![]() |
#151 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kto poślubi mojego syna? :D
nie wiem, ale wydaje mi się, że to będzie dopiero gdy akcja przeniesie się do ich domów
![]() Bo ogólnie to ta zajawka na początku, jest zajawką tego co będzie w całym programie, a później następuje zajawka odcinka ![]()
![]() Uważam na słodycze ![]() Ćwiczę ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/bc16466b06.png Edytowane przez ikasp Czas edycji: 2014-09-26 o 22:18 Powód: sprecyzowanie :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Moderator
|
Mi sie wydaje, że to było takie jakies popchnięcie czy coś? To na pewno będzie dalej już w domu
![]() ![]() Dopiero obejrzałam odcinek. I dalej podtrzymuję, że Pawełek to gej ![]() W ogóle te jego rozebranie się pod prysznicem ![]() A śmiech Patryka co się "otwarł" jest co najmniej komiczny. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
Po ostatnim odcinku umocniłam się co do przekonania, że Paweł to gej. Te masaże i prysznic, wszystko wyglądało tak jakby robił to co ktoś mu wcześniej kazał.
Ta zajawka z pobiciem dziewczyny leciała chyba na początku każdego odcinka, bo tak jak pisała ikasp, to taka zajawka z całego programu. I najfajniejsza jest chyba mama Pawełka. Mamuśki Konrada i pakera z małą czaszką (zapomniałam jak ma na imię) są wredne!
![]() |
#154 |
Wtajemniczenie
|
Hahaha dziewczyny smieje sie w glos z waszych komentarzy! Mam takie same odczucia. A najbardziej rozwala mnie ten caly Patryk z tym wywalonhm jezorem.. masakra. Az sie zastanawiam co pokarze w jutrzejszym odcinku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | ||||
beach please
|
też ją lubię, jakaś taka sensowna mi się wydaje
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja też mam nadzieję, że Konrad wybierze Ewelinę ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, żę dopiero teraz trafiłam na ten wątek. Oglądam program bo można nieźle się pośmiać. Też uważam, że Pawełek jest gejem, za to jego mame najbardziej lubie ze wszystkich z jego kandydatek nie mogę z Afrodyty te imię (pewnie fałszywe), ta grzywka. Patryk i jego spanie z mamą, pamietam z 1 odcinka jak jego mama powiedziała, że po śmierci ojca Patryk musiał zastąpić męża w domu i ona żadnego związku już nie chciała zabrzmiało mi dwuznacznie. Konrada mama wydaje mi się wredna z twarzy. Nic dziwnego, że tak lubi Oliwie chyba są takie same. Ewelina wydaje się ok.
Artura i jego mame kojarze czy oni nie wystąpili w Rozmowach w Toku.?
![]() |
#157 |
Raczkowanie
|
Nie oglądam tego programu. Jakoś nie jest w moim guście
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
A co dzisiaj jest? ŚRODA i kolejny odcinek.
![]() Dopiero dołączam do tego wątku, witam się. ![]() Dla mnie to dziwne, że takie chłopaki (z wyjątkiem Pawła) mają problem ze znalezieniem dziewczyny... Dziwne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Raczkowanie
|
Matka Konrada wbrew temu, jaka się wydaje, jest bardzo ludzka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pobuszowałam trochę na profilach na fb i mam pewne podejrzenia co do wybranki Konrada.
![]() |
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
To znaczy? Ja buszowałam jakiś czas temu, ale niczego nie znalazłam.
![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
W kilku slowach
Mama patryka na poczatku wydawala sie najbardziej spoko ale teraz widac ze beda z nia problemy. Patryk za to nie szuka zony a dobrej zabawy. Czy tylko ja bylam zazenowana podczas czytania wierszyka przez pawla? Chyba bardziej niz ja, jest on zazenowany gdy tylko ma kontakt z dziewczynami. Matka konrada wyglada groznie ale chyba jest spoko. Sympatie budzi tez mama artura. Foch tej izy jak konrad ja odrzucil.. no comment ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Jezu ale bykow. Sorry. Pisze z telefonu
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
Napisz na biało- zaryzykuję
![]()
![]() |
![]() |
#166 | |
Zakorzenienie
|
Ja się z tej Izy strasznie śmiałam. Jaka dziwna baba. Focha strzeliła, że jej nie wybrał i odrzucił
![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
![]() jego mama mnie przekonała do siebie w tym odcinku |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Dość nudny odcinek. Paweł ciamajda nic dziwnego, że wolą jego matkę, Patryk zachowuje się jak chłopiec w sklepie z zabawkami. Najbardziej podoba mi się Konrad i Ewelina.
![]() |
#168 |
Wtajemniczenie
|
Hahahahahahaha,ale sie usmialam jak. Pawel? Kilka razy probowal kawal oppowiedziwc,hahaha
![]()
![]() |
#169 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Marzanna tez fajna. Dwie pozostałe mamuski koszmarne, zwłaszcza ta czarna z długimi włosami. Chyba sie za bardzo wczuwa w rolę opiekunki synusia. Synus tez niezły, zachowuje sie jak dziecko, które robi wszystko by spłatac mamusi psikusa ![]() ![]() Pawełek no masakra, masakra straszny... jego matka tez... ale tym dziewczynom sie trafiło... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Raczkowanie
|
Matka Patryka była wczoraj wyjątkowo irytująca. Do tego pory uważałam, że jest fajna, sympatyczna, ciepła, a wczoraj jej syn sam co chwilę wyrywał dziewczyny z kuchni, ale pretensje miała do kandydatek, a jej synuś oczywiście niewinny i wspaniały i nic złego nie uczynił.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Moderator
|
Odrzucona Iza
![]() ![]() A jak nr telefonu nawet nie chciała dać ![]() Macie rację, para wioślarz i jego mama są najfajniejsi ![]() Przeciwnie do tej mamusi Patryka czy tego pakera, nie wiem jak mu tam. Co mówi na dziewczyny "Foczki" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Przyczajenie
|
A ja Wam powiem, że jedyna matka ktoś lubię jest mama tego wioślarza
![]()
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
Iza najpierw się tak ogromnie zdziwiła że nie została wybrana
![]() ![]() ![]() Wiersz Pawełka ![]() ![]() Najbardziej mnie żenują te uradowane teksty że przecież Mama kiedyś pójdzie spać i można za jej plecami wejść sobie do łóżka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Iza mnie rozbawiła
![]() ![]() Wiersz Pawła mnie rozbawił!! I to pytanie- która z Was jest młodsza? ![]() Teksty tych matek, które dzielnie strzegą "prawictwa i przyzwoitości" synalków ![]() W ogóle ten program to jedna wielka żenada, nie wiem czemu go oglądam.... ![]()
![]() |
#177 |
Raczkowanie
|
Wiersz Pawełka był tak żenujący że myślałam że przełączę tak mi wstyd było - rymy jak z więziennej grypsiarni...
![]() Chociaż generalnie uważam że Pawełek nie jest złym człowiekiem - wolę go na przykład od cwaniaczka Patryka i od trolla z małą czaszką ![]() On się po prostu nie nadaje do tego programu ale ogólnie wydaje się być miły - jak na razie bo nie bardzo wiem o co chodzi z tym szarpaniem w zajawce ![]() Ale nie biorąc pod uwagę jego domniemanej przez nas odmiennej orientacji to gdybym miała tylko (podkreślam słowo TYLKO) ich trzech do wyboru żeby się spotkać na kawę - Patryczka, Pawełka i Trolla to chyba jednak wybrałabym Pawełka bo on się wydaje taki nieszkodliwy - zwłaszcza mnie ujął tym wzruszeniem, że musiał się pożegnać z dwiema dziewczynami - te łzy w oczach troszkę mnie rozczuliły... ![]() Jednorazowa randka - mój ranking wszystkich na teraz: 1. Wioślarz - myślę, że nie byłoby nudno, ma trochę zainteresowań i byłoby o czym pogadać ![]() 2. Pawełek - jest tak zagubiony i skrępowany, że przynajmniej sama bym się przy nim nie krępowała, a nie lubię tego bardzo na pierwszym spotkaniu - gadałabym o wszystkim co mnie interesuje a on by sobie przytakiwał ![]() 3. Troll - też mnie nie onieśmiela ale te jego odzywki typu "foczki" są takie prymitywne, myślę że pogadałabym sobie z nim o odżywkach i siłowni bo też lubię i czas by jakoś minął ![]() 4. Patryczek - zupełnie nie mój typ - chyba strasznie bym się męczyła, wydaje się taki dzieciuchowaty, niedojrzały, posiadający straszny pustostan w głowie - nie wiem o czym miałabym z nim rozmawiać, bo jak na razie to on chyba poza mamusią żadnych zainteresowań nie posiada ![]() A jaki jest wasz ranking? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Faktycznie mama Konrada okazała ostatnio trochę bardziej 'ludzką twarz', bo początkowo strasznie sroga i wredna się wydawała. No i też najbardziej podoba mi się Konrad, Pawełek to taka ciapa niedorajda, Patryk i Artur w 1 odc wydawali mi się tacy neutralni: Patryk wydał mi się sympatyczny, troche dziwnie mówił no ale co tam ![]()
![]() |
![]() |
#179 |
Żona Gargamel
|
Czy tylko mnie przechodzą dreszcze jak słyszę głosik Patryka? Ogromnie mnie zaczął ten koleś wkurzać.
Nie będę oryginalna, najbardziej podoba mi się Konrad ![]() Ktoś wie czy to są serio ich domy (wszyscy mieszkają w ogromnych, nowiutkich chałupkach??) czy są wynajęte na potrzeby show? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:44.