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
![]() Witam - dziewczęta, postanowiłam, że makijaż ślubny wykona mi koleżanka ( robi to świtetnie i nie skosi mnie na 100 albo i więcej ![]() związku z tym, mam pytanie:Jakie kosmetyki mam kupić, tzn:
Wiem, mnóstwo jest o tym watków, ale.... ![]() ![]()
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
AHaa powiedz w którym miejscu w Kielcach kupiłaś ta bieliznę? Dowiedziałam się, że jest specjalny stanik, z obramówkami sylikonowymi taki pod gorset. Czy Twój jest podobny?
![]()
![]() |
![]() |
#168 |
Raczkowanie
|
dzieki KARINCIA
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a nie wiesz czy dobrze robia makijaze w DOUGLASIE w galeri?tam placi sie za slubny 70,kosmetyki sobie wybierasz jakie chcesz i jeszcze w tej cenie dostajesz dwa kosmetyki ktorymi jest wykonany makijaz!kuszace...?pzd |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Aha ja kupiłam całkiem przypadekiem buciki ślubne, takie jak chciałam!
Ze szpicem... na szpileczce 8 cm... idealinie pasujące do mojej sukni ecri - - wiem,wiem powiecie, ale wysokie - ale są śliczne, nóżka wyglada cudnie! I są wygodne ![]() Jutro idę do księdza... czas dac na zapowidzi kochaniutkie..
![]() |
![]() |
#173 |
Raczkowanie
|
[quote=iza251]hmm będe musiała sie tam wybrać
![]() ![]() nie wiem co do klorku ecri,pewnie maja,ja szukalam bialego ![]() ![]() a ja nie moge butow dostac... ![]() ![]() baza art deco kosztuje okolo 33 zl,i tak sie zastanawiam....musze sobie skompletowac kosmetyki, bo przydadza sie jeszcze na pozniej, tym bardziej ze zdjecia w plenerze beda kilka dni po slubie...wiec albo kupie sobie wszystko i sama sie pomaluje, albo w dauglasie,przy okazji makijazu dostane kosmetyki... ![]() pzd |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
![]()
Kochane!
Ja dziś to mam już nerwy zszarpane, ale opowiem Wam, po kolei. Wybrałam się z moim mężem po ślubie cywilnym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Raczkowanie
|
no to ladny balagan!!! przypomnialas,ze my tez juz musimy zalatwiac zapowiedzi, i dalas do myslenia, musimy jechac i sprawdzic jak u nas, bo nigdy nie wiadomo....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję AHaa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Hop hop kobietki gdzie się podziewacie?
![]() Ja ostatnio stwierdziłam, że również sama sobie zrobię makijaż ślubny i uważam, że wyjdę na tym najlepiej. Moja bliska osoba z rodziny, która sama niedawno wychodziła za mąż mi to poradziła i stwierdziłam że ma całkowitą rację, jej koleżanki również malują się same. Ona poszła do kosmetyczki, ale twierdzi że na dzień dzisiejszy już by tego nie powtórzyła. Kosmetyczka zrobiła jej piękne kreski, takie kocie oczy, eyelinerem, ale usta pomalowała na krwistą czerwień pomadką, której w domu nie mogła domyć, na szczęscie udało się przed ślubem.Nie będę ryzykować, że wyjdę "przedobrzona", jak z reklamy z toną makijażu. Potrafię się malować, kupię bardzo dobry podkład, który już mam na oku, świetne, przede wszystkim trwałe cienie, błyszczyk,również mam już upatrzony, mimo nietrwałości tego rodzaju produktów na pewno się zdecyduję bo uwielbiam blask. Jestem przekonana do tego pomysłu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Raczkowanie
|
iza251 kup sobie bazę Art Deco, bo jest naprawdę fajna i się sprawdza. Cienie utrzymują się przez dłuuugi dłuuuuugi czas i się "nie wałkują"
AHaa podkład z kryolanu ![]() ![]() Mnie chyba raczej będzie malowała wizażystka ![]() ![]() ![]() Co do Kościoła to ja właśnie wczoraj doczytałam że trzeba potwirdzenia na 3 m-ce przed więc w poniedziałek od razu dzwonię żeby nie było problemów jak u Kasiulka22 ![]() My ślubu nie bierzemy ani w mojej parafi ani w parafi Narzeczonego i tak się zastanawiam gdzie na te zapowiedzi?? We wszystkich trzech kościołach ![]() Nie ukrywam, że najchętniej dałabym tylko w tym kościele w którym będzie ślub ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
KARINCIA my bierzemy ślub 16 tego września, więc gdy byliśmy w kościele było jeszcze dobrze, ponad trzy miesiące. Niestety wszystko zależy od ludzi, czy nie zrobią pomyłki tak jak w naszym przypadku. Bogu dzięki, że wszystko się wyprostowało. Kochane a gdzie można kupić bazę Art Deco?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:55.