Tż a klub gogo - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-09-11, 15:22   #151
Kolor Bzu
Zakorzenienie

Dot.: Tż a klub gogo

Cytat:
Napisane przez spaghettii Pokaż wiadomość
No wlasnie bo dla jednych to sa AZ piersi, a dla innych TYLKO piersi

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
I właśnie dlatego żaden argument za go-go do mnie nie przemówi. Wszystko co tam jest znajdę gdzie indziej i w dodatku bez płacenia za nagie cycki i bez patrzenia się na nie.
Stary 2014-09-11, 16:11   #152
spaghettii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kolor Bzu Pokaż wiadomość
I właśnie dlatego żaden argument za go-go do mnie nie przemówi. Wszystko co tam jest znajdę gdzie indziej i w dodatku bez płacenia za nagie cycki i bez patrzenia się na nie.

Mialam na mysli, ze jednych razi widok piersi, dlatego uwazaja, ze tancerki robia cos zlego, a dla innych to tylko pokazanie piersi czyli nic zlego, a liczy sie ogolnie klimat i taniec

Moj blog
_________________________ ___

ZAPUSZCZAM WLOSY

pije pokrzywe-12.08.2012
lotion seboradin-25.08.2012
drozdze w tabletkach-28.08.2012
Cel I - do ramion

cwicze:
6.01.2013
spaghettii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-01, 13:28   #153
aizdur88
Przyczajenie

Cytat:
Mialam na mysli, ze jednych razi widok piersi, dlatego uwazaja, ze tancerki robia cos zlego, a dla innych to tylko pokazanie piersi czyli nic zlego, a liczy sie ogolnie klimat i taniec

Zgadzam się z Tobą. Kluby gogo są miejscem do którego ludzie przychodzą się normalnie pobawić, a nie tylko napalać na gołe cycki. Absolutnie nie o to chodzi. Przecież to jest miejsce jak każde inne, tylko zamiast muzyki na żywo jest taniec na rurce, co w tym dziwnego?
aizdur88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-01, 13:53   #154
daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aizdur88 Pokaż wiadomość
Zgadzam się z Tobą. Kluby gogo są miejscem do którego ludzie przychodzą się normalnie pobawić, a nie tylko napalać na gołe cycki. Absolutnie nie o to chodzi. Przecież to jest miejsce jak każde inne, tylko zamiast muzyki na żywo jest taniec na rurce, co w tym dziwnego?
Skoro to miejsce jak każde inne, to po co iść akurat w takie, gdzie zamiast DJa są gołe panienki? Już widzę dzikie tłumy studentów, którzy chodzą do klubów go-go się pobawić
daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-01, 16:20   #155
msxx
Raczkowanie

[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;50888700]Skoro to miejsce jak każde inne, to po co iść akurat w takie, gdzie zamiast DJa są gołe panienki? Już widzę dzikie tłumy studentów, którzy chodzą do klubów go-go się pobawić [/QUOTE]

haha dokładnie ;p Idzie się tam TYLKO PO TO by popatrzeć na gołe panienki Tam przecież nawet tańczyć nie można, więc jaka to zabawa? Jak się chce pobawić to idzie się do NORMALNEGO klubu i tańczy się ze znajomymi.
msxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-01, 21:11   #156
Frezja__
Zakorzenienie

[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;50888700]Skoro to miejsce jak każde inne, to po co iść akurat w takie, gdzie zamiast DJa są gołe panienki? Już widzę dzikie tłumy studentów, którzy chodzą do klubów go-go się pobawić [/QUOTE]

I te ceny alkoholi w klubach go-go
Frezja__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-03, 10:02   #157
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Absolutnie nie o to chodzi? A może taki kit wciska Ci Twój facet idąc do takiego klubu rzekomo spotkać się tam z kumplami TYLKO na piwo a babki ee niech se tańczą mało kto będzie na nie zwracał uwagę .
Stary 2015-04-03, 12:05   #158
aleksandra_88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wada12 Pokaż wiadomość
Czy byłybyście złe, zrobiłybyście wielką awanturę gdyby okazało się, ze Wasz Tż był w klubie gogo? Albo inna sytuacja : wieczór kawalerski, klub gogo, bez żadnych tańców prywatnych, po prostu kilka tańczących na rurach panienek, hostessy w seksownej bieliźnie itd.. Jak byście to przyjęły? Powiedzmy, że nie było żadnej zdrady, dotykania, tylko patrzenie. A i jeszcze Wasz Tż potem opowiadałby to swoim kolegom, dzielił się z nimi wrażeniami. Jak byście zareagowały?
Mój tż by mi powiedział, że wieczór kawalerski spędza w klubie ze striptizem i przede wszystkim by grzecznie zapytał, czy może Sama mu kiedyś mówiłam, że jak koledzy będą chcieli iść to że ma zielone światło z mojej strony, ale że ma nie robić niczego, po czym wie, że byłoby mi przykro. Gdyby jednak to zataił przede mną to jasne, że byłaby awantura. Albo może nie awantura, ale nie czułabym wyrzutów sumienia pozwalając sobie na coś podobnego w niedalekiej przyszłości. Przecież pójść od święta do klubu go-go to żadna masakra, ale chodzić sobie potajemnie, bardziej lub mniej regularnie, to już wieje jakimś problemem.

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Absolutnie nie o to chodzi? A może taki kit wciska Ci Twój facet idąc do takiego klubu rzekomo spotkać się tam z kumplami TYLKO na piwo a babki ee niech se tańczą mało kto będzie na nie zwracał uwagę .
Popieram. Tam się nie idzie na piwo tylko aby pooglądać prawie nagie panienki, przecież to oczywiste. A że piwo wypije się przy okazji to inna sprawa, ale nie alkohol jest gwoździem programu Niesamowicie naiwną trzeba być, aby myśleć inaczej.
aleksandra_88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-08, 12:48   #159
aizdur88
Przyczajenie

Dot.: Tz a klub gogo

Cytat:
Napisane przez dorotti66 Pokaż wiadomość
Normalnie bym zareagowała
Sama bym do takiego klubu poszła z ciekawości, bo lubię patrzeć na piękne kobiety więc nie wiem dlaczego miałabym zabraniać tego samego TŻ.
Wiem, że był w takim klubie na kawalerskim, opowiadał mi co się działo. Z reszta zdziwiłabym się gdyby wtedy tam nie poszli

To nie ja zjadam literki tylko mój LG.
Takie kluby są idealne na kawalerskie Wydaje mi się że większość facetów tam chodzi
Stary 2015-04-08, 15:33   #160
spaghettii
Wtajemniczenie

Nie mozna tanczyc? Ja tanczylam ceny drinkow tez nie sa jakies wysokie-jasne sa alkohole za 30tys zl ale i drinki za 15-20zl i nie, nie kazdy tam chodzi po to, zeby sie podniecic nagim cialem (a raczej pol nagim).

Moj blog
_________________________ ___

ZAPUSZCZAM WLOSY

pije pokrzywe-12.08.2012
lotion seboradin-25.08.2012
drozdze w tabletkach-28.08.2012
Cel I - do ramion

cwicze:
6.01.2013
spaghettii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-09, 12:10   #161
aizdur88
Przyczajenie

Cytat:
Nie mozna tanczyc? Ja tanczylam ceny drinkow tez nie sa jakies wysokie-jasne sa alkohole za 30tys zl ale i drinki za 15-20zl i nie, nie kazdy tam chodzi po to, zeby sie podniecic nagim cialem (a raczej pol nagim).
A gdzie tańczyłaś?

Wiadomo że są ludzie którzy pójdą zobaczyć gołe (za przeproszeniem) "cycki", ale dużo osób jest takich co idą się dobrze bawić i miło spędzać czas
Stary 2015-04-09, 13:19   #162
stewardesa
BAN stały

Cytat:
A gdzie tańczyłaś?

Wiadomo że są ludzie którzy pójdą zobaczyć gołe (za przeproszeniem) "cycki", ale dużo osób jest takich co idą się dobrze bawić i miło spędzać czas
widać w tym wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50975736 Same nowe użytkowniczki, nawet nicki są podobne
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-11, 13:29   #163
aizdur88
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
widać w tym wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50975736 Same nowe użytkowniczki, nawet nicki są podobne
o co Ci chodzi? nie można już się w różnych miejscach wypowiadać?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości